banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 04 Avg 2025, 22:35

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 192 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 10  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 10 Nov 2013, 18:59 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Citiraj:
Tijela žrtava 1992. godine na Tomašici zakopavana su tri mjeseca, a u zločinačkim radovima učestvovalo je više stotina ljudi sa mašinama.

3mjeseca = cca. 90 dana. 3500 zrtava : 90 dana = ~38 zrtava dnevno zakopavano a ucestvovale stotine sa masinama.

Ma dajte molim vas, pa kad bi stekli reputaciju da smo tako aljkavi bili cijeli rat...

edit: ovom logikom, po vasoj teoriji, trebalo bi minimum pola godine da se zakopaju sve zrtve u Srebrenici.

P.S. Lupam gluposti, al' ni ovaj tekst nije nista bolji

Vrh

PostPoslato: 10 Nov 2013, 19:12 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
Citiraj:
Pa ja ne mogu pojmiti to šta je moj narod uradio bošnjačkom narodu

kakvo silovanje jedne te iste priče, jedan narod uradio je ovo drugom...Došli svi Srbi i pobili druge...

Realno, totalni butthurt...

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 10 Nov 2013, 19:38 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2009, 11:23
A izlizane priče majko mila. Sad su Srbi u fazonu da su pokajnici i da su skontali da su zločinci. Pa samo veoma glup Bošnjak može povjerovati u ovo... :roll:

Vrh

PostPoslato: 10 Nov 2013, 19:47 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 10 Maj 2011, 23:20
Panzer je napisao:
A izlizane priče majko mila. Sad su Srbi u fazonu da su pokajnici i da su skontali da su zločinci. Pa samo veoma glup Bošnjak može povjerovati u ovo... :roll:

Jasta, sve je ovo belosveCka zavjera i podmetacina, pocevsi od markala 1 i 2, koricanskih stijena, stotina masovni grobnica (sto primarnih, sto sekundarnih), srebrenice, visegrada, sarajeva itd. itd.

Da se malo baci pogled na sudjenja u hagu, vidjeli bi i sami da tamo na sudjenju Srbi uopste ne negiraju sve te zlocine, samo prebacuju odgovornost sa Karadzica na vojsku, sa vojske na Karadzica, sa policije na vojsku itd itd.

Vrh

PostPoslato: 10 Nov 2013, 19:49 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Ne, panzeru. Jasno je napisano da su tek jednog od, jel, nekoliko stotina ukljucenih, uspijeli nagovoriti da oda lokaciju.

Uostalom, budala me pretece.

Vrh

PostPoslato: 10 Nov 2013, 19:52 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Feb 2013, 15:24
budala je napisao:
Panzer je napisao:

Jasta, sve je ovo belosveCka zavjera i podmetacina, pocevsi od markala 1 i 2, koricanskih stijena, stotina masovni grobnica (sto primarnih, sto sekundarnih), srebrenice, visegrada, sarajeva itd. itd.

Da se malo baci pogled na sudjenja u hagu, vidjeli bi i sami da tamo na sudjenju Srbi uopste ne negiraju sve te zlocine, samo prebacuju odgovornost sa Karadzica na vojsku, sa vojske na Karadzica, sa policije na vojsku itd itd.

markale jelde.. kakav si mi majstore.. 8) ajd odmori malo.

sto se mog misljenja tice, ovo bi davno trebalo biti zakljucana tema.. ne zbog zlocina i sl, u sta ne ulazim (kako je bilo i sta je bilo), vec zbog "diskusije" koja se cesto stvori na ovim temama. :roll:

Vrh

PostPoslato: 10 Nov 2013, 19:55 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2009, 11:23
budala je napisao:
Panzer je napisao:

Nisam rekao da je prevara, te žrtve su stvarne, ne negiram ja ništa osim ove priče kako ovaj čovjek ne može da vjeruje šta su to pripadnici njegovog uradili pripadnicima bošnjačkog naroda. 'Ajde molim te, rat, masovna ubistva na sve strane, kolje se bez previše pitanja i sad odjednom iskaču pokajnici u fazonu Srbi su jedini zločinci, kuku lele šta smo napravili Muslimanima, a oni tako pošten narod... :roll:

Vrh

PostPoslato: 10 Nov 2013, 20:08 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Panzer je napisao:
budala je napisao:
Panzer je napisao:

Nisam rekao da je prevara, te žrtve su stvarne, ne negiram ja ništa osim ove priče kako ovaj čovjek ne može da vjeruje šta su to pripadnici njegovog uradili pripadnicima bošnjačkog naroda. 'Ajde molim te, rat, masovna ubistva na sve strane, kolje se bez previše pitanja i sad odjednom iskaču pokajnici u fazonu Srbi su jedini zločinci, kuku lele šta smo napravili Muslimanima, a oni tako pošten narod... :roll:

Pa velika je razlika izmedju 4 i 32 hiljade ubijenih civila.
Ne zelim reci da je 4 hiljade mali broj, nego samo da se shvati srazmjer zlocina.

Meni je zao 5 naoruzanih VOJNIKA koji su ubijeni u Dobrovoljackoj, a ovde sprdacina sa najvecom masovnom grobnicom u BiH gdje je ubijeno i pobacano na stotine tijela.

