banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 09 Avg 2025, 12:31

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1579 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56 ... 79  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Rukomet
PostPoslato: 19 Jul 2013, 10:58 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Apr 2012, 11:44
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Pmm391Nf3-I[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 19 Jul 2013, 12:22 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Nov 2011, 15:35
јан_де je napisao:
рЕпУбЛиКа СрПсКа je napisao:
Ја сам лично од Марсенића очекивао више у овој конкуренцији сигурно да мора бити доминантан. Србија је у њему добила пивота на дуже стазе,фали искуства првенствено.
Што се атмосфере тиче,није фраза у сваком граду РС-а репрезентација ће имати подршку какву нигдје не може имати ,осим можда у НИшу, не треба заборавити како су исте те Нишлије на 40 степени бодриле исту када се играло против аутсајдера. БАЊАЛУКА браво.

Свака част Нишу и свим осталим градовима у Србију, али БЛ је кроз ове дане показала да има најбоље навијање (на репрезентативном нивоу). Уосталом, не би се толико писало о "паклу" Борика. 8)
Народ овдје је "гладан" Србије!

Живан Пешић је наш најбољи пивот. Он нас је носио, и у кључним тренуцима забио гол. Иако је био 15-ак минута на клупи због брзих искључења, опет је показао да је стуб одбране, а у нападу је забио кад је требало.

Citiraj:
Него је врло занимљива једна друга ствар, ниједна телевизија из Србије са фреквенцијом није до сада у својим дневницима дала пола минута атмосфери у Бањалуци и момцима?! То је оно што итекако је безобразно.

То је њихова срамота. РТС у дневнику даје прилог о неким медаљама из веслања, бацању кугле и сл. РТРС би им вјероватно бесплатно прослиједио детаље са утакмице...

Cosa Nostra je napisao:
http://www.balkan-handball.com/balkan/pogled-iz-borika-milana-krasica-gdje-vam-je-dusa/

I samo je nedostajao netko iz vrha ovdašnje vlasti, ili Borca, pa da podsjeti kako se trofejni klub ‘utapa’ i ne zna hoće li igrati SEHA ligu, hoće li igrati kvalifikacije Lige šampiona… Gdje vam je duša? Borik bez rukometa i Borca nije priča. I neće biti.

=D>

Амин. Ово је сурова истина. Бања Лука је била град спорта. Али док је ових смећара што форсирају рафтинге, сеоске клубове, измишљена свјетска првества, бићемо на дну.
Јебала их и Игокеа и Крупин аутобус и рафтинг и пљување у даљ, да их јебало :angry4:

Са свиме се слажем што си рекао.
Само ми неколико ствари никако није јасно. Како је могуће да јавни сервис Републике Српске није откупио права преноса утакмица Србије??? Немојмо рећи како је БХТ једини дао неке паре,јер није дао никакве.... РТРС је преносио првенства одбојкаша из Лакташа,одбојкашица из Бањалуке... А сад??? Коме то смета да гледаоци из РС гледају Србију и атмосферу из Бањалуке? Можда самом генералном директору РТРС??? Да будем искрен мени пуно више значи гледати рукометну репрезентацију Србије него некакву утакмицу Лиге Европе између Тотенхема и Јанг бојса....

И да, волио бих ако је како могуће да барем за ову последњу утакмицу се договоре навијачи са једним ликом и да лик снима навијање током текме,то је оно што фали. Вјерујем да ће и организатор утакмице дозволити момку или момцима да снимају и да на крају имамо један видео материјал о навијању на утакмици за сва времена! То је оно што фали,видим гомилу телефона на трибинама али ниједан још прави већи видео о навијању. ;)

и ДА, ако је икако могуће да гледаоци с оне трибине са које иде стрим сконтају да већина нас гледа преко стрима и да у пресудним моментима не скачу јер ми не видимо ништа :)

Vrh

PostPoslato: 19 Jul 2013, 12:27 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Mene licno, a sjedim uglavnom ispred kamere, u tom trenutku ni mater ni caca ni bi mogli natjerati da sjednem, a kamo li da se ja kao sjetim da postoji neko ko gleda preko strima. Jebiga.

