Eto nek mi neko kaže kako danas bih može dobiti Srbiju ? Nek Mirza dadne 30 poena, šta će ovi ostali ? Da je bih iole bolji selektor oni bi dobili juče Letoniju k'o od šale. Ono je juče katastrofa, bukvalno ljudi daju Mirzi loptu pa nek on radi šta hoće, to svojevremeno ni Džordanu nije polazilo od ruke, ali eto Mirza će koji je cijelu sezonu presjedio na klupi sve ispogađati
Igrač tipa Peršić mu sjedi na klupi 40 minuta, a ima bolje osobine od onog Šutala. Sinanović nije minute dobio iz samo njemu znanih razloga. Gordić se osilio, ko veli kod Duleta ne mogu šutati, ali ovdje mogu. Wright se zavlači 5 puta među kompletnu petorku Letonije, sreća pa ovim nije stalo do odbrane inače bi imali još 3-4 ukradene lopte.
Ako je moguće danas da ove pokušamo do 33-35 minute sahraniti, pa da igraju Štimac, Nemanja Krstiće, Anđuša, Micić i Gagula. Da ovi glavni odmore. A imamo sve uslove za to. Samo ozbiljno ući, i ne potcjeniti ih i to je to.
Hrvati

Ja sam stekao utisak da oni međusobno nisu dobri, pa ljudi ne daju loptu na stranu, nema Boga. 40 poena, ne znam možda je to negativan rekord u poslednjih 30-ak godina.
Ljudi igraju konstantno izolaciju i pick and roll, ali onaj školski bez lopte na stranu, a ovi to jedva čekaju. U svekupnih 20-ak minuta hrvati su pokazali odbranom kako se može igrati protiv ovih, jako sa puno kontakta, i svesti ih u igru 5-5. Ali džaba kad su beduini, pa napada i nemaju, fudbalski napad
Ali jedan tajmaut Repeša nikad neću zaboraviti, kad pita igrače "jesi ti spreman psihički, i tako njih 5 ispita?" Majsotre tjeraj vani, ako vidiš da ne ide.