banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 22 Jul 2025, 06:17

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1703 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33 ... 86  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 26 Nov 2013, 11:16 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
skeva je napisao:
tatamata je napisao:
Jest kurcili su se pa ih treba strpati na hirurgiju,ili ih upucati... To je rjesenje.

Bolje njih da upucaju i strpaju na hirurgiju nego oni nekog sporednog lika koji se dosao malo provesti. Evo ja sam licno guzvao mozda 2-3 puta sa izbacivacima i svaki put sam ja bio kriv, nema tu neke mudrosti, nece te niko dirati ako si normalan.

Samo jos da Skevi odgovorim,dobro covjece guzvao si se,bio si kriv,i ja sam isto milion puta,ali jebote pa je l te trebaju za to sto si se pijan potukao ubiti od batina,ili pucati u tebe jebote?! Nek te izbace udare,kriv si i cao,al nema granica to pokusavam reci.

Vrh

Tema posta: Re: Pucnjava i tuča
PostPoslato: 26 Nov 2013, 11:17 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Slobodno priznaj da smo u pravu, nemoj se stiditi 8) :lol:

Vrh

PostPoslato: 26 Nov 2013, 11:20 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
tatamata je napisao:
Ponavljam,svako svoje misljenje ima. Ne da mi se vise pisati.

Novine su pisale da su koristili lopate, baklje, cigle a negdje sam procitaoda se tu nasao i kramp. Zato smatram da to nije bila obicna tuca gdje niko ne bi stradao

Vrh

PostPoslato: 26 Nov 2013, 12:48 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
pa da najbolje da se izbacivaci sklone kada ti dodjes sa budakom da izbacis visak energije

Vrh

PostPoslato: 26 Nov 2013, 13:06 
filozof sa vrbasa je napisao:
pa da najbolje da se izbacivaci sklone kada ti dodjes sa budakom da izbacis visak energije

x2

Ja se nisam guzvao sa njima, ali su me izbacili jer nisam platio pivu, tj uzeo pivu iz friza i htjeo je slupati liku o glavu, ali nisu dali gadovi da prodjem do lika naravno ispratili me kulturno do vrata... :D :D :D

Vrh

PostPoslato: 26 Nov 2013, 14:09 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
tensSa on steroid rage 8) :D

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 26 Nov 2013, 14:12 
Tada nisam 70 kila imao, mlados-ludos... :D

Vrh

PostPoslato: 26 Nov 2013, 15:32 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Dec 2005, 19:08
Citiraj:
Gotovo u isto vrijeme ispred drugog noćnog kluba u centru Banjaluke u masovnoj tuči teže je povrijeđen mladić.

Log: Tekst kopiran sa BanjalukaLive portala: http://www.banjalukalive.com/hronika/dv ... z2llJDFmT0

Opium spomenuse 10x u textu,zar je bio problem navesti i naziv ovog kluba?!

Vrh

PostPoslato: 26 Nov 2013, 17:48 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Dec 2012, 01:06
Naj bolje je kad svi rade. Brale nikom dosadno.

Eto dodjes u kafic,bar gazda s konobarima te voli, osmjeh samo tako. :D
Isprazne ti dzepove dobro se nalijes, obicno te ne tuku dok ne potrosi pare, naravno sto vise potrosis to bolje....bisnis je biznis. :wink:

kad krene epizoda, izbacivaci te isutaju polupijanog ili pijanog vani i obrade u samoodbrani.
Sve tuce koje znam vecinom su startale u samoodbrani (Udaris lika prvi, prije nego je on udario tebe) znaci on nije stigo tebe jer si ti bio brzi, cista samoodbrna.
Tako, izbacivaci, osiguranje odrade svoji dio, pa ljudi moji moraju i oni zaradit svoju satnicu, opravdati zasto su tu.

Policija koja nikad nije tu, obicno oni dolaze ili su u dolazenju, eh oni moraju sad da pokupe i privedu ostatke i oni odradjuju svoj dio.
Na hitnoj ili hirurgiji operisu, siju, krpe. Ovamo lokal razbijen, staklar stakli i trlja ruke....svi rade.

