banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 21 Avg 2025, 20:19

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 10516 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 169, 170, 171, 172, 173, 174, 175 ... 526  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: KK PARTIZAN
PostPoslato: 26 Jun 2013, 20:10 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Mar 2012, 19:56
Samo opusteno i uzivajte 8) bez nepotrebne rasprave,ne mijenja stvari :D

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=dG5VN9idt8g[/youtube]

Sila je momak!

Jao majko primi ga i Rajko,k'o onomad majmuncina Bajko!

Vrh

PostPoslato: 26 Jun 2013, 20:13 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Maj 2012, 19:47
Бригате- ја не тврдим да Партизан (Дуле прије свега) није имао прљавих потеза током свих ових година. То што си ти набројао,има и још примјера. Али немој то изједначавати са вашом ситуацијом,знаш како сте завршили због тога као клуб. Умјесто да сте извукли поуке и кренули од нуле подржали сте још веће зло и његов клуб. Искрено,то ми никада неће бити јасно.
Какви год били,Дебели и Даниловић се не могу поредити са њима. Ко је искрен и неострашћен то призна.

Vrh

PostPoslato: 26 Jun 2013, 20:17 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Evo malo o sponzorima
Joca Pavlovic je jednom izvukao klub iz bule u sezoni kada su se Danilovic i Divac povukli . Tada je izmedju ostalih sponzor Partizana bila MB pivara. Kako i na koji nacin su braca Rodic ( navijaci Zvezde ) postali sponzori KKP je duga prica povezana sa pritiscima.... Ugovor je bio na vise godina, ali je skupstina na celu sa Duletom oterala Jocu vec sledece godine, a na mesto predsednika se vratio PSD. Tad su maznuli Suputa i Milojevica Zmagi
U Partizanu postoje samo tri covjeka Todoric, Dule i Danilovic. LJudi im vise ne zele davati pare...

A tih prljavih poteza ima mnogo vise ove pricam jer ih znam. I danas se sjecam konferencije na kojoj je Vujke pricao o Grobarima o ljubavi onda vidio mene i Popa i zastao

Vrh

PostPoslato: 26 Jun 2013, 20:27 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

И ти то поредиш са милионским малверзацијама ваших функционера?Што се тиче Вујанића,ко га је натјерао онда прошло љето да дође као помоћни тренер у клуб? Зашто сада није отишао у Човићеву Звезду,или је опет под притиском доведен код нас?

Vrh

PostPoslato: 26 Jun 2013, 20:29 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 06 Nov 2010, 21:24
Prljava prica je to sto je Partizan maznuo dva igraca i sto su otjerali sponzora...da li postoji i neka prljava prica vezana za aktuelni KK Crvena Zvezda, ili je kod njih sve cisto?

Jos jednom bih molio da mi neko objasni kako je moguce da privatni klub dobije i jedan dinar od drzave?

Vrh

PostPoslato: 26 Jun 2013, 20:29 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Зашто су Милоје и Шупут (кога вабите себи) и након одласка из екипе увјек били уз Партизан и како то да су и даље у добрим односима са тим истим људима који су их преотели?

Vrh

PostPoslato: 26 Jun 2013, 20:36 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Kod nas je sve iznijeto u javnost koliko smo sta dobili :)

Vi ste otjerali covjeka koji vam je davao milione...To je poenta price...
Te sezone ste njih platili bas puno vise Miloja i Suputa, to vam je odgovor na pitanje kako smo mi uvijek imali vise para posebno spominjanje kod Zmage.
A Vujanica sam spomenuo zato sto smo mi te sezone zavrsili sa cetiri igraca, ne sjecam se da smo nekog napadali sto smo propali...Tad ste lesinarili kao nikad, htjeli ste i Radmanovica . O navijackim opredjeljenima igraca necu

Vrh

PostPoslato: 26 Jun 2013, 20:41 
Pripravnik
Pripravnik

Sta je lose u tome da Milojevic i Suput predju u Partizan za vise novca, kako to moze da bude prljavo, pa to se radi svagdje, do igraca je da odluci hoce li igrati za vise novca ili ce za manje novca ostati u klubu koji vise voli.
A cak i da su vrsili neki pritisak na njih, nagovarali ih i slicno, pored toga sto su im ponudili vecu platu, pa i to se desava od kada postoji sport i prelasci igraca iz kluba u klub, zar je to nesto nenormalno? Pa i Zvezda 2 je ponudila Braunu vise novca od Partizana (vjerovatno su ga pri tome malo i nagovarali, obecavali mu porodicnu atmosferu i slicno) i on je otisao tamo (pa ih sad tuzi jer nije dobio to sto su mu obecali).
Nikako da mi se odgovori na pitanje, kako je moguce da drzava Srbija direktno sponzorise privatni klub?

