omlodec je napisao:
Papučare, glup ti je stav o Đokoviću u svakom slučaju. Čovjek je legenda, uradio je ogromne stvari za par godina, napravio ogroman uspjeh i zato je logično da ga puno pominju, što u medijima što u svakodnevnom životu. I sad si ti našao da to porediš sa ''šiljenjem borića'' i ''masturbiranjem'' na Đokovića. Jadno. Preskoči nešto ako te ne zanima, a ne moraš u duhu našeg naroda hejtovati sve što izaziva puno pažnje (zasluženo ili ne, ali u ovom slučaju je definitivno zasluženo). Nevjerovatno je da ti smeta njegov uspjeh i poštovanje njegovog uspjeha od strane drugih i onda moraš u stilu internet warrior to napadati. Kakav smo narod, hiljadu puta ćemo se međusobno pobiti. I jebo vas sport da vas jebo.
Fino ti mene isproziva i onda na kraju jebo vas sport

Jedan od glupljih argumenata na internetu uopšte je da nekom smeta Novakov uspjeh pa ga zato ne voli. Mislim, šta čovjek da kaže na takvu glupost i pokušaj diskreditovanja sagovornika. Šta, u fazonu, ja nisam prvi na svijetu u nečemu pa ne gotivim nekog ko jeste, neviđena glupost koju Novakovi fanovi često ponavljaju. Gotivim Federera koji je uspješniji, trofejniji i ne znam šta sve ne od Novaka, ali eto Novak mi smeta. Ili gomila i gomila sportista iz Srbije koju su bili ili jesu među najboljim na svijetu mi ne smetaju i volim što su uspješni, ali eto Novak mi iz tog razloga smeta. Meni je antipatičan iz hrpe razloga, da ih ne ponavljam. Većina ovde ne gotivi Federera recimo, pa trebam li ih ja nazivati govnarima samo zato što je meni omiljeni teniser ili još bolje što njima ne održa ovaj moralni čas kao meni.