banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 21 Jul 2025, 19:46

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 655 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 33  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 04 Jul 2013, 22:12 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jul 2009, 18:07
Nemoj samo onu iz URCa kad sve izlizali strelice od NFSa il cega vec, cuo sam je hiljadu puta :)
Strategije i voznje su mrtve, ljudi danas hoce samo da pucaju, krvoprolice i to :P

Vrh

PostPoslato: 04 Jul 2013, 22:50 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2010, 16:56
Sehxor je napisao:
Strategije i voznje su mrtve, ljudi danas hoce samo da pucaju, krvoprolice i to :P

A Starcraft 2, Company of Heroes 2, Rome 2 Total War, Civ 5, XCOM: Enemy Unknown ili Forza i Gran Turismo (+NFS svake godine slabog kvaliteta ali se dosta proda).

Ne prodaju se kao CoD, HALO ili BF ali i dalje donose veliku zaradu.

Vrh

PostPoslato: 04 Jul 2013, 23:44 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Nabrojao si pet strategija, a za to isto vrjeme je izeslo 1000 pucacina :P

Vrh

PostPoslato: 05 Jul 2013, 00:49 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Dzaba 1000 pucacina kad 90% zarade donose Cod, Batlefield i Halo. Pored njih malo ko moze da zaradi sto se MP tice a FPS SP only igara ima malo (Metro, Bioshock i Wolfenstein New Order koji uskoro izlazi). Znam ja da strategija nema vise kao prije ali ih i dalje ima dosta. Ove koje sam naveo su najpoznatije i najbolje. Imas npr Stronghold, Anno, Arma, Crusader Kings 2, ukoro stize Europa Universalis IV. Poenta je da se MP FPS igre najvise prodaju jer konzole sada dominiraju na trzistu a vecina ljudi koji imaju konzole igra FPS i TPS igre (kod nas sportske simulacije) dok je na PCu stanje i dalje izbalansirano sto se tice zanrova.

Vrh

PostPoslato: 05 Jul 2013, 18:52 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Sehxor je napisao:
Nabrojao si pet strategija, a za to isto vrjeme je izeslo 1000 pucacina :P

Od kojih su 998 qrac

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 05 Jul 2013, 18:57 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Okt 2003, 12:10
Sehxor je napisao:
Nemoj samo onu iz URCa kad sve izlizali strelice od NFSa il cega vec, cuo sam je hiljadu puta :)

Nije iz URC-a, već iz BUM-a. I nije Need For Speed, već Colin McRae. Ja sam čovjek koji voli nadmetanje i skill, fiziku da bude koliko toliko realna, a ne zanima me istetovirana Golf Petica sa propeler felnama i led svjetlima ispod pragova koji bez po muke ostavlja Porše 911 iza sebe.

:lol:

Vrh

PostPoslato: 05 Jul 2013, 19:05 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jun 2013, 17:35
dtb_pro je napisao:
Sehxor je napisao:

Nije iz URC-a, već iz BUM-a. I nije Need For Speed, već Colin McRae. Ja sam čovjek koji voli nadmetanje i skill, fiziku da bude koliko toliko realna, a ne zanima me istetovirana Golf Petica sa propeler felnama i led svjetlima ispod pragova koji bez po muke ostavlja Porše 911 iza sebe.

:lol:

dtb, đesi jbt (ovdje direktor iz URC, ko zna zna). Nemojmo zaboraviti surovi Richard Burns Rally. Colin McRae se pretvorio u DiRT a ovaj u atrakciju sa driftovima isl. Što se tiče žanrova nema tu nadmetanja. Dobra igra je dobra igra a žanr zaista nije bitan.

Vrh

PostPoslato: 11 Jul 2013, 18:26 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Poceo je prije pola sata Steam sale.

Vrh

PostPoslato: 14 Avg 2013, 23:09 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

https://www.humblebundle.com/

Za 5$ dobije se:

Dead Space 1
Dead Space 3
Crysis 2 Maximum Edition
Burnout Paradise: The Ultimate Box
Mirror's Edge
Medal of Honor
Battlefield 3
The Sims™ 3
+ Starter Pack

Inace sve osim poslednje dve mozete nabaviti za 1$ tj plati koliko hoces (1$ min). Ako iko bude htio kupovati neka saceka sedmicu jer ce 99% dodati jos par naslova kao Crysis 1, Crysis Warhead, Crysis 3, Medal of Honor Warfigher, Homefront, neki NFS itd. Mozda i neki ME igre budu. Mada ne vjerujem da ce vise od 3 igre jos dodati.

