banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 02 Avg 2025, 22:21

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 3550 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 133, 134, 135, 136, 137, 138, 139 ... 178  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Serije
PostPoslato: 22 Jul 2013, 11:18 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jul 2001, 01:00
lela je napisao:
DIAB10 je napisao:
shakal je napisao:
E ljudi, rekose mi da je ovo odlicno http://www.imdb.com/title/tt2521668/

Slika

Triler, horor sta li je, da li je neko gledao?

Evo ja pogledah 5 epizoda i izgleda zanimljivo, simpaticna ideja, vrijedi pogledati :)

Gdje gledate ovu seriju? Ne mogu da pronadjem.

Odes na zaliv pirata i ukucas Les Revenants Season 1. Ako ne bude jasno posalji pm.
Inace serija je super, muzika je extra creepy, serija takodje. Nema nabrijanih glumaca nasisanog budzeta, ali scenario, prica, likovi, sve je super, vidi se evropski touch :P

True blood...sam prestao gledati u onoj sezoni kada Erik kao izgubi pamcenje i postane kreten zivi i sve se vrti oko one glupe crnkinje i ko ce pojebati Suki kurvu vavilonsku i sve izgleda ko jebena trecerazredna juznjacka drama, excuse my french :) kod mene nema popravnog :P

Vrh

PostPoslato: 22 Jul 2013, 11:32 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jul 2012, 11:29
DIAB10 je napisao:
True blood...sam prestao gledati u onoj sezoni kada Erik kao izgubi pamcenje i postane kreten zivi i sve se vrti oko one glupe crnkinje i ko ce pojebati Suki kurvu vavilonsku i sve izgleda ko jebena trecerazredna juznjacka drama, excuse my french :) kod mene nema popravnog :P

:lol: :lol:
Spoiler:
kao sto Pam rece: I am so over Sookie and her precious fairy vagina and her unbelievably stupid name. Fuck Sookie!

U toj sezoni je bar 100 zenskih srdaca prestalo kucati kad se Eriku vratilo pamcenje :D.

Under the dome - odgledala tri epizode i jos uvijek cekam neku radnju, neku akciju, nesto, nekog, da ucini ovu seriju zanimljivijom :(.

I grieve in stereo, the stereo sounds strange, I know that if you hide, it doesn't go away

Vrh

PostPoslato: 22 Jul 2013, 12:18 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

A.J.V.A.R. je napisao:
Under the dome - odgledala tri epizode i jos uvijek cekam neku radnju, neku akciju, nesto, nekog, da ucini ovu seriju zanimljivijom :(.

to sam ti pricao oko pribojavanja na sta ce ispasti...99% little town drama sranje 1% SF, posto ce biti samo 13 epizoda mislim da cu ispratiti ako me bas bas ne iznerviraju. Sve cekam kad ce se neki breakthrough desiti.
Najvise me nervira jebeni Junior i njegova Junior faca, a smiruje me crvenokosa novinarka :oops:

Vrh

PostPoslato: 22 Jul 2013, 13:48 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2003, 22:56
Mislim da True Blood konačno plaća cijenu Twilight ludila. U početku su ih poredili samo zato što u oba univerzuma postoje ljudsko-vampirsko-vukodlački odnosi i zavrzlame, a nije bilo previše dodirnih tačaka, prva serija je bila ozbiljnija, bilo je fine doze sarkazma, humora, sad se twilightizovala. Slična stvar se dešava sa serijom Supernatural, od veoma dobre horor-misterije u zadnjih par sezona (pogotovo u zadnjoj) dogurala je do dječije serije, povećali su krvavštinu a izbacili bilo kakav pokušaj suvislog zapleta.

sve dok nam je Popokatepetla...

Vrh

PostPoslato: 22 Jul 2013, 14:00 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Jun 2003, 23:21
Iko gledao? Možda je pominjana..sorry unaprijed! :wink:

Prikačeni fajlovi:
Komentar fajla: Meni simpa..
Boardwalk-Empire-HBO-season-3-poster-2012.jpg
Boardwalk-Empire-HBO-season-3-poster-2012.jpg [ 22.7 KiB | Pogledano 598 puta ]

PostPoslato: 22 Jul 2013, 16:14 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Nov 2005, 15:04
profesorica je napisao:
Iko gledao? Možda je pominjana..sorry unaprijed! :wink:

Већ је поменута, такође и процијењена... :)
Углавном, задовољни смо и чекамо трећу сезону.

