banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 05 Avg 2025, 03:40

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2682 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 135  Sledeća

Ko ce osvojiti titulu?
Arsenal 10%  10%  [ 5 ]
Manchester City 27%  27%  [ 14 ]
Chelsea 25%  25%  [ 13 ]
Liverpool 29%  29%  [ 15 ]
Tottenham Hotspur 0%  0%  [ 0 ]
Everton 0%  0%  [ 0 ]
Manchester United 6%  6%  [ 3 ]
Newcastle 4%  4%  [ 2 ]
Ukupno glasova : 52
Autoru Poruka
PostPoslato: 14 Jul 2013, 21:13 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Nov 2002, 20:11
U cemu je problem...pogledao sam prosle sezone sve i jednu utakmicu LFC-a...vidim razliku u igri sa njim i bez njega....vidim kakve stvari radi na terenu koje nemaju puno veze sa fudbalom...vidim kakva je situacija momentalno sa njim i sta sve izjavljuje novinarima....onda kad tako nesto kazem vjeruj da znam sta pricam....ja tebi ne solim pamet sa juveom pa nemoj ni ti meni o tome sta je i kako je u LFC-u....isto kao sto mi je i dan danas zao sto smo otjerali Meirelesa toliko ne bi ni sekunde zalio za Suarezom....

Vrh

PostPoslato: 14 Jul 2013, 21:15 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Cek', imas ekskluzivna prava na misljenje o Suarezu i Liverpoolu? Ocito da je i uprava Liverpoola puna takvih strucnjaka, izmedju ostalog i rezultati to potvrdjuju.

Ko ce u Liverpoolu zamjeniti njegov bilans golova i asistencija? Sad pricam o ovoj uopstenoj statistici, da ne zalazimo detaljnije u doprinos igri.

Vrh

PostPoslato: 14 Jul 2013, 21:32 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Nedvosmisleno je da Suarez puno znaci za igru LFC-a...pogotovo je to bilo izrazeno prije zimskog prelaznog roka....medjutim dovodjenjem Sturridgea i Coutinha neke stvari se mjenjaju...puno vise ljudi ucestvuje u kreiranju akcija, Henderson se preporodio dolaskom BR-a....problem u igri sa Suarezom je sto pocesto on ne vidi nikoga osim gola....sto je super kad dadne gol...ali kad ga ne ide postane tvrdoglav i pocesto presebican (i Sturridge ima taj problem al nekako mi izgleda kao lik koji to moze da popravi za razliku od Suareza) a to sve onda utice na igru jer jednostavno rezultata nema...bez njega ne svodi se sve na jednu mogucu opciju (dodaj Suarezu pa sta bude) nego tim vise lici na tim...naravno sve ovo bi se drugacije gledalo da je Suarez neko na koga mozes da racunas ali lik napravi glupost i nema ga pola sezone eto tek tako, plus nek se jos i povrijedi jednom....za koji k**** nam onda sluzi....da odigra 15 utakmica a ti sve podredio njemu...ko ce da odigra ostalih 30...na sve to krene da baljezga o odlasku iz kluba a to me posebno nervira, pogotovo sto je klub stao iza njega nakon svih sranja koje je napravio....50 miliona koliko bi dobili za njega je odlicna cifra....dajte pare, vodite ga...bilo je boljih i prije njega i bit ce boljih i poslje njega....niko nije veci od kluba....a za te pare mozemo dovest tri igraca koji ce zamjenit njegove asistencije i golove....

Vrh

PostPoslato: 14 Jul 2013, 21:38 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Od te trojice, samo jedan moze biti na terenu, ne mogu trojica istovremeno. :) Pogledaj koliko daje golova pa mu onda zamjeri. A to sto bez njega igraju kao tim...Pa dragi moj, igra i Swansea kao tim bez Michua ali...

Vrh

PostPoslato: 14 Jul 2013, 21:44 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ja ti kazem da ovom timu Suarez nece falit...onom Dalglishevom bi falio...ovom nece...osim toga jel ga ti nakon svega ovoga ne bi prodao za 50 miliona??? Ako hoces da napravis tim onda ti jedan covjek ne smije bit toliko vazan....to je Ferguson pokazao hiljadu puta....prodao je Beckhama kad je bio najjaci, prodao je Ronalda kad je bio najjaci....da su drugi nudili 15miliona vjerovatno ih ne bi prodao...al za neku basnoslovnu cifru....sta je plus, sta je minus...podvuci...odluci...za nas je bolje da ga prodamo...

Vrh

PostPoslato: 14 Jul 2013, 21:56 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ali koga je imao on kada je prodao Beckhama, Ronalda... Ko mu je ostao posle toga u timu i koga je jos doveo? Pogledaj sta Liverpool ima i sta realno moze dovesti.

I ako hoces da gradis tim, Suareza sacuvas a ne prodajes i ono sto valja.

Vrh

PostPoslato: 14 Jul 2013, 22:18 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

A lika....ne vjerujem...imas problematicnog fudbalera u timu na koga se ne mozes oslonit i ljudi ti nude 50miliona za njega....jel kontas poentu....ma koliko dobar bio stvara probleme kojih je najbolje rijesit se odma nego se kasnije hvatat za glavu....gradi tim oko Coutinha, momak je mlad i hoce da igra i ima vrhunski pregled igre i osjecaj za asistenciju....imas Sterlinga koji je najveci talenat u engleskoj, imas Gerrarda od kojeg mogu puno svi da nauce i koji jos moze odigrat jednu-dvije dobre sezone....imas Aggera kojem treba dat traku (mislim kao zamjeniku jer jedan je kapiten) jer moze da bude uzor svim mladjima kad je ophodjenje prema klubu u pitanju....Suarez je dobar i mozes ga iskoristit....al stavi na vagu, 50miliona ili Suarez...ja cu prije uzet 50miliona....nije Suarez los...al 50miliona je bolje...

Vrh

PostPoslato: 14 Jul 2013, 22:20 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Ja bih bio za da se proda za 50 miliona, kad bi mi pao neko na pamet, kao iole dobra zamjena.
A to mi vec ne ide od ruke.

Igrac koji je moze odigrati bar 80% ko on, a da je "na trzistu".

Vrh

PostPoslato: 14 Jul 2013, 22:27 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Freak on a leasH je napisao:
A lika....ne vjerujem...imas problematicnog fudbalera u timu na koga se ne mozes oslonit i ljudi ti nude 50miliona za njega....jel kontas poentu....ma koliko dobar bio stvara probleme kojih je najbolje rijesit se odma nego se kasnije hvatat za glavu....gradi tim oko Coutinha, momak je mlad i hoce da igra i ima vrhunski pregled igre i osjecaj za asistenciju....imas Sterlinga koji je najveci talenat u engleskoj, imas Gerrarda od kojeg mogu puno svi da nauce i koji jos moze odigrat jednu-dvije dobre sezone....imas Aggera kojem treba dat traku (mislim kao zamjeniku jer jedan je kapiten) jer moze da bude uzor svim mladjima kad je ophodjenje prema klubu u pitanju....Suarez je dobar i mozes ga iskoristit....al stavi na vagu, 50miliona ili Suarez...ja cu prije uzet 50miliona....nije Suarez los...al 50miliona je bolje...

Je l' znas ti kako obicno zavrsi kad Liverpool ima 50 miliona za potrositi? :D

Da sumiramo, rijesiti se dokazanog igraca osloniti se na Coutinha koji je tu pola sezone, moze bit' dobar a opet ne mora da znaci. Sterlinga koji ima 18 godina, pa koliko god bio dobar, ozbiljan tim se ne gradi oko 18-godisnjaka.

Ta tvoja prica je nista drugo nego pravdanje pred samim sobom u slucaju da Luis ode.

Vrh

PostPoslato: 14 Jul 2013, 22:41 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Dokazano je da pravi problema vise nego sto daje doprinos igri i dokazano je da bi ga mogli prodat za ogromne pare....ja bi prije gradio tim oko Coutinha, Hendersona i Lucasa nego se oslanjao na Suareza...bolje je spic kao Sturridge koji ce dat gol kad mu dodas loptu nego Suarez kojem ne moras ni dodavat loptu da bi dao gol ali isto tako i napravio neko sranje i bio suspendovan....mislim...LFC je jedan tim sa njim i drugi bez njega....al taj tim sa njim ne moze postat bolji nego sto jeste (znaci negdje 4-7 mjesto) a tim bez njega iako je mozda u momentu losiji moze postat bolji nego sto jeste....

Vrh

PostPoslato: 14 Jul 2013, 22:46 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Bice mi drago da citiram ove tvoje nebuloze ako ga prodaju.

Ti bas licis na navijaca Zvezde. Sve nesto "e sad cemo ispocetka", "e sad krecemo" "dogodine"...

Vrh

PostPoslato: 15 Jul 2013, 07:34 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Dec 2007, 17:26
Суарез је проблем, и кад се играч тако понаша, онда само педала долази у обзир, и боље га је продати за 40-50 милиона, које могу добити без проблема и онда поново кренеш испочетка, али бар имаш мир у свлачионици. Оно што је лоше у свему је што га они неће моћи замијенити, биће слабији него сад, бар за 30%. Њима треба неко добро тренерско име, Рафа колико год био лош, екипа је имала и главу и реп и далеко боље резултате него сад. Далеко су они од водеће четворке.

Vrh

PostPoslato: 15 Jul 2013, 09:02 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2011, 19:22
shakal je napisao:
ozbiljan tim se ne gradi oko 18-godisnjaka.

A Barselona? :D

shakal je napisao:
Ti bas licis na navijaca Zvezde. Sve nesto "e sad cemo ispocetka", "e sad krecemo" "dogodine"...

Ne lupetaj, mi nismo takvi. Evo Ziri može da potvrdi. :D

Vrh

PostPoslato: 15 Jul 2013, 10:34 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Nov 2005, 01:35
Slika

Vrh

PostPoslato: 15 Jul 2013, 10:55 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Jan 2011, 19:09
I ja bih prodao Suareza i za te pare doveo jednog ili dva odlična štopera. Mislim da Borini i Aspas mogu da iznesu napad u sljedećoj sezoni plus naravno Kutinjo i Staridž. Meni je čudno što su prodali Džondža, on je baš obećavao.

Vrh

PostPoslato: 15 Jul 2013, 13:06 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jul 2009, 10:16
Borini :lol:

Vrh

PostPoslato: 15 Jul 2013, 15:29 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Jan 2011, 19:09
Odličan je to igrač, samo je imao velikih problema sa povredama pa maltene nije ni igrao u Liverpulu. Ako ga sljedeće sezone zaobiđu biće zmaj.

Vrh

PostPoslato: 15 Jul 2013, 15:32 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Eventualnim odlaskom Suareza, Staridz i Kutinjo dolaze u prvi plan. Pa onda Aspas i mozda Sterling.
Pa tek onda Borini. On je fino igrao ovo prvenstvo prije nepar dana... Jesu ga povrede sahranile, mada je imao i cudnih uloga u Liveprulu, lafo krilo, a nije mu to bas nesto...

Nego, ko sto sam vam prije vise od 2 godine najavio Sterlinga, sad je vrijeme za Ibea :D

Vrh

PostPoslato: 15 Jul 2013, 15:47 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Da ga prodaju na ibeu? :)

Vrh

PostPoslato: 15 Jul 2013, 15:56 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Na piku. Dobili bi Cimirota, Suljevica, Sesara, Dupovca i 40 dunuma sume kod Rame, te udio u HE "Vrapcic". I rakijski kotao.
I farove za golfa dvojku.

Kad smo vec kod Sarajeva, oni i Kardif i su potpisali sporazum o saradnju.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2682 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 135  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]