banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 04 Avg 2025, 22:20

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1082 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48 ... 55  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 28 Jun 2013, 08:38 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Dec 2012, 09:58
Bradića sam pominjao kao člana žirija. Sve što sam pobrojao ti si lepo sažeo "... i pored te pristrasne politike."

Vrh

PostPoslato: 16 Jul 2013, 19:00 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 24 Feb 2004, 23:11
Da li je neko gledao predstavu o Ejmi Vajnhaus u Studentskom?

Vrh

PostPoslato: 17 Jul 2013, 10:12 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Jan 2004, 16:33
Gledao ja sinoć. Jako dobro, mada ja sve njihove predstave posmatram kao vježbu (što i jesu), pa shodno tome i ne očekujem previše. Djevojka koja glumi Amy dobro i pjeva. Predstava je vrlo kratka, nekih 40 min. Vrijedi otići, a ulaz je kao i uvijek samo 2 KM.

Vrh

PostPoslato: 15 Avg 2013, 22:24 
Veteran
Veteran

points je napisao:
Gledao ja sinoć. Jako dobro, mada ja sve njihove predstave posmatram kao vježbu (što i jesu), pa shodno tome i ne očekujem previše. Djevojka koja glumi Amy dobro i pjeva. Predstava je vrlo kratka, nekih 40 min. Vrijedi otići, a ulaz je kao i uvijek samo 2 KM.

Dosadno i povrsno.

Vrh

PostPoslato: 16 Avg 2013, 08:20 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 15:10
postao si ja, a to nije kompliment

Vrh

PostPoslato: 16 Avg 2013, 11:50 
Veteran
Veteran

Daljac je napisao:
postao si ja, a to nije kompliment

haha zasto?

Vrh

PostPoslato: 16 Avg 2013, 12:33 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Dec 2007, 18:06
Zasto si postao kao on ili zasto to nije kompliment?
Ako je prvo...Postao si kao on, zato sto te ljudi dozivljavaju kao autoritet. :)
Ako je drugo...Odgovor proizilazi iz prvog odgovora. :)

Ovo je POST.

Vrh

PostPoslato: 16 Avg 2013, 12:48 
Veteran
Veteran

Haha.
Nije mi jasno da li zbog kratkog odgovora ili mi se nista ne svidja (a nije tako, bar pohvalim nesto npr Kuhinju). Kratak odgovor je zbog predstave, jer je takva, kratka i dosadna. A nisam jos kao Daljac. Ja nisam digao ruke od nasih predstava.

Mada, moram napisati nekoliko kritika za Studentsko pozoriste:

Prvo, neodgovorno je ono sto rade-prodaju karte a ljudi nemaju gdje da stanu i mnolgi kupe i odu sa predstave ili jednostavno nemaju mjesta ni za stajanje. A predstava je u 45 minuta pokusala da prikaze posljednje dane pjevacice. Mislim da vise minuta moze da se prikaze o osobi koja prodaje krastavce a da predstava nesto sustinski prikaze o osobi ili pojavi, a ne o pjevacici, pa je sve bilo kratko, povrsno, nedoreceno, od odnosa sa roditeljima do onog njenog muzicara. Djevojka ok pjeva i to je to.

Poslednji put menjao taksi dana 16 Avg 2013, 12:49, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 16 Avg 2013, 12:49 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

potpuno drugo sam imao na umu, a to je da će taksi uskoro postati glavni opadačp BL pozorišne scene na forumu :D :D

istina, sa druge strane, jeste da je za mene autoritet, ali to nema veze s mojim mislenijima :D

Vrh

PostPoslato: 16 Avg 2013, 12:51 
Veteran
Veteran

Daljac je napisao:
potpuno drugo sam imao na umu, a to je da će taksi uskoro postati glavni opadačp BL pozorišne scene na forumu :D :D

ali svi znamo da je to kritika iz dobre namjere...nekada su znali postaviti Divlje meso i Porodicne price, a sada svasta sebi dopustaju.
P.s. Pricam o Narodnom pozoristu. Sve ostalo su igrokazi, malo koliko se trudili.

Vrh

PostPoslato: 16 Avg 2013, 13:07 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ili Dom Bernarde Albe. Kritika iz dobre namjere je to samo kad je pozitivna, sve ostalo se smatra kao opadanje, trust me on this.

Vrh

PostPoslato: 16 Avg 2013, 13:15 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Dec 2007, 18:06
Daljac je napisao:
Kritika iz dobre namjere je to samo kad je pozitivna, sve ostalo se smatra kao opadanje, trust me on this.

