deny je napisao:
Ne mozes o nekome govoriti neke stvari ako ne poznajes tu osobu, a to o tebi je bezvezan primjer.
Govorim o tebi i twojim kolegama u kontekstu Access festivala, rezultati su vidljivi, javni, to swi wide, ne samo ja pomocu magije!
deny je napisao:
Pa ocigledno me mijenjas sa nekim, ove godine nikakvu akreditaciju nisam imao. Imao sam free ulaz jer sam prosle godine aktivno ucestvovao u jednom dijelu organizacije i to ti je to.
Sumnjam da te mijesam sa nekim, dobio sam informaciju da si pitao za mene povodom naseg proslogodisnjeg diskutovanja o Access-u 2003.
AntiDope ::
Citiraj:
Zasto fino ko covjek ne priznas, gurao sam se a nisam znao i ne znam i dalje i pogrjesio sam i oprostite mi!
deny je napisao:
To bi vjerovatno i George W. Bush odgovorio da ga neko to pita!
deny je napisao:
Opet bezveze pises,napisao sam ti ko me iz Revolta poznaje, i ocigledno je da me mijenjas sa nekim.
To sto te neko iz Revolta poznaje ne umanjuje propast Access festivala
A ewo misljenja nekoga iz Revolta!
Citiraj:
...takodje vam se moram izjadat za svo jucerashnje sranje koje smo pretrpjeli.... To je vjerovatno ona standardna banjalucka prica !
Sad cu se izvinuti svim organizatorima festa koji bleje na ovom forumu ali organizacija je KATASTROFA ! ! ! nikad gora....
O tome kako je termin tonskih proba totalno bio sjeban,o tome da je backstage bio stage (instrumente smo morali vuci i cuvati po citavom kastelu),akreditacije nisu ni postojale (receno mi je da je proshle godine na access preko akreditacija muzicara ushlo 2000 ljudi , i one seljacke price "ja sam pao dvaes' 'iljada maraka zbog vas muzicara" i tak to),pice.... heh vjerovatno su kontali da ce svako sebi da donese kesicu stepa...
A to da revolt ni u ovom trenutku dok kucam nije isplacen .....to je samo jedan usputni detalj... e zato sto eyesburn nije htio poceti sa svirkom dok nije dobio pare...
Takodje svi (konkretno mislim na defence i eyesburn) su ispljuvali organizaciju tj. i sam festival jer nisu dobili ni jebeno pivo .... hranu naravno ni ne spominjem.
Nama sve ovo se i dalo izdrzat jer smo ipak kuci ali je VELIKA SRAMOTA za ljude koji su dosli u Banjaluku i za samu Banjaluku.
Uglavnom festival je klasicno uzimanje kesha ali na najgluplji moguci nacin...
I ona prica od prosle godine da ce festival iz godine u godinu napredovati ako je to taj napredak bolje je da 2005. bude ACCESS DENIED...
I jos nekih...
Citiraj:
OSTAJE NAM SAMO DA SE NADAMO DA CE IDUCE GODINE BITI BOLJE I DA ORGANIZATORI NECE VISE PRAVITI OVAKVE GRESKE.
Citiraj:
Organizatori svaka čast!

Posao ste prekrasno obavili, hahahahaha
Citiraj:
Ta mala govna pocela su da se bave prvim prevarama u svojim pred predizbornim utrkama da svoje dupe postave nekom ko je isto tako prije nekoliko godina licemjerno i bez imalo osjecaja odgovornosti prema sopstvenoj savjesti
Citiraj:
Ogorcen mi je ispricao da su ga ljudi iz organizacije nazvali pred sam polazak i otkazali nastup sa pricom mozda bi...
Citiraj:
pitam se hoce li ovi mladi politicari organizatori izaci pred javnost i objasniti sve prevare vezane za ovaj festival! ili ce kao njihove starije kolege......
Citiraj:
heh, znala sam da ce biti sranjA...jako sam tuzna zbog toga ili mozda ne bih ni trebala
Citiraj:
Atheist rap, jebiga.
Vjerujem da će se za koji dan pročuti po gradu koliko je ustvari bila šuplja organizacija...
Citiraj:
Moram da se zahvalim sjajnim organizatorima sto su fino izasli i rekli nama svima da Atheisti nece nastupiti. Neki pojedinci su cak gadjali stejdz kamenjem, stvarno nemam pojma zasto su to radili. Pohvale jos jednom organizaciji.......
Citiraj:
au bruke, sto nas nasukase za ateiste svaka cast! nemam rjeci, zbog ateista je pola raje doslo ... meni je bilo ok jer je Rambo bio interesantan, ali nadam se da organizatori nece sresti na ulici ljude koji su cekali Atheist Rap...
Citiraj:
pa ovo i nisu klasicne "glavonje" od 100 kila + par kg zlata na sebi, vec glavoje u usponu
Citiraj:
org. je stvarno losa, al' .......valjda ce biti bolje...
Citiraj:
[organizacija] je stvarno slaba ove godine bila.
Jel dosta?A sada ewo twojih rijeci koje te vezu za Access 2004. i ne vidim nacin na koji se mozes potpuno ograditi od neuspjeha, osim da priznas da si pogrijesio, da si ukazao povjerenje ljudima koji su pogrijesili, i da nam se izvines sto si nas lagao i jos nas kritikovao da stojimo sa strani i napadamo ljude koji rade nesto kvalitetno a mi nista!
deny je napisao:
Ove godine "MegaMedia", kao markentinska agencija, ce odraditi najveci dio posla vezan za ACCESS (promocija, marketing, organizacioni dio), sto ce naravno popraviti sve one nedostatke i propuste sa prvog ACCESS-a.
Prvi ACCESS je organizovalo 5 ljudi, bez ikakvog ranijeg iskustva ali sa namjerom da se nesto i u Banjaluci po tom pitanju pokrene.
To je i ostvareno.
ACCESS je ove godine registrovan, zasticen je naziv i ozbiljno ce se raditi.
Svaki naredni ACCESS ce biti bolji.
Kazem ti, slobodno skupi ekipu i pokusaj pokrenuti nesto od nule.
A ne.. lakse je posmatrati sa strane i traziti nedostatke u tudjem radu.
Prosle godine ste svirali, ove godine necete, takav je raspored i to ti je. Digao si frku kao da ce propasti svijet.
deny je napisao:
Pozdrav AntiDope. Da, ove i godine sam u organizacionom timu ACCESS-a.
Nemojte sada molim vas, gospodine clanu organizacionog tima, da kazete da vi nemate nista sa organizacionim timom. KAda se dijeli kolac onda je swe super, diwno, bajno, krasno! Kada brod tone, spasavaj se ko moze, nemam ja veze sa tim itd....