banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 09 Avg 2025, 21:57

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1579 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54 ... 79  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Rukomet
PostPoslato: 18 Jul 2013, 13:12 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Tako negdje. :)

Vrh

PostPoslato: 18 Jul 2013, 13:14 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 17 Avg 2010, 21:57
Нова Варош je napisao:
Kad da u dvoranu krenem braćo draga :roll:

Mora se doći prije 7 i to je to.

Мислим да ће моћи и до пола8, али свеједно. Боље доћи раније и заузети добро мјесто...

Vrh

PostPoslato: 18 Jul 2013, 13:15 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
мени је свако мјесто добро кад могу гледати своју репрезентацију уживо ! 8)

Vrh

PostPoslato: 18 Jul 2013, 13:16 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Tako je!

Vrh

PostPoslato: 18 Jul 2013, 13:18 
Veteran
Veteran

Нова Варош je napisao:
мени је свако мјесто добро кад могу гледати своју репрезентацију уживо ! 8)

Брата за предсјендика!!!

Vrh

PostPoslato: 18 Jul 2013, 13:48 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
Ташко je napisao:
Na 22:22, nas golman Kapiten ide od stative do stative, (prati kretnju lopte izmedju njihovih bekova naravno) i govori:
"sad cu vam jebati majku" :lol:

Šta on priča mater mu jebem, ne može kile dići. Samo da sam mogao kako bih skoči ona njega sa onog balkona. Svi i nekako, ali on nikako. Još kapiten.

Vrh

PostPoslato: 18 Jul 2013, 13:51 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Jun 2010, 13:33
Живи сам свједок, хтио је да га бије, не може га никако сварити. Што јес јес, лош је гоша.

Vrh

PostPoslato: 18 Jul 2013, 15:13 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Apr 2012, 12:39
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=uVianHkUhlo[/youtube]

Што се тиче игре није голман толики проблем колико игра у пољу, у одбрани се лако долази до црте, у нападу јако мало лопти иде на крила што је бољка свих наших селекција, мали Чупо више игра десног бека него крило, контре скоро да немамо а игра 1 на 1 катастрофа, ту губимо сваки дуел или се у најбољем случају забијамо у противника те изборимо фаул...похвала за пивота који је велики потенцијал. Све недостатке момци су то до сада надокнађивали борбеношћу и срчаношћу уз нашу велику подршку.

Вечерас су Данци велики фаворити али до нас је да дамо подршку нашима а на њима да изгарају на терену, да покажу жељу и борбеност као и до сада.
Мислим да би и 3 Борика вечерас били премала...

Slika

Vrh

PostPoslato: 18 Jul 2013, 17:16 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 12 Jul 2013, 11:04
sinoc su rano zakljucali ulaz u salu, kazu da je opet dosta ljudi ostalo napolju posto nisu bili u mogucnoscu da udju.. na ovom snimku se vidim i ja xD iznad jedine zastave na suprotnoj tribini, bilo je lijepo mjesto. sinoc su glupo izgubili 2 gola prednosti malo prije kraja, a da ne govorim tek o cupinoj izgubljenoj lopti za pobjednicki go..

onaj orbovic dobro igra, da prostite bem mu seku onako dobru xD

Vrh

PostPoslato: 18 Jul 2013, 21:33 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
ajd nek bar zbog ovakvog navijanja nismo izgubili,mada je bod u konacnom zbiru isto kao poraz....bravo za publiku i za momke...stream se uopste nije mogao gledat jer su svi stajali :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 18 Jul 2013, 21:36 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Jun 2011, 14:14
Bod je odlican jer on garantuje drugu poziciju u slucaju pobijede protiv angole u sta ne treba sumnjati.

Vrh

PostPoslato: 18 Jul 2013, 21:36 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Sep 2004, 09:01
@slager
kako ociju ti?
pobijedimo angolu i drugi smo u grupi...

Vrh

PostPoslato: 18 Jul 2013, 21:37 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Nov 2011, 15:35
Браво за борбеност опет је било доста лоших нападачких акција. Фали овом тиму квалитетан бек шутер и првенствено голман.

Vrh

PostPoslato: 18 Jul 2013, 21:38 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
pa ja sam nesto u glavi racunao da bi i sa porazom bili drugi? :-?

Vrh

PostPoslato: 18 Jul 2013, 21:41 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Jun 2011, 14:14
Mislim da onda nebi bili sigurno drugi jer se gleda gol razlika. Mada nisam 100% siguran.

Vrh

PostPoslato: 18 Jul 2013, 21:43 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Nov 2011, 15:35
Volim Borac je napisao:
рЕпУбЛиКа СрПсКа je napisao:
Доказ у каквој вјештачкој држави живимо... Доказ колико заправо они мрзе нас и колико заправо смо ми жртва вјештачке БиХ.

А свим Србима којима смета застава Српског четничког покрета желим судбину исту онакву какву су имали исти ти Четници од стране Партизана током 40-их и 50-их.

Нек се сви они којима смета застава СЧП на трибини главног града Српске запитају јесу ли њихове очеве,мајке,синове у протеклом рату убијале заставе СЧП или заставе Армије које су се налазиле и синоћ у Зетри....

Жао ми је што су наши изгубили,а нек РСРС направи ултиматум или ће се играти у БЛ пред пуним трибинама или се нигдје неће играти пред пуним трибинама. Јалијашима је криво што је Борик три вечери препун, а што Зетра зјапи празна,најновија провала да их је синоћ било 8 хиљада, а оно завјесом покрили 2/3 једне трибине,а иза голова полупразне....

