banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 27 Jul 2025, 14:10

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 4319 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 138, 139, 140, 141, 142, 143, 144 ... 216  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Šta se igra....?
PostPoslato: 20 Jun 2013, 18:56 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2009, 11:23
Danas sam malo Company of Heroes zaigrao. Nije loše, zanimljivo je samo što je preslikan Dawn of War što se tiče gameplaya što i ne čudi s obzirom da je ista kuća radila obje igre.

Vrh

PostPoslato: 20 Jun 2013, 22:48 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jul 2009, 18:07
reebok je napisao:
Džontra je napisao:
MW serijal kako god da je prosječan i dalje nudi najdinamičnije FPS SP iskustvo..nije koliko je MW dobar, nego koliko je konkurencija loša...

+1

Napravili su dosta dobar engine (star ko grcka) sa poboljsanjima tokom godina, koji je dosta "tecan" kod igranja.

Juce sam kupio Van Helsing, nisam ni znao da ta igra postoji :), igra me odusevila, a kosta samo 11eu, stvarno ne znam kako diablo 3 pravda cjenu od 59eu...

Vrh

PostPoslato: 25 Jun 2013, 13:24 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 05 Okt 2011, 11:57
Last of Us - PS3

Odavno nisam igrao bolju igru, kao da ste u nekom filmu, od price, atmosfere , emotivnih trenutaka pa nadalje :)
preporuka za sve vlasnike PS3

Vrh

PostPoslato: 25 Jun 2013, 14:18 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Panzer je napisao:
Danas sam malo Company of Heroes zaigrao. Nije loše, zanimljivo je samo što je preslikan Dawn of War što se tiče gameplaya što i ne čudi s obzirom da je ista kuća radila obje igre.

Ovaj CoH je odličan! Samo nekad zna biti teško u pm... :?

Vrh

PostPoslato: 25 Jun 2013, 14:33 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Maj 2010, 14:29
sicomiha je napisao:
Last of Us - PS3

Odavno nisam igrao bolju igru, kao da ste u nekom filmu, od price, atmosfere , emotivnih trenutaka pa nadalje :)
preporuka za sve vlasnike PS3

može se li to ikako probati, pošto nemam PS3 a svi je već veličaju kao najbolju igricu svih vremena ? :D

Vrh

PostPoslato: 25 Jun 2013, 15:03 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2010, 16:56
Može-nabavi ili posudi PS3.

Vrh

PostPoslato: 25 Jun 2013, 15:29 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
Panzer je napisao:
Panzer je napisao:

Ovaj CoH je odličan! Samo nekad zna biti teško u pm... :?

CoH je fantastičan...
Upravo sad skidam CoH 2

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 25 Jun 2013, 15:35 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

A vidi već izašao... o.O Odlično!

Vrh

PostPoslato: 25 Jun 2013, 15:40 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

lemi_93 je napisao:
Može-nabavi ili posudi PS3.

jako si pametan, nema dalje.....sad da nabavljam PS3 kad uveliko imam Xbox ? E moj ti...

Vrh

PostPoslato: 25 Jun 2013, 15:47 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
Mislim da bi bilo u redu da se svi s foruma pošaljemo jedno kolektivno izvinjenje, jer omaklo nam se pa ne znamo da imaš xbox...

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 25 Jun 2013, 15:48 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pa ja ti kazem kako je mozes igrati. Posudi od nekog ili iznajmi u igraonici nekoj ako ima. Drugacije ne mozes.

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2

Vrh

PostPoslato: 25 Jun 2013, 22:32 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Jan 2006, 11:53
Da nece mozda taj Last of us biti "ekskluziva" za ps 3 kao sto je Alan Wake bio, pa onda kasnije portovana na PC?

Vrh

PostPoslato: 25 Jun 2013, 22:39 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Druid je napisao:
Da nece mozda taj Last of us biti "ekskluziva" za ps 3 kao sto je Alan Wake bio, pa onda kasnije portovana na PC?

Ne vjerujem, sam Sony je izdao igricu, pretpostavljam da nikad nece izaci nikakav port. Izgleda da prave serijal samo za sebe, a to da je igrica odlicna, jeste :)

Vrh

PostPoslato: 25 Jun 2013, 23:14 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Last of Us je napravio Naughty Dog koji pravi samo PS ekskluzive kao sto je Uncharted tako da nema sanse da ga prebace na PC.

Vrh

PostPoslato: 26 Jun 2013, 15:32 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

lemi_93 je napisao:
Last of Us je napravio Naughty Dog koji pravi samo PS ekskluzive kao sto je Uncharted tako da nema sanse da ga prebace na PC.