Vrh

PostPoslato: 15 Avg 2013, 10:46 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Nešto ne vjerujem, individualno Dead Space 3 i The Sims 3 Starter Pack se prodaju na Originu za $39.99 A Battlefield 3 za $49.99.

Vrh

PostPoslato: 15 Avg 2013, 12:39 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Tacno je ovo. Ovo je najpoznatiji site za ovakav nacin prodaje igara. Ja sam u prosloj ponudi kupio Risen 2, Saints Row The Third, Saints Row 2 i Sacred 2 za 1 $. Kasnije su dodali jos Metro 2033, Risen 1 i Sacred Citadel. Pored ovoga, se za iznad prosjecnu cijenu dobije: Saints Row 3 sa svim DLC-evima (a ima ih bas dosta) i Dead Island GOTY. +za 25 dolara si uz sve ovo mogao dobiti i Dead Island Riptide koja je bas nova igra pa je i cijena bila viša.

I Battlefield 3 ti je 29,99 eura a ne 50 na Origin-u.To za 50 ti je Premium verzija sa svim DLC-evima.

Vrh

PostPoslato: 15 Avg 2013, 13:05 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Promakao mi je natpis da je to neka humanitarna akcija.

Vrh

PostPoslato: 15 Avg 2013, 16:38 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 22 Jan 2004, 10:56
Vezano za humble bundle rasprodaju, ponovo cu ja u offtopic... ali nadam se niko nece zamjeriti, iz najbolje je namjere.

Dobio dva humble bundle-a, jedan sam podjelio, drugi mi ostao skoro cijeli (bez sims-a, to se odmah razgrabilo).
Pa ako je ko zainteresovan za neku od tih igara, nek javi, poslat cu mu kljuc.
Opet, to ako neko nije u prilici, a zeli da igra... jer iste se mogu uzeti za 1$ (ne racunaju bf3).

A sto se tice humanitarne akcije, cisto navlacenje ljudi na origin. Prema rijecima od kolege koji se bavi distribucijom, bf3 je bio i za 5$ na odredjenim mjestima prije par mjeseci.
Jos, ako ko uzme bundle, i igre kasnije budu dodane, dobija naknadno i te igre... ne bude ni za sta zakinut, tako se ne mora cekati.

Vrh

PostPoslato: 15 Avg 2013, 16:50 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
Ja kontam ovo da uzmem...definitivno mirrors edge...i možda BF3 da probam opet MP...Crysis niej za baciti...ostale igre sam takođe voljan da poklonim...

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 24 Avg 2013, 19:17 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Mar 2006, 11:25
Nakupovao se igrica ko lud za koji dolar. Hvala za informaciju o ovome :)

Vrh

PostPoslato: 27 Avg 2013, 01:38 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Apr 2012, 15:21
Dodani jos C&C Red Alert 3: Uprising i Populous Za ovaj bandl ...

Vrh

PostPoslato: 16 Sep 2013, 15:42 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

GTA V igra procurila na netu par dana pre izlazka za xbox 360:

https://www.youtube.com/watch?v=n5BgjXKBkV4

Drago mi je sto se ovo desilo, nek rockstar izgubi dosta novca sad... jer su ionako previse pohplepni da ne izbace igru i za PC odma...

Vrh

PostPoslato: 18 Sep 2013, 21:52 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Baš ih je potreslo :)

Citiraj:
GRAND THEFT AUTO V u samo 24 sata zaradio je nevjerojatnih 800 milijuna dolara i tako nadišao čak i najoptimističnija predviđanja da će milijardu dolara zaraditi u prvih mjesec dana.

Usporedbe radi, "Call od Duty: Black Ops 2" u jedan dan zaradio je 500 milijuna dolara i prag od milijarde prešao u 15 dana, a čini se da će "petici" za to trebati puno manje.

Valja spomenuti i kako je "Avatar" Jamesa Camerona milijardu dolara zaradio u 17 dana, ali u obzir valja uzeti i činjenicu da kino karta košta puno manje od video igre.

Vrh

PostPoslato: 23 Sep 2013, 20:14 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

http://www.ign.com/articles/2013/09/23/valve-reveals-linux-based-steamos

Vrh

PostPoslato: 25 Okt 2013, 16:36 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
Spoiler:
Slika

Sa korita Ivanova

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 655 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 33  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]