banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 05 Avg 2025, 14:36

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 81 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 16 Sep 2004, 19:20 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Sep 2004, 19:04
BiH-SCG 2-0
Strelci:Misimović 18minut , Barbarez 73 minut
:wink: :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Sep 2004, 22:16 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Apr 2004, 22:12
BosnaCELIK je napisao:
BiH-SCG 2-0
Strelci:Misimović 18minut , Barbarez 73 minut

...hi hi hi...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Sep 2004, 10:05 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 05 Avg 2004, 20:40
hahaha vidi sto ste bijedni...
MI nismo govorili da cemo doci s majicom Alije na Laus, vec ste vi rekli da ce te doci s majicom kare i Ratka u Zenicu...
Al nece te se fino provesti u ze, jer izvan grada ima da vas Cekamo i onda vidjeti cemo sta ce biti s vama--
P*icke male..

BHF BHF BHF BHF BHF BHF BHF BHF BHF BHF BHF BHF BHF BHF BHF BHF BHF

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Sep 2004, 11:01 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Dec 2003, 11:30
Ma pitanje je hoce li iko od njih imati muda i da se priblizi zenici..ipak je to malo opasna sredina za njih :wink: Uostalom cuo sam da ih cekaju barikade na izlazu iz Zenice pravcem Vlasic i Doboj. I ako se izvuku sa Bilinog Polja, za dalje nisam siguran 8)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Sep 2004, 14:05 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jun 2004, 14:00
Ajde jadnici jadni maloljetni samo prdite i prichate puno, a pojma nemate kako se navija i shta su prave navijachke tuche jer tad ste se muckali josh u osunacenim kiticiama kada je YU liga josh postojala.

Prdite tu u 'ladnu vodu a ne znate dupe toalet papirom da obrishete, moraju vam i stadione navodnjavati. Ma sve bi ja vas u Tuzlu da proizvodite so.

Shta BiH ? To postoji ? To ima fudbal ? Shta je to ? Gdje je to ?

I na kraju, sisice jedne nedorasle , busate se na sve nachine, a mi dodjemo u SA pa vam napravimo sranje, ne smijete ni da pisnete , ajde dodjite vi u Banjaluku pa napravite sranje ako smijete ???

I na kraju, zapamtite , kako god da se budete ponashali u Zenici , nevezano za to , dobicete po pichichima u Beogradu kako god okrenete.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Sep 2004, 15:47 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jul 2004, 19:34
Info,pises da si bio u Sarajevu.
Koji si onda ti od ovih hool-ova na slici:

Slika

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Sep 2004, 16:13 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Jun 2003, 19:20
ja ti suplje jarane,da si ti pratio yu ligu prije rata znao bi da su najveci i najludji hooligan-i bili iz bosne.lako je skupiti gomilu balvana napraviti bakljadu ili dobru koreografiju.kazes da ste nas rasturili u SA??sta bi kad se probudi,pao sa kreveta :D sramota ,kad je bosna igrala protiv vas,mi smo bojkotovali tekmu,na kosevu se skupilo oko 3 000gastabajtera i domaci mahalasa,znas dobro kako ste prosli,da vas murija nije sacuvala bilo bi mrtvih.pa se sjetih i onog sa sartidom,ja jada i bjede,nastradase ljudi ni krivi ni duzni.nisam pitar ali sam maksuz otisao na kosevo,evo ti karta pa mi reci da lazem i kako smo mi popusili http://at.msnusers.com/_Secure/0TgCz*!U ... 7239072299

a za ovo sad u zenici djecak nemoj da budes smjesan,oko neko dodje na bilino polje od vas,garantujem ti da vas za vrijeme tekme niko nece ni pipnuti ali jarane pola vas zivu glavu iz zenice nece iznjeti.to za bg. mi je jasno,kako sam bio u zagrebu tako cu u beograd http://at.msnusers.com/_Secure/0TwCz*xY ... 8678113817

i ne kakite vise

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Sep 2004, 16:48 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Jun 2003, 20:06
Ma ti ces u Beogradu, sve me strah, "anti-vlah" :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Sep 2004, 17:16 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jun 2004, 14:00
Ma vi samo mozhete da uzmete po flashicu vode i da se drashkate po dupetima poshto to volite ... a ja sam prichao o ex-Yu fudbalu, odlascima na utakmice, navijanjima, fudbalu ... ovo sad ne rachunam, a pogotovo ne neku tamo BiH !!! (?)

Vas shaka koji navijate za BiH i mozhete samo da palamudite po forumima i na forumima sva vasha mrzhnja prema nama i ostaje, on-d-fejs-of-d-plejs (shto'b rekle kolege s BiBiSi-ja) vi ste 0 bodova jer Vas nema i u sushtini i ne postojite !!!

