banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 18 Jul 2025, 09:54

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 604 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 31  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Tatoo or not
PostPoslato: 13 Avg 2013, 20:39 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 03 Jan 2012, 12:51
Od pregorelog ulja ??? :-?

Vrh

PostPoslato: 14 Avg 2013, 00:21 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jul 2009, 18:07
Wrangler je napisao:
Od pregorelog ulja ??? :-?

Ne vec napravis valjak od papira u sred valjka stavis plasticnih stvarcica i fino zapalis i poklopis papirom, kad se ugasi plament na papiru ce ostati cadj, tu cadj fino sastruzes i pomjesas sa samponom dok ne bude onako gusca smjesa, onda preslikas sliku na kozu i lagano bodes iglom :P
Ne da boli, vec oci ispadaju kad moras iglom bosti hiljadu puta na isto mjesto :P

Vrh

PostPoslato: 14 Avg 2013, 02:23 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Avg 2009, 22:37
Ja planiram raditi kod Ace, da li zna neko kakav je on?
Po onome sto sam vidio na fejsbuku ok je.

Vrh

PostPoslato: 14 Avg 2013, 02:33 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2011, 00:53
Sehxor je napisao:
Ne vec napravis valjak od papira u sred valjka stavis plasticnih stvarcica i fino zapalis i poklopis papirom, kad se ugasi plament na papiru ce ostati cadj, tu cadj fino sastruzes i pomjesas sa samponom dok ne bude onako gusca smjesa, onda preslikas sliku na kozu i lagano bodes iglom

Зар није једноставнија ЈНА варијанта - игла омотана концем, црни или плави туш и оплети?
Мој стари је то себи радио на подлактици (свој надимак у срцу прободеном мачем!!! :lol: :roll: ) и још је савршено јасно и није избледјело. И ја као неки кружић мали на рамену тако радио прије 15 година... још стоји. :D

Vrh

PostPoslato: 20 Avg 2013, 21:54 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Dec 2005, 09:37
http://www.telegraf.rs/foto/808015-najb ... ealisticno

:o

Ali, izvinite, što se vi brinete kakvi ste u očima drugih ljudi i šta se o vama misli i zna? Kao da je to važno? Važno je koliko čovjek ima od života i šta u životu načini od sebe, od svoje sredine i svoga potomstva.

Vrh

PostPoslato: 03 Sep 2013, 15:48 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Je l' radio ko sta na zapescu?
Ja, izmedju ostalog, u oktobru odoh nesto tu da radim
Sad sam u fazonu da ce mi u procesu 100% isjeci vene i da cu d'umrem
Nesto mi bas neprijatno da mi tu prcka, ne znam zasto, al' ne da djavo mira
:lol:

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 05 Sep 2013, 19:22 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jun 2009, 18:40
postaćeš hodajuća slikovnica :)

Vrh

PostPoslato: 06 Sep 2013, 07:35 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Vec jesam

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 08 Sep 2013, 22:58 
Voajer
Voajer
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Sep 2013, 10:09
E pa da se i ja javim glavom i bradom LICNO :-)...Pozdrav svima ,hvala za pohvale i za sve ostale kritike koje postujem i cijenim...
Da ne ide rekla - kazala necu ni ja javno o nekim stvarima, ali da samo kazem par stvari u globalu koje tiste neke moje stare i buduce klijente i sve one zle jezike... Prvo za uvaljivanje klijenata nekim tamo sto rade kod mene??? Jedino ko radi u BL Tattoo studiju pored mene radi Knele i vec poodavno ima svoju klijentelu koja dolazi u studio da se tetovira kod njega,a ja bi najsretniji bio da sam hobotnica i da mogu raditi sve one koji zele tetovazu od mene ali oni ili ne zele cekati na termin po 30-60 dana ili zele tetovazu isti dan-e pa ne moze!!!(a lista cekanja valjda govori sve o kvalitetu rada). DA JESAM NAJSKUPLJI U OKOLINI - iz razloga sto koristim najkvalitetnije boje i ne mixam iste nego posjedujem cijeli set od preko 160 nijansi boja ( jedna bocica kosta izmedju 14-16eura) proizvodjaca Intenze(izguglaj) i set boja Bullet Tattoo INk sad govorim o kolorima, a crno bijele od skoro koristim Cheyenne Ink Set (kompanija Cheyenne jedan od najvecih i najboljih svijetskih proizvodjaca masinica i boja koja me takodje izabrala da budem jedan od njihovih sponzorisanih artista pored najvecih svijetskih imena tattoo scene http://www.cheyenne-tattoo.com/en/hawk- ... wse/1.html) a preko 3 godine koristi crnu Silverback Ink o cijena boja necu govoriti da ne mislite da lazem izguglajte koga interesuje. Radim samo sa Cheyenne masinicama za koju jedna igla kosta u prosjeku 2,3-3,00 eura a prosjecno koristim od 3,4 pa do 6,7 igala po slici. Sredstva za ciscenje i dezinfekciju nabavljam iskljucivo u srednjoj Evropi jer kod nas mozes uzeti samo ono osnovno u sta ne mozes biti siguran da li je to to( to je moje misljenje mozda sam i umislio) ali ja koristim samo ono sta i najveca svijetska tattoo studija po kojima sam radio, jer koristim savjete i u radu(mislim na tetoviranje) i o ciscenju studija i mjesta za rad i ponasanju prema klijentima koje sam dobio takodje od najvecih svijetskih imena tattoo scene,pri tome mislim na Andy Engela,Boba Tyrella,Floriana Karga,Zsolta Sarkozya (ovo su majstori koji su mi prijatelji i sa kojima sam radio i od njih ucio) ,Randya Engelharda,Roberta Hernandeza,Tomasa,Jasona Butchera mislim da vise ne treba da nabrajam jer ce lista biti poprilicna. I da otvorio sam studio u njemackoj sa pogresnim ljudima i pokusao raditi i zvao samo majstore sa ex Yu prostora da rade, one koji nemaju priliku raditi vani, i DA jedva sam izvukao ulozeno i pobjegao glavom bez obzira jer nisam zelio raditi sa takvim ljudima i u takvim uslovima ( jer visoke standarde imam i imacu u svom studiju) a sva klijentela koju imam u Evropi me i dalje nastavila pratiti po konvencijama na koje redovno idem(mislim na najvece svijetske i evropske) što je ta ista klijentela krenula dolaziti u Banjaluku u studio da ih tetoviram. Jedini sam pored kolege iz Zagreba na prostoru Balkana, koji je dobio poziv na najprestizniju konvenciju u svijetu koja se odrzava u Londonu i koju jos nazivaju "cream de la cream" konvenciju i promovisem svoj grad i zemlju najbolje kako mogu. I DA ovo su samo jedni od jos mnogo razloga zbog kojih sam najskuplji,najbezobrazniji,imam najdrskijeg covjeka za pultom koji lupa cijene kao lud da bi sebi digao platu,imam drugog priucenog majstora, koji je bio u studiju 10 mjeseci, uceci samo o sterilizaciji i odnosu prema opremi,studiju itd, a da nije uzeo masinicu u ruke, ali za godinu i 3 mjeseca je napredovao toliko da je uzeo 3. mjesto na konvenciji u Sarajevu (pored svih drugih studjia iz BL i ex yu prostora) ,pored nekoliko prvih i drugih mjesta koje sam ja uzeo kao nagrade za svoj trud na istoj konvenciji ,pored nagrada koje sam uzeo po drugim konvencijama u Evropi, i DA necu da tetoviram sve ideje koje mi se nude,i DA necu da radim prekrivanja i popravke ako mi nije dan i jos mnogo toga... E ja se ponosim svojom ekipom i studijem!!! Ali ISTO TAKO jako mi je drago da imamo konkurenciju u gradu i dobre majstore i svima zelim da imaju puno posla i vas kao klijenata i puno uspijeha u radu!!!,jer na kraju samo vi mozete odluciti kod koga cete se tetovirati i za koje pare-uvijek je izbor vas i to je najbolji izbor!!!
Ovo je prvi put da ja o ovome pisem i pricam JAVNO i nadam se da sam dao neke odgovore nekima ali na kraju bitno je da ima tema o svemu ovome na ovom forumu i bilo je interesantno citati sve ovo...Sretni, veseli, debeli i sareni svi vi bili...

