Danijels je napisao:
Bio sam na poslu pa sam tek sada procitao postove nakon mog. Gospodine Amadeus. Ja sam upravo Vas vec pitao da mi date savet ako mozete, usled cega mi se javlja ovaj opisani problem i kako da ga otklonim. Ljubazno ste rekli da cete pokusati i... niste. Ok. Ne znate, necete ili neki treci problem. Ja u ovom domenu (ove vrste telekomunikacija) nisam strucan ali obzirom da sam akademski gradjanin, neke stvari mogu logicno posmatrati i nesto zakljuciti. Na pr. ako se sjecate, na nekoj od prethodnih stranica sam napisao (kada mi se problem prvi put pojavio), da moj tv sa mozda vasim ili ovim HD risiverom pravi problem. A zasto? Pa zato sto na 10m od ovog mog tv-a, prikljucen je sony tv sa dvb-c koji uredno i besprekorno radi. Kada saberemo dva+dva, jasno je da je problem do risivera (koji po reklami resava sve probleme korisnika oko digitalne slike na tv koji nemaju dvb-c). Jer ako je problem samo do slabog signala, recite mi kako je moguce da tv koji ima dvb-c a koji je udaljeniji 10m od ovog problematicnog i 10m od mesta sa ulaznim signalom, RADI BESPREKORNO?
Ако до тог мјеста дође "Те" раздјелник па онда једна грана на ТВ а друга на дигитални пријемник, могуће је да те запала изузетно лоша дионица Елтиног пијачарског кабла, или "Елташи" нису добро одрадили повезивање пошто је кабл танак па "има луфта" у оним "Еф" конекторима, или сам "Те" раздјелник није у реду, или једноставно пријемник није ок. Интересантно је да вјероватно "Елташима" није пало на памет да прикључе пријемник на мјесто телевизора па онда повежу пријемник и ТВ аудио-видео каблом и виде да ли ради, тек да се разграничи прикључно мјесто, да није или јесте до њега. Али то већ захтјева логичко размишљање а тога, бојим се, недостаје у поменутој фирми.

Kad pobjedimo Doboj ćemo nazvati Obren Vakuf,usprkos tebi i Vulićki
Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade.

Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika.
Milion KM po radnom mjestu.