Samo iskrena negativna kritika iz dobre namjere pokrece stvari naprijed. To iz perspektive kritikovanog.
A kritizer tako gradi ukus i obrazuje se.

Ovo je POST.

Vrh

PostPoslato: 16 Avg 2013, 13:39 
Veteran
Veteran

Daljac sigurno misli na nase umjetnike, ali ja imam tu slobodu kao gledalac bar ovdje da pisem, a i nisam kriticar tako da mi se moze.
Da, Dom Bernarde Albe je odlicna. I Krivica. Ja volim i Gospodina Foku.

Vrh

PostPoslato: 04 Sep 2013, 07:46 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Apr 2012, 12:52
Kokoška?

Vrh

PostPoslato: 04 Sep 2013, 09:01 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jul 2012, 11:29
Meni bila simpaticna u srednjoj skoli kada sam isla gledati, danas bogami ne znam kako bih reagovala :D.

I grieve in stereo, the stereo sounds strange, I know that if you hide, it doesn't go away

Vrh

PostPoslato: 09 Sep 2013, 21:02 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 06 Feb 2006, 23:05
Zna li iko kako se mogu nabaviti sezonske karte i koliko kostaju?

Vrh

PostPoslato: 09 Sep 2013, 21:22 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Apr 2010, 08:42
Dobio preko fejsbuka:

Postovani,
Primjetila sam da ste uclanjeni u grupu Narodno pozoriste Republike Srpske, te pretpostavljam da posjecujete predstave. Ovim putem bih zeljela da Vas informisem da se u prodaji nalaze paket kuponi za popust pri kupovini ulaznica NPRS. Paket sadrzi 2 kupona za besplatne ulaznice i 10 kupona za popust od 50%, a vrijedi za sva reprizna izvodjenja predstava u produkciji NPRS, izuzev revije predstava na kraju sezone. Paket kupona se moze nabaviti po cijeni od 20KM a nudi Vam ustedu od 42KM i vrijedi do 18.10.2014 godine.
Ja sam ovlasteni prodavac pomenutih paketa, te mi se mozete obratiti ukoliko imate bilo kakvih daljnjih pitanja ili se odlucite za kupovinu.
Hvala Vam na Vasem vremenu.
Pozdrav.

Vrh

PostPoslato: 09 Sep 2013, 21:35 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jan 2006, 22:41
Bio u subotu, odgledao Kokoska i svidjelo mi se. Bilo ovako malo vece drustvo, dosli prijatelji iz inostranstva i kroz pricu se dotaknemo "Bontona" pozorista. Pod tim podrazumjevam dress code kad se ide u pozoriste.
Primjetio sam da to kod nas skoro pa ne postoji. Imao sam priliku da u inostranstvu posjetim sto pozorista sto opere i svagde je ovakva vrsta okupljanja povod za elegantvo odjevanja. Zene elegantne haljine a muskarci kosulje, elegantne hlace. U nekim gradovima cak i extremne vecernje elegantne haljine i smokinzi ali necemo u detalje.
U subotu u nasem pozoristu koje je bilo odprilike 1/3 puno, znaci nekih 100 ljudi mozda 20tak je bilo adekvatne obuceno, da kazem elegantno. Ostali patike, farmerice. obicne majice, sto zene sto muskarci. Bilo je cak par tipova u sorcevima. Bila je neka mladja ekipa koja je bila obucena kao kada ides u lokalnu kafanu na pivo s ekipom.
Ne kazem da treba obavezno smoking i vecernju gala haljinu ali neki red bi se trebao znati.

Sta vi mislite o ovome?

Vrh

PostPoslato: 09 Sep 2013, 21:37 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Apr 2010, 08:42
Ne znam ima li ikakav formalan papir koji prica o [ne]adekvatnom oblacenju, al' slazem se sa tim da ne bi trebali ljudi uci svakako obuceni...ja pokusavam, kad god idem u Pozoriste, da se obucem prikladno za isto, a pod tim podrazumijevam hlace, kosulju, cipele ili slicno...osim, ako je bas nesto ala-gala, onda krenem pretjerivati :D
Al', u sustini, bez patika i ostalog.

Vrh

PostPoslato: 10 Sep 2013, 07:55 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Ja ne nosim košulje, elegantne hlače, a skoro nikad ni cipele. Elegante nikada. Je l' to znači da ne trebam ići u pozorište?

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1082 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48 ... 55  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]