banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 28 Jul 2025, 21:20

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 9942 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109 ... 498  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 13 Sep 2013, 10:37 
Ne znam jesam li napisao, ali pazario sam atrix 4g sa lapdockom, za sada prvi utisci odlicni, prebrz telefon, maloprije stavio custom rom pa ce vjerovatno biti i brzi, lapdock me isto odusevio, odlicna stvar na prvi pogled...

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2013, 11:39 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Maj 2010, 09:15
nepokoreni je napisao:
Koji amelj je ova Lumia 520 sa Windows OS :angry4: Veš samo što ne pere, brz, pregledan, lak za korištenje ali...nema opciju namještanja tvojih melodija kao zvuk zvona :oops: :confused2: nego moraš preko kompa pa onda u opcije "ringtones" smjestiti :roll: Ali softver za povezivanje radi samo na Win7 ili Vista ali ako nije krekovan...je8o im Gejts majku lopovsku :mad: koje sranje Android majka :x
Slična priča i za fotke..Nokia :pukeright:

Niđe veze nepokoreni...
Windows OS je poprilično stabilan i idiot proof sistem...
Ne vjerujem da je išta lošiji od Androida i iOSa.

Softver za povezivanje radi i na krekovanim sistemima i jedini problem je što ne znaš da ga koristiš... Koja je priča sa fotografijama?

Ako ti ne odgovara, javi da li bi ga prodavao... :P

Ja nisam uštva iz tvoga društva!

Ovde svaka nova vlast ima nove bogataše, batinaše i robijaše.

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2013, 12:37 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jan 2008, 12:33
tensSa je napisao:
Ne znam jesam li napisao, ali pazario sam atrix 4g sa lapdockom, za sada prvi utisci odlicni, prebrz telefon, maloprije stavio custom rom pa ce vjerovatno biti i brzi, lapdock me isto odusevio, odlicna stvar na prvi pogled...

zar i ti, crni teensa?

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2013, 12:40 
Dok ne naprave da se moze dualshock 3 bezicno spojiti na WP necu ga koristiti, android je zakon za neke stvari...

Citiraj:
zar i ti, crni teensa?

Ko, sta? :D

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2013, 12:42 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Nov 2007, 09:26
Još jedan Atrix (l)user :lol:

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2013, 13:02 
Dobar, stabilan i brz telefon za male pare, ne vidim nikakav problem.

Citiraj:
Još jedan Atrix (l)user :lol:

Odlican argument...

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2013, 13:05 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Šalu na stranu, ali mislim da je to bila njegova poenta... ja sam htio kupiti taj telefon kada je izašao, ali se nikada nije pojavio u Sloveniji... u međuvremnu izašao RAZR i eto. Inače dobar telefon, paše mi njegova veličina, ali ima problema sa touchom, koji se javi uvijek, prije ili kasnije... znam trojicu sa tim telefonom i sva trojica su imali taj problem.

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2013, 14:45 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 03 Apr 2010, 16:00
<Enter_name> je napisao:
Šalu na stranu, ali mislim da je to bila njegova poenta... ja sam htio kupiti taj telefon kada je izašao, ali se nikada nije pojavio u Sloveniji... u međuvremnu izašao RAZR i eto. Inače dobar telefon, paše mi njegova veličina, ali ima problema sa touchom, koji se javi uvijek, prije ili kasnije... znam trojicu sa tim telefonom i sva trojica su imali taj problem.

Ja jos nisam uživo sreo nikoga s Motorola smartfonom! :)
O cemu se radi, ako može koji detalj, još bolje, nakon koliko vremena se javlja... :D

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2013, 14:46 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Eto ti goxona, informacije iz prve ruke...

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2013, 16:59 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Okt 2010, 18:53
Sargas je napisao:
Niđe veze nepokoreni...
Windows OS je poprilično stabilan i idiot proof sistem...
Ne vjerujem da je išta lošiji od Androida i iOSa.

Softver za povezivanje radi i na krekovanim sistemima i jedini problem je što ne znaš da ga koristiš... Koja je priča sa fotografijama?

