banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 23 Jul 2025, 16:48

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2017 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32 ... 101  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 01 Jul 2013, 17:43 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Feb 2010, 17:12
Da li neko zna na kojem kanalu možemo pratiti Đokovića (u pitanju je analogni paket)? :oops:

Vrh

PostPoslato: 01 Jul 2013, 18:21 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2011, 17:38
hehe dobro pitanje,ni na jednom ne mozes pratiti nazalost,

Vrh

PostPoslato: 02 Jul 2013, 14:36 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Sep 2011, 06:54
u Gradišci b92 ide bez zatamnjivanja...juče normalno odgledao Novakov meč...

Vrh

PostPoslato: 10 Jul 2013, 08:26 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Nov 2006, 19:20
Je li samo kod mene ili vise nema arena sport HD?

Vrh

PostPoslato: 10 Jul 2013, 15:05 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 17 Okt 2010, 10:40
Kod mene ima ...

Vrh

PostPoslato: 13 Jul 2013, 12:47 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Mar 2008, 13:00
još dan dva i zbogom žohari,neće meni niko zabranjivati Vimbldon,nece emitovati OČAJAN signal RTS1 I B92,zbogom očAJU..TOTAL TV i laganica.....

Vrh

PostPoslato: 13 Jul 2013, 14:33 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Apr 2003, 13:27
PIvan je napisao:
još dan dva i zbogom žohari,neće meni niko zabranjivati Vimbldon,nece emitovati OČAJAN signal RTS1 I B92,zbogom očAJU..TOTAL TV i laganica.....

Nije Blic zabranio Wimb nego bas ovi iz total tv koji su te navukli na foru. Zabrane svima da prate tenis u RS i kazu ili uzmite Total tv ili necete gledati tenis. A inace sve turninre mozes pratiti na ATV, jedino WIMB nisi mogao i to se radi o jednom turniru. Slijedeci turnir ide na ATV i svi naredni. A govoriti kako ima Total tv bolju sliku to je isto kao da ja kazem da total tv nema SK :lol: Total tv nema hrvatskih kanala, nema pink kanale, nema arena. I sta si ti sada dobio, mozes gledati SK a neces moci Arene :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 13 Jul 2013, 15:00 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Nov 2007, 09:26
Svako ima pravo da iznese svoje mišljenje. Isto tako, ima pravo da koristi uslugu opetatera po izboru. Nisu svima interesantni isti kanali, neko voli Sport Klub, neko Pinkove, to je stvar ličnog izbora. Hrvatske kanale je lako rješiti u BL, jedino što Total TV realno nema su Arena Sport kanali... a ja znam dosta ljudi koji su nakon ukidanja Sport Kluba prešli sa Elte ili Aneksa na Total.

Vrh

PostPoslato: 13 Jul 2013, 15:20 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
djukares je napisao:

Nije Blic zabranio Wimb nego bas ovi iz total tv koji su te navukli na foru. Zabrane svima da prate tenis u RS i kazu ili uzmite Total tv ili necete gledati tenis.
Najbolje da oni plate prava, a vi paceri iz Elte da prenosite turnire koje su oni platili...
djukares je napisao:
Total tv nema hrvatskih kanala, nema pink kanale, nema arena. I sta si ti sada dobio, mozes gledati SK a neces moci Arene :lol: :lol:
Total ima i HRT kanale od skoro, tj oni idu FTA na HB satelitu. Barem njihov domaći program. Uostalom kao što <Enter_name> reče hrvatske kanale je u BL barem lako riješiti. Pinkovi ne trebaju nijednom normalnom čovjeku.

Ja sam do skoro imao dve Eltine kablovske i Total. Jednu Eltu sam odjavio, uskoro ću ako Bog da i drugu. Ponuda kanala na Elti je go penis. Za Aneksovu kablovsku ne mogu reći ništa jer nisam bio u prilici da je probam. TotalTV je trenutno najbolji ponuđač kablovske televizije kod nas u svakom pogledu.

Vrh

PostPoslato: 13 Jul 2013, 15:31 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2011, 16:55
Total ima dobru ponudu, ali zato kvalitet slike je dosta loš, pogotovo ako gledaš na LCD i Plazma televizorima. Uporedi recimo RTRS i ATV na kablu i na Totalu.

