banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 23 Jul 2025, 14:47

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 9942 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125 ... 498  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 18 Nov 2013, 08:52 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jun 2009, 18:40
ma ne da mi se vezati na dvije godine al nikako.
istekao je meni ugovor prije par mjeseci
Za kineza je ovdje lista čekanja ko red za hljeb i mlijeko
moraću malo prošetati

Vrh

PostPoslato: 18 Nov 2013, 09:17 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jan 2008, 12:33
i zte

Vrh

PostPoslato: 18 Nov 2013, 09:25 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Jul 2008, 18:33
Lolly je napisao:
wizzy_bl je napisao:
Sehxor je napisao:
Isplatili se uzeti Galaxy young na student tarifu iz mtela kontam uzeti dva sebi i sestri, performanse mi nisu bitne samo da moze wiber, whatsapp i wifi da ima i da je sto manjih dimenzija, ili ipak nesto drugo?

Young ili lg l4 e440...sta vec bude na stanju

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk 4

Ne kontam zasto poistovjecivati Samsung i LG.
LG je po meni tesko s..nje od telefona. Imala sam 2. Jednog se rijesila u roku 7 dana, kupljen preko mtela a drugi dobila sluzbeno i molila ih da vratim, da cu sama sebi kupiti mob.

U donjem cjenovnom rangu..razlike medjju proizvodjacima nema..u sustini,ne valja niit jedan :)

*mozda je cak najbolje uzeti huawei ili nesto tako,koji de trudi tu zauzeti poziciji i imati dobar omjer ulozeno dobijeno (ali kad nema u ponudi mtel student)

Za ostalo..mozemo pricati..ja se slazem ss tobom,preferiram samsung..al to nije tema..

Ppzz

Vrh

PostPoslato: 18 Nov 2013, 09:43 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Sep 2013, 15:21
Po meni za istu cijenu u mtelu uvijek je bolje uzeti neki HTC desire od LG. Ali opet, svako ima pravo na svoje misljenje u skladu sa svojim iskustvima.
Ja ostajem odana Samsungu za sada. S4 mi je ispunio sva ocekivanja do sada.

Vrh

PostPoslato: 18 Nov 2013, 09:59 
Citiraj:
S4 mi je ispunio sva ocekivanja do sada.

Dobreo, nisu ni ovdje ljudi budale pa da ne znaju sta valja, svi bi mi voljeli imati telefone sa quad core na 2.2 Mhz i 3 gige rama, ali nemamo svi 1000 i kusur maraka km da dajemo na tako skupe igracke.

Zaista volim nove tehnologije, ali znam i koliko mogu izdvojiti da kupim smartfon i prema tome uvijek gledam da dobijem sto vise za ulozeni novac.

Da, da se ponovim:

Citiraj:
Koji LG, koji problemi?

Vrh

PostPoslato: 18 Nov 2013, 10:04 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jul 2004, 12:09
Tensa se organizovao oko novog telefona,ne smijem ni zamisliti kako onda kupujes auto ili nesto krupnije,sastavio si jedno 100 postova u zadnjih 10 dana :-)

Vrh

PostPoslato: 18 Nov 2013, 10:05 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Kao prvo, nisam nista lose mislila kad spomenuh s4, tako da se izvinjavam unaprijed.
A sto se tice LG, uzasno spor, los touch, jedini mob na kojem mi se gubio signal.

Vrh

PostPoslato: 18 Nov 2013, 10:07 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Lolly je napisao:
Po meni za istu cijenu u mtelu uvijek je bolje uzeti neki HTC desire od LG. Ali opet, svako ima pravo na svoje misljenje u skladu sa svojim iskustvima.
Ja ostajem odana Samsungu za sada. S4 mi je ispunio sva ocekivanja do sada.

Opet da napomenem...pricamo o donjem segmentu trzista (osnivni android uredjaji) ...ja tvrdim da u tom segmentu nema neke razlike izmedju proizvodjaca...sve je to tu negdje...u par grama :)

A htc ne mozes uzeti (bar ja nisam vidio na sajtu)...jer je trazeno misljenje...sta uzeti u mtel student(kombinuj) tarifi

Vrh

PostPoslato: 18 Nov 2013, 10:13 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Ne znam jel ima u student tarifi htc, ali sam ga ja u moj mix kupila na poklon nekome a bila je ista cijena kao LG.
Ma nebitno, htjela sam reci da ako ima u toj student ponudi samsung young onda ja licno, ne bih nikad preporucila LG.

