banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 21 Avg 2025, 18:00

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 10516 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 173, 174, 175, 176, 177, 178, 179 ... 526  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: KK PARTIZAN
PostPoslato: 04 Jul 2013, 13:54 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
partizan prolazi dalje, evo zapamtite ovaj moj post

Vrh

PostPoslato: 04 Jul 2013, 14:29 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
:lol: Kakva senzacionalna izjava :D . Pa naravno da ce proci, super je grupica.

Vrh

PostPoslato: 04 Jul 2013, 21:52 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Maj 2012, 19:47
С обзиром да се не познају састави тимова (дефинитивни),бесмислено је било шта коментарисати око фаворита у групи.

Vrh

PostPoslato: 04 Jul 2013, 22:11 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
Bravo gondra,sta imam komentarisati kad ne znam ni ko ce nam ostati ni ko ce doci

Vrh

PostPoslato: 05 Jul 2013, 09:25 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 09 Jul 2010, 09:50
Đoko Šalić je potpisao višegodišnji ugovor sa Partizanom!

To je sinoć potvrdio i njegov menadžer, Aleksandar Rašković. Vidjećemo kako će Dule i saradnici procijeniti situaciju sa centrima, pošto je očigledno nastala gužva na petici. Da li će neko od dvojca Musli-Gagić da ode, ili Dule ima druge ideje, saznaćemo uskoro. Bez obzira na sve, mislim da je Šalićev potpis prava stvar, i da se takva prilika jednostavno nije smjela propustiti. Kažu da je Šalić po fizičkim predispozicijama nešto najbliže Nikoli Pekoviću što se u zadnjih nekoliko godina pojavilo u našoj košarci.

Vrh

PostPoslato: 07 Jul 2013, 13:30 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Citiraj:
Nesto, od silna slobodna vremena, kontam i razmisljam na temu ima li Partizan zaista sistem nakoji se svi mi toliko puta pozivamo. Sto vise razmisljam odgovor je sve nepovoljniji po nas Partizanovce koji po nekada volimo da mislimo da jesmo i to sto nismo.
Pisem ovo jer mislim da je upravo sada situacija da se taj "sistem" koji kod nas pociva na jednom coveku (zbog cega se, upravo, i ne moze nazvati sistemom) i koji vazi za rad sa kosarkasima od recimo njihove 17-18 godine pa do neke 22-23 znacajno prosiri i zaokruzi. A pravo je vreme za tako nesto upravo zbog toga sto je Dule kod nas i sto je on magnet za sve roditelje koji zele da im od dece postanu pravi ljudi, a i za klince koji pocinju da igraju kosarku i koji sanjenu da jednoga dana postanu vrhunski igraci....
Mislim da je sada pravo vreme da se uprava Partizana posveti angazovanju najboljih strucnjaka, za rad sa najmladjim kategorijama igraca kako bi ti klinci kasnije postajali okosnice prvog tima...
Mi moramo postati prepoznatljivi po svojoj, Partizanovoj, skoli kosarke, a to definitivno nismo.
Vremena se menjaju i to ne u povoljnom smeru.... para cini se nema, i nece ih biti, a evo i Raznatovic, je sa svojim klubom usao u ABA ligu i vise mu nije primarno da svoje igrace salje u Partizan kako bi igrali jako takmicenje i bili "pod radarom" velikih klubova... To nije trenutno, to je sigurno trend koji ce se nastaviti, a Miskove ambicije ce rasti, jer zasto sa tolikim fondom igraca sa kojima raspolaze ne bi razmisljao o tome da osvoji ABA ligu i onda igra Evro ligu??? Nema na tom izvoru vise igraca za nas, ili bolje receno, bice ih sve manje...
Zato, sopstvena skola kosarke, potpisivanje ugovora sa roditeljima klinaca u koje klub ulaze i na taj nacin eliminacija mesetarenja raznih menadzera koji od svakog transfera pokupe kajmak a Partizanu ostanu mrvice... To je najzdraviji, a i najjeftiniji nacin da se dodje do igraca..
Sve to dok je Dule jos tu, dok moze da postavi standarde, cvrste principe rada i striktan nadzor nad sprovodjenjem tih principa...
Ni Dule nece vecno biti na klupi Partizana i treba se mnogo ozbiljnije spremati za post Duletovu eru, sa cvrstim pravilima i procedurama..., jer videli smo kako je malo vremena potrebno da sistem krene u urusavanje uz samo dve godine Duletovog odsustva..

Vrh

PostPoslato: 07 Jul 2013, 22:33 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Ослањање на сопствену школу кошарке довољно је за ниво просјечног АБА лигаша или Еврокуп учесника. За ЕЛ и значајније резултате то није довољно. Има ФМП већ годинама одличне млађе селекције,али за први тим се опет морају довести скупи играчи са стране.
Када су Дивац и Даниловић вратили Вујошевића у клуб,негдје 2001. чини ми се,сјећам се да су причали како је он човјек који је оформио ону генерацију која ће са Обрадовићем освојити ЕЛ 1992. и да нема бољег тренера за рад са младима. Он их је створио као играче и вјеровали су тада у њега.
План им је био да Партизан ствара младе играче и за клуб који ће зарађивати од њихове продаје и за репрезентацију која је годинама имала највише користи од играча из ККП.
Добрим дјелом су и били у праву,штета само што се ситуација у српском спорту изродила у овај хаос данас,сигуран сам да би био још који фајнал-фор на нашем конту,ако не и нешто више...

Vrh

PostPoslato: 08 Jul 2013, 08:46 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Питање је велико кога ће Партизан продати у наредном периоду. За веће паре. Увијек они могу за неку цркавицу играча увалити некоме.

Не сјећам се баш, али мислим да је продаја Лучића прва послије продаје ВЕселог. А Весели је давно продан и то за 500 000 долара Вашингтону. Не знам јел било неких других клаузула у уговору, али нба клубови не плаћају више од 500 000 долара.

Vrh

PostPoslato: 08 Jul 2013, 09:16 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
KOmso tu je nastao i problem u poslednjoj sezoni kod VJ jer nisu imali koga prodati. Raduljica i Macvan su bili pozajmljeni a glavni igraci...
Imace koga prodati Milutinov je bingo u najavi za nekoliko godina, a sad i Djoko...Centri su jako skupa i trazena roba. Takodje Leo i Bertrans u NBA ...

Vrh

PostPoslato: 08 Jul 2013, 12:53 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ima i Bogdanovic.

Vrh

PostPoslato: 08 Jul 2013, 20:42 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

http://www.kkpartizan.rs/sr/vest.php?id=1341

:lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 08 Jul 2013, 21:12 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Brigate BL je napisao:
KOmso tu je nastao i problem u poslednjoj sezoni kod VJ jer nisu imali koga prodati. Raduljica i Macvan su bili pozajmljeni a glavni igraci...
Imace koga prodati Milutinov je bingo u najavi za nekoliko godina, a sad i Djoko...Centri su jako skupa i trazena roba. Takodje Leo i Bertrans u NBA ...

Коначно да се сложимо једном у потпуности. :D Проблем је био у сезонама са Јовановићем,није се нико продао и настао је вакум.
Тај систем је сасвим уреду и ок,али у нормалним срединама,каква Србија није већ дуго. Друго,ККП јако лоше ради на маркетиншком плану сви ови резултати нису се искористили на добар начин.
Наравно да постоји страх од мјешања разних ликова у рад клуба,што се тога тиче свих ових година је Даниловић радио добро,једноставно он и Вујошевић одлучују о свему везаном за тим и играче,нема утицаја никаквих спонзора,политичара и менаџера. Наравно,и то има своју цјену.
Дивац је давно покушавао са иностраним спонзорима (типа Ардо),али нико нормалан и чист неће доћи на српско тржиште.Тако да је то утопија. Жао ми је што је Дивац изашао из ККП,као и што нема више клупских легенди око клуба и у кошарци уопште.
Али их и разумијем...Српски спорт је прљава средина у којој опстају само мешетари.

Vrh

PostPoslato: 14 Jul 2013, 22:16 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Један поглед на ККП из комшилука... :D

https://www.youtube.com/watch?feature=p ... 6m-hHEKsRo

Vrh

PostPoslato: 14 Jul 2013, 23:56 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Krenuo je u jednom trenutku reci da je Partizan brend Republike Srpske pa se na brzaka ispravio :lol:

Vrh

PostPoslato: 15 Jul 2013, 09:31 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2003, 22:56
A šta se to desilo između njega i Danilovića, spomenu da su godinama bili super best frendovi, a sad kao ne pričaju?

sve dok nam je Popokatepetla...

Vrh

PostPoslato: 15 Jul 2013, 11:57 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Inace da Vas obradujem informacijama iz vaseg kluba
Nije bas sve tako crno kao sto se pise u novinama :D
Malo kuknjave nije na odmet ali situacija ce vam se popraviti vec u avgustu tako da ne brinete previse... Sta vise bicete zadovoljni i pojacanjima 8) cim se jure igraci koji kostaju znaci da ce para biti ...

Vrh

PostPoslato: 18 Jul 2013, 13:22 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Slika

Vrh

PostPoslato: 18 Jul 2013, 15:48 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Opet se graficari sale.pa dokle

Vrh

PostPoslato: 18 Jul 2013, 15:51 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Hehe to nesto na moj racun...
Pa pogledajte i sami :)

Vrh

PostPoslato: 18 Jul 2013, 16:08 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Haha,pa ista je situacija pa sam pomislio da se graficar zajebo.
Ja se ne sjecam da je iko ikad spomenuo ili napisao sa je vojvodina duguje velike pare za porez.ne mislim na forum vec uopste na tv,novinama...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 10516 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 173, 174, 175, 176, 177, 178, 179 ... 526  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]