Ako su ovi savjeti napad, onda bolje da ne napadamo.

Jbg, mi smo ovdje vecinom "maciji tipovi" i znamo kakve oni znaju biti ljubimci pa smo zato na Masinoj strani

Nije problem oderati macku, ni prva ni zadnja, problem je ocekivati da ce ona igrati kako ti sviras, jos pogotovo kod je mace, ako na to neko nije spreman onda je ne treba ni imati. Vidjela sam masu ljudi koji uzmu ljubimca a nisu spremni na tu odgovornost pa ga izbace na ulicu nakon nekog vremena, to mi je bezobrazno, sebicno i licimjerno, jer misle samo o sebi, svojoj koristi i komociji, a ljubimca dozivljavaju kao objekat koji im sluzi za razonodu i ne gledaju ga kao zivo bice, puno mana i vrlina. Veca je odgovornost imati zivotinju nego dijete, jer dijete ce ti svako i pricuvati i nahraniti i pocistiti za njim, dok za zivotinjom nece, dijete ce nakon koje godine postati samostalnije, nauciti neke stvari i odrasti, dok je sa zivotinjama uvijek ista stvar, i nakon 10 godina ce ovisiti o tebi da je nahranis, pocistis za njom (malo koja zna ici na solju i pustiti vodu), da se igras sa njom. I mene moja nekad izludi, jede hranu samo kad joj dajem pomalo, ako puno dam onda nece pa me tako cima po 5 puta da ustajem i dajem joj po trun hrane, ali boze moj i to je za ljude. Meni je opet lakse, mama je stalno kuci i sa njom je pa mogu otici negdje na par dana, mjesec, zato i ne kontam sebi uzimati zivotinju nikakvu kad budem samostalna, jer znam koliko je to obaveza a jos uvijek nisam spremna na to, da se vezem za kucu i jedno zivo bice koje me ceka.