A palamudariti sad o utakmici se ne mozhe .... toliko dakle od mene, chujemo se poslije tekme ... 8)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Sep 2004, 17:18 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

izvini grigori,znam da ti maternji jezik nije jaca strana,ali buraz ja te nekontam.
da znas samo da ja sport i politiku nemjesam!!to sto sam ja nacionalista nista neznaci,postuj mi jedan nick jednog forumasa da nije nacionalno opterecen,zasto bi ja bio izuzetak.ti si buraz odrasto vani i nemozes to skontati,to nije od ovog rata pocelo,to jarane traje vec 1 000g.
a sto se tice odlaska u beograd,vec se odavno pocelo dogovarati,mi neidemo u beograd da izazivamo i da provociramo srbe na nacionalnoj ili vjerskoj osnovi,mi idemo da bodrimo nasu repku i to je to.

zenica je centar islama u bosni,pored toga sto su najveci vjernici su i najsiromasniji pa sta se moze ocekivati od vjernika i kriminalaca.osim toga dolazi napaljena i dobro organizovana dijaspora plus raja iz ostalih gradova bih.ako srbi dodju u zenicu,bice 100% mrtvih ja ti to garantujem,jer raja se previse napalila.
hajd´ vozdra,znam da nisi los momak

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Sep 2004, 18:38 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Jun 2003, 20:06
antivlah, ako nekontas Bosanski, koji to jezik kontas, covjece?
:roll:
BTW, to nije moj maternji jezik. Moj maternji jezik je Engleski. Kazes bice mrtvih. Pa zar rat jos uvijek traje? Cini mi se da je zavrsio prije 9 godina... :roll:
Ocigledno, ima jos ljudi koji misle da je 1992. Ovo je fudbalska IGRA, nije ratiste valjda.
A to za tvoj "nick", sta drugo moze covjek da kaze nego jadno i bijedno, pogotovo kad navijas za reprezentaciju u kojoj igra Srbe tj. "vlaha" kako ih ti zoves.

Vrh

Tema posta: kolji voda vri...
PostPoslato: 18 Sep 2004, 18:52 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Sep 2004, 18:48
ma ljudi zasto se bespotrebno zamajavamo....znamo svi da ovdje BRATSTVA I JEDINSTVA NEMA!!! I dabogda ga nikad ne bilo...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Sep 2004, 19:22 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

...antivlah , glupsone , beograd ne smes ni na razglednici da vidis , kad ga sanjas upiskis se i budis znojan ....otpisaj , moroncino...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Sep 2004, 19:34 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jul 2004, 19:34
Evo sta ovi antivlasi pjevaju u po` Begisha i niko im nista!
(Da te nije Alija-u Beogradu :roll: :roll: :oops: )

http://www.tribina.co.yu/video/rad_novi ... ad_np5.avi

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Sep 2004, 17:20 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 13 Avg 2003, 00:06
SRPSKA U SRCU BOSNA NA K...!!!

sta se ufuravate likovi. dolazite u ze da maltite vise da mlatite nekog nego da gledate fudbal iz jednog jeinog razloga - zato sto fudbal ne znate igrate.

popusicete u po zenice a banjaluka ce slaviti!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Sep 2004, 17:57 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

slucajni prolaznik je napisao:
SRPSKA U SRCU BOSNA NA K...!!!

sta se ufuravate likovi. dolazite u ze da maltite vise da mlatite nekog nego da gledate fudbal iz jednog jeinog razloga - zato sto fudbal ne znate igrate.

popusicete u po zenice a banjaluka ce slaviti!!!

...mogu da mlate jedino praznu slamu sto im je inace nacionalni sport no. 1...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Sep 2004, 19:29 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

grigori,ja odlicno razumijem bosanski jezik,ali to sto ti napises nije gramaticki ispravno.ako si rodjen u engleskoj,nije ni cudo sto gramaticki grijesis pa recenica nezvuci tako ko sto ti mislis.to da ce biti mrtvih u zenici nemora da te cudi.kazes "rat je davno prosao",tacno davno je prosao ali su rane jos friske.raja je samo tako napaljena na tu tekmu,nista ih drugo neinteresuje samo to i vecina zivi za taj dan.da i zapadni evropljani nisu daleko od nas otisli,sjetimo se samo tekme njemacka-holandija u portugalu ove godine i izjave ruud van nistelrooy-a o tome kako on zivi za tu tekmu da vreti nijemcima za ono sto su oni uradili njegovim sunarodnjacima u 2 WW.ako jedan holandjanin da takvu izjavu,sta se moze od nas ocekivati??