Vrh

PostPoslato: 18 Nov 2013, 10:15 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jun 2009, 18:40
Imala sam jednom LG i nikad više.
Isti razlozi kao što je Lolly navela.

Vrh

PostPoslato: 18 Nov 2013, 10:17 
MuskoBre je napisao:
Tensa se organizovao oko novog telefona,ne smijem ni zamisliti kako onda kupujes auto ili nesto krupnije,sastavio si jedno 100 postova u zadnjih 10 dana :-)

Bas to isto rekoh dtkbl-u na pp...

Ma hocu da ga kupim i da ne mislim najmajne narednih godinu dana na telefon, ovako se ciganisem svakih par mjeseci, uvjek nesto fali, ili ne mogu igrati normalno igrice, ili mi baguje otvaranje stranica ili nesto trece...

Citiraj:
A sto se tice LG, uzasno spor, los touch, jedini mob na kojem mi se gubio signal.

Koji model?

Nemoj misliti da te nesto napadam, pitam zato jer hocu i ja da uzmem LG nexus 4 (ili optimus 4x), a citao sam da ima jedan od najboljih toucheva na trzistu, da je bukvalno savrsen pa mi zapalo to tvoje za oko da LG ne valja... :)

Evo ako znas engleski procitaj sta je djevojka napisala o nexusu 4 (posebno obrati paznju na dio o touch-u), a prije njega je imala samsung galaxy S3 pa je malo i usporedila...ne znam je li neka marketinska fora, ali ok...saznacu nadam se...
http://android.appstorm.net/general/opi ... f-android/
Citiraj:
At one point, I thought I was wearing my biased rose-colored glasses and exaggerating. I asked my friends, all of whom were quite happy with the speed of their HTCs, Samsungs and Sonys, to check the Nexus 4. I told them to use the device for a minute or two, then get back to me. And the verdict was unanimous: it’s smoother than anything they had used.

Ali ako si koristila neke slabije modele onda ne treba cuditi, koliko para toliko muzike, ne mozes ocekivati da L4 ili L7 ima isti touch kao npr S4...

Vrh

PostPoslato: 18 Nov 2013, 10:18 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Vidis...ja bih prije uzeo taj lg l4...bolji veci ekran,jaca baterija...ima manje rama 512 umjesro 768...al to je dovoljno za whatsapp i jos neku apliksciju..

Nebitno..postujem sto dijelis sa nama svoja iskustva...dobra i losa...to je i poenta foruma ;)

Vrh

PostPoslato: 18 Nov 2013, 10:28 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Moj je bio LG P970.
Dobila ga za poslovni broj i vratila koliko je bio los.

Vrh

PostPoslato: 18 Nov 2013, 12:08 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 10 Nov 2009, 16:08
tensSa je napisao:
Pricam o garanciji na kvalitet koja traje 2 godine...

Iskreno ne znam sta se moze bolje uzeti za te novce da ima garanciju 2 godine i iste specifikacije...

Garancija nije mjerilo kvaliteta uopšte, čak u današnje doba postaje samo još jedan marketinški trik. I ja sam imao 5 godina garanciju na Gorenje sušilicu koja je plaćena 1000km pa je bila više u servisu nego kod nas, i na kraju smo morali tražiti da nam pare vrate i kupimo drugog brenda sušilicu koja već 2 godine bez problema radi. Ja ti kažem da ćeš se sigurno zeznuti ako uzmeš Rumuna, uvijek je tako kad želiš da prođeš jeftinije, u stvari gore prođeš.

Vrh

PostPoslato: 18 Nov 2013, 12:34 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 05 Feb 2011, 19:39
mara- je napisao:
tensSa je napisao:

Iskreno ne znam sta se moze bolje uzeti za te novce da ima garanciju 2 godine i iste specifikacije...

