banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 17 Avg 2025, 16:25

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 8890 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 250, 251, 252, 253, 254, 255, 256 ... 445  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: TRANSFERI
PostPoslato: 20 Avg 2013, 15:28 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Spoiler:
Slika

Razumijem Liverpool da ne mogu dovesti nikog, al' mi nisu jasni ovi iz Manchestera i Arsenala, sve sto pokusavaju je dovodjenje nekih nerealnih meta, nek' se malo dozovu pameti, sad ce kraj avgusta

Vrh

PostPoslato: 20 Avg 2013, 15:47 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2011, 19:22
Kada si kod Arsenala, pišu ovi na mozzartu:

Citiraj:
Londonski Ivning Standard piše da Arsenal sprema ogromnih 43 miliona evra za tandem Svonsija. U pitanju su centarfor Miču, koji je prošle sezone postigao 18 prvenstvenih golova, i Ešli Vilijams, koji je imao sjajnu sezonu u dresu Labudova.

Španski Super Deporte piše da Arsenal želi golmana Valensije, Visentea Guaitu. Predstavnici ekipe iz Londona sastaće se sa 26-godišnjim Špancem kako bi pokušali da ga ubede da je pravo vreme za dolazak na Ostrvo. Guaita je jedno vreme bio meta Barselone, ali je uprava Valensije uspela da otera rivala iz svog dvorišta.
Arsenal je spreman da ponudi 30 miliona evra, kolika je otkupna klauzula u ugovoru momka koji bi juna 2015. godine postao slobodan igrač, ali problem je taj što Venger nikad, ali baš nikad ne daje tolike pare za nekog igrača.

Citiraj:
Olivije Žiru želi jakog konkurenta na mestu centarfora Arsenala!

Reprezentativac Francuske svestan je toga da je trenutno bez konkurencije i zbog toga zahteva od uprave kluba da što pre pronađe još jednog napadača, inače... Venger je već izvisio za Gonzala Iguaina, Luisa Suareza i Vejna Runija, a novo potencijalno pojačanje bi moralo da se pojavi što pre, jer se kraj prelaznog roka bliži.

“Iskreno, klub mora što pre da pronađe još jednog napadača. Meni je potrebna zdrava konkurencija u timu i stalno razmišljam o tome. Dolazak novog napadača moglo bi samo da unapredi moju igru, posebno ako se radi o centarforu svetske klase. Ova situacija ide samo na štetu kluba. S druge strane, ja znam koliko mogu i šta sve znam, radim marljivo na svakom treningu, a trener računa na mene, što mi izuzetno znači“, rekao je Žiru za Le Parisijen.

:D

Poslednji put menjao Barsa dana 20 Avg 2013, 15:48, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 20 Avg 2013, 15:48 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Ali Micua Svonsi jednostavno nece pustiti i Arsenal umjesto da se okrene dostupnim igracima, uzalud gubi vrijeme na ovo.

Vrh

PostPoslato: 20 Avg 2013, 15:52 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Trebali bi pokušati da dovedu Adebajora, vjerujem da bi ga Totenhem prodao njima za 20-ak miliona evra. Iz Sitija dovedu Berija za 20-ak miliona i to je to.. :D
Sve dok Venger razmišlja da ima sve više novca u klubu, a na titule ne gleda 1%, ne treba od Arsenala nešto veliko očekivati.

Vrh

PostPoslato: 20 Avg 2013, 15:54 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Samo treba Adebajora vratiti, pa da i jednom i drugom skinu glavu sa ramena.

Vrh

PostPoslato: 20 Avg 2013, 16:06 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Ili matorog Berija kojeg povezuju s gigantima, West Hamom ili povratkom u Villu...

Vrh

PostPoslato: 20 Avg 2013, 18:29 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
OK to, Beri je perfekat. Ali Adebajor se popisao onomad po Arsenalovim navijacima, debilcina.
Bez potrebe.
A Vengeru je i onako sad frka.

Mislim da nije toliko Vengera, koliko do cijelog kluba. Trenercina je on. Samo izgleda lapi ko kisela. Mozda ga utuce ova camotinja oko Arsenala i vjecne nade u rosteru i dovodjenje istih.

Vrh

PostPoslato: 20 Avg 2013, 19:02 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Senzacionalne vest stižu iz Španije. Izgleda da bi Iker Kasiljas mogao da napusti Real Madrid i preseli se u Mančester Junajtedu pošto mu je preko glave lošeg tretmana u klubu u kojem je legenda. Prvo ga je maltretirao Žoze Murinjo, a onda ga je i Anćeloti prikovao za klupu i ukazao poverenje Dijegu Lopezu, što je izgleda bila kap koja je prelila čašu. Mančester Junajted je više puta tokom prethodnih desetak godina pokušavao da se dokopa Ikera, a sada im se konačno ukazala šansa koju izgleda neće propustiti. U tu svrhu su spremni da se odreknu Davida De Hee koji bi mogap u Barselonu kao zamena za Viktora Valdesa. Ni De Hea nema ništa protiv jer su ga i ranije povezivali sa Barsom, što njemu nije smetalo.

:lol: :lol:

Ovo ako se dogodi, neću više sumnjati u ove tekstove...

Sportski direktor Rome, Valter Sabatini je u Londonu gde pregovara sa Totenhemom oko prodaje Erika Lamele.