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Sep 2004, 10:38 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 11 Nov 2002, 14:35
Kada će se donijeti odluka o mjestu odigravanja utakmice?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Sep 2004, 11:47 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2001, 01:00
dakle stvarno tuga i zalost.. vi nemate pojma koliko blatite Banjaluku i Borac sa tim svojim bolesnim izjavama, svi do jednog!!
Naisla sam na netu na jedan clanak koji me odmah podsjetio vas.. Odmah da kazem da nije u pitanju Srebrenica, u pitanju je ponasanje gradjana Banjaluke kao i ponasanje svih navijaca banjaluckog Borca..

Citiraj:
Mene je kao "Borcevca" bilo stid...
Banja Luka 11. novembar 2002

Kao "umrli Borcevac", koji se godinama zbog Borca svadao, slavio i plakao, kako kada i kako u kojoj prilici, danas bio pisao odu o velikoj pobjedi mojih ljubimaca nad Zeljeznicarem, velicao bi gradsku upravu i gradonacelnika Dragoljuba Davidovica, zbog njegovog poteza da na celo Radne grupe postavi velike ljude i isto tolike sportske radnike Petra Peru Perovica i Dobrivoja Majneta Sabljica, hvalio bi evropsku igru mladog Vladana Grujica, kojeg sam upravo ja otkrio i prvi mu otvorio fudbalsku put, napisao bi, zapravo, tekst o velikom Borcevom povratku i velikoj igri, podsjecajuci se, mozda, najblistavije Borceve partije u njegovoj 75-godisnjoj istoriji, kada je na Gradskom stadionu tamo 1975. godine, deklasirao cuveni Andrleht, sa Van Hanegenom i Rensenbrikom. Medutim, ne mogu...

Bilo mi je hladno oko srca, a bolno u dusi, kada sam na prepunoj istocnoj tribini vidio raskriljen transparent, medu "Vulturesima", na kojem je pisalo "Noz, zica, Srebrenica!. Da mi je znati koji je bolestan um to smislio!

U zivotu, a ne zivim bas malo, sve mogu da shvatim, jer i moje oci su se na nesretnom Balkanu nagledale svega i svacega. Cak sam, u jednom mracnom vremenu, razmisljao, i napisao - da su nas pustili da se tucemo i koljemo do kraja, ovom zemljom bi hodao jedan covjek, a pitanje je da li bi uopste vise bio covjek!

Nisam ni naivan da mislim kako sedam godina nakon rata, Bosnom vlada ljubav i harmonija, ostali su krvavi tragovi nesto se zaboravlja, a ponesto ce se i pamtiti zauvijek!Ali, ona slika, sa onom sramnom i morbidnom porukom, "Noz, zica, Srebrenica" otisla je u subotu u svijet i osramotila sve: i Banju Luku i Borac i Republiku Srpsku i svakog pripadnika mog naroda pojedinacno.

'Ajde i da shvatim da nas pod ovom Bozijom kapom ima svakakvih, i ludih i pametnih i zdravih i bolesnih, pa tako ni pojedinca ne treba izjednacavati sa pukom. I ne izjednacavam! Ali, zar jos bolnije od te sramne poruke, nije cinjenica da niko u gledalistu, na cijelom stadionu, nije reagovao i sklonio tu sramotu od poruke. A nije niko! To saznanje sve nas u Banjoj Luci, za koju se busamo da je mala - velika srednjoevropska metropola, da je ljepotica od grada, da je sredina koja je iznjedrila Kocica, Pelagica, Misevuica, Misirlica, Copica, Radenovica, Jukica..., gura u moralni mrak i intelektualnu tamu, postajemo zamorcad fasisoidnih pojedinaca na koje svijet gleda sa prezirom. I oduvijek je gledao!

Svakog onoga ko tvrdi da od tih i takvih ponasanja nema odbrane, kao i lazni alibi da je to bilo na fudbalskoj utakmici i da je to hir neodogovornog navijaca, sa zadovoljstvom saljem u "finu materinu", s izvinjenjem da sam prvi put u svom novinarskom vijeku psovao u novinama.Banja Luka i Borac sve to nisu zasluzili, makar to bilo i plod necije bolesne i izopacene maste.

"Nezavisne Novine"

da imate imalo obraza, bilo bi vas stid.. Banjaluka je nekad bila grad sa kulturom..

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Sep 2004, 05:21 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 12 Jun 2004, 06:30
ma kako god okrenesh bosna ce da popushi garant!!!!

ps jebo navijache kojima je jedna od glavnih navijachih pesama (ukupno 3 imaju): "bosnom behar probeharao...:
xexexexeexexex

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 81 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]