banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 04 Avg 2025, 13:15

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 8794 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 141, 142, 143, 144, 145, 146, 147 ... 440  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Ebay!
PostPoslato: 01 Okt 2013, 22:22 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 10 Nov 2009, 16:08
Meni će uskoro isteći visa kartica, treba nova da mi stigne. Da li se neki podaci mjenjaju na kartici sem pina? Da li ću opet morati verifikaciju na PayPal-u raditi?

Vrh

PostPoslato: 02 Okt 2013, 00:08 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jul 2009, 18:07
Moraces raditi verifikaciju, mjenja se datum isteka kartice i cvv2.

Vrh

PostPoslato: 02 Okt 2013, 22:07 
Veteran
Veteran

Jao majko mila, izludiću, 'ajd PayPal je mila majka, koji je proces na WebMoney, pa to je smor teški bio, nadam se da neće opet toliki postupak biti. Na kartici mi piše 10 mjesec, da li onda važi i ovaj mjesec?

Vrh

PostPoslato: 02 Okt 2013, 22:19 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2005, 00:10
Da, vazi cijeli mjesec.

U toku mjeseca bi trebao dobiti novu karticu ( mislim da postom posalju ).

Isti slucaj je i kod mene pa sam upucen.

PIK Radnja

Vrh

PostPoslato: 03 Okt 2013, 00:58 
Veteran
Veteran

OK, hvala za info. Pitao sam za to, i rekli su da će poslati novu, samo sam zaboravio pitati za ovaj mjesec. A čak mi i PIN ostaje isti. Rajfajzen banka.

Vrh

PostPoslato: 03 Okt 2013, 05:58 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jul 2009, 18:07
Pin nije bitan kod online servisa, jer oni ga ni ne znaju.

Vrh

PostPoslato: 04 Okt 2013, 01:19 
Veteran
Veteran

Znam da nije, nego kod nekih drugih banki mjenjaju i PIN, pa sam mislio da je i ovdje takav slučaj.

Vrh

PostPoslato: 07 Okt 2013, 17:50 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2011, 17:38
jel ima neka stranica za kupovinu slicna ebay-u azijska,a da je jeftina :lol:
trazim neki jeftin tablet

Vrh

PostPoslato: 07 Okt 2013, 17:58 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Sep 2013, 12:02
Pa imaš na eBay-u isto tako jeftinih, kineskih tableta. A za tebe su možda najbolje stranice Pandawill i DealExtreme. ;) Najjeftiniji tableti su oko 65 dolara, a oni malo bolji (Dual Core, 1 GB RAM, Jelly Bean) su oko 85 dolara pa nadalje. Jeftini, a dobri. :)

Vrh

PostPoslato: 08 Okt 2013, 20:35 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2013, 16:03
Može li se jednim PayPal nalogom kupovati kredit za više skype naloga?

Vrh

PostPoslato: 08 Okt 2013, 20:58 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2004, 09:44
nisam nikad kupovala, ali ne vidim razlog zasto ne bi moglo.

Vrh

PostPoslato: 09 Okt 2013, 02:35 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Okt 2008, 12:59
Znam da sa jedne kartice direktno nije moglo, odmah blokiraju sve naloge koji su doplacivani sa te kartice jer posumnjaju na kradju ili zloupotrebu kartice, pa sam morao objasnjavati i dokazivati da nije u pitanju nista od toga. Uglavnom gnjavaza bila.
E sad, posto kad placas preko paypala onaj koji dobija novac ne vidi podatke o tvojoj kartici, nego samo dobije od paypala informaciju ko sta placa i novac, mozda bi i moglo, ali ja licno vise ne bih pokusavao.

Vrh

PostPoslato: 09 Okt 2013, 08:48 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2004, 09:44
svasta, bas bezveze. kakve veze ima ko uplacuje..

Vrh

PostPoslato: 09 Okt 2013, 15:09 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 03 Jan 2006, 14:27
_зока je napisao:
Da preformulišem....Ko kupuje iPhone od Kineza na i-beju sigurno nema 750KM za bacanje i glupo je da ih rizikuje na taj način kada za nešto malo više novca taj isti telefon može kupiti u BL uživo. Usput, koliko sam ja skontao iz tvoje priče ti se ne možeš računati u stanovnike RS sa prosječnim primanjima :wink:

Rizik je ravan nuli, nevezano za iznos. Ako neko ima preko 1000 prodaja sa savrsenim rejtingom. Siguran si 100 %, jer i u slucaju da ne dobijes proizvod, paypal ti vraca 100 % iznos. Takodje, ako kupujes nesto ovako skupo, komp, tablet, laptop itd, niko ne salje obicnom postom, vec kurirskom sluzbom koja opet ima osiguranje. Tako da, sigurnije je kupovati skuplje nego jeftinije stvari na Ebayu ;) Najnesigurniji moguci nacin kupovine je sa nase domace stranice "pik" :D Gdje ti umjesto telefona zapakuju ciglu, ili umjesto laptopa panj :D Tako da, Ebay je majka, samo jos da nema carine :angry4:

Ako nekoga zanima, za kupovinu suplemenata svih vrsta, preporucujem iherb.com (Amerika)
Postarina je samo 4$ do 2 kg tezine i dolazi za 10 dana na kucnu adresu :)

Vrh

PostPoslato: 09 Okt 2013, 15:43 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Platiš telefon, platiš kurirsku službu, platiš carinu (a kurirske službe sve carine po propisima) i dobiješ cifru za koju možeš ovde kupiti istu stvar bez čekanja da dođe. Naravno ako to imaš kupiti i kod nas. iPhone imaš.

Vrh

PostPoslato: 09 Okt 2013, 15:51 
Citiraj:
Ako neko ima preko 1000 prodaja sa savrsenim rejtingom.

Takav je dobar nevezano je li pik ili ibej u pitanju...

Dobro, i ja sam odustao od jedne kupovine tj. razmjene na piku samo jer lik nije meni htjeo prvi da posalje telefon, a on ima samo jednu transakciju tako da sam tu odmah u startu odustao, ali kada neko i na piku ima regularnih 30 i vise transakcija sa razlicitim kupcima onda nema razloga da mu se ne vjeruje. Jos je lik iz Capljine, a ako me zajebe ne da mi se zaista ici do dole, da je u krugu 100 km pa ajde...

Vrh

PostPoslato: 11 Okt 2013, 21:52 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2013, 16:03
Vidim da u zadnje vrijeme pošiljke kasne, a obično dolaze za nekih 12-15 dana. Izgleda da je i Kineze uhvatila 9/11 paranoja. :(

Citiraj:
To safeguard aviation security, Hongkong Post does not accept the sending of air mail items (including Speedpost) that contain dangerous articles such as perfumery products, lighters and lithium batteries. Hence, all mail items entering the Air Mail Centre are subject to x-ray screening. Recently, there is an increasing number of air mail items detected to contain suspected dangerous articles, in particular, lithium batteries, which lengthens the screening process. In this connection, air mail registration service, iMail service and Bulk Air Mail service may be subject to delay. Any inconvenience caused is much regretted.

Vrh

PostPoslato: 11 Okt 2013, 22:01 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Okt 2008, 12:59
Jutros mi stigla posiljka iz Hong Konga koju sam platio 6. oktobra. 7.10.2013. stoji datum na posiljci. Obori sve rekorde.

Vrh

PostPoslato: 11 Okt 2013, 22:30 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Sep 2011, 06:54
I ja sam primjetio da iz Hong Konga puno brže stižu pošiljke, prošlog mjeseca sam izvršio narudžbu 11. paket poslat 12. i 18. stigao... znači već petog radnog dana stigao...

Vrh

PostPoslato: 12 Okt 2013, 01:09 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Okt 2006, 10:47
blaf77 je napisao:
Jutros mi stigla posiljka iz Hong Konga koju sam platio 6. oktobra. 7.10.2013. stoji datum na posiljci. Obori sve rekorde.

Ja se nadam da je u istome džaku stigla i neka moja pošiljka koja je "poslata" još početkom septembra :)

U zadnje dvije godine imao sam samo 2 pošiljke koje su stigle nakon 45 dana. A onda, u zadnjih mjesec dana mi se pojavljuju tri pošiljke koje ne stižu u roku od 40 dana, refund je odrađen bez problema, a pošiljki i dalje nema. Čini mi se da trgovci uopšte nisu ni poslali, dosta njih više i ne šalje u BiH, iako su ranije slali. Nekima sam slao poruke, pitao u čemu je problem, da li imaju problema sa kupcima koji prijavljuju da pošiljke nisu stigle i slično, a dobio sam samo formalne odgovore, tipa ne šaljemo trenutno.

Primjetio sam u zadnje vrijeme kod većine pošiljki, da zbirna vrijednost poštanskih markica na koverti, prelazi onaj iznos koji sam ja platio za stvar koja se nalazi unutra zajedno sa poštarinom. Da li to znači da trgovci idu u minus kada nama šalju, ako je poštarina tolika, ili se markice lijepe da bi se označila vrijednost, ili ja to pogrešno razumijem? Ponudio bi im ja koji dolar na ime poštarine samo da to pošalju, jer kako je krenulo neke stvari više neću moći ni naručiti.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 8794 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 141, 142, 143, 144, 145, 146, 147 ... 440  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]