banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 27 Jul 2025, 19:00

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2899 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63 ... 145  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: iPhone
PostPoslato: 08 Avg 2013, 09:51 
Citiraj:
Radije uzmi neki low key Android.

x2

Klinac od nerodjenog brata takodje imao neku kopiju, to je blagi uzas, ni operativnosg sistema, na njemu rezolucija 200x320 ili tak nesto, uglavnom to sam vidjeo i ne bih ti preporucio ni u kom slucaju.

Otidji na temu o androidu i reci koliko para zelis izdvojiti i moze se naci nesto za tebe...BTW, prodajem ja HTC Desire... :D :D

viewtopic.php?f=45&t=63412

Vrh

PostPoslato: 08 Avg 2013, 10:13 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jul 2008, 10:47
Sve u svemu, gola k***** :D
Hvala na ponudi, ali nemam ja sad toliko para. Mozda neki drugi put.

Vrh

PostPoslato: 14 Avg 2013, 16:38 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Da ne otvaram sada novu temu (pretpostavljam da je ista app za ipad i iphone)
- da li postoji neki iOS app koji mi omogucuje da pristupam fajlovima na PCu sa iPada? da li iCloud to radi (u pitanju bi bili neki office fajlovi) ili moram neku drugu app da nadjem?

Hvala

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 14 Avg 2013, 22:54 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Sep 2003, 21:58
iCloud to ne radi.
Ja sve držim na Dropboxu i preko toga im pristupam preko aplikacije.

Vrh

PostPoslato: 18 Avg 2013, 20:50 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 11 Jul 2010, 20:42
LJUdi hitno mi potrebna pomoc imam iphone 4 i stavio sam onu sifru na lok skrin 1133 i nece da je prepozna

Vrh

PostPoslato: 18 Avg 2013, 21:19 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Feb 2013, 15:24
kako nece, ima li dugme restore i sl.. nemoguce da nema nista.

Vrh

PostPoslato: 18 Avg 2013, 21:27 
Pripravnik
Pripravnik

blokiran je na 5min a kad bi klikno na restor bil se cydia izbrisala

Vrh

PostPoslato: 21 Avg 2013, 11:19 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Da li neko zna koliko kosta otkljucanja iphone 5?? I kakve sve vrste postoje?

Vrh

PostPoslato: 21 Avg 2013, 12:31 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Maj 2007, 16:54
Imas preko X-Sim kartice , ona je oko 70-80KM i imas fabricko otkljucavanje a cijena zavisi sa koje je mreze tel ( sa nekih mreza se ne moze dekodirati fabricki ) ....

Vrh

PostPoslato: 21 Avg 2013, 13:19 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

///AMG je napisao:
Imas preko X-Sim kartice , ona je oko 70-80KM i imas fabricko otkljucavanje a cijena zavisi sa koje je mreze tel ( sa nekih mreza se ne moze dekodirati fabricki ) ....

Telefon je valjda na nekoj austrijskoj mrezi, Drei, valjda. Da li moze da se skine sa te mreze i koliko bi kostalo?

Vrh

PostPoslato: 21 Avg 2013, 16:12 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jan 2006, 22:41
Kad je uzet telefon? Ako je proslo dve godine onda platis drei-u 40eur i oni ga otkljucaju. Ako nije onda x-sim ili ovako da ga otkljucavas a to kosta 20 funti na http://www.officialiphoneunlock.co.uk/u ... GS,4,4S,5/ sto je stvarno povoljno i to bi trebao uraditi

Vrh

PostPoslato: 21 Avg 2013, 16:49 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Ne znam kad je kupljen telefon nego sam nasao na piku, i mislio da covjek prodaje telefon jer ga ne moze otkljucati (i stavio u kategoriju prodaje) a on trazi da se otkljuca. Sve u svemu nije to puno para da se otkljuca telefon.

Vrh

PostPoslato: 22 Avg 2013, 12:22 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Maj 2007, 16:54
Najjeftinije je preko X-Sim-a , ugovor mu nije mogao isteci jer jos nema ni godina kako je 5 izasal u prodaju :)

Vrh

PostPoslato: 24 Avg 2013, 20:24 
Pripravnik
Pripravnik

moze pomoc ?
imam iphone 4 na njemu je ios 6.1.3 i nisam radio jb
problem je u sljedecem kad me neko zove ne pokazuje ko je vec samo broj kako da resim to ?

Vrh

Tema posta: iPhone
PostPoslato: 24 Avg 2013, 22:16 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Maj 2009, 16:44
Kako su ti memorisani brojevi u imeniku?
065xxxxxx ili +38765xxxxxx

Vrh

PostPoslato: 24 Avg 2013, 22:45 
Pripravnik
Pripravnik

065xxxxxx

Vrh

Tema posta: iPhone
PostPoslato: 24 Avg 2013, 22:48 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Maj 2009, 16:44
Moraces ih prepraviti na +38765 ako hoces da ti prepoznaje imena iz imenika. Isto vazi i za 051, znaci +38751

Vrh

PostPoslato: 09 Sep 2013, 10:45 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jun 2011, 12:04
Citiraj:
'iPhone se punio. Zazvonio je i eksplodirao pokraj moje glave'

Ljubica Marić (28) iz Zagreba ležala je u krevetu. Njezin mobitel na noćnom ormariću je zazvonio i eksplodirao, nakon što je tijekom noći bio na punjaču

- Posumnjali smo na kratki spoj, no sve instalacije su bile u redu i vani je bilo lijepo vrijeme - rekao nam je Ljubičin muž Zoran. On je isti dan odnio mobitel s jamstvom u servis, gdje ga prvo nisu željeli primiti i rekli su mu da je mobitel oštećen jer im je ispao. Nakon kratke rasprave servis je ipak preuzeo iPhone, ali samo na besplatnu dijagnostiku kvara.