Poslije svi se zgrazaju. Naj interesantnije zamisli kazu bili pijani. Izbaceni iz lokala bili pijani u tuci ispred lokala. :roll:
Svi u soku. :roll:

Gazda objekta uvredjen maksimalno. :mad:
Sta mu rade od postenog biznisa od toga zivi, skoluje djecu a stoka mu udara na temelje egzistencije.
Sta ce njemu to neko da prigovara..
Njegovo je da proda sto vise alkohola u sto kracem vremenu, maksimalno sve legalno i cisto, a tvoje je da znas svoju mjeru jel,a kako koju ubacivas....rasteze se rasteze mjera i suzava fokus.... al to nije njegov problem.
Znaci do tebe je, ne do njega. Sta tu ima njemu neko prigovarat, covjek posteno placa porez.

Izbacivaci se zale sto na njih poslije pokazuju prstom. Oni su na svom radnom mjestu. Sta hoce od njih, moraju da budu i gorile i dadilje i jos zavrsavaju obicno ko optuzeni i suokrivljeni.

U Hitnoj ogorceni jer krpe i sivaju "huligane" dok posten svijet ceka na red...

U policija se zale kako im gradjani prigovaraju umjesto da ganjaju kriminalce eto dangube vrijeme na budalestinama i tuku djecu.

Likovi koji su popili batine, izlomljeni, razbijeni neki krivi neki kolateralna steta svi sa bolom u dusi....spremaju osvetu... ehhh opet u krug.

Iz govora Perikla poginulim vojnicima.

Vrh

PostPoslato: 26 Nov 2013, 18:18 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Jan 2009, 10:14
Vuk_samotnjak je napisao:
tatamata je napisao:
Ponavljam,svako svoje misljenje ima. Ne da mi se vise pisati.

Novine su pisale da su koristili lopate, baklje, cigle a negdje sam procitaoda se tu nasao i kramp. Zato smatram da to nije bila obicna tuca gdje niko ne bi stradao

a sta ako su ljudi sa gradjevine ili ako su okopavali pasnjake na paskulinoj pa ponjeli alat sa sobom
zar je to zabranjeno
ako jeste ja sam sokiran jer cesto vidim ove iz vlade sa penkalom u kafani kako potpisuju ako mogu oni penkalo mogu valjda i veljo i mijat kramp i cvikcange u kafanu

pale grozdana paleeeeee

nego vucino kako prigradski zivot fali li teslina illi ne 8)

Vrh

PostPoslato: 26 Nov 2013, 19:41 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Dec 2012, 01:06
Neko spomenu, kaze dosli u kafic pa se kurce!! :lol:

Nikog ja ne branim ali moram ovo reci. Samo neupuceni ne razumiju ili oni koji nisu bili mlade zelenike sta to znaci. Opet se ponavljam al neka...
Prelistaj malo literaturu ili okreni se malo oko sebe.

Kad okrenes bilo koji rijecnik od Srpskog, Francuskog, Engleskog, Spanskog, Indijskog, Kineskog i trazis definiciju i objasnjene sledeceg pojma : Nacin razmisljanja ili koristenje glave kod muske osobe starosti 13- 19 g. ili malo starije nadjes = "Kurcenje"

Znaci Dekart "Ja mislim ja postojim" za taj uzrast kod osoba dvojajcani tj. koji imaju dvije glave, glasi: "Ja se kurcim Ja postojim" ili krace "Kurcim se Postojim".

Posebno je izrazeno ovo djelovnje kad se nadju zajedno vise osoba sa jednom i vise osoba sa dvije glave tog uzrasta.
Na srecu ili zalost, osobe sa jednom glavom tj osobe zenskog pola jako rijetko evoluiraju u taj oblik djelovanja zbog poznatog razloga. :roll:

Iz govora Perikla poginulim vojnicima.