Vrh

PostPoslato: 10 Nov 2013, 20:11 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Avg 2011, 23:08
a ko je odgovoran za to u Prijedoru, jel vec osudjen u Hagu ? .. cisto informativno, da nam ne nabacujete kolektivnu odgovornost.

Vrh

PostPoslato: 10 Nov 2013, 20:14 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

budala je napisao:
Meni je zao 5 naoruzanih VOJNIKA koji su ubijeni u Dobrovoljackoj, a ovde sprdacina sa najvecom masovnom grobnicom u BiH gdje je ubijeno i pobacano na stotine tijela.

Kad već tako potenciraš velikim slovima, kakve veze ima šta su bili?
Ubijeni u zasjedi, bez mogućnosti da se brane...

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 10 Nov 2013, 20:15 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Feb 2013, 15:24
404_forbidden je napisao:
a ko je odgovoran za to u Prijedoru, jel vec osudjen u Hagu ? .. cisto informativno, da nam ne nabacujete kolektivnu odgovornost.

Cuj ovo pa ko je kriv.... :roll:

Pa srboĆetnici krivi, eto ko.. i ja, i ti, i onaj Srbin iz Beograda, i onaj iz Beca, i onaj iz Cikaga.. svi smo MI banda.. ovaj da ne zaboravim, banda agresorska.. :wink:

Vrh

PostPoslato: 10 Nov 2013, 20:15 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Svi Srbi, njih skoro 30000, koji su stradali u ratu su stradali iskljucivo od previse rakije i slanine.

Vrh

PostPoslato: 10 Nov 2013, 20:19 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Avg 2011, 23:08
kad bi poceli iskopavati Srbe koji su poginuli u Drugom svj. ratu od Njemaca, ustasa, Handzar divizije na podrucju Prijedora i Kozare, ne bi bile dovoljno 5 godina.

Vrh

PostPoslato: 10 Nov 2013, 20:25 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Džontra je napisao:
budala je napisao:

Zato sto je valjda bitno razgraniciti sta je vojnik sa puskom u ruci, a sta civili ubijen ispred kuce ili nekoj livadi.
Ja iako jasno pravim tu razliku, opet ponavljam da mi je zao tih vojnika.

Kukanjac kaze da je kolona bila spremna za borbu ako do toga dodje, ti kaze suprotno, ali kako god ja sam rekao svoje misljenje sto se toga tice.

Vrh

PostPoslato: 10 Nov 2013, 20:27 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Biti spreman za borbu ako do nje dođe, nije isto što ići u borbu...

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 10 Nov 2013, 20:29 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jul 2012, 11:29
The_new_Statesman je napisao:
Svi Srbi, njih skoro 30000, koji su stradali u ratu su stradali iskljucivo od previse rakije i slanine.

Jeste TNS, ubio ih alkohol i holesterol, s tim da su oni iz Krajine stradali i zbog neadekvatne atletske obuce i manjka kondicije, ali ko im je kriv sto nisu vjezbali i spremali se na vrijeme.

I grieve in stereo, the stereo sounds strange, I know that if you hide, it doesn't go away

Vrh

PostPoslato: 10 Nov 2013, 20:38 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Okt 2010, 18:53
budala je napisao:
Džontra je napisao:
budala je napisao:

Zato sto je valjda bitno razgraniciti sta je vojnik sa puskom u ruci, a sta civili ubijen ispred kuce ili nekoj livadi.
Ja iako jasno pravim tu razliku, opet ponavljam da mi je zao tih vojnika.

Kukanjac kaze da je kolona bila spremna za borbu ako do toga dodje, ti kaze suprotno, ali kako god ja sam rekao svoje misljenje sto se toga tice.

Prvo dogovoriš izvlačenje vojnika, pa zatim ih napadneš iz zasjede mučki, usput ubiješ kojeg i zapališ ih u Velikom parku.....šta si očekivao da će vojska napuštati objekte na biciklima i sa buketom cvijeća u rukama?? Kukanjac je pi**a što onom smradu Aliji nije prosuo mozak po transporteru i izbacio ga napolje kao psa! A zatim malo to sokače pretvorio u garavi skokak napalmom iz vazduha....

Vrh

PostPoslato: 10 Nov 2013, 20:41 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

:roll:

Vrh

PostPoslato: 10 Nov 2013, 20:57 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 02 Dec 2007, 01:43
Ovo je strasno, na nasu zalost katarza se nece desiti ni na jednoj strani, samo ce se mrznja produbiti i indukovati dalje sukobe i stradanja u buducnosti. Ovaj narod ovdje je fukara i zato tako i zavrsava, sto ono kazu para na paru, fukara na fukaru.

Vrh

PostPoslato: 10 Nov 2013, 21:01 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

The_new_Statesman je napisao:

Svi Bosnjaci, njih PREKO 60000, koji su stradali u ratu su stradali iskljuvico od previse cevapa i pite.

MoRe l' tako? :roll:

Iako je dosta omladine sa puskom u ruci izginulo na svim stranama, ja bih ipak da se fokusiramo na civile, jer je to vrlo bitno, tj. najbitnije.
U hagu se ne sudi za "ko je poceo rat" i "koje je vojske vise poginulo", nego ko je cinio zlocine protiv civila, a tu su brojke neumoljve.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 192 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 10  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]