Garancija nije mjerilo kvaliteta uopšte, čak u današnje doba postaje samo još jedan marketinški trik. I ja sam imao 5 godina garanciju na Gorenje sušilicu koja je plaćena 1000km pa je bila više u servisu nego kod nas, i na kraju smo morali tražiti da nam pare vrate i kupimo drugog brenda sušilicu koja već 2 godine bez problema radi. Ja ti kažem da ćeš se sigurno zeznuti ako uzmeš Rumuna, uvijek je tako kad želiš da prođeš jeftinije, u stvari gore prođeš.

Kolega nisi mi odgovorio na prethodni post da li si koristio taj telefon ili da li si ga bar drzao u ruci?
Kad smo kod ostavljanja utiska ja sam siguran da nece zazaliti ako ga kupi a pogotovo za ovoliko para za koliko se moze naci na piku.

Vrh

PostPoslato: 18 Nov 2013, 12:40 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 03 Apr 2010, 16:00
Ja sam uzeo na studentsku tarifu L4 II za staru! Na dve godine 49KM.
Za te pare telefon je više nego odlican.
Dvoumio sam se izmedju njega i Younga, izabrao sam LG zbog veceg ekrana.
Viber i WiFi su joj stalno ukljuceni, a baterija bude po 3 dana. :)

Vrh

PostPoslato: 18 Nov 2013, 12:51 
Veteran
Veteran

inspiron je napisao:
mara- je napisao:
tensSa je napisao:

Kolega nisi mi odgovorio na prethodni post da li si koristio taj telefon ili da li si ga bar drzao u ruci?
Kad smo kod ostavljanja utiska ja sam siguran da nece zazaliti ako ga kupi a pogotovo za ovoliko para za koliko se moze naci na piku.

Nisam ga ni koristio niti držao, niti namjeravam. Možda nije fer od mene, ali ne želim svojim parama da rizikujem na no name telefonu. Sve je to možda dobro ispočetka, ali pitanje je kroz par mjeseci šta će biti.

@ Korobeiniki

Hajde ti uštedi tako u zimskim danima. :lol:

Vrh

PostPoslato: 18 Nov 2013, 13:12 
Citiraj:
Nisam ga ni koristio niti držao, niti namjeravam.

Posteno, ali onda ne treba ni pljuvati po takvim telefonima... ne kudi konja kojeg nisi jahao...

Imao je kolega forumas jedan problem (ono sto je napisao, nece da puni preko 60 posto), ali to ne ne znaci da su svi uredjaji takvi, ne treba donositi odluku na osnovu jednog kvara. Kvare se i telefoni od 1000 maraka.

Da se ponovim jos jednom, vise sam problema dosada imao sa izvikanim i brendiranim proizvodjacima nego sa ovim tzv. no name brendovima.

Da nemam u planu da uzmem nexusa 4 (ili o4x) vrlo bih vjerovatno uzeo rumuna, ili da sam bas ogranicen sa budzetom.

Vrh

PostPoslato: 18 Nov 2013, 13:24 
Veteran
Veteran

Ne pljujem ja na telefon, ali ja lično, kontam da i ti ne želiš da na svojoj koži iskusiš moguće probleme. Ja sam se uvijek opekao kada sam pokušavao da jeftinije prođem. A koliko sam vidjeo, ti si često kupovao polovne telefone, tako da si možda i češće imao probleme sa poznatijim brendovima. A naravno da se i od 1000 km telefoni kvare, ali sigurno ćeš biti mirniji sa poznatijim brendom. Nadam se da ćeš uzeti Nexus 4, i da ćeš vidjeti koliko je dobar. Evo već je i KitKat izašao za njega. Mada ja još nisam nadogradio, čekam franco's kernel za KitKat.

Vrh

PostPoslato: 18 Nov 2013, 13:26 
Da, najvjerovatnije uzimam n4, ali da imam 300 km na raspolaganju prije bih uzeo rumuna nego neke telefone sa recimo jednim jezgrom. :)

Jesi procitao onaj clanak sto je ova djevojka napisala?

http://android.appstorm.net/general/opi ... f-android/

Mozes potvrditi to sto tu pise?

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 9942 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125 ... 498  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]