Izgleda da stvarno Kinzi ne igra što mu plata kasni....Ali ne drži te me za riječ, ništa to nije provjereno.
Ajd veliki poraz, jebeš ga, vratiće se Partizan, meni samo nije jasno zbog čega uopšte ne igraju Bezbradica i Andrić. Što će mu u rosteru uopšte. Crkoše Dragan, Bogdan i Kinzi na bekovima sve ove utakmice + Westerman. Naravno da će se neko povrijediti. Lovernj igra ko mahnit po 30 minuta svaku utakmicu, malo slabija verzija Ćapina
Musli ko Musli totalno nezainteresovano igra, + je isti ko kad je imao 18 godina

, ništa nije napredovao, naprotiv.
Gagić koji je košarkaški jako neiteligentan nadoknađuje borbenošču i mukotrpnim radom.
Milutinov se povrijedio, a imao je i ljetno radno. Inače u budućnost naš najbolji centar, ako ne poleti za param pa se negdje ne zakuca za kraj klupe.
Dalo jako talentovan, ali on mora baš mnogo pure pojesti da bi bio iole ozbiljan igrač. Dragan spreman ko i stlano, može on 3 utakmice odigrati bez prestanka po 40 minuta, ali nije on igrač na koga se čovjek može osloniti da će stalno vući.
Bogdan je u dobroj formi, napredovao kod Dude, i šut ga ide poprilično. Kinzi, od početka sezone igra odlično, sad ako je istina za platu, klasično američki...Westerman ima dobre procente šuta, ali nema osjećaja za asistencije i ulaz ama baš nikako. Ova njegova povreda je popriličan hendikep, teško da Dalo može iznjeti sam derbi. Mada će tu krpiti Kinzi 1 i Bogdan.
Ovo pišem čisto iz razloga, bar kako ja mislim, da je Dule malo krenuo srljati s onim hokejaškim izmjenama i držanjem igrača bez potrebe dugo u igri, (široki, zadar kući), shvatam ja da je to da se neko proda, ali opet izpovređivaše mu se igrač, a ulazi u jako turbulentan dio sezone. Čeka ga derbi, pa Barsa kući, pa neko gostovanje u Aba ligi.
Istina za volju, PArtizanu je račun bio u blokadi maltene do početka sezone pa je i ovaj roster što je nekako skrpljen, dosta solidan.