Vrh

PostPoslato: 15 Jul 2013, 09:54 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Mar 2008, 13:00
djukares je napisao:
PIvan je napisao:

Nije Blic zabranio Wimb nego bas ovi iz total tv koji su te navukli na foru. Zabrane svima da prate tenis u RS i kazu ili uzmite Total tv ili necete gledati tenis. A inace sve turninre mozes pratiti na ATV, jedino WIMB nisi mogao i to se radi o jednom turniru. Slijedeci turnir ide na ATV i svi naredni. A govoriti kako ima Total tv bolju sliku to je isto kao da ja kazem da total tv nema SK :lol: Total tv nema hrvatskih kanala, nema pink kanale, nema arena. I sta si ti sada dobio, mozes gledati SK a neces moci Arene :lol: :lol:

Porediti komentatore sa ATV koji prenose tenis sa ovim sa SK je smiješno,SK ima Englesku,Špansku,Portugalsku,Rusku ligu u fudbalu,SK Slovenija daje LŠ i LE,evroliga u košarci je zanimljivija od ABA lige ( Zvezda bude i na RTS),nba liga je jača od španske ACAB lige. Umjesto PINK kanala imam HBO (tri mjeseca gratis),imam Prvu TV,Kitchen...Ponuda Totala mi se cini neuporedivo boljom...a i djeluju mi MNOGO OZBILJNIJE od Aneksa......još samo 8 sati i zbogom Aneksu

Vrh

PostPoslato: 15 Jul 2013, 16:44 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
_зока je napisao:
Ponuda kanala na Elti je go penis. Za Aneksovu kablovsku ne mogu reći ništa jer nisam bio u prilici da je probam. TotalTV je trenutno najbolji ponuđač kablovske televizije kod nas u svakom pogledu.
na osnovu čega ti dođe do ovog zaključka? koji su to faktori i programi koji su odnijeli prevagu na stranu Totala? :)

Vrh

PostPoslato: 16 Jul 2013, 07:46 
Administrator
Korisnikov avatar

Kvalitet ponuđenih kanala u odnosu na cijenu, kvalitet signala ( ok, kvalitet slike varira od kanala do kanala, od srednje dobrog do odličnog al' nema prekida zbog nestanka struje, kiše, vjetra, levata koji rade u podršci i sl.)

Vrh

PostPoslato: 16 Jul 2013, 07:56 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Izbor kanala je bolji, a sama stabilnost rada zavisi koliko je pažnje posvećeno prilikom montaže. Ako je montaža urađena korektno - sve radi kako treba. Jedina problematika u odnosu na kablovsku je ako imaš više TV-ova, pa ti onda stave drugi risiver sa callbackom (koji više ne radi nego što radi)...

Vrh

PostPoslato: 16 Jul 2013, 11:01 
Administrator
Korisnikov avatar

Ne daju taj drugi risiver kod nas :(
Dobra montaža je u interesu montera. Njima nije u interesu da to urade loše pa da opet, ovaj put za dž, moraju dolaziti i popravljati.

Vrh

PostPoslato: 16 Jul 2013, 11:02 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Ma daju, samo što nerado to rade zbog već navedenih problema u radu... i moraš imati fiksnu telefonsku liniju za to.

Vrh

PostPoslato: 16 Jul 2013, 12:37 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 17 Okt 2010, 10:40
Pozdrav svima! Igrom slučaja koristim usluge sva tri operatera kod nas u Gradiški (Aneks, Total tv i M tel open). Svi imaju neke prednosti, ali po meni je i dalje Aneks najbolji (iako Total ima bolju ponudu kanala). Aneks daje lokalni kanal (Info +), nema ograničenja u broju priključaka, relativno brzo otklanjaju probleme, dobra kvaliteta slike i tona (uključujući i HD) itd. Jedini nedostatak je manjak nekoliko kvalitetnih kanala (Sport klub, History, IQS i sl.), ali valjda će i to vremenom popraviti.

Vrh

PostPoslato: 29 Jul 2013, 13:16 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Mar 2012, 10:48
Ja znam da ne znam nista o (ne)uvodjenju SK u programsku shemu blicTV-a, ali eto cisto da se javim i pozdravim raju... :D

Vrh

PostPoslato: 01 Avg 2013, 08:45 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Jel se nazire šta će se ubaciti umjesto rahmetli ESPN-a ?

Vrh

PostPoslato: 01 Avg 2013, 08:59 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Mar 2012, 10:48
Ne znam jel nestalo ESPN-ova, ali imajuci u vidu koliko ljudi misle unaprijed i koliko su agilni, ne treba do ocekivati zamjene prije 15-og. Ipak su i godisnji odmori u toku...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2017 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32 ... 101  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]