- Obećali su to provjeriti u dva dana. Zvali su me i rekli da telefon radi, ali ni sami ne znaju zašto je prsnuo - kaže nam Zoran. Javili su mi se i rekli kako im je ovo prvi takav zabilježeni slučaj, da mi jamstvo ne vrijedi i ako ga želim popraviti, morat ću platiti oko 1600 kuna, rekao nam je začuđeno.

Napominje kako ga nije briga za cijenu popravka nego se brine za zdravlje žene, djece i sebe jer ne želi da idući put mobitel nekom eksplodira kraj lica. Zoran kaže kako je prava sreća što je mobitel bio u gumenoj maski, pa se staklo nije jače rasprsnulo.
Od Engleske do Australije i Kine: Slični slučajevi diljem svijeta

Slični slučajevi eksplozije iPhonea ili dijela njegove opreme uzbunili su korisnike diljem svijeta. Zadnji prijavljeni slučaj bio je prije nekoliko dana u Velikoj Britaniji, gdje je u ruci eksplodirao punjač za iPad. Kineskinji je iPhone u kolovozu eksplodirao kraj glave dok je telefonirala te joj ozlijedio oko. Prije mjesec dana Kinezu se zapalio tijekom punjena dok je spavao i zamalo zapalio cijeli stan, a u Australiji je iPhone eksplodirao u zrakoplovu.

Serviseri su u nekim slučajevima objasnili kako je moguće da se uređaj zapali ili eksplodira ako su dijelovi loše spojeni ili su kabeli punjača oštećeni.

- Posumnjali smo na kratki spoj, no sve instalacije su bile u redu i vani je bilo lijepo vrijeme - rekao nam je Ljubičin muž Zoran. On je isti dan odnio mobitel s jamstvom u servis, gdje ga prvo nisu željeli primiti i rekli su mu da je mobitel oštećen jer im je ispao. Nakon kratke rasprave servis je ipak preuzeo iPhone, ali samo na besplatnu dijagnostiku kvara.

- Obećali su to provjeriti u dva dana. Zvali su me i rekli da telefon radi, ali ni sami ne znaju zašto je prsnuo - kaže nam Zoran. Javili su mi se i rekli kako im je ovo prvi takav zabilježeni slučaj, da mi jamstvo ne vrijedi i ako ga želim popraviti, morat ću platiti oko 1600 kuna, rekao nam je začuđeno.

Napominje kako ga nije briga za cijenu popravka nego se brine za zdravlje žene, djece i sebe jer ne želi da idući put mobitel nekom eksplodira kraj lica. Zoran kaže kako je prava sreća što je mobitel bio u gumenoj maski, pa se staklo nije jače rasprsnulo.

Od Engleske do Australije i Kine: Slični slučajevi diljem svijeta

Slični slučajevi eksplozije iPhonea ili dijela njegove opreme uzbunili su korisnike diljem svijeta. Zadnji prijavljeni slučaj bio je prije nekoliko dana u Velikoj Britaniji, gdje je u ruci eksplodirao punjač za iPad. Kineskinji je iPhone u kolovozu eksplodirao kraj glave dok je telefonirala te joj ozlijedio oko. Prije mjesec dana Kinezu se zapalio tijekom punjena dok je spavao i zamalo zapalio cijeli stan, a u Australiji je iPhone eksplodirao u zrakoplovu.

Serviseri su u nekim slučajevima objasnili kako je moguće da se uređaj zapali ili eksplodira ako su dijelovi loše spojeni ili su kabeli punjača oštećeni.

http://www.24sata.hr/sokantno/iphone-se ... ve-330615#

Vrh

PostPoslato: 10 Sep 2013, 21:19 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jan 2006, 22:41
Danas izadje i novi iphone 5S. Glavna karakteristika jaci procesor i iOS7.
64-битни А7 процесор. Графике су му два пута брже. Одмах се примећује ново "Home" дугме на њему. У питању је сензор на додир. „5S“ поседује и сензор који ће пратити податке и да ли ходате, трчите, возите. Зове се М7. „Најк“ је већ направио апликацију која користи М7 чип и прати ваше активности. Батерија новог „ајфона“ је нешто боља него код „чисте петице“. Што се камере тиче, има боље аутофункције, попут баланса беле боје, аутофокуса... Додат је још један блиц, тако да сад има два ЛЕД блица. Разочарење за многе – нема већи екран! Али поседује мод који снима 20 фотографија за само две секунде. Затим чип А7 анализира фотографије и бира најбоље. Нешто слично као код „галаксија S4“. Cигурноснi сензор који чита отисак прста. "Touch ID" чита ваше отиске на много вишем нивоу што се тиче детаља. Преко сензора можете директно приступити и „Ајтјунсу“.

Slika

"iOS 7" има преко 200 нових карактеристика. „Преузимање iOS 7 је као да сте набавили потпуно нови уређај“, истиче Федерај. Биће бесплатан од 18. септембра.

Kakva je ovo glupost? Cuj da se placa :mad:
Po mom misljenju jedna Apple update versija Samsung galaxy 4. Pogledate demo za iOS7 i sad nove funkcije 5S i to je to. Uzeli su njihove karakteristike, updateovali ih, napravili boljima i postavili novi standard.

Vrh

PostPoslato: 15 Sep 2013, 23:54 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jul 2009, 18:07
Ma spijunski telefon...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2899 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63 ... 145  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]