banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 23 Jul 2025, 17:30

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 9942 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123 ... 498  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 15 Nov 2013, 18:25 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2009, 11:23
dtkbl je napisao:
Panzer je napisao:
Uzeo sam si Huawei Ascend P6 prije koji dan i zadovoljan sam, bio je najpovoljniji, fino izgleda i za moje potrebe dovoljan.

Sent from my HUAWEI P6-U06 using Tapatalk

gdje si uzeo, koliko love, utisci?

U Švajcarskoj, za 1.5KM... :P

Veoma sam jeftino prošao, dobio sam telefon za džabe na pretplatu od 45KM mjesečno kad se preračuna. Naravno, nabace oni tu lako još troškova ali nema veze. Već mi se dva puta blokirao, a uzeo sam ga u utorak... :?

Vrh

PostPoslato: 15 Nov 2013, 19:12 
Meni ono moje zlo maloprije ode, dodje kurir i odnese novom sretnom vlasniku...

Sad me ceka racunica, ali kako god okrenem tesko da cu izdvojiti vise od 400-450 km za telefon, a ope' mi zao da ne kupim odma neku masinu koja ce me sluziti narednih par godina...

Vrh

PostPoslato: 15 Nov 2013, 19:19 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2013, 16:03
Bolje sačekati petnaestak dana, pa i mjesec nego se zaletiti i uzeti nešto lošije. Taj što si večeras razdužio će te vjerovatno dobro usporiti pri odabiru sledećeg. :)

Vrh

PostPoslato: 15 Nov 2013, 19:21 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jan 2011, 23:38
tensa vidis da ce p6 na mix40 biti 49 KM. Kontam da se ljudima isplatiti uzimati pa prodati za 450-500 KM.

Vrh

PostPoslato: 15 Nov 2013, 19:55 
Cekacu sada, nema zaletanja dok nesto dobro ne ispadne, imam tablet tako da cu se sa njim igrati dok telefon ne nabavim... :)

Ako ispadne neka dobra ponuda (citaj: 400-450 km) za nexus 4 da je bas dobro ocuvan i sa garancijom njega cu uzeti, puno mi je ljepsi od p6. :)

Ako bas nista ne ispadne od toga uvijek mogu uzeti rumuna, ni on nije bas losa opcija... :D

Usput dajte iskustva vi koji ga imate, kako vam se cini???

Vrh

PostPoslato: 15 Nov 2013, 20:09 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 05 Feb 2011, 19:39
Glupo mi je da ga hvalim jer isti prodajem :D Neki su se javili i rekli da ce preko vikenda doci pogledati telefon pa ako slazu i ako si voljan platiti pice (skroman sam, moze i caj jer kafu ne pijem :D ) mozemo se naci sledece sedmice da malo procackas po njemu ako te bas toliko zanima...

Vrh

PostPoslato: 15 Nov 2013, 20:14 
Ima li jos garanciju (reci da ima, reci da ima, reci da ima :P )?

Vrh

PostPoslato: 15 Nov 2013, 20:22 
Pripravnik
Pripravnik

Ima, kupljen u mtelu 25.10.

Vrh

PostPoslato: 15 Nov 2013, 20:32 
Sta ti je rasna diskriminacija, a da sam sisata plavusa odmah bi batalio te sto u nedelju trebaju doci... :P

Huh, to je bas dobra ponuda...pice je najmanji problem...ako ne prodas javi obavezno, ako nije problem posalji na pp koliko ga cijenis, a mozes i ovdje, meni ne smeta... :D

Vrh

PostPoslato: 15 Nov 2013, 20:40 
Pripravnik
Pripravnik

Stavio sam cijenu 300 KM i ne bih isao ispod nje. A ovo za pice sam kontao cisto da ga probas, nisam ni mislio da ga moras uzeti. Cisto da iskoristim priliku u uzmem pice dok je telefon kod mene :)