Vrh

PostPoslato: 08 Sep 2013, 22:59 
Voajer
Voajer
Korisnikov avatar

I samo nek neko ispravi naslov teme na TA(T)TOO or NOT ;-)

Vrh

PostPoslato: 09 Sep 2013, 07:03 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Apr 2010, 08:42
Ala si se ti raskuckao/la ...

Vrh

PostPoslato: 09 Sep 2013, 10:24 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Neka je, sta fali?
Barem imamo info iz prve ruke sada
:D

Dobrodosao na forum

Vrh

PostPoslato: 09 Sep 2013, 13:07 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jan 2009, 00:45
Sad kad vec imas privilegiju da pises na forumu, onda mozda bude i nekih popusta za forumski plebs!? 8)

Vrh

PostPoslato: 10 Sep 2013, 06:27 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Apr 2010, 08:42
V@nja je napisao:
Neka je, sta fali?
Barem imamo info iz prve ruke sada
:D

Dobrodosao na forum

Fino vidjeti :D

Vrh

PostPoslato: 11 Sep 2013, 22:42 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

http://idesh.net/fun/prekrasne-tetovaze ... jevojkama/

Vrh

PostPoslato: 17 Sep 2013, 08:03 
Voajer
Voajer
Korisnikov avatar

Mozda i neke nagrade podijelim ko zna...Sto da ne popust!!!

Vrh

PostPoslato: 17 Sep 2013, 14:55 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Okt 2010, 18:53
Baš sam pročitao ovo gore napisano i rećiću ti sledeće:

Ti i tvoj tattoo studio ste vrhunski, odličan si majstor i umjetnik i ja ti se divim i poštujem te, ali rećiću ti samo kratko isto što sam ti rekao, možda se ne sjećaš, u tvom studiju: Ako hoćeš Evropske cijene i usluge idi raditi u Evropu, ovo je RS i ta priča no passaran. Bez uvrede ovo je u dobroj namjeri...

Vrh

PostPoslato: 17 Sep 2013, 15:07 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Sep 2013, 15:21
Da, ali tetoviranje nije pod moranje. Ako ti je skupo ti nadji drugi studio ili se nemoj tetovirati. Ne mislim licno ti, vec kome ne odgovara ili nema novca nek ne radi to. Ne kontam, sto bi isao u Evropu kad ovde sasvim dobro radi, a svaka roba ima svog kupca.

Vrh

PostPoslato: 17 Sep 2013, 15:09 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Okt 2010, 18:53
Nisam ni mislio da treba biti baš jeftino, ali razlika između njegovog studija i još jednog u gradu za isti motiv je skoro 30 posto u cijeni....

Vrh

PostPoslato: 17 Sep 2013, 15:12 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Pos'o marka, majstorluk devet. :wink:
Čovjek ima pravo da cijeni svoj rad koliko on hoće, tvoje je da platiš ili da odeš drugome.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 604 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 31  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]