banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 16 Avg 2025, 00:33

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 23857 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 480, 481, 482, 483, 484, 485, 486 ... 1193  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 16 Jun 2013, 02:29 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 04 Feb 2013, 20:15
http://tvprofil.net/tvprogram/#!datum=2 ... nk-premium

Vrh

PostPoslato: 16 Jun 2013, 12:30 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2011, 17:38
Sta bi sa Epg-om, testirali ga i onda nista

Vrh

PostPoslato: 16 Jun 2013, 13:19 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 04 Feb 2013, 20:15
i mene zanima epg, bio na cnn u testno vidim više nema, rekli su ga uvoditi sad kad će biti nemam pojma, do tad koristim ovaj sajt tvprofil.net odličan je ima dosta kanala koji imaju na elti i uglavnom je tačan..

Vrh

PostPoslato: 16 Jun 2013, 20:18 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2011, 17:38
Ma znam za taj sajt,ali reko obeca amadeus kad istestiraju da ce uvesti,a ono nista

Vrh

PostPoslato: 17 Jun 2013, 12:10 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 15 Avg 2011, 20:18
CopyLeft je napisao:
JSL tj Zvezdine utakmice nema ko tražiti da se zamrači. Jednostavno niko nije kupio. Mislim da to nije praksa. Niko ništa ne zamračuje dok se drugi ne žale na to barem jednom. Trebalo bi da se može gledati Prva bez problema barem kad je u pitanju to.

Ne moraju se sve stvari zamračiti. Primjer su utakmice koje niko nije otkupio na drugim teritorijama. Npr ako niko ne otkupi tekmu Srbije u BiH neće se zamračiti RTS i ako niko ne prenosi utakmice Hrvatske u BiH neće se zamračiti HRT. Drugo je sa Ligom Prvaka i ostalim takmičenjima za koje postoje emiteri u BiH.

Svejedno jadne su sve televizije kad misle da će uštopat nekog da gleda na onom što želi. Hvala Bogu uvijek ima načina pa makar i ilegalno a smećari ostaju smećari pa otkupili oni prava na 100 godina. Kriza će pozatvarati neke fantomske televizije jer drugačije ih se nebi ni rješili kad se svakome daje dozvola za emitovanje.

Samo napomena jedna mala.
Telekomov IPTV zamračuje sve sportske događaje na HRT-u, bio to Medveščak, finale Hrvatskog nogometnog kupa ili njihovo rukometno prvenstvo. To niko ne prenosi na teritoriji BIH.

Vrh

PostPoslato: 17 Jun 2013, 15:41 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Jul 2012, 19:52
@nidjeveze ipak priznaćeš to je rigidni IPTV