Vrh

PostPoslato: 15 Nov 2013, 20:50 
A ne, zbunio si me, ja mislio pricas o nexusu 4 pa vidjeh cijenu, jbg... :D

Vrh

PostPoslato: 15 Nov 2013, 20:54 
Pripravnik
Pripravnik

Pa trazio si utiske za rumuna... Ne mozes vise ni pice zaraditi kao posten covjek :D

Jos jedan primjer za diskriminaciju, da sam sisata plavusa platio bi pice cak i da nemam telefon :D

Vrh

PostPoslato: 15 Nov 2013, 22:37 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 10 Nov 2009, 16:08
A jesi zakomplikovao tensSa. Stisni se malo, uzmi Nexus 4 i budi gospodin, kakav Rumun, niđe veze.

Vrh

PostPoslato: 15 Nov 2013, 23:10 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jul 2009, 18:07
Isplatili se uzeti Galaxy young na student tarifu iz mtela kontam uzeti dva sebi i sestri, performanse mi nisu bitne samo da moze wiber, whatsapp i wifi da ima i da je sto manjih dimenzija, ili ipak nesto drugo?

Vrh

PostPoslato: 15 Nov 2013, 23:28 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 15 Nov 2013, 10:55
Ja bih rekao da se isplati. Moja djevojka je kontala o toj opciji, ali smo odustali jer smo našli drugi telefon za keš kupljen u m:tel-u kao bolju mogućnost. Ali generalno je Student tarifa dobra stvar jer dobiješ (čini mi se 5 KM) više nego u običnoj Kombinuj tarifi. A pogotovo kad ideš na dvije godine, telefon je par desetina KM.

Vrh

PostPoslato: 16 Nov 2013, 08:26 
Jes' mi idu pojedini ljudi na onu stvar, kaze prodaje htc one x koristen 3 mjeseca, pitam ga za garanciju, a evo sta mi glupi debil odgovara... Da, sigurno je koristen 3 mjeseca.... 8) 8) 8)

Prikačeni fajlovi:
Clipboard01.jpg
Clipboard01.jpg [ 34.15 KiB | Pogledano 269 puta ]
Vrh

PostPoslato: 16 Nov 2013, 10:07 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Za sve pitaj za garanciju nemoj :D

Meni se kupovina polovnjaka smučila otkako sam uzeo iphone pod devizom "na njemu se nema šta pokvariti" pa je u roku mjesec dana otišao onaj hepek gdje se puni a i dugme bilo na putu da ode...
Sva sreća otišao je i on od mene al sam pao stoju

Elem samo novo makar iz Mtel-a :D

Vrh

PostPoslato: 16 Nov 2013, 10:14 
Mislis samo sa garancijom...to onaj iPhone sto si pricao da ces uzeti kad si mi prodao htc-a? :D

Mene su skoro svaki put preje*ali kada sam uzimao polovan fon bez garancije, eto bas juce se pokusavam sjetiti kada sam uzeo polovan telefon, a da je sve bilo savrseno i ne mogu se sjetiti. I ja pao oko stoju, stoju i po na polovnim telefonima, tj. na ova zadnja dva sto sam imao, atrix i evo 3d.

Vrh

PostPoslato: 16 Nov 2013, 10:19 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

da taj iphone, al ja sam pao stoju zbog kvara u roku od mjesec dana, a ti si htc koristio skoro godinu dana.

Vrh

PostPoslato: 16 Nov 2013, 10:25 
Realno, najbolji telefon koji sam do sada imao, u bilo kojem smislu. Da mi nije bilo zao djevojke gledati kako se muci sa onom xperiom x8 (dok je ona istovremeno pukla 130 ojra na tablet za mene) jos bi on bio kod mene.

Bio sam stavio na njega viper 3D sa senseom 4.1,ziggy kernel overclockovan na 1.5-1.7 i radio bez ikakvih problema na toj frekvenciji. Ni trunke laga nikakvog nije bilo, kao munja je sve zadatke izvrsavao.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 9942 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123 ... 498  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]