banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 04 Avg 2025, 20:16

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 69 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 20 Avg 2013, 12:57 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:18
NFL fanatik je napisao:
Ja kao bosanski musliman (ili bosnjak, whatever) nikad ne bih generalizirao o jednom narodu na osnovu grupe pijanih idiota poput ovih u Bratuncu...te mi ide na zivce i cca 90% komentara mojih sunarodnjaka na ovo.

Ali ono sto je meni licno NEPOJMLJIVO je da u ovoj zemlji u 2013. godini ima toliko ZADRTIH ljudi (poput ove mase u bratuncu) - kojima je neki "gust" pjevati o Srebrenici, Vukovaru (sutra Jasenovcu, Oluji...totalno nebitno)...

Realno - kol'ko moras biti zatucan da se lozis na pjesme koje obiljezavaju stradanja/ratne pjesme uopsteno???

Pa zar je moguce da je to neciji vrhunac veceri/proslave, i kakvi su to LIKOVI...?

Mozda nisu zatucani.
Mozda su preostali zivi iz Skelana, Kravice itd.
Meni je vise zatucan Komsic recimo koji pjeva o oruzju u 21 vijeku.
Ostavi li ti kao musliman komentar o njemu.
Neostavi.
Zasto nisam iznenadjen 8)

Vrh

PostPoslato: 20 Avg 2013, 12:57 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Dec 2006, 11:40
To obično pjevaju djeca, osobe koje nemaju ni pojma šta je rat a pjesmice ponijeli od doma, ili jajare koje nisu ni primirisale rata.
Onaj ko je ratovao tome se sigurno ne pjeva, niti mu se priča o tome (najjače priče imaju kazandžije, oni koji su bili na prvoj vatrenoj liniji uz kazan i masne manjerke).

Vrh

PostPoslato: 20 Avg 2013, 13:34 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2011, 16:22
Budalasti su ovi iz Bratunca, a dvoumim se da li su jednako budalasti ili su još gori oni sa druge strane koji rade isto ali vole da pričaju o toleranciji.

Ima komentara koji su blagi užas, i ovdje i na klix sajtu.

Vrh

PostPoslato: 20 Avg 2013, 13:48 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Nije OK, ali taj narod se tamo tako zabavlja jos od rata, sto me i ne cudi s obzirom kroz kakav su pakao prosli, a sigurno kada bi se svako satorsko posjelo u bilo kom dijelu BiH snimalo, moglo cuti raznih "pjesmica".

Vrh

PostPoslato: 20 Avg 2013, 14:03 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 06 Maj 2009, 14:43
suzivot u bih je nemoguc...nema vise tite i komunisticke ideologije , a i ljudi nakon ovog rata nece verovati jedni drugima i to ce da traje duzi period...onaj ko misli da je takvo nesto sada moguce , neka ode kod doktora...

naravno da neodobravam ovo iz tog videa , ali , zna se kakve je zlocine tkzv. armija bih ucinila u selima oko Bratunca i da niko od njenih visokih oficira nije odgovarao za te zlocine...zato me i ne cudi da pevaju tako nesto...

Vrh

PostPoslato: 20 Avg 2013, 14:09 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Treba pobiti sve ove naše koji su ovo pjevali, pa da ih se ne stidimo, šljam obični...

Vrh

PostPoslato: 20 Avg 2013, 14:13 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 06 Maj 2009, 14:43
takve gluposti se pevaju na svim stranama , a ako pobijemo sve koji to pevaju , koliko ce ostati ljudi u oba entiteta... ?
treba pricati o resenju kako da budemo dobri komsije...edukacija , posao , bolja ekonomija, manje mrznje sa tv ekrana kod svih naroda , ali , kazem suzivot u bih nije moguc i bih je samo jedan eksperiment i zao mi je sto svi ovde su pokuni kunici...
previse toga se desilo u 20. veku... poverenja nema...