Vrh

PostPoslato: 22 Jul 2013, 16:43 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Popokatepetl je napisao:
Slična stvar se dešava sa serijom Supernatural, od veoma dobre horor-misterije u zadnjih par sezona (pogotovo u zadnjoj) dogurala je do dječije serije, povećali su krvavštinu a izbacili bilo kakav pokušaj suvislog zapleta.

Meni su bili ok prvih pet sezona. Pocetak prve sezone sam pregurao samo zbog preporuke, ostale su mi bile od ok do super. Samo su trebali zavrsiti na kraju pete fino happy end, jedan u paklu drugi u braku (almost the same :)) Ne znam sta se dalje desilo da li su se poboljsali, ali kao sto rekoh kod mene nema popravnog i dobili su crveni karton u 6. sezoni :D
Slicno je i bilo sa walking dead...prva sezona super, fina mjesavina horora, akcije i drame, ali druga sezona...jebeni farma riality show bez sisa i sa povremenim guest star zombijem po epizodi...fail :roll:

Vrh

PostPoslato: 22 Jul 2013, 17:27 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Supernatural gledam iz nostalgije :(. Dijelim misljenje da su se razvodnili maksimalno, a bogami im ponestaje i mitskih bica za dalju ujdurmu. Glavni dvojac je gori od macke sa njenih 9 zivota, vucaju se po raju, po paklu, po zemlji, jos u svemiru nisu bili.
Walking Dead - slazem se sa djavolkom, bezveze poslije prve sezone.
I tako... kad malo razmislim nisam vec duze vrijeme nista kvalitetno gledala. Mislim da je vrijeme da ponovo predjem epizode Opstanka David Attenborough-a :D.

I grieve in stereo, the stereo sounds strange, I know that if you hide, it doesn't go away

Vrh

PostPoslato: 22 Jul 2013, 18:51 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2003, 22:56
Ajd što su braća Vinčester milion puta umirali i sve, ali me najviše nervira što se u opasnim situacijama i dalje ponašaju nepripremljeno, glupo i haotično, i uvijek ih spase sreća ili neki duh iz sprave (najčešće bukvalno :D ), ko da su na početku karijere. I mene isključivo nostalgija vuče da je gledam, mada je za ovu zadnju sezonu i ona jedva poslužila. Na sreću, ne pratim mnogo serija, pa stignem i "na silu" pogledati.

Meni druga sezona Walking Dead nije bila loša, a treća, koja je trebalo da bude veliki iskorak, bila je mlaka i ostavila lošiji utisak od druge. Ja tu neku zombi apokalipsu drugačije zamišljam, volio bih neke bolje ideje, prošla je početna zapanjenost, a oni nikako da se prilagode novom svijetu. Očekujem više lukova i strijela, hladnog oružja, manje masovnih ubistava a više ninđa pristupa, manje trošenja goriva ko da ga ima za narednih hiljadu godina, te iskorišćavanje zombija za obrađivanje zemlje i slične djelatnosti :D

sve dok nam je Popokatepetla...

Vrh

PostPoslato: 22 Jul 2013, 18:54 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2008, 19:04
Treca sezona je bas losa, na stranu jos i cinjenica da je gluma u seriji ocajna. Cuo sam da su se ljubitelji stripa razocarali u Guvernera, koji je u stripu jedan od boljih likova. U seriji je sramno glup lik.

Vrh

PostPoslato: 22 Jul 2013, 19:04 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jun 2009, 09:41
gledam drugu sezonu squidbillisa http://www.imdb.com/title/tt0457146/?ref_=ttep_ep_tt
to su kao neke lignje - rednekovi iz džordžije koje izvode razne karifeke. na trenutke pomislim da gledam glupost, ali mnogo češće da se radi o suvom zlatu.