Vrh

PostPoslato: 19 Jul 2013, 12:34 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
ja se vala ispsujem i izpjevam na ovom rukometu da ne mogu pričati danas.

Odlična atmosfera.

Fala idiotima koji smanje broj gledaoca i ima bar 100 praznih mjesta.

Golman 3 kontre skino, bravo Uroše.

Vrh

Tema posta: Re: Одг: Rukomet
PostPoslato: 19 Jul 2013, 13:18 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
http://m.mtel.ba/preview_story/227111/

Banjaluko rukometni grade!

Vrh

PostPoslato: 19 Jul 2013, 14:34 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
A da li vam je malo sumnjivo sto nema nijednog glavesine :)

boje se naroda i zvizduka

Vrh

PostPoslato: 19 Jul 2013, 14:45 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Maj 2010, 12:19
Brigate BL je napisao:
A da li vam je malo sumnjivo sto nema nijednog glavesine :)

boje se naroda i zvizduka

то је евидентно.

Vrh

PostPoslato: 19 Jul 2013, 14:52 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
nije u dvorani borik nikad bilo neke vip zone,a njima je frustrirajuće da se mješaju sa običnim narodom,zato uglavnom svi vlastodršci bježe od dvorane...eh,da je tu neka svečana loža,hostese,fotelje,ne sumnjam da bi se namontirali :lol:

a i kad jednom u 10 godina dođe neki takav majmun,stave ga u onaj najdonji red,policiju raspored iznad,pa zauzmu pola tribine..

Vrh

PostPoslato: 19 Jul 2013, 16:31 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Jun 2011, 14:14
Mile je tu nekada prednjacio i dolazio pred kraj 90tih i pocetkom 2000tih da gleda Borca protiv, Benstona, onih Italijana (mislim da je to sada Montepaski Sijena) itd. pa mu je cijela dvorana klicala, jebiga bili smo budale :D

Vrh

PostPoslato: 19 Jul 2013, 16:38 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 17 Avg 2010, 21:57
Па да га нису стручњаци из КК-а одјебали експресно, сад би тај исти Миле гурао паре у Борац ,а не у сеоски клуб, и гледали бисмо Евролигу у некој новој, великој дворани у БЛ...

Да ме неко не схвати погрешно, не браним њега, нити иједног политичара, за мене су сви исти, али на овим просторима не можеш успјети ако немаш неког јаког политичара или сумњивог бизнисмена иза леђа...

Vrh

PostPoslato: 19 Jul 2013, 17:29 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Apr 2012, 12:39
Ilić: Volio bih igrati sa Srbijom u Boriku
Slika

Citiraj:
Bivši i sadašnji kapiteni rukometaša Srbije Momir Ilić i Mladen Bojinović bodrili "orliće" protiv Danske, oduševljeni atmosferom u Boriku.

Juniorska reprezentacija Srbije osvojila je vrijedan bod protiv Danske u četvrtak, a podršku je još jednom imala od banjalučke publike koja je napunila Borik i svo vrijeme bila uz "orliće".

Podršku su im sa tribina pružali i kapiten seniorske reprezentacije Momir Ilić kao i bivši kapiten, inače Banjalučanin, Mladen Bojinović. Dva kapitena zadovoljna su igrom i rezultatom juniorske selekcije ali najveći utisak na njih ostavila je publika u Boriku.

"Bila je odlična utakmica mislim da je jako važno što smo osvojili bod i mislim da ćemo se sa drugog mjesta plasirati u osminu finala. Dao sam im podršku i u svom rodnom gradu Aranđelovcu kad su igrali sa Egiptom prijateljsku, momci imaju kvalitet, imaju talenat a prije svega i veliku podršku banjalučke publike, stvarno je teško izgubiti u ovakvoj atmosferi. Puno im hvala", rekao je Ilić.

