_зока je napisao:
spijo je napisao:
skeva je napisao:
Ma ne moze ovo proci, ja ne zelim da povjerujem u to. Nisu ljudi retardirani, imaju bar gram mozga, ovo je ispod svakog nivoa.
Mogu se jedino oprati u slučaju da švabe naučno opovrgnu svoj DRANG NACH OSTEN a to je praktično nemoguće.
Al' se može isforsirati teorija da je njemačka ofanziva bila odgovor na prijetnju sa istoka, na crvenu pošast, bla-bla...Mediji su čudo. Kontam da pitaš prosječnog srednjoškolca u EU ko je pobijedio Hitlera odgovor bi bio Amerikanci. Jbg, History tako kaže.
Па и јесу уз сарадњу са Совјетима, Енглезима и Србима (просто ми нико други не пада на памет од осталих народа да је било шта покушао у том обиму као Срби). Наравно, не треба заборавити да је центар америчких војних операција ипак био Пацифик.
Што се тиче релативизације Хитлера и нацизма. Мислим да то није случај. Много више се иде на изједначавање (што је још опаснији подухват). Значи иде се на то да се Немачка опере тако што неће само она бити та која је спровела један геноцид него ће ту бити још и Срби и неки црнци из Африке.
Медији су чудо. Ево рецимо јуче је на тзв. "локалним изборима" у К. Митровици изашло мање од 30% грађана. Било где у свету то би за изборе био скандал али ми већ данас читамо у свим медијима како је излазност била масовна и сви поздрављају "масовну излазност".
Тако и Немци и Аустријанци (пре свега) кроз медије перу себе за Први и Други светски рат. Поготово се Аустријанци ваде на чувени "Аншлус" а нико не помиње да је пре чувеног "Аншлуса" спроведен референдум у појединим деловима Аустрије где су се исти изјаснили преко 90% за припајање Немачкој.