maco,maco,kakvi su ovo termini u kojima pišeš postove zadnjih večeri,kao da pišeš iz oklahome ili missisipija,a ne iz s. mosta

...ja tad već 3 ili 4 sata spavam,tako da će ipak biti da si bila u pravu i da meni više priliči "čika šlager"
naravno,nadam se da će vam te proslave dana oslobođenja prisjesti,i da će se bar nekolicina zagrcnuti od prevelikog komada janjetine ili teletine
ovdje sve po starom....što se lične tiče,dzaba smo je usvojili,napredak minimalan...ne ide na treninge,prepričava svoje ljubavne dogodovštine po forumu,a jedino pametno i konstruktivno što je naučila od mene je poruka šaki da se napuši k...ne........nisam pratio diskusiju,ali znam da je ta poruka uvijek opravdana i poželjna.
kad se vratiš,organizovaćemo forumsku kafu sa macom i šlagerom...otvorenog tipa,da može doć ko hoće.....pa čak i ona dvojica sa teme banjalučki aerodrom,u nadi da nisu i uživo onako opširni,inače forumska kafa ode u sto hiljada peršuna...ti i ja ćemo domaćinski sačekivat zvanice na vratima kafića,nosićemo i bedz banjalukaforum (ovo umjesto jelečeta,da bar jedna strana ostane transparentna),kako bi oni koji nas eventualno ne znaju,znali kome treba da se obrate....njihovo će biti samo da sve plate što se popije i da uživaju u našem društvu.....da je lična pokazala malo veći napredak,stavili bi je pored nas da dočekuje zvanice i hvalili se svojim remek djelom,ali ovako ćemo je sakriti na sprat kafića ili magacin...treba da dobije po guzi,a ako ni to ne pomogne,pokrenućemo proces obrnut od usvajanja....nemam pojma kako se to zove,ali postoji sigurno u pravnim aktima.
nadam se da ćeš dobiti ovo pismo,mi smo svi dobro,što i tebi želimo.