banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 14 Avg 2025, 00:11

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2791 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61 ... 140  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 17 Jun 2013, 01:09 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 28 Dec 2012, 11:11
Slika
Just a happy m:tel customer passing through :toothy7:

Vrh

PostPoslato: 27 Jun 2013, 13:04 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Jel jos nekom net ide u rikverc?

Vrh

PostPoslato: 28 Jun 2013, 16:13 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 10 Mar 2010, 21:53
Meni je net pucao nonstop i ja nazovem podrsku i kaze mi onaj strucnjak kako je njihova komunikacija sa mojim modemom odlicna i da je to do mog rutera ali da ce neko doci da provjeri, posto se niko nije pojavio ja nazovem opet i opet mi kaze da ce neko doci ali opet se niko nije pojavio narednih dana. Ja uzmem i pregledam malo kablove i vidim da je koaksijalni kabal na ulazu u modem nesto mlitav, skinem ga i ogulim i vidim da je zica u prekidu, fino osjecem komad i ponovo namjestim i net radi savrseno. E sad mene interesuje kako je moguce da mi ovaj iz podrske kaze da je komunikacija sa modemom dobra kada je kabal izmedju mog modema i njih u prekidu. To je jedna karakteristicna epizoda koja oslikava kvalitet njihove podrske. Net im je kad radi dobar ali podrska im je dosta losa mada da budem iskren ne vjerujem da je u mtelu ista bolja pogotovo znajuci kako se tamo zaposljava i da je vrhunac njihove strucnosti da donesu onu kutijicu i spoje na telefonski kabal.

Vrh

PostPoslato: 30 Jun 2013, 18:28 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jul 2009, 18:07
m:tel i aneks net gdje ga mozes dobiti je odlican (stabilnost i ping), niko od providera nema dobru tehnicku podrsku (nisu vidoviti pa da mogu sve preko telefona), a uglavnom se levati javljaju na telefon, pa ono standardno ugasite i upalite ruter, ako to ne moze spuste ti :P

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2013, 16:21 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2011, 17:38
Ovako imam jedno pitanje za one koji koriste net od elte ,jel se isplati taj lojaliti paket,evo ja imam brzinu 3072/256,sa tom markom vise bi dobio 3584/256.Sad koliko je to znacajno ne znam nisam siguran.Drugo pitanje jel ja moram potpisivati novi ugovor sad kad bi trazio tu vecu brzinu tj. ponovo na godinu dana ili se samo prebacim do isteka postojeceg ugovora

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2013, 18:29 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Apr 2003, 12:32
Koliko znam, potpisujes novi ugovor... A jbg, isplati se ukoliko ti smatras da 1 KM vrijedi 584kbps vise :) A to ti je 73 KBps vise skidanja (ako mi je racunica dobra :))

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2013, 20:31 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jul 2010, 13:09
Ne potpisujes nista kada istekne ugovor oni ti samo ga produze, evo 3-4godine nisam otisao do njih da produzim, isplati se uzmi obavezno, nista ti ne skodi. ;)

Vrh

PostPoslato: 07 Jul 2013, 11:11 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 10 Feb 2013, 00:08
Korisnik sam Eltinog interneta i prije nekoliko mjeseci sam imao velikih problema sa njim.Stalno sam zvao teh pod. i nisu mogli da poprave.Ipak problem nije bio do njih sto sam slucajno otkrio.Imao sam instaliran Kasperski i kad sam ga deinstalirao i stavio Avast problem je bio rijesen.Sad su i brzina i ping odlicni.Mozda ce ovo moje iskustvo nekome pomoci.Pozdrav!

Vrh

PostPoslato: 07 Jul 2013, 12:17 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
Скини Аваст и стави НОД/ЕСЕТ. Аваст није видио честитог антивируса. :)

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 07 Jul 2013, 22:10 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Jan 2004, 16:33
ssaassaa je napisao:
Ovako imam jedno pitanje za one koji koriste net od elte ,jel se isplati taj lojaliti paket,evo ja imam brzinu 3072/256,sa tom markom vise bi dobio 3584/256.Sad koliko je to znacajno ne znam nisam siguran.Drugo pitanje jel ja moram potpisivati novi ugovor sad kad bi trazio tu vecu brzinu tj. ponovo na godinu dana ili se samo prebacim do isteka postojeceg ugovora

Previše gledaš njihove pismene reklame, tako i oni kažu.