Vrh

PostPoslato: 26 Jun 2013, 20:50 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Што се тиче приче о навијачким опредељењима...Ти је управо потенцираш пуно овдје,примјетио сам,али мени није јасно како можеш за некога тврдити да је "умрли" звездаш или партизановац а игра за супротни табор?
Нема тих пара за које бих играо у звездином дресу да сам постао професионални спортиста у свом животу. Играо бих за дупло мање паре у било ком клубу ако већ не могу у Партизан. Тако размишљам,и није ми битно да ли се ради о вашем или нашем играчу.
Примјер је ево,фудбалер Лазовић. Сви кажу -тешки партизановац... За мене није и не може бити јер да је тако не би играо у ЦЗ,не може ме убједити нико да му је то једина понуда била у животу! Толико о томе.
Што се тиче кошарке, ситација је мутна већ годинама и нечиста али ПСД и дебели не могу бити
подједнаки кривци за то са људима који су залутали у спорт и кошарку. То је чињеница за коју нема контра аргумената.
Кога ће Даниловић отјерати из управе то је његова ствар,али је јасно да опструкција клуба иде већ више од деценије директно из политике. Сви покушаји уплива сличне багре која је уништила ККЦЗ у наш клуб су онемогућени и јасно је да се сада плаћа цјена томе,али свакако да не треба ћутати.

Vrh

PostPoslato: 26 Jun 2013, 20:52 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

п.с. Код вас је изнијето у јавност само оно што вама одговара око финансија. И за период који је Човић одабрао. Шта ћемо са остатком? И те приче као Даниловић неће да покаже папире су за малу дјецу.
Ко треба да их прелиста то ће и урадити,а не на изазивање Човића,као да смо у школици...

Vrh

PostPoslato: 26 Jun 2013, 22:06 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Kakva rasprava :lol:

Ovaj pise neke nebuloze po obicaju, Brigate ga nesto pita (naravno ne zna odgovor ili ne zeli da zna)on nastavlja, ovaj drugi ga nesto kao podrzava, Mandrak opet manijaka Tegeltiju spominje kao neki faktor :D , brutalno :lol: . Evo da i ja nesto kazem, Papucar, nije Partizan stalno imao veci budzet u poslednjih 15 godina, Zvezda je mozda 3 godine imala veci, od toga jedna godina je ta famozna godina evropske Zvezde koju oni stalno spominju :) . Sto se Danilovica tice, covjek koji zamjera Rasku Katicu sto trazi svoje pare (a znamo u kakvoj je on situaciji) dokazuje samo jos jednom da je moralni patuljak. Previse se uljuljao, svake godine drzava obezbijedi parica, on se baskari u foteljici a kinta kaplje. E pa ne moze majstore, ima cupavih guzica i sa druge strane, samo sto ovi drugi grebu na sve strane a ne bahate se i bodu po kafanama. Ako zeli nesto nekom da prigovori, neka iznese detaljne izvjestaje koliko je Partizan dobio od drzave para u poslednjih 15 godina, gdje su te pare otisle, ko se sve ugradjivao u transfere Partizanovih igraca, kakve radnje su se radile iza scene prethodnu deceniju pa onda moze da krivi druge za bilo sta. Dakle, prvo od sebe pa onda na druge. Ali posto se to nece desiti, dzaba raspravljamo ovdje.

Vrh

PostPoslato: 26 Jun 2013, 22:12 
Pripravnik
Pripravnik

I dalje niko ne objasnjava kako aktuelni KK CZ kao privatni klub dobija novac od drzave...

Vrh

PostPoslato: 26 Jun 2013, 22:17 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ako Danilovic kaze da je ovo privatni klub ne mora znaciti da je privatni klub :wink: :) . Ali ako je nekom lakse da vjeruje da jeste, po volji mu :)

Vrh

PostPoslato: 26 Jun 2013, 22:18 
Pripravnik
Pripravnik

Zasto trenutni KK Crvena Zvezda nije clan Sportskog drustva Crvena Zvezda?

Nece biti da je to tako samo zato sto Danilovic tvrdi da jeste.

Vrh

PostPoslato: 26 Jun 2013, 22:19 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2011, 15:28
Skeva ja sam i napisao skoro svaku godinu, mi smo imali nekih all in uleta gdje smo izduvali, ali čovjek napiše da smo mi potrošili tri puta više para od njih O.o Šta reći na to? Vujošević i Tegeltija mozak isprali sa svojim ne može se silom protiv magije glupostima, ne možeš svaki put oćutati.

dukowski je napisao:
I dalje niko ne objasnjava kako aktuelni KK CZ kao privatni klub dobija novac od drzave...

I meni niko ne objasni kako Vujošević i Danilović mogu kukati što neko svoj lični novac daje KKCZ Telekom, pa šta bi sad, živim u neznanju.