Znam ja da ga koristim samo neće da se instalira ako me kontaš :roll: ....na Win7 radi bez problema ne treba ti softver, odmah ga vidi i sve foldere pokazuje i na njenu i na kartici, osim za neka uređivanja sihronizacije, muzika, imenik i sl. Provjerio...
A davno je rečeno napravi program koji i idiot zna da koristi, pa će samo idiot da ga koristi :wink:

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2013, 21:26 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Delicious je napisao:
<Enter_name> je napisao:

O cemu se radi, ako može koji detalj, još bolje, nakon koliko vremena se javlja... :D

evo ja imam atrix skoro 2 godine. . steta sto ga je motorola ubila softverski prije vremena. jos uvijek je to telefon solidnih performansi. ima i senzor otiska prsta, to je ajfon dobio tek pre par dana. sto se tice kvalitete telefon je dobar, dosta korisnika na xda se zali da odlazi digitizer al ja jos uvijek nemam nekih problema. zna nekad da zaglavi al nije strasno. sto se tice custom romova, ima ih, cak je ekipa uspjela da osposobi novi kernel iako je motorola odlucila da ne objavi izvorni kod.

Vrh

PostPoslato: 14 Sep 2013, 01:12 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jul 2009, 18:07
goxon je napisao:
ima i senzor otiska prsta, to je ajfon dobio tek pre par dana.

Iphone sve dobije nakon dve godine pod svoj "patent", ne znam zasto ljudi toliko lude za apple-om :)

Vrh

PostPoslato: 14 Sep 2013, 06:52 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

nije njihov patent. kupili su firmu koja je radila skener

Vrh

PostPoslato: 14 Sep 2013, 07:44 
goxon je napisao:
Delicious je napisao:
<Enter_name> je napisao:

evo ja imam atrix skoro 2 godine. . steta sto ga je motorola ubila softverski prije vremena. jos uvijek je to telefon solidnih performansi. ima i senzor otiska prsta, to je ajfon dobio tek pre par dana. sto se tice kvalitete telefon je dobar, dosta korisnika na xda se zali da odlazi digitizer al ja jos uvijek nemam nekih problema. zna nekad da zaglavi al nije strasno. sto se tice custom romova, ima ih, cak je ekipa uspjela da osposobi novi kernel iako je motorola odlucila da ne objavi izvorni kod.

Po meni sasvim odlican telefon.

Sto se tice softvera ja nemam problema sa tim, uvijek koristim custom romove tako da sam juce isprobao jelly bean koji je radio sasvim bez problema na atrixu...

Mislim da ima i 4.3 da se skine, ali ne vidim potrebu a njim jos uvijek, u stvari meni je i dalje dovoljan samo gingerbread...

Vrh

PostPoslato: 15 Sep 2013, 19:07 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Apr 2003, 12:32
Jednom sam ovdje pitao za misljenje Xperia Arc S... Interesuje me misljenje izmedju Arc S LT18i i LG L9? Kupio moj brat LG L9, i stvarno mi izgleda ok telefon, prilicno je brz, za ovo malo koliko sam ga koristio, a jeftiniji je od Arc S, pa me interesuje uopsteno kakav je naspram Arc S...

Vrh

PostPoslato: 16 Sep 2013, 07:48 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Jul 2008, 18:33
Vise rama...brzi procesor...jednostavno noviji telefon...definitivno idi na L9

Kamera ti je i dalje bolja na arc s...kao i zvuk (slusanje muzike)

Vrh

PostPoslato: 17 Sep 2013, 08:51 
Ja bih takodje uzeo L9, jednostavno brzi, noviji i bolji.....

Vrh

PostPoslato: 17 Sep 2013, 11:32 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
posto sam svoj fon kupio prije pojave Androida i od tad ne pratim trziste, moze li mala pomoc oko preporuke za telefonce?
interesuje me postoji li nesto nalik na SE W950i (za moje potrebe najbolji fon) nesto bez kamere, sa puno memorije i sa izdrzljivom baterijom da mogu satim slusati mjuzu?

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

PostPoslato: 17 Sep 2013, 13:45 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jul 2009, 18:07
Imas na kiosku Huawei G3620 za 25km, moze memorijska kartica, a baterija drzi po 7-8 dana kad ne slusas muziku :P

http://www.mtel.ba/eshop-privatni/Telefon/160

Vrh

PostPoslato: 17 Sep 2013, 14:16 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
Sehxor je napisao:
Imas na kiosku Huawei G3620 za 25km, moze memorijska kartica, a baterija drzi po 7-8 dana kad ne slusas muziku :P

meni treba da toliko izdrzi kad slusam muziku :)

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 9942 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109 ... 498  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]