Banjalučani i ljudi iz drugih gradova RS, željni dobrog rukometa, ali i utakmica reprezentacije Srbije, od početka SP pune dvoranu Borik u večernjem terminu, a mnogi smatraju da takvu podršku mladi rukometaši Srbije ne bi imali ni u svojoj zemlji.

"Sigurno da ne bi, iako su to drugačije razmere. Ali banjalučka publika je našu selekciju svuda pratila, bez obzira da li je to bilo u Nišu, da li je to bilo po Evropi, puno im hvala za to. Zahvalni smo im za to. Kada je bilo EP u Beogradu tu su bili i sve pohvale za atmosferu i podršku“ rekao je kapiten Srbije a onda prokomentarisao mogućnost da seniorska ekipa odigra jedan meč u Boriku.

"Ja bih rado igrao ovdje. Prvi put sam u Banjaluci, rado bih igrao pred ovakvom publikom".

Juniorska selekcija Srbije u grupnoj fazi Svjetskog prvenstva mala je za protivnike Rusiju i Francusku i uspjela je savladati obje selekcije i kvalifikovati se u naredni krug, a sada ostaje da se vidi da li će i seniori biti isto tako uspješni protiv tih selekcija na EP u Danskoj.

"Ja se nadam da možemo proći, jako je teška grupa bez obzira što smo ušli u žrijeb kao nosioci,, vidjećemo, samo da budemo zdravi, da se u ova tri četiri mjeseca dobro spremimo pa ćemo vidjeti“, nije se zalijetao sa odgovorom Ilić.

Kapiten Srbije međutim ističe da je dolazak Ljubomira Vranješa na mjesto selektora donio jako dobre stvari.

"Atmosfera u reprezentaciji je fenomenalna, za sedam dana uspjeli smo mnogo toga da promijenimo a najveći motiv, najveće priznanje je ta atmosfera jer Ljubo radi na tim detaljima i to je nedostajalo reprezentaciji“, istakao je Ilić.

Nekadašnji kapiten Srbije, Mladen Bojinović ponosan je što "orlići" imaju veliku podršku u njegovom rodnom gradu.

"Sada smo sigurno drugi sa tim bodom iako nas je uzdrmao juče taj poraz od Tunisa. Srbija je ispunila cilj koji smo mi navijači zacrtali, oni nisu ni sanjali o ovome. Igrači su se uklopili sa navijačima, sa Banjalukom, sa Republikom Srpskom, vidjeli su da ih odavdje ljudi vole najviše. Ja bih volio da su mene dolazili gledati stariji igrači kad sam bio klinac, nadam se da oni to prepoznaju", rekao je Bojinović.

Vrh

PostPoslato: 20 Jul 2013, 19:54 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
opet se nista ne vidi od taskove glave :(

Vrh

PostPoslato: 20 Jul 2013, 20:01 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Daj stream

Vrh

PostPoslato: 20 Jul 2013, 20:04 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

shakal je napisao:
Daj stream

stream za taskovu glavu ili utakmicu? :lol:

http://www.bhtelecom.ba/webtv_rukomet.html

Vrh

PostPoslato: 20 Jul 2013, 20:14 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Poslao sam mu poruku :lol:

Vrh

PostPoslato: 20 Jul 2013, 20:15 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Apr 2011, 07:15
Mogao si ti kao veliki četnik doći bar na jednu utakmicu,vidjeti grada i sporta malo :P

Vrh

Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Jok, Borac meni na noge dolazi.

Vrh

Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

:lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 20 Jul 2013, 20:17 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Apr 2011, 07:15
Svaki bolji klub pravi turneje po državi,pa tako i Borac.

Vrh

PostPoslato: 20 Jul 2013, 20:18 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Aman ti odavno nisi gledao kako oni igraju :lol:

Nego, s kim se Srbija ukrsta nakon grupne faze?

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1579 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56 ... 79  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]