Pridružio se: 30 Jun 2003, 22:56 Postovi: 8361 Lokacija: BL
Мени је ова сезона засад ок. Свиђа ми се што прича добија мало ширу димензију - сад зомбији практично нису главни проблем, они су неко зло са којим се научило живјети. У трећој сезони је човјек човјеку био (опет) вук, у овој су то неке муке које су одувијек биле саставни дио живота (болест), али у једном помјереном контексту у којем се људи налазе застрашујуће неспремни за те, некад обичне невоље. И надам се да неће превише смарати Гувернером, мени је трећа сезона ишла од сјаја до очаја, углавном због њега.
Мада, и даље нисам задовољан неким практичним рјешењима, поготово оним која се тичу безбједности, некако су сви превише опуштени и нехајни, надам се да ће нешто урадити на том плану
_________________ Umro je Džimi Hendriks iz Sijetla, Klepton i Pejdž su dva matora pijetla, al' budućnost je ipak svijetla sve dok nam je Popokatepetla...
5 sezona BB-a mi je bila najgora i ujedno najbolja, tj. prvih 8 epizoda mi nije nikako leglo, a zadnjih 8 do perfekcije svaka.
Btw. od serija koje trenutno pratim, sadašnja sezona mentaliste mi je najbolja do sada. Svaka epizoda je vezana za Red Džona i u svakoj epizodi Patrik izvisi. Revolution druga sezona u odnosu na prvu nije loša, u odnosu na druge serije, ne znam zašto to pratim jer je do bola naivna serija. Homeland treća sezona odlična, lično mi bolja od prijašnje dvije.
Gleda li neko Arrow? Isplati li se početi gledati?
Ako volis superheroje Prva sezona je OK Druga je malo bolja
_________________ Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.
_________________ Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.
Мени је ова сезона засад ок. Свиђа ми се што прича добија мало ширу димензију - сад зомбији практично нису главни проблем, они су неко зло са којим се научило живјети. У трећој сезони је човјек човјеку био (опет) вук, у овој су то неке муке које су одувијек биле саставни дио живота (болест), али у једном помјереном контексту у којем се људи налазе застрашујуће неспремни за те, некад обичне невоље. И надам се да неће превише смарати Гувернером, мени је трећа сезона ишла од сјаја до очаја, углавном због њега.
Мада, и даље нисам задовољан неким практичним рјешењима, поготово оним која се тичу безбједности, некако су сви превише опуштени и нехајни, надам се да ће нешто урадити на том плану
Složila bih se s tobom da nisam pogledala posljednju epizodu i najavu za sljedeću.
Spoiler:
Priča ne da nije dobila širu dimenziju nego je počela da stagnira, imam osjećaj da iznova gledam 3. sezonu. 1. Rik i ekipa su u zatvoru, suočeni sa nevoljama 2. Pojavljuje se Guverner, djeluje kao ok lik 3. Guverner postaje zao 4. Guverner hoće da se osveti i da osvoji zatvor
Čak je započeo i novu kolekciju zombija u "akvarijumu". Jedino što će možda izvući sezonu je pojava treće grupe preživjelih (ako nije guverner svojeručno izmasakrirao ono šatorsko naselje) i odgovor na pitanje gdje je Kerol i šta radi. Skoro identičan scenario smo imali sa Andreom u prošloj sezoni, kad se udružila sa Mišon i naišla na Guvernera.
Пеле Мали je napisao:
ја почео са американ хорор стори, не допада ми се за сад, није за мене..
Ja jedva čekam da se završi 3. sezona da pogledam sve ispočetka. Druga sezona ima jednu od najboljih priča prikazanih u serijama današnjice. Pored sjajne glumačke ekipe u koju se od ove sezone uključila i Keti Bejts mene oduševljava način na koji scenaristi uzimaju stvarne užase iz američke prošlosti i uz mnogo mašte se dotiču stvari koje su boljka modernog američkog društva. Treća sezona je smještena u Nju Orleansu i vidim da je podigla puno prašine oko rasizma.
Pridružio se: 30 Jun 2003, 22:56 Postovi: 8361 Lokacija: BL
Оно сам написао закључно са 5. епизодом сезоне. Јуче скинуо 6. и 7. (дуго је на АјЕмДиБију стајало да има пауза од 14 дана, и да 17. неће ни бити приказана епизода, али је промијењено, а ја нешто нисам провјеравао), погледао 6. скоро до краја, уз то неки кретен ми на Пајратбеју спојловао шта се дешава у 7. Тако да, након ове 6. епизоде, могу рећи да се слажем с тобом, изгледа да не знају шта би са радњом и ликовима.
Spoiler:
Уз то, Губернатор ми се уопште није свиђао као лик, па ми је ова његова радња досадна, мада га можда сад "искупе".
_________________ Umro je Džimi Hendriks iz Sijetla, Klepton i Pejdž su dva matora pijetla, al' budućnost je ipak svijetla sve dok nam je Popokatepetla...
Pridružio se: 01 Nov 2006, 15:01 Postovi: 3306 Lokacija: Banja Luka
Meni je Castle postao malo mrljav, ali sad su novom epizodom unijeli malo živosti. Arrow standardno podosadan, ubacili Summer Glau..a neko je napisao nekad da ona ubije svaku seriju, čini mi se. ovdje je bar ljepša nego ikad. Mentalist je već neko odlično opisao, sad je super, otkako su se bazirali samo na Red Johna i baš me zanima šta će biti dalje...
Pridružio se: 14 Jul 2012, 11:29 Postovi: 5278 Lokacija: banja luka
Almost Human - solidna serija za sada, mada me muzika u akcionim scenama bas iritira (bez posebnog razloga forsiraju nekakav drum&bass) i lik one detektivke Stahl mi se cini isforsiran i suvisan (glumica zaduzena za taj lik bi trebala poraditi na jos kom izrazu lica, dva su ipak premalo).
_________________ It ́s better to die on your feet than live on your knees. Opet je gužva pred kontejnerom... Imbecili i debili ogroman je zbir, moj glas danas odlazi u manastir I grieve in stereo, the stereo sounds strange, I know that if you hide, it doesn't go away
Meni je Castle postao malo mrljav, ali sad su novom epizodom unijeli malo živosti. Arrow standardno podosadan, ubacili Summer Glau..a neko je napisao nekad da ona ubije svaku seriju, čini mi se.
Castle, dok je Stane zive, nece biti mrljav A Summer nazalost jeste uspjela ubiti svaku seriju
Pridružio se: 01 Nov 2006, 15:01 Postovi: 3306 Lokacija: Banja Luka
ma dobro to, slažemo se da Stana i Nathan blento drže seriju već 6 sezona, htjela sam reći da je radnja malo usporila u ovim posljednjm epizodama, ali zato je ova nova epizoda izvukla situaciju. (edit: pretposljednja, vidim sad upravo da je izašla i nova) Nego, Summer je lijepa, što me iznenadilo, jedva sam je prepoznala. i neće mi biti žao serije, ionako je gledam da lakše zaspim.
Gleda li jos iko Agents of SHIELD? Ovo je iz epizode u epizodu samo besmislenije Ne znam ni sam kako sam uspio do ove 6-7 epizode dogurati
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 7 gostiju
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu Ne možete slati prikačene fajlove u ovom forumu