banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 04 Avg 2025, 20:34

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 327 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 17  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 01 Avg 2013, 12:10 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Sto bi prenosila smecarske klubove :lol:

Vrh

PostPoslato: 01 Avg 2013, 12:41 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
Mogla bi Vojvodina uzeti veceras,imaju finu ekipu uigranu... odigracu keca na njih pa sta bude. :grin:

Vrh

PostPoslato: 01 Avg 2013, 13:31 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
ajd baš fino,taman završi zvezda-počinje voša....možemo lijepo pogledat obe cijele utakmice,a ne kao prošli put kad su u istom terminu kući igrali i zvezda i jagodina i vojvodina :(

Vrh

PostPoslato: 01 Avg 2013, 13:42 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Mozda prvo poluvrijeme, onda pocinje Srbija. :D

Vrh

PostPoslato: 01 Avg 2013, 17:56 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

stoperski par je ubjedljivo najvazniji dio svake ekipe,zato je jako tesko razumjeti da pored zivog igracine martinovica igraju ova dva rekreativca.....koliko puta je lopta preletila preko njih?
nisu valjda mislili da su partije protiv vestmaneye pokazatelj za kvalitet stopera?

inace,zvezda ne igra lose,i nadacemo se da ce dati gol i izvuci odlicnih 2-1..

a i onaj promasaj kasalice je jako lijep primjer zasto i prosjecan evropski spic kosta 10 miliona,a kasalica je skoro besplatan...pametnom dosta.

Vrh

PostPoslato: 01 Avg 2013, 18:00 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

a izgleda da je bio i ofsajd kod drugog gola,sve se poklopilo protiv zvezde zasad :(

Vrh

PostPoslato: 01 Avg 2013, 18:09 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Mar 2008, 16:35
Schlager je napisao:
a izgleda da je bio i ofsajd kod drugog gola,sve se poklopilo protiv zvezde zasad :(

Ma brate sta se poklopilo, sta? Ja ne mogu nikako prihvatiti da imamo fenomenalne mlade selekcije, da nam U 19 igra finale a da u generacijama par godina kasnije chuce kojekakvi direci i debili. Pa je l sve ode vani, je l bas svakog upropaste menadzeri jer pola ih nestane sa scene? Dok se ne uvede smrtna kazna za menadzere i predsjednike klubova, Srbija nece stati na noge. SVim menadzerima jebem majku u po picke i ko mi kaze da je menadzer pa makar i kokosar zabicu ga odmah u tri pizde materine.

Vrh

PostPoslato: 01 Avg 2013, 18:14 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

u pravu si ti 100%...

ja sam samo htio reci da i sa ovakvim igrackim kadrom zvezda nije losija od cernomoreca...zato mi nije jasno da nema u timu martinovica koji je i mrtav bolji od ove dvojice...a poklopilo se da se ne realizuje onaj mrtvi zicer,pa primis dva gola kakva se na terminu ne primaju....i ova sudijska greska kod drugog gola...jbg,navijacemo,pa sta bude u drugom pol...

Vrh

PostPoslato: 01 Avg 2013, 18:27 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Schlager je napisao:
u pravu si ti 100%...

ja sam samo htio reci da i sa ovakvim igrackim kadrom zvezda nije losija od cernomoreca...zato mi nije jasno da nema u timu martinovica koji je i mrtav bolji od ove dvojice...a poklopilo se da se ne realizuje onaj mrtvi zicer,pa primis dva gola kakva se na terminu ne primaju....i ova sudijska greska kod drugog gola...jbg,navijacemo,pa sta bude u drugom pol...

Ma i ti si u pravu, to sam vec negdje napisao, nije problem da je jaci tim preko puta, nego te deru paraplegicari, pa dokle vise da tonemo.....

Vrh

PostPoslato: 01 Avg 2013, 18:31 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

ma tooooooooooooooo

Vrh

PostPoslato: 01 Avg 2013, 18:54 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

cist penal,klasican nedostatak sportske inteligencije vesovica,da ne upotrijebim tezu rijec...

mada,nakon ovog novog "pokazivanja ljubavi prema klubu" od strane delija,vise nista nije ni bitno...zvezda je na uslovnoj,visi o tankom koncu kod uefa,i ispadanje od cernomoreca bi bilo i najmanje zlo :(

jbg...

Vrh

PostPoslato: 01 Avg 2013, 18:57 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2011, 15:28
Mislim da naše ekipe dobijaju procentualno najveći broj crvenih kartona i penala u Evropi. Gospoda iz Zvezde i Partizana je navikla da im se na domaćim livadama sudije izvinjavaju kad im sviraju faul, a u Evropi nešto sudije zabole za lokalne đilkoše.
Nadam se kazni od milijardu eura od strane UEFA pa da Delije i zvanično ugase klub. Red bi bio da ta čast njima pripadne, svakako ga već dugo muče.

Edit: zaboravi penal napisati :)

Poslednji put menjao papučar dana 01 Avg 2013, 19:06, izmenjena 2 puta

Vrh

PostPoslato: 01 Avg 2013, 18:58 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
Sta je bilo,nisam vidio

Vrh

PostPoslato: 01 Avg 2013, 18:58 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Da, konacno se moram pomiriti sa cinjenicom da su srpski klubovi crtica iznad luksemburskih i malteskih, to je to. Kante za nabijanje ozbiljnijim klubovima i grogirani sparing partner za podizanje morala istocnim pljackasko oligarhijskim igrackama. Jebem vam mater svima, Kosovo republika :cat:

Vrh

PostPoslato: 01 Avg 2013, 19:06 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

mandrak,tuca bila na tribini gdje su delije..

malo mi je cudan i ovaj komentator na RTS,neprestano ponavlja i galami na 5 ispravnih sudijskih odluka,a tamo gdje je zvezda najdrasticnije ostecena,ofsajd kod drugog gola,on kaze zvezdin igrac nije na vrijeme istrcao da postavi ofsajd zamku.

Vrh

PostPoslato: 01 Avg 2013, 19:11 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
Schlager, mislio sam i ja da je ofsajd, ali na kraju se vidi da je zasrao Mijailović i da ofsjada nije bilo. A komentator kenja. IGrači Zvezde i Partizana ne dobijaju more kartona zato što ih svi mrze, već što su navikli da ih u JSL ne dobijaju kad zasluže.

Što je najgore, ni Ludogorec ni Černomorec stvarno nisu ništa posebno, čak ima dosta više individualnog talenta u našim klubovima, ali kvalitet takmičenja koja igraju jedni i drugi klubovi je nebo-zemlja.

Vrh

PostPoslato: 01 Avg 2013, 19:15 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

izvinjavam se komentatoru rts-a,a pogotovo nakon sto cuh ovog sto prenosi vojvodinu :D

upravo rece ovo "svi fudbaleri u crveno-belim dresovima su zauzeli pozicije koje su im sugerisane kao polazna osnova za zapocinjanje napada"...pa nismo postdipomci,vec obicni ljubitelji fudbala,haha

Vrh

PostPoslato: 01 Avg 2013, 19:36 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

jbg voso...najpametnije prebacit i gledat onu djecu litvaniji,mozda bude treca sreca danas :(

Vrh

PostPoslato: 01 Avg 2013, 20:24 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Maj 2010, 12:19
Siroki Brijeg - Antonio Di Natale 0 - 3

Vrh

PostPoslato: 01 Avg 2013, 20:29 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 10 Nov 2010, 10:17
Воша 1:1

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 327 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 17  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]