banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 05 Avg 2025, 20:12

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1323 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 67  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 08 Sep 2013, 15:25 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Apr 2011, 07:15
Ovog Perišića ko da su doveli sa Gospojinskog zbora u Jošavci..

Vrh

PostPoslato: 08 Sep 2013, 15:26 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
shakal je napisao:
A cek', ako i Litvanci dobiju, za prvo mjesto ce odlucivati kos razlika ili medjusobni?

u kosarci uvijek prvo odlucuje medjusobni duel pa tek onda kos razlika.

u fudbalu je tako kad takmicenja organizuje uefa,a kad fifa organizuje (kao ove sad kvalifikacije za brazil),onda je prvi kriterijum gol razlika.

Vrh

PostPoslato: 08 Sep 2013, 15:29 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Šako gleda se međusobni duel prvo. Ako bi recimo mi dobili Letonce a Crna Gora, Litvaniju sa manje od 7 razlike, i ako bi dobili nas takoeđ sa manje od 7 razlike, mi bi bili prvi. Valjda sam dobro izračunao, kome se da nek to vijeća. Naravno ukoliko Litvanija dobije Bih, a hoće. Ali ako dobijemo obe, to bi bilo to 8)

Vrh

PostPoslato: 08 Sep 2013, 15:30 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Jok, zaboli me mozak od razmisljanja, sacekacu ovo kolo da prodje pa onda racunati kombinacije :D

Vrh

PostPoslato: 08 Sep 2013, 15:37 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2003, 22:56
Ma dobiti obje i prenijeti četiri boda, kakve kalkulacije, pa nismo Španci :D Sad mi pogotovo nije jasno kako su nas Makedonci dobili, iako vjerujem da će nam to konačnom ishodu donijeti više koristi nego štete - te greške valjda nećemo ponavljati, a i skinulo je ekipi sa leđa breme favorita koje su donijela prva dva kola.

sve dok nam je Popokatepetla...

Vrh

PostPoslato: 08 Sep 2013, 15:39 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
dobili nas dobrim šutem i vjetrom u leđa sudija u prvom djelu.

Sad nas očekuje još teža utakmica s Letoncima, ovi su divlji, pogodiće oni solidan broj trica, ali odbrana ne smije posustati. Moramo ih satrati odbranom i onda u napadu, polako, zidati napade. Nisu fizički spremniji od nas.

Vrh

PostPoslato: 08 Sep 2013, 15:42 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Jul 2008, 18:33
Idu 3 ekipe...ako bude krug od vise ekipa sa istim brojem bodova...gleda se kos razlika samo unutar kruga

Vrh

PostPoslato: 08 Sep 2013, 15:47 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
mi danas ako ne pobjedimo i ne presijecemo,necemo vise nikoga dobiti na ovom eurobasketu!!

tako je i zadnji put bilo prije dve godine,sve je islo sasvim pristojno i iznad ocekivanja dok savan nije promasio pobjedu protiv francuza u zadnjoj sekundi....nakon toga su se svi istresali na nama,a pogotovo je sve kulminiralo u najvaznijoj,zadnjoj utakmici protiv grcke,koja je direktno odlucivala ko ce na OI u london,gdje su grci vec do poluvremena vodili 30 razlike :( :(

protivnik danas je idealan,kaubojska ekipa,koju moramo dobiti onim oruzjem koje nam je decenijama trade mark...mozak i POSTOVANJE svake lopte...zato kazem,danas se sve lomi,ako ove indijance ne dobijemo,ne treba ovaj eurobasket vise uopste pratiti!!

Vrh

PostPoslato: 08 Sep 2013, 15:52 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2003, 22:56
Evo i Finci okrenuše u produžetku, dobiše meč. Ne znam šta je sa Rusima, kontam da nemaju skoro kompletnu prvu postavu, ali da i pored toga ne mogu sastaviti tim koji se neće brukati protiv košarkaški tradicionalno jakih skandinavskih selekcija, nije mi baš jasno. Pa Srbija da napravi tim samo iz domaće lige, ne bi bio posebno jak, ali bi dobijao tu boraniju, ubijeđen sam.

Protiv Letonaca samo ne treba dozvoljavati poene kakve su zabijali BiH, i biće ok. Oni moraju ispucati određen broj lopti i pogoditi, ali mislim da im ni odlična šuterska veče neće biti dovoljna, ako budemo igrali odbranu na nivou, jer osim palijanja, oni nemaju nekih drugih rješenja.

sve dok nam je Popokatepetla...