Vrh

PostPoslato: 20 Avg 2013, 22:44 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
Pa jebo te ,ovo je hit u Bratuncu :roll:

http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... tZjY#at=80

Vrh

PostPoslato: 20 Avg 2013, 22:56 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Jan 2011, 19:09
Ovi naši barem bolje pjevaju. :lol:

Vrh

PostPoslato: 21 Avg 2013, 15:23 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2011, 23:10
Vec 20 godina po raznim svadbama,zborovima,vasarima i pod satorima se pjevaju ovakve pjesme.Sva tri naroda to rade.Ovog trenutka svako ko zna koristiti youtube.com moze nacim barem 10-ak pjesama od svih naroda,koje velicaju klanje,ubijanje,paljenjem,silovanje i sta sve ne.Ovo je na klixu iz nekog politickog razloga,ocigledno je isforsirano.Trenutno bilo koji srpski ili hrvatski portali mogu da pronadju i objave "soknatnu" vijest o muslimanskim pjesmama slicnog sadrzaja.
Posebno me iznenadjuju objave tipa oni se vesele i plesu.Mislim wtf,sta drugo da rade na svadbi ili pod satorom pjani.Sta trebaju,plakati.Pa da im je pjevao o teletabisima i medvjedicima dobrog srca oni bi i dalje skakutali ko na federima.I Tomson pjeva o ubijanju i protjerivanju srba,50 hiljada ljudi u areni padnu u trans od radosti kao da su na lutriji dobili.
Ne slusam takve pjesme.Ali me tako boli briga sta ce drugi ljudi da slusaju.

Vrh

PostPoslato: 21 Avg 2013, 21:08 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 02 Dec 2007, 01:43
Pa o cemu da pjevaju, oni su u tom tripu, kao sto ovi nasi neprijatelji mastaju o rokanju Srba,tako i ovi mastaju kako ce njih rokati, dok trgovci mastaju koliko ce sanduka utopiti, pusaka i ostalih rekvizita. Realno, smrt je bila i ostace najbolji biznis, ma sta ko mislio.

Vrh

PostPoslato: 21 Avg 2013, 21:25 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Dec 2012, 01:06
LemiGO je napisao:
Pa o cemu da pjevaju, oni su u tom tripu, kao sto ovi nasi neprijatelji mastaju o rokanju Srba,tako i ovi mastaju kako ce njih rokati, dok trgovci mastaju koliko ce sanduka utopiti, pusaka i ostalih rekvizita. Realno, smrt je bila i ostace najbolji biznis, ma sta ko mislio.

Tacno, slazem se mastovit i nadahnut je nas narod.
Bogatsvo jezickog stila, misli, pjesme samo takvo, poznato na daleko.
Voli da pjeva onako laicki iz duse sto jest jest.

Al ove pjesmice, ovi stihovi su drugaciji oni su izasli ispod dirigentske profesionalne palice… :D :D

Iz govora Perikla poginulim vojnicima.

Vrh

PostPoslato: 21 Avg 2013, 21:32 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Kao i rijec traktorijada :D

Vrh

PostPoslato: 21 Avg 2013, 21:45 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Dec 2012, 01:06
The_new_Statesman je napisao:
Kao i rijec traktorijada :D

Naravno i traktorijada i ostale …ade i ine i druge.

Ne talasa narod nikad sam a bagra po gotovo nema tu crtu.
Masa nema tu osobinu da pravi i kreira pa ne moze ni glupost izmislit sama.
Treba neko da ju sto bi rekli "oplemeni" i sa time. :D

Krdo obicno slijedi predvodnika ali i tu ima izuzetaka nekad ga nema kad treba ,spava ili se najeo previse pa u krdu radi samoicijativa… a posle predvodnik rekapitulira kad se pridigne i podrigne :D

Salu na stranu. Primitivizma je oduvijek bilo al se krio i nije se isticao.
Ovo nije mala scena ovo je parada. :roll: :roll:

Iz govora Perikla poginulim vojnicima.

Vrh

PostPoslato: 21 Avg 2013, 21:54 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Apr 2012, 12:39
Na ovom forumu se više buke diglo zbog nekog kola u bratuncu nego kad je 8000 ljudi skandiralo ubij srbina prije par mjeseci u sarajevu. Tad ste svi ćutali.

Žalosno je citirati portal kao što je klix, koji je jedva docekao da na nekom narodnom zboru iskopaju nešto ovako.
Nije normalan text pjesme ali vi kao da neznate gdje živite, ko da ste s kruške pali, ovo je svakodnevnica i tamo i ovamo, nažalost i nije lijepo etiketirati bratuncane, a naziv ove teme i njen sadržaj idu u tom pravcu.

Vrh

PostPoslato: 21 Avg 2013, 21:57 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Avg 2011, 23:08
opet gledam ovaj snimak, na pocetku ide ta pjesma .. jeste da je mutno, ali ljudi uopste ne pjevaju tu pjesmu koliko se vidi .. samo prate ritam muzike i igraju

Vrh

PostPoslato: 21 Avg 2013, 22:03 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
veteran 1987 je napisao:
NFL fanatik je napisao:
Ja kao bosanski musliman (ili bosnjak, whatever) nikad ne bih generalizirao o jednom narodu na osnovu grupe pijanih idiota poput ovih u Bratuncu...te mi ide na zivce i cca 90% komentara mojih sunarodnjaka na ovo.

Ali ono sto je meni licno NEPOJMLJIVO je da u ovoj zemlji u 2013. godini ima toliko ZADRTIH ljudi (poput ove mase u bratuncu) - kojima je neki "gust" pjevati o Srebrenici, Vukovaru (sutra Jasenovcu, Oluji...totalno nebitno)...

Realno - kol'ko moras biti zatucan da se lozis na pjesme koje obiljezavaju stradanja/ratne pjesme uopsteno???

Pa zar je moguce da je to neciji vrhunac veceri/proslave, i kakvi su to LIKOVI...?

Mozda nisu zatucani.
Mozda su preostali zivi iz Skelana, Kravice itd.
Meni je vise zatucan Komsic recimo koji pjeva o oruzju u 21 vijeku.
Ostavi li ti kao musliman komentar o njemu.
Neostavi.
Zasto nisam iznenadjen 8)

Mnogo je "možda" u opticaju ali taj kraj oko Bratunca , Skelana i Kravica koji je doživio pokolj od strane povampirenih Naserovih zvjeri je ostao potpuno bez pravnog zadovoljenja.Skoro pa niko nije osuđen.Šta očekivati da pjevaju poslije mnogih pokolja od Drugog Svjetskog rata na ovamo.
Čak mislim da imaju slične uspavanke za djecu.Nama je to teško za shvatiti ali tako je.

Vrh

PostPoslato: 21 Avg 2013, 22:05 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jul 2009, 10:16
Ljudi pjevaju, zabavljaju se... Ohanite malo...

Vrh

PostPoslato: 21 Avg 2013, 22:06 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Ma i da pjevaju to je statisticka greska u odnosu na kolicinu svakodnevnih pominjanja traktorijada, srbocetnika, cetnika, velikosrba, genocidasa, sumnjaka... Na tom istom Klixu...

Mislim da sam rekao da ce gamad (urednici/vlasnici) sa tog sajta biti najveci krivci ukoliko dodje do prolivanja bilo cije krvi na nacionalnoj osnovi.
Ali to su obicne gnjidice koje se kriju iza pojmova slobodno i nezavisno novinarstvo i slicno, tako da od njih nema sta pametno ocekivati.

Mada moram priznati da su jako dobri u lizanju dupeta onoj sponzorusi Saneli :D

Vrh

PostPoslato: 22 Avg 2013, 06:19 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Avg 2010, 05:30
RBA 1987 eks VB 1987 je napisao:
Treba pobiti sve ove naše koji su ovo pjevali, pa da ih se ne stidimo, šljam obični...

Mislio sam da si sarkastican, medjutim izgleda da ipak nisi :o

Nemoj samo reci da si ozbiljan.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 69 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]