Vrh

PostPoslato: 26 Jun 2013, 22:20 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Apr 2011, 07:15
Samo mi jedna stvar nije jasna :-?
Košarkaški klub Partizan poslednjih 6-7 godina je svake sezone izbacio ili unaprijedio 2-3-4 igrača a zatim ih prodao u velike Evropske,NBA klubove.
Učestvuje zadnjih 5-6 sigurno sezona u Euroligi od toga bar dva puta na fajnl foru.
Uspio je privući jake sponzore i imao je veliku podršku države dok je Tadić bio na vlasti(prikazivan više puta na TV-u kako bodri Partizana u Pioniru)

Odkud minus ?
Odkud blokada ?
Odkud potencijalno gašenje kluba ?
Ko je krao iz Partizana i ko još krade ?

Vrh

PostPoslato: 26 Jun 2013, 22:34 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

@dukowski procitaj ugovor o poslovno tehnickoj saradji, mislim da ima na netu, pa ce ti biti jasnije :)

@cosa, zna se da se Vujosevic ugradjuje u pojedine transfere, ali ne vjerujem da je i to toliko opasno. Mozda nesto grobari znaju na tu temu :) . Sto se tice gasenja kluba, blokade i sl. , ma to je samo preventivna kuknjava, nije to sve toliko strasno. Malo dosla blokada pa digli dreku, napravice reprogram duga i nikom nista :)

Vrh

PostPoslato: 26 Jun 2013, 22:41 
Pripravnik
Pripravnik

I taj novac koji se pominje da je spiskan u KK Partizan (a smijesan u odnosu na budzete koji imaju giganti iz Evrolige) je dao i te kakve rezultate, jedan Final 4, 3 puta Top 8, 6 puta Top 16 Evrolige, gomilu domacih i regionalnih trofeja (za vrijeme sadasnje uprave)...ne znam kako bilo ko moze da nipodastava ovolike uspjehe, osim ako nije zlonamjeran (procitao sam cak neki komentar u kome se ovo naziva vjestackom dominacijom)... trenutni dugovi prema igracima su nastali u prethodne 2 sezone, kada su i dovodjeni igraci poput Raduljice i Katica, Amerikanaca koji se nisu uklopili u ekipu za razliku od prethodnih sezona (mozda je i to jedan od razloga sto se ne pusta niko sa strane u klub, jer cim je Vujosevic otisao, poceli su da dolaze ovakvi likovi).
Sve se bojim da ce Lucic da tuzi Partizan, iako se i njemu duguje, ili Bogdanovic ako napusti klub.
Naravno, moguce je i da Danilovic, Todoric i Vujosevic namjerno tjeraju sve sponzore koji hoce da uloze ali da pri tome imaju svoje ljude u upravi, da se ugradjuju u transfere i da svjesno vode klub u bankrot...uopste ne mora da bude istinita prica o "reketiranju" i "sugerisanju" potencijalnim sponzorima da uloze pored KKP u jos neke klubove istu kolicinu novca...ali nekako mi to sve ne ide u paru sa ostvarenim rezultatima i fanaticnom borbom koju iz godine u godinu pruzaju igraci Partizana na terenu...

Vrh

PostPoslato: 26 Jun 2013, 23:10 
Pripravnik
Pripravnik

U ugovoru o poslovno-tehnickoj saradnji FMP i CZ stoji:

"Zvezda je timu iz Železnika dala ime i igrače, a za uzvrat dobija novac i sve kapacitete kluba iz beogradskog predgrađa. Ugovorom o poslovno-tehničkoj saradnji odlučeno je da FMP promeni ime u KK Crvena zvezda Beograd, dok će stara Crvena zvezda u narednih pet godina biti u reorganizaciji i restruktuiranju. Posle toga može da dođe do fuzionisanja."

Dakle, FMP kao privatni klub sa novim imenom dobija novac od drzave. Makar taj novac bio i 20% manji od novca koji godisnje dobija Partizan, kako je moguce da privatni klub dobija i jedan dinar na takav nacin?

Takodje, da li neko zna na koji nacin tece reorganizacija i oporavak originalnog KK CZ, prosle su vec dvije godine, na koji nacin se smanjuje dug, da li je uopste smanjen...

P.S. Novac od prodaje igraca KK Partizan - vecina igraca su ostajali do poslednje godine ugovora kada se obestecenje smanjuje, a Amerikanci su potpisivali na jednu godinu i za njih nikad nije ni bilo obestecenja...da se radilo obrnuto, da su igraci prodavani 2-3 godine prije isteka ugovora, klub bi bio finansijski stabilniji, ali ne bi bilo ni priblizno ovakvih rezultata. A i na to malo novca sto se dobije za transfer (evo sad za Lucica vjerovatno nisu dobili ni 250 hiljada evra) Dule, Sasa i Tosa se ugrade 90% pa Partizanu ostanu mrvice :)

Vrh

PostPoslato: 26 Jun 2013, 23:20 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Sta ce se desiti kad prodje 5 godina? :) Tu je caka :) .

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 10516 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 169, 170, 171, 172, 173, 174, 175 ... 526  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]