Vrh

PostPoslato: 08 Sep 2013, 16:57 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 05 Feb 2009, 01:45
Srbija mora pobijediti Letoniju. Nakon pobjede nad Makedonijom ista je maltene eliminisana. Ako bi i Crna Gora izgubila večeras od LItvanije u tom slučaju MNE i MKD ispadaju. Meni i dalje nije jasno kako smo mogli izgubiti od Makedonije. Zar je dotle došlo da se plašimo Makedonije u košarci? U petak kada sam stigao u Mostar upalim TV i vidim 70-44, i prvo sam pomislio da je za nas. Međutim kada sam vidio da je Srbija ta koja gubi mislio sam da se semafor pokvario. Reprezentacija BiH je Makedoncima danas pokvarila proslavu dana nezavisnosti.

Vrh

PostPoslato: 08 Sep 2013, 17:06 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Jesmo, dotle smo dosli. Ocajni smo i cudo je sto smo pobjedili i ove dvije.

Vrh

PostPoslato: 08 Sep 2013, 17:07 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Je l' ima neko stream za RTS koji ne steka/sjecka?

Vrh

PostPoslato: 08 Sep 2013, 17:08 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Meni onaj sa Vektora radi odlicno.

Vrh

PostPoslato: 08 Sep 2013, 17:10 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
NenadV je napisao:
Srbija mora pobijediti Letoniju. Nakon pobjede nad Makedonijom ista je maltene eliminisana. Ako bi i Crna Gora izgubila večeras od LItvanije u tom slučaju MNE i MKD ispadaju. Meni i dalje nije jasno kako smo mogli izgubiti od Makedonije. Zar je dotle došlo da se plašimo Makedonije u košarci? U petak kada sam stigao u Mostar upalim TV i vidim 70-44, i prvo sam pomislio da je za nas. Međutim kada sam vidio da je Srbija ta koja gubi mislio sam da se semafor pokvario. Reprezentacija BiH je Makedoncima danas pokvarila proslavu dana nezavisnosti.

Makedonije se mozes plasiti samo ti.
Mi smo odigrali opusteno, jer je utakmica nebitna.
Da je bilo polufinale, oduvali bismo ih.

Vrh

PostPoslato: 08 Sep 2013, 17:15 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Maj 2010, 12:19
shakal je napisao:
Je l' ima neko stream za RTS koji ne steka/sjecka?

imas na balkan sport

:D :D :D

Vrh

PostPoslato: 08 Sep 2013, 17:15 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Bezobrazan si momce, be-zo-bra-zan :D

Vrh

PostPoslato: 08 Sep 2013, 17:16 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 05 Feb 2009, 01:45
Ташко je napisao:
NenadV je napisao:

Makedonije se mozes plasiti samo ti.
Mi smo odigrali opusteno, jer je utakmica nebitna.
Da je bilo polufinale, oduvali bismo ih.

Nebitna utakmica! Kako nebitna. Da smo pobijedili bili bi smo sigurno u drugom krugu. Tebi je Taško matematika izgleda slabija strana.

Vrh

PostPoslato: 08 Sep 2013, 17:18 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Je l' ovako nismo sigurno u drugom matere ti?

Ajde molim te prestani vise da podjebavas i gnojis o Srbiji. Imas Bosnu, Hrvatsku, za koga vec navijas, otvori sebi temu pa trolaj, obecavam da ti niko nece smetati.

Vrh

PostPoslato: 08 Sep 2013, 17:19 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Maj 2010, 12:19
buraz, u odnosu na rtrs, kasne dobrih 20 secundi...tako da sam morao da ugasim rtrs :D

nego,koliko brojis na bs???
meni jos 55 do obnove vip-a :)

Vrh

PostPoslato: 08 Sep 2013, 17:21 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ja jos oko 50, bio sam se zaletio prvi dan i nakucao 20 ali onda skontao da cu svakako dobiti tek pocetkom oktobra tako da sad kucam 4-5 dnevno. :D

elem, nasao sam RTS ako nekom treba jer meni onaj na vektoru sjecka http://atdhe.xxx/basketball/watch-serbia-latvia-40gde

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1323 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 67  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]