banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 08 Avg 2025, 14:09

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 9347 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39 ... 468  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Total TV u RS
PostPoslato: 29 Nov 2013, 10:05 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Je l' nestalo kome signala jutros?

Vrh

PostPoslato: 29 Nov 2013, 10:16 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
snijeg,led...onda ako tanjir nije namontiran baš u stotu,zna doći do problema...sačekaj malo,pokušaj ugasiti pa upaliti receiver,pa do popodne ako se ne pojavi,zovi call centre 051 249999 (kad se javi automat,onda 1-1),javiće ti se operaterka i povezati te sa monterom ili radnjom koja ti je postavljala total,da ti dođu na reklamaciju,a nadam se da to nisam ja 8)
garancija na montažu važi 2 godine,i ako još nije prošlo toliko,monter je dužan da dođe besplatno...ni po isteku te 2 godine ne plaćaš eventualnu zamjenu dijelova,tj receivera,tanjira,lnb-a,ali monteru se mora dati 10-20 maraka za dolazak,u zavisnosti od udaljenosti,veličine kvara...uglavnom,niti kad bude manje od 10 maraka,niti kad bude više od 20...bezveze,ali tako je...korisnike potpuno razumijem kad se ljute i kažu "ja plaćam pretplatu,šta imam kome plaćat za dolazak",i u pravu su,jer nijedan drugi operater to ne naplaćuje..nadam se da će total to riješiti kvalitetnije...nekad...
vidi tamo sa njima,mislim da možeš potpisati anex ugovora,da ga produžiš još dvije godine,i onda je opet u tom periodu monter dužan besplatno da ti dolazi...ustvari,nije da mislim,već znam,ali nisam siguran da li ćeš uz to dobiti čak i prva tri mjeseca besplatno,tj za 1 km....pa vidi,odgovara li ti da se vežeš ugovorom još 2 godine.

edit ako ti tanjir nije na krovu,uzmi metlu i lagano očisti eventualni snijeg sa tanjira.

Vrh

PostPoslato: 29 Nov 2013, 10:30 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Schlager pa nisam ja početnik. Nema snijega, tanjir suv k'o dren. Samo iskočila ona poruka "dekoder ne dobija signal". Sačekaću malo....I da, radnja je tvoja :P Sačekaću malo.

Vrh

PostPoslato: 29 Nov 2013, 10:32 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

:angry4:

dobro je,bar nemaš onaj anex ugovora,pa ćeš monteru dat bar cenera ili cvaju 8)

Vrh

PostPoslato: 29 Nov 2013, 10:46 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 17 Avg 2011, 13:21
slabi su tjuneri u tim totalovim resiverima......svaki djavo im smeta za kvalitet signala....i kod moje stare na vikendici nestane,dodje,nestane ,dodje....obicno je tako kad je nevrijeme u visim slojevima atmosfere

malo off:slager brate,vidis li ti polaris na hellasu......da nisu frekvenciju promijenili.....mislim na arene i prvu

Vrh

PostPoslato: 29 Nov 2013, 10:51 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

ako nemaš polarisa par dana,onda je nešto do tebe,do signala...a ako ga nemaš par mjeseci-da mijenjali su frekvencije negdje avgust,septembar...pokušaj sa automatskim pretraživanjem,pa ih traži u novopronađenim kanalima,ili na lisi all chanels,a ako ne uspiješ,donesi mi box da ubacimo svježu listu kanala...i daljinski,pošto nemam ja ovdje nijedan taj box sada..

Vrh

PostPoslato: 29 Nov 2013, 11:04 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Ne znam sto je potrebna tolika preciznost. Postavio sam sam antenu odokativnom metodom. Cini mi se da nije bila neka nauka.

Vrh

PostPoslato: 29 Nov 2013, 11:27 
Stara kuka
Stara kuka

Preciznost mora biti za motor i male tanjire kao i za resivere koji imaju slabiji tjuner inace smeta svaki oblacak ili snijeg....

Vrh

PostPoslato: 29 Nov 2013, 11:33 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Reciver je Totalov. Samo imam twin lnb. Onaj dupli sa jednim izlazom. Kako god da se zove. Tanjir je moj, veci nego Totalov. I ima smetnje kod bas teskog kijameta. Ono kad mrak padne u podne.

Vrh

PostPoslato: 29 Nov 2013, 11:42 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

taj lnb što imaš,nije twin,već single monoblock...on ti je za dva satelita i jednog korisnika...twin je za dva korisnika,dva kabla idu do dva receivera.

očigledno si i dobro namontirao,a i imaš neki veći,ili bar kvalitetniji tanjir...inače,drama je bila do prije negdje dve godine,kad se total emitovao sa nekih zastarjelih satelita sa orbitalne pozicije 16E,kojima je rok trajanja istekao....izgibija bila :( :( ...ali,otkad je na tu poziciju lansiran novi satelit,signal je pojačan bar 40%,tako da sad ima neuporedivo manje pritužbi i problema sa signalom...a

Vrh

PostPoslato: 29 Nov 2013, 12:01 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Mislim da sam to montira pije vise od tri godine. Hvala na pojasnjenju u vezi lnb-a. Sasvim sigurno cu to, vako bistar,
ponovo zaboraviti :lol:

Vrh

PostPoslato: 29 Nov 2013, 12:04 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

E da, na tanjiru je yu nesto ispisano.

Vrh

PostPoslato: 29 Nov 2013, 12:42 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Mar 2008, 13:00
Sa zebnjom sam očekivao prvi snijeg,isprepadali me ,nema kazu sanse da imas signal + antena ti na krovu kad zapadne snijeg pozdravi se.I pade snijeg ,masa snijega,a kod mene učinilo mi se čak i bolja slika nego kad je suvo.....veze nemaju pesimisti u ttv

Vrh

PostPoslato: 29 Nov 2013, 12:45 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Maj 2010, 00:48
:thumbright:

Ponekad je i fora u snijegu, da li je suvi, mokri i to. U slucaju da izgubis signal, nemoj pokusavati grudvom da ga skidas :D

Vrh

PostPoslato: 29 Nov 2013, 16:22 
Stara kuka
Stara kuka

Schlager je napisao:
ako nemaš polarisa par dana,onda je nešto do tebe,do signala...a ako ga nemaš par mjeseci-da mijenjali su frekvencije negdje avgust,septembar...pokušaj sa automatskim pretraživanjem,pa ih traži u novopronađenim kanalima,ili na lisi all chanels,a ako ne uspiješ,donesi mi box da ubacimo svježu listu kanala...i daljinski,pošto nemam ja ovdje nijedan taj box sada..

bio si u pravu....nova lista i sve pod konac :wink:

Vrh

PostPoslato: 29 Nov 2013, 20:29 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

:wink:

Vrh

PostPoslato: 02 Dec 2013, 14:56 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Sep 2009, 15:22
Meni ovaj snijeg nije donio nikakve probleme, ako nekome jeste vjerovatno nije dobro podešena antena.

Vrh

PostPoslato: 11 Dec 2013, 20:57 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 13 Maj 2010, 12:08
NA TOTALU U PAKETU START PLUS UBACENI PINK EXTRA I PINK PLUS

Vrh

PostPoslato: 11 Dec 2013, 22:31 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Maj 2010, 00:48
goraniric je napisao:
NA TOTALU U PAKETU START PLUS UBACENI PINK EXTRA I PINK PLUS

Jesi ti siguran ?

Vrh

PostPoslato: 12 Dec 2013, 20:16 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 13 Maj 2010, 12:08
START
RTRS, Federalna TV, Alternativna TV, OBN, Alfa, B92 Info, SOS, TV1, BHT 1, Atlas, Viasat History, Viasat Explorer, Viasat Nature, National Geographic, Disney, Discovery, MTV, Motors TV, TLC, 24 Kitchen, AXN, RTS Sat, RTS 1, RTS 2, Happy, Al Jazeera Balkans, 24 Vesti, K::CN3, K3, RT Doc*, RT*; Russia 24, RTR Planeta*, BBC World News*
START +
Pink BH, Pink Music, Pink Plus, Pink Extra, SK 1, SK 2, SK 3, Eurosport, SK Golf, Fishing & Hunting, TV1000, Fox Crime, Fox Life, Minimax, Animal Planet, E! Entertaiment, Universal Channel, Mini Ultra, History, Eurosport 2, Discovery ID, MGM, CBS Drama, CBS Reality, SciFi, Ginx, CineStar TV, CineStar Action & Thriller, Ultra, Fight Channel, Crime & Investigation, Fox Movies, iQS.Life, Comedy Central Extra, FOX, Klasik TV, RTL, RTL 2, VH1, CMC, K::CN, K::CN Music, Palma plus

ima ovde info.. http://totaltv.tv/TV/412/Paketi.shtml

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 9347 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39 ... 468  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]