Vrh

PostPoslato: 26 Nov 2013, 23:29 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
tensSa je napisao:
filozof sa vrbasa je napisao:

x2

Ja se nisam guzvao sa njima, ali su me izbacili jer nisam platio pivu, tj uzeo pivu iz friza i htjeo je slupati liku o glavu, ali nisu dali gadovi da prodjem do lika naravno ispratili me kulturno do vrata... :D :D :D

Kako papanski :lol: . Pa druze, ako nemas mase, cuti kad te baja guzi, nemoj jos ispadati picka sa flasama 8) :lol:

Vrh

PostPoslato: 27 Nov 2013, 08:13 
Nije mene niko ni dirnuo... :D

Vrh

PostPoslato: 27 Nov 2013, 08:21 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Dec 2005, 09:37
skeva je napisao:
tensSa je napisao:

Kako papanski :lol: . Pa druze, ako nemas mase, cuti kad te baja guzi, nemoj jos ispadati picka sa flasama 8) :lol:

:lol: :lol: Imaj milosti, bar malo :D

Ali, izvinite, što se vi brinete kakvi ste u očima drugih ljudi i šta se o vama misli i zna? Kao da je to važno? Važno je koliko čovjek ima od života i šta u životu načini od sebe, od svoje sredine i svoga potomstva.

Vrh

PostPoslato: 27 Nov 2013, 13:11 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Dec 2012, 22:42
Ja kad god prođem pored krune subotom poslije ponoći, neko se od klinaca pobije. Prošle subote gledaš klinca u fensi bijeloj košulji i posjekotinom na licu kako traži lika koji mu je razbio flašu od lice. Stvarno smo otišli u k*. :roll:

Vrh

PostPoslato: 27 Nov 2013, 13:12 
Jbg, ko trazi cepa guzici obicno ga i dobije...

Vrh

PostPoslato: 27 Nov 2013, 13:14 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Ja kada sam živio kod Music Hall-a bilo mi neobično ako ne tuku neku metaliku ispred zgrade vikendom ili četvrtkom.

Vrh

PostPoslato: 10 Dec 2013, 12:53 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jan 2011, 23:38
Arsena ponovo nervozan
Citiraj:
Banjaluka: Arsenić ponovo uhapšen zbog tuče u noćnom klubu Milenium
utorak, 10 decembar 2013 10:39 font size decrease font size increase font size Print Email
Banjaluka: Arsenić ponovo uhapšen zbog tuče u noćnom klubu Milenium
Banjalučka policija uhapsila je muškarca koji je fizički napao 22-godišnjaka iz Banjaluke, nanijevši mu teške povrede u predjelu glave.
Napad se dogodio juče, oko 03.00 sata, u ugostiteljskom objektu u ulici Sime Matavulja, u Banjaluci.
Policija je utvrdila da je izvršilac ovog krivičnog djela A.A. iz Banjaluke, koji je lišen slobode.
Portal Istinito nezvanično saznaje da se radi o Aleksi Arseniću koji je zaposlen u noćnom klubu "Milenium", u kojem je već u nekoliko navrata dolazilo do fizičkih obračuna između gostiju i obezbjeđenja.
Podsjećamo u maju ove godine došlo je do povređivanja maloljetnog S.G. u kome je kao radnik obezbjeđenja učestvovao Aleksa Arsenić.
Prema tvrdnjama oca, izbacivači su tukli maloljetnog S.G, sve dok mladić nije pao u nesvijest od zadobijenih batina.
Iz Centra javne bezbjednosti Banjaluka je saopšteno da će nakon kompletiranja i dokumentovanja predmeta A.A. uz izvještaj o počinjenom krivičnom djelu teška povreda danas biti sproveden u nadležno tužilaštvo na postupanje.

(Istinito)
http://www.istinito.com/index.php/hroni ... enium.html

Vrh

PostPoslato: 10 Dec 2013, 15:28 
Arsena ljak teski... Cudi me da ga nije neko rokn'o do sada...

Vrh

PostPoslato: 10 Dec 2013, 15:50 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jul 2009, 10:16
Ovo je Arsena junior u pitanju

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1703 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33 ... 86  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]