Sto se tice Evrope za ovu sezonu Partizan se osramotio propisno.Ostali nasi klubovi takodje,nista bolji.Svi su skoro jaci od nas i gore od ovog mislim da nema đe.Nas klubski fudbal je upropasten.Gledam onaj Thun kako fino odigra protiv nas i neku vece su dobili Rapid iz Beca.O Ludogorecu ne treba trositi rijeci.Iznabijali su PSV kak´ spada.Ekipa vec neko vrijeme na okupu,uigrani,ima se para,ulaze se.Rezultati neki moraju doci.
Sto se komsija tice Rijeci svaka cast.Dinamo zamalo da prodje,sami su sebe izbacili a imali su reziltat 10-ak minuta prije kraja.Svi nesto naprave samo mi nista.
Ostaje opet ta nasa liga gdje eto ide dobro za sada(samo tu i ide) i tezi se ka novoj tituli.
Pravo osvjezenje je mali Zivkovic kojeg ce ona kljusina vjerovatno uskoro utopiti.Daj Boze da ostane da ostane dvije sezone.Nadam se da ce mali nastaviti sa dobrim partijama kao do sad.
Ne znam sta je sa Fofanom i zasto ne igra.Nisam upucen da li je bio i na klupi juce.
Ninkovica mi malo zao,malo se pogubio.Vjerujem da ce se izmedju njega i strucnog staba odnosno trenera stvari poboljsati.
Nego,ovog momka takodje treba drzati na oku

Stefan Askovski,nase skole list

Odbrambeni je igrac,´92 godiste,ponikao u Teleoptiku,odigrao par soldnih meceva za Partizan i pozajmljen Donjem Sremu.Treba ga mozda ostaviti jos ovu sezonu tamo a onda Boga mi vratiti ako se jos poboljsa a nadam se da hoce jer svakako u odbrani nam fale igraci a on je opet snalazljiv i kad je gol u pitanju,pokazao je.