Navodno je sutra zvanično predstavljanje Vilijana u Totenhemu.

Vrh

PostPoslato: 20 Avg 2013, 19:23 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jun 2005, 10:59
I Willian i Lamela?? Ok, to definitivno potvrđuje da Bale odlazi.

Vrh

PostPoslato: 20 Avg 2013, 19:29 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ako ide, neka ide i srecan mu putic. Po meni je pametena potez uprave Tztenhema. Dobice za njega oko ili preko 110 miliona evra, a za taj novac su doveli 4-5 jako kvalitetnih pojacxanja. Bolje c e ima dovi tih 5 igraca nego ovaj zalizani sam...

Vrh

PostPoslato: 20 Avg 2013, 19:44 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Willian, Lamela, Soldado, Capoue, Paulinho, Chadli. Mislim da je puno bolje imati njih sestoricu, nego Bale-a.

Vrh

PostPoslato: 20 Avg 2013, 19:46 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ni jedan od njih nije, što bi rek'o englez, "EPL proven" a Bale je sam prošle sezone donio bar 15 bodova. U svakom slučaju, paklena ekipa... sad je sve do AVB

Vrh

PostPoslato: 20 Avg 2013, 19:48 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Veze, to mozes reci za bilo kojeg igraca koji tek dodje u Englesku, ili bilo koju drugu ligu.

Vrh

PostPoslato: 20 Avg 2013, 19:58 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

zerocool je napisao:
Willian, Lamela, Soldado, Capoue, Paulinho, Chadli. Mislim da je puno bolje imati njih sestoricu, nego Bale-a.

Saglasan sam sa vama. Kolikko god Brjl bio dobar on je jedan igrac. Duzaa povreda od nekoliko sednica i Totenhem je u problemima. Ovako imaju 6 igracaa. Kvalitetnnog napadadac Soldado i iza Lamela, Paulinjo i Vilijan plus ov a dvojica :D

Vrh

PostPoslato: 21 Avg 2013, 01:16 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Al' ako ostane i Petar Pan, imaće strašan tim... Kako me zanima koje će 4 ekipe biti na vrhu tabele na kraju...

Vrh

PostPoslato: 21 Avg 2013, 11:42 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Celsi, siti, junajted, tottenham/liverpool

redoslijed pisanja ne znaci nista btw... ;)

Vrh

PostPoslato: 21 Avg 2013, 11:55 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Celzi, Siti, Junajted. 99% ljudi pise da ce ova 3 kluba biti u borbi za titulu i prije pocetka sezone.
A Ziri dodje i pise kako u Njemackoj i Spaniji imaju samo 2 kluba koji se bore za titulu i da je to samo tamo tako.
Tacno mu treba zabraniti da pise po pdf Sport. :D

Vrh

PostPoslato: 21 Avg 2013, 11:58 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Gdje sam ja rekao da je samo u Njemackoj i Spaniji tako, aj mi nadji? Postao si gori od Drininog, samo okreces pricu kako tebi odgovara. ;) Ja sam rekao da je Spanija najdosadnija liga, sto realno i jeste. Vec sad se zna da ce Barselona/Real imati 90+ bodova i da ce svako drugo kolo trpati protivnike sa 4-5-6 razlike.
A u Engleskoj sigurno te 2-3 ekipe nece imati 90+ bodova i ostaviti 3-4 ekipu na 30-ak bodova, tako da ti ni ta prica ne pije vode. ;)

Vrh

PostPoslato: 21 Avg 2013, 12:02 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

To sto trpaju protivnike sa 4-5 ili 6 golova razlike je zbog toga sto imaju sa jedne strane Ronaldo/Ozil/Benzema i sada Isko, sa druge strane Mesi/Cavi/Inijesta i sada Nejmar, dok druge ekipe nemaju jaku odbranu da to podnesu. U LS je nesto drugo kada se dodje do zavrsnice. Normalno je da su tu mnogo jace ekipe i u odbrani i u napadu, pa ne mogu tako. Da bilo koji drugi klub u Spaniji ima jak i kvalitetan napad, trpao bi i Real i Barselonu kada se vidi kakvu odbranu imaju. Tu nisu krivi ni Real ni Barselona. Vecina klubova kada vidi da na teren izlaze igraci Reala ili Barselone u startu su predali utakmicu i cekaju da ih ovi pune. Kao da je dosao ne znam ni ja ko...
Ostavila je Barselona i Real iza sebe sa +15, pa sada po tome trebamo reci da u Spaniji nema ni drugi klub.
I opet da ti kazem, liga je mozda dosadna tebi i jos malom broju ljudi. Ali broj publike na utakmicama i borba oko prenosa Primere pokazuju skroz drugacije.

Vrh

PostPoslato: 21 Avg 2013, 12:14 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pa o tome ti govorim kad kazem imaju samo dva kluba, to nije borba oko Primere nego borba oko Barselona i Reala..
Bas ce neko iz npr Srbije gledati Sociedad - Atletiko (3 i 4 u prosloj sezoni), dok ce svako gledati Arsenal - Celzi (iste pozicije u Engleskoj), a vjerujem da ce veci broj ljudi pogledati prije Milan - Fiorentina (iste pozicije u Italiji).

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 8890 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 250, 251, 252, 253, 254, 255, 256 ... 445  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]