Nije "lojaliti" nego je "lojalti" (loyalty).

Vrh

PostPoslato: 08 Jul 2013, 08:44 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jun 2004, 22:13
sinip je napisao:

Je li moguće da si ostao živ poslije ove izjave? Ako sam u životu vidio Windows demoliran od virusa, onda je bio ESET na njemu, a nagledao sam se svakakvih računara za ovih 10-tak godina posla sa istim...

Vrh

PostPoslato: 08 Jul 2013, 09:20 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

icobh je napisao:
sinip je napisao:

Je li moguće da si ostao živ poslije ove izjave? Ako sam u životu vidio Windows demoliran od virusa, onda je bio ESET na njemu, a nagledao sam se svakakvih računara za ovih 10-tak godina posla sa istim...

Ево већ 40+ година, све ок, хвала на питању. По мом скромном искуству у рачунарству од 25+ година, Касперски је вјероватно "закон" али једе ресурсе. Након тога дође NOD/ESET па онда иду празна мјеста. На дну је неприкосновено говно до Нортона, праћено Авиром и Авастом...

Сто људи - сто ћуди, 100 жена - 200... :)

Vladimir RUS je napisao:
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 08 Jul 2013, 09:25 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Nov 2007, 09:26
Nit je Eset što je nekad bio, nit je Norton što je nekad bio... vremena se mjenjaju...

Vrh

PostPoslato: 08 Jul 2013, 09:28 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Нортон ни говњивом мотком, без обзира на било шта. :) Мени је искрено најбоља била комбинација НОД32 тројка и Керио фајервол 2.1.4 ал' то не ферцера од Висте па на више, набијем их... Какав је то фајервол за Икс-Пе и наниже, страшно нешто.

Vladimir RUS je napisao:

Vrh

PostPoslato: 08 Jul 2013, 09:39 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Eset (NOD32) je sa verzijom 2.7 u svoje doba bio revolucionaran antivirus... sa svakom sledećom verzijom nisu uradili ništa po pitanju detekcije virusa (samo estetika i nepotrebne mogućnosti), a virusi su napredovali. Kerio 2.1.4 je bio odličan linijski firewall, kojeg je opet pregazio vrijeme... a što se tiče Nortona, od verzije 2009 je napravljena drastična promjena u količini korištenih resursa, a detekcija je odlična... i ja sam bio protiv, ali sam se oduševio kako radi kada sam ga dobio na službenom laptopu sa jednogodišnjom licencom...

Vrh

PostPoslato: 08 Jul 2013, 10:37 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Norton je virus, po meni Comodo Internet Security najbolji. ;)

Vrh

PostPoslato: 08 Jul 2013, 10:38 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

I sad ćemo doći do zaključka kako proizvođači antivirusa pišu viruse i odošmo u totalni off...

Vrh

PostPoslato: 08 Jul 2013, 10:51 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Не знам на шта мислиш под "линијски" али у њему можеш да подешаваш ствари и на нивоу апликације и на нивоу ИП адресе и на нивоу протокола тако да... А да није био баш "јузер френдли" за почетнике - није. :) Што се тиче НОД-а не могу рећ да сам имао већих проблема са вирусима све ово вријеме, користим додатно Малвербајтсов анти-малвер и анти-руткит и све ок.

Vladimir RUS je napisao:

Vrh

PostPoslato: 08 Jul 2013, 11:06 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

@Enter nisam ti mislio, nego kad sam prije jednom instalirao norton, toliko je zacepio sistem da sam skontao da je bolje da imam viruse :D

@sinip probaj comodo, ima stvarno dosta mogucnosti

Ma da dzabe kad svaki novi 0day malware ima neki FWB tako da ni tu nema pomoci, osim bas nekog rigoroznog firewalla hardware firewalla.

Vrh

PostPoslato: 08 Jul 2013, 12:11 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jul 2010, 13:09
Ma bez Kasperskom nema ljeba, ostali su losi naspram njega!

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2791 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61 ... 140  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]