Vrh

PostPoslato: 23 Jul 2013, 10:13 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

A.J.V.A.R. je napisao:
I tako... kad malo razmislim nisam vec duze vrijeme nista kvalitetno gledala. Mislim da je vrijeme da ponovo predjem epizode Opstanka David Attenborough-a :D.

cuj opstanak, pogledaj stari Survival, to sam gledao kao klinjo na crno bijelom TV-u :D . Mozda i bolje gledati prave zivotinje nego ove iz holivuda :P
Pa jesi gledala Vikinge? Ove Les Revenants sto nam je Shakal nabacio?

Vrh

PostPoslato: 23 Jul 2013, 10:40 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pribiljezila sam Les Revenants :D. Od vikinga odustala nakon prve epizode, nerviralo me ono proseravanje sa akcentom i preglumljivanje.

Vrh

PostPoslato: 23 Jul 2013, 11:00 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Jul 2001, 01:00
Slika

Pogledacu-jos-samo-jednu-epizodu-iako-je-2-ujutro fazon.

Vrh

PostPoslato: 23 Jul 2013, 14:48 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Nov 2006, 15:01
Jedva čekam septembar i nastavak nekih serijica, a dok kriziram, gledam Graceland ipak. :D
A ovi diablovi i popketovi komentari mi popraviše dan, da ih ne citiram sad, ali :lol: :lol: :lol: :thumbright:

Vrh

PostPoslato: 24 Jul 2013, 00:39 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Popokatepetl je napisao:
Ja tu neku zombi apokalipsu drugačije zamišljam, volio bih neke bolje ideje, prošla je početna zapanjenost, a oni nikako da se prilagode novom svijetu. Očekujem više lukova i strijela, hladnog oružja, manje masovnih ubistava a više ninđa pristupa, manje trošenja goriva ko da ga ima za narednih hiljadu godina, te iskorišćavanje zombija za obrađivanje zemlje i slične djelatnosti :D

Ako dozivimo istu zombi Apopokatepetolipsu upisujem se u tvoju sektu kao nindja pripravnik/zemljoradnik.

A.J.V.A.R. je napisao:
Pribiljezila sam Les Revenants :D. Od vikinga odustala nakon prve epizode, nerviralo me ono proseravanje sa akcentom i preglumljivanje.

ccc ma navikla si ti na ljepuskaste balerine u Supernaturalu i True Bloodu, ovamo kad ruzni krvozedni nordijci vitlaju sjekire onda ti smeta :P bash si posh :P
pogledaj jos 2 3 epizode, nije ti to haj faj holivudska produkcija, History channel je radio to :p

Vrh

PostPoslato: 24 Jul 2013, 07:30 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Glavni lik u vikinzima igra Travis Fimell, bivsi muski model za donji ves. Nuff said :D.

Vrh

PostPoslato: 24 Jul 2013, 14:04 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Feb 2010, 23:36
Dobra je serija Vikings. Sad gledam Outcasts i nije nesto, ali ne planiram odustati.

Vrh

PostPoslato: 24 Jul 2013, 15:40 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2005, 09:40
Pogledao sam prve 4 epizode Under the Dome i moram reci da je ovo veoma lose uradjeno. Sama tema je zanimljiva, ali veoma neubjedljivi dijalozi i najnepriordnije ponasanje pojedinih likova, ravno onome u The Mist, koji je sto se tice opravdanosti postupaka likova nesto najjadnije sto sam ikada gledao (ne znam je li to do King-a, posto nisam citao ni jednu od ove dvije knjige, ili do interpretacije ovih njegovih djela), za sada ovo cine pravim neubjedljivim i dosadnim sranjem... Al' ipak mislim da cu nastaviti gledati :) Znaci ova Les Revenants dobra?

Vrh

PostPoslato: 24 Jul 2013, 19:11 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Sep 2003, 21:58
Utopija je napisao:
mogao bi hanibal da ispadne dobra serija. strpljenja.

I?

Ja pogledah prvih deset minuta prije nego što sam zaspao.
Vidim da komentarišu da bi mogao biti Dexter novog doba, mada sam od prijatelja čuo komentare od "I saw 10 episodes in a row" pa do "Couldn't watch it past the pilot..."

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 3550 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 133, 134, 135, 136, 137, 138, 139 ... 178  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]