Pises o stvarima o kojima ne znas! Ako si procitao par knjiga, ne znaci da sve znas, ali nije tema politike pa se necu upustati u diskusiju sa tobom. Zastava RCP mi ne smeta, kao ni zastava NOB, kao ni zastava Turske , kao ni zastava sta ja znam koga, ali koji ce .urac te zatastave na utakmici reprezentacije. Imas himnu, imas zastavu zemlje za koju navijas, sta hoces vise?!
Smeta ti sto federalcima smeta zastava RCP ali tebi smetaju isto tako njihove zastave njihove armije. Ratko Mladic je bio general nase vojske, i mi smo u proteklom ratu ubijali njihove, ili mislis da smo mi ratovali gumenim metcima. Ratko Mladic ne smeta u Bl, ali bi ti vjerovatno smetao neki njihov general u Sarajevu?!

Na prvoj utakmici je najlijepsa bila atmosfera, jer je bila najiskrenija, navijalo se za Srbiju narodno sto kazu, a to treba i da bude reprezentacija. Glupo mi pisati, ali covjek koji i ne ide vise na utakmice i vjerovatno i nema veze sa navijacom pricom napravio realno najbolju atmosferu na jednoj utakmici sa istocne tribine. Covjek forsirao ekipu oko sebe, svaki napad tus, svaki gol Srbija skandiranje, huktanje ovo ono...to je svrha svega, a sada moze pricati ko hoce da je klaun i te price ...

raspisao sam se pa da napisem, da sam rekao da me iznenadaio RSBiH, da po prvi put politika valjda nije umjesala prste. Ljudi su stavili Srbiju u Bl, Hrvatsku u Ljubuski i BiH u Sarajevo. Najpametnija moguca odluka, od koje svi profitiraju, sa jedne strane imas pune dvorane, promociju rukometa i odlicnu organizaciju i to se dobro prodaje u svijetu, sa druge strane znamo svi za koga se gdje navija i ne treba na silu nesto raditi, vec upravo ovako. Ljudi koji prate rukomet redovno, vjerujem da im je drago i da BiH pobjedjuje, tamo od seniorske do mladjih kategorija igraju nasa borceva dijeca i meni je drago da pobjedjuju.

PS. Ljudi koji su prosli sve i svasta u ratu su puno normalniji, od dijece rodjene poslije rata, koji se loze na totalno pogresne stvari.

Нигдје ни нисам рекао да све знам. А зашто онда уопште се обраћаш ако нећеш о политици, а суштински цијели пасус ти је политички.

Опет мјешаш бабе и жабе. Боли ме брига шта се у Сарајеву ставља на трибину, али у РС се на трибину смије стављат све оно што представља српски народ. Или једнако за све! Ни ми ни они,ми кад качимо смо фашисти,они кад каче су цвијеће,е не може. Првенство не организује Федерација,већ бих.

И још увијек не контам зашто би застава СЧП сметала иједном бошњаку??? Сами бошњаци су били у СЧП током ратова,то што су они по аутоматизму заузели да је сваки Четник Србин је њихов проблем. Они нек каче и носају оне заставе Армије,али у РС ко се стиди заставе СЧП требао би се стидити и свог поријекла и самог себе. Јер СЧП никад није ратовао против Срба,за разлику свих осталих фракција у ових 100 година. И кажем не видим што би икоме сметало,а то што комплекси комшилука су свакодневни јебајига,неће ни то вјечно.
И не знам зашто кажеш да заставе СЧП носају дјеца.... То је највећа грешка, доста српских група носи ту заставу,а на огради су лица са 25+. То је једна од српских застава и ако ћемо се ње стидити онда би требали слободно носити заставе НАТО на утакмице Србије ваљда је то ИН..... :(

Vrh

PostPoslato: 18 Jul 2013, 22:46 
Veteran
Veteran

Шта рећи након онога вечерас?

Емоције су ме преплавиле. За овакве ствари сваки искрени навијач живи...

Дефинитвно најбољи моменат:
КАД СИ СРЕЋАН, ВИКНИ ГЛАСНО ТАД УРА!!! УРА!!! УРА!!!

Vrh

PostPoslato: 18 Jul 2013, 22:50 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Apr 2011, 07:15
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... cDn9fhP9es

Vrh

Tema posta: Re: Одг: Rukomet
PostPoslato: 18 Jul 2013, 22:56 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Чиста љубав!

Vrh

PostPoslato: 18 Jul 2013, 23:02 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Apr 2012, 12:39
Ноћ за памћење......ови момци су наши хероји.

Citiraj:
Meč u Boriku posmatrali su sadašnji i bivši kapiteni rukometne reprezentacije Srbije, Momir Ilić i Mladen Bojinović kao i proslavljeni reprezentativac Nenad Peruničić.

„Nevaljali orlići“

Da među banjalučkom publikom i reprezentacijom Srbije postoji „hemija“ pokazalo se i na ovoj utakmici, Borik je pružao podršku „orlićima“ kada je bilo najteže, a osvajanje vrlo važnog boda proslavili su zajedno. Dok su Danci odmarali na terenu poslije meča, rukometaši Srbije su zapjevali sa publikom jednu od Cecinih pjesama - "Ti voliš nju, a tebe ja, jer noćas sam nevaljala", orilo se dvoranom Borik.

Кад си срећан ти понови ово све.... 8)

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1579 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54 ... 79  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]