banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 05 Avg 2025, 03:07

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 988 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 50  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 19 Nov 2013, 09:24 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
Ташко je napisao:
Ко је онај инжењер што је фатао Радоњића за врат на самом крају утакмице?

Taj lik radi u reprezentaciji. Bio je u Dudinom timu na EP.

Vrh

PostPoslato: 19 Nov 2013, 09:26 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Jesu i to jos od fudbalskog derbija ...

Nesa Ilic je nasa legenda, clan najcudnije petorke u istoriji C Zvezde i kasnije clan sampionske ekipe. Veliki cigan i rekorder po broju ubacenih poena na jednoj utakmici

Vrh

PostPoslato: 19 Nov 2013, 09:40 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Odlična utakmica, kvalitet i duža klupa, presudili. Bogdanović i Milosavljević stvarno odigrali vrhunski, Lovernj standardno, odavno na našim terenima, nije bilo igrača, koji ima tako jako težište kad zauzme poziciju. Po tome što sam gledao od Lovernja, on je nešto najbliže Dejanu Milojeviću i njegovom stilu igre pod košem, bar u tom segmentu građenja skoka.

Partizan je platio ceh za nekoliko stvari. Vujošević recimo ima obraza da palamudi o sudijama i o tome kako su oni (Vojinović) presudili meč, a nema grama obraza da preuzme odgovornost za svoje greške. Kao prvo, forsiranje igrača... Nije bitna samo minutaža, on igrače ubija na treninzima, pa se evo u relativno kratkom roku dogodilo da mu dvojica igrača dožive istu tešku povredu. Dakle ili su preforsirani, pa koljena trpe ogromne napore, ili mu medicinski tim u ekipi, ne radi najbolji posao, u pogledu procjene i pripreme igrača. Druga stvar je činjenica da je u sezonu svjesno ušao sa skraćenom rotacijom, u teškoj EL grupi, teškoj ABA ligi, gustom rasporedu, moralo je doći do ovakvih problema. Tu odgovornost ide isključivo na njegovu dušu, jer je u sezonu ušao sa pet upotrebljvih igrača na vanjskim pozicijama, i to ako Daloa računamo kao ozbilju alternativu. I priča o nemanju para tu ne pije vodu, jer je bilo sredstava za skupog stranca poput Kinsija... Treća stvar koja mi nije jasna kod njega, jeste ta suluda želja da se ovaj derbi dobije. Ako ćemo iskreno, rezultatski je ovaj meč, možda i najmanje bitan, od ostalih koji će se igrati tokom sezone. Umjesto da sačuva igrače od napora i eventualno novih povreda, on nerazumno isforsira Bogdanovića, Lovernja i povrijeđnog Kinsija, na 40+ minuta. Po meni nerazumljivo, ali 'ajde. Kapiram ja da je on za navijače Partizana polubožanstvo zbog stvari koje čini, ali ne treba glorifikovati svaki njegov potez, rečenicu i gest i tvrditi da je apsolutno u pravu za svaku stvar.

Sudije odlučile meč? Bilo je grešaka, a ako ih je bilo na štetu Partizana, ja mogu momentalno da izdvojim pa situacija direktno na štetu Zvezde, koje se isto tako mogu okarakterisati kao "ključne". Dakle priča mu je glupa i nemoguće je, jednostavno, da svaki put kada Partizan izgubi, za to budu "direktno krive sudije", a da odgovornosti trenera nema nimalo.

Zvezda... Loše otvoren meč, Luka Mitrović sagorio u želji, na početku. Blažič isto tako, s tim da je on lik, koji crpi neku ludačku energiju i poušava na sve načine da sebe vrati u utakmicu. Mnogo je značio u drugom poluvremenu. Elem... Radonjić se naivno upecao na improvizaciju sa Bogdanom i Milosavljevićem na pleju, pa konstantno pokušavao da igra visok presing na njih, koji je uglavnom razbijan lako, brzim prenosom lopte, što je ovoj dvojici omogućilo da prave višak i idu u one slalome po odbrani. Marjanović me oduševio. On izuzetno napreduje i to vidljivo, pogotovo u odbrani. Nikad on neće biti dovoljno pokretljiv da pokrije beka kod pik en rola, ali je sad puno upotrebljiviji u visokim izlascima. Ipak mora još puno da radi, da bude i defanzivno jak. Zasad je samo solidno upotrebljiv... Nelson i Dženkins (njegova 5. lična - gospode Bože šta je svirano) odlični, Šilb je čini mi se bio ključni šraf uz Jaku, koji je bio meč viner.

Vrh

PostPoslato: 19 Nov 2013, 09:51 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Nitro sjajan post ali je po meni Nelson bio taj koji je slomio mec.

Vrh

PostPoslato: 19 Nov 2013, 10:38 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2011, 15:28
Meni nije jasno kako Vujoševiću treneru i pedagogu, ne čovjeku, Grobaru, već treneru nije ispod časti tako omalovažiti pobjedu protivnika. Derbi je bio odličan, napet, a nije bilo nikakvog koškanja, tehničke, varnice između igrača ili igrači/sudije, mi dobili, a mogli su vrlo lako i oni i na vrhunsku utakmicu ti izađeš na konferenciju i kažeš kako je sudija odlučio derbi i popišaš se po pobjedi, protivniku, trudu koji su uložili 45 min, svemu. Stvarno jadno, prejadno.

Vrh

PostPoslato: 19 Nov 2013, 12:34 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Bila je evroligaška utakmica, ako bi bio ovakav svaki derbi, i jedni i drugi bi još napredovali.

Vrh

PostPoslato: 20 Nov 2013, 11:16 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2011, 15:28
Priznata trica Vladovića.

http://www.b92.net/sport/kosarka/vesti. ... _id=779651

Vrh

PostPoslato: 25 Nov 2013, 23:26 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Одлучна Мега визура....

Дангубић, сјајне физикалије, поправио шут, и јако користан у одбрани, уколико не полети за парама имамо још једног репрезетнативног бека.
Мицић - сјајне финте, мало поспор, доброг шута, и доброг прегледа игре. У одбрани и даље слаб, тачније јако лоше латералне кретње.
Јокић - каква интелигенција за клинца, сјајно :wink: Добар шут, добро кош заграђује. Мислим да ће га Дуле пазарити 8)
Миљеновић - мора мало теретана, мало више јести, купити креатина, не може се онако играти. Иако добар разигравач, све види, добра техника, снаге му мањка, и за шут и за продор.
Луковић - повреда кољена је оставила трага, види се да се боји дуела.

Добро их води Дејо Милојевић, фали им једноставно снаге, али и то ће с годинама доћи. Једноставно се одбијају од играче Звезде, једино Јокић и Варда могу на снагу.

Радовић у тјелу тројке игра четворку, али јако добро. Види с да зна.

Vrh

PostPoslato: 26 Nov 2013, 15:12 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Okt 2002, 09:33
Пола ових играча ће да заврши по Звезди и Партизану, мада би било сјајно да остану још једну сезону заједно и одиграју какво европско такмичење. Само да нико не оде у НБА.

Vrh

PostPoslato: 30 Nov 2013, 17:05 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
Slika

Vrh

PostPoslato: 01 Dec 2013, 14:02 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Шета за Луку, видјећемо колики је степен повреде, али је сезона вјероватно за њега завршена. Требаће Звезда ту неког довести. нико ми не пада намапет од домаћих.
Иначе гледам мало статиску досадашњег дијела такмичења Вили Ворен је МВП, а Мега визура тимски мвп.
И Јару је напустио Раднички, наводно због мајке.
Иначе доста страна у европи игра са клаузулом у уговору да му плате може каснити 30 дана, а потом да раскине уговор. Не сви, али доста их има под том клаузулом. Примјер, Гордон прошле сезоне.

Vrh

PostPoslato: 01 Dec 2013, 20:28 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Ni meni ne pada na pamet niko od domacih. Mozda iz Mege neki klinac, ali ne vjerujem jer nam treba odmah igrac za veliki broj minuta po mecu. Vjerovatno cemo potpisati nekog na 3 mjeseca

Vrh

PostPoslato: 01 Dec 2013, 22:24 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
I Mega uze raspali radnicki, al ih Muta unisti

Vrh

PostPoslato: 02 Dec 2013, 09:00 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Okt 2002, 09:33
Они су очигледно све подредили освајању Еврокупа, ал биће им гадно ако ми испаднемо из Евролиге, мораће да се задовоље финалом.

Vrh

PostPoslato: 02 Dec 2013, 09:27 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Sta je to cudno, Mega je ozbiljan klub

Vrh

PostPoslato: 02 Dec 2013, 09:58 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Nije problem mega nego raspali radnicki

Vrh

PostPoslato: 02 Dec 2013, 10:22 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Muta s prošlogodišnjim timom nije mogao meda. Debilčina, ništa neće da mjenja u igri a zna da ovaj tim ne može trpati.

Vrh

PostPoslato: 02 Dec 2013, 20:45 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
http://www.novosti.rs/vesti/sport.295.html:466588-Nikolic-Ne-mozemo-vise-ovako-idem-kod-Vucica-obecao-je-da-ce-pomoci

:lol:

Vrh

PostPoslato: 02 Dec 2013, 22:17 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Apr 2011, 07:15
Šta je ovde smiješno,kad se daje raspaloj Zvezdi i i onoj krmećoj glavi u Partizanu može se i Radničkom i ostalim klubovima..
Oni će barem otići na fajnal four,kakav takav..

Vrh

PostPoslato: 02 Dec 2013, 22:40 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Dec 2010, 21:26
I meni je smijesno,davalo se njima i previse prosle godine dok je Dinkic vedrio i oblacio a oni se nisu mogli ni plasirati u ABA ligu nego je Vojvodina izbacena,sad kad je zavrnulo nastaje kukanje,a o Muti necu ni trositi rijeci,samo cu reci da je najvece zlo srpske kosarke....

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 988 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 50  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]