Naughty Dog je meni lično najbolji publisher svih vremena za PS konzole....kad se samo sjetim Crasha i igrica, svi koji su ikad probali ili su imali PS nebitno koji ga se sa sjetom sjećaju :D :D :D

Vrh

PostPoslato: 26 Jun 2013, 17:56 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Reebok evo ti lik na piku, prodaje PS3 konzole koje imaju YLOD i nemaju HDD za 40km:
http://www.pik.ba/profil/bakir/

Ako znas malo oko elektronike mozes sam popraviti i ispasce te konzola 50km + hdd, nije skupo, lik ima 250 pozitivne reputacije, ne vjerujem da ce zajebati. Prico sam sa njim kaze da kupuje na licitacijama nekim na veliko.

Vrh

PostPoslato: 26 Jun 2013, 18:03 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Sehxor je napisao:
Reebok evo ti lik na piku, prodaje PS3 konzole koje imaju YLOD i nemaju HDD za 40km:
http://www.pik.ba/profil/bakir/

Ako znas malo oko elektronike mozes sam popraviti i ispasce te konzola 50km + hdd, nije skupo, lik ima 250 pozitivne reputacije, ne vjerujem da ce zajebati. Prico sam sa njim kaze da kupuje na licitacijama nekim na veliko.

nisam čitao za sony....znam samo da je IDENTIČNA greška kao i kod xboxa, da se "odlijepi" ploča, da ne znam ni ja kako da se izrazim, odvoji se lem od ploče.....ima caka, došla i kod nas - kugličenje, ali koliko sam upućen da to radi jedino onaj levat Lemi što smara non stop po svim mogućim forumima, pikovima qrcima palcima oko xboxa i sonija...ja mu odnio 360, lik ga vratio pod izgovorom da je spoofovan drajv, da imam samsung uređaj u xboxu :-? :-?

Vrh

PostPoslato: 26 Jun 2013, 18:08 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

YLOD i RROD su ista stvar, sta se je da od stalnog hladjenja i grijanja procesora na konzoli, termoprovodna pasta se skori i izgubi svojstva (i stvori se razmak izmedju coolera i CPU), samo uzmes duvaklju vrelog vazduha, malo zagrijes cooler da se stara pasta otopi (ili cimas kuler levo desno lagano dok ne otpadne), stavis tanki sloj nove paste (koja kosta do 10km max), tad se CPU nece grijati vise i to je to :) upalis i igras.

Ako je ploca se odlemila (rjedak slucaj), uzmes foliju izrezes kocku da se samo chip vidi i duvaljkom grijes cip da se ponovo zalemi.

I treci slucaj je da se pokvarilo napajanje, otvoris konzolu procitaj serijski broj, odes na ebay i iz PRC narucis za 15$ :P

Cetvrti slucaj ako nije nista od gore navedenog, nabijes konzolu nogom, dobro je izgazis i bacis kroz prozor :)

Vrh

PostPoslato: 26 Jun 2013, 18:11 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Sehxor je napisao:
YLOD i RROD su ista stvar, sta se je da od stalnog hladjenja i grijanja procesora na konzoli, termoprovodna pasta se skori i izgubi svojstva (i stvori se razmak izmedju coolera i CPU), samo uzmes duvaklju vrelog vazduha, malo zagrijes cooler da se stara pasta otopi (ili cimas kuler levo desno lagano dok ne otpadne), stavis tanki sloj nove paste (koja kosta do 10km max), tad se CPU nece grijati vise i to je to :) upalis i igras.

Ako je ploca se odlemila (rjedak slucaj), uzmes foliju izrezes kocku da se samo chip vidi i duvaljkom grijes cip da se ponovo zalemi.

I treci slucaj je da se pokvarilo napajanje, otvoris konzolu procitaj serijski broj, odes na ebay i iz PRC narucis za 15$ :P

Cetvrti slucaj ako nije nista od gore navedenog, nabijes konzolu nogom, dobro je izgazis i bacis kroz prozor :)

mene živo zanima kako mu pali sony uopšte bez hdd-a ? ima li iko sony bez harda ili sam ja dezinformisan, pošto koliko znam drug mi ima sony i ne može uopšte pokrenuti igricu sa cd-a već ga mora instalirati ?

Vrh

PostPoslato: 26 Jun 2013, 22:36 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Moze se sony upaliti bez HDDa jer mu je software/firmware na flash nand chipu na ploci, a na hard disku je samo prostorna memorija za igrice da se instaliraju, isto je tako i na xbox :P. Da nije ovako lako bi se radio downgrade, samo ubacis HDD u komp i prekopiras.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 4319 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 138, 139, 140, 141, 142, 143, 144 ... 216  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]