Da se predstavim.
Zovem se B.N. - ako te bas zanima puno ime i prezime pisi mi u inbox, mada ne vidim da ce to imati nekog efekta osim ako neizgledas ovako
http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9 ... 8XwAX_VLb5No pusti to kraju, radim ko konj, danju sam u kancelariji, borim se sa papirima, mejlovima, stampacima, kompovima i sefovima od 8 do 15:30, onda idem kod cure da igramo soni i cugamo pivo, navece radim neku tezgu na crno, kad dodju bugari bude i na bjelo. I tako borba ziva, jedva usparah ovaj mjesec da platim internet jer su mi bili iskljucili posto nisam platio zadnja tri mjeseca, sad vicu ovi iz Elektrokrajine da ce iskljucit i struju, za internet se ne brinem, ima komsija Vajrles jak signal (6 punih linija) i ima sifru koja glasi "vladimir123". Al eto sad mu necu krasti konekciju, bar ne ovaj mjesec. Al ako mi ukinu struju onda sam u ****U.. Stislo me sa svih strana, evo sad kupio i ovog Forda starog jednu deceniju, pa sam se uvalio u neki kredit, ma frka ziva, da neradim 2 posla ne znam kako bi ziv osto, jos mala studira pa dovede neku drugaricu kad mene nema da kao fol uce. Pa daj joj svaki dan kupuj Eva Slims, davaj za uloske, cipele, gacice, sorcice... Jbg, sirotinja - studira pa nema, valja pomoc i pomognem koliko mogu, bitno mi je da me voli, pa ne mora nikad ni imati,ja cu zaraditi nije hica. Nego eto ja sam da vas pozdravim pa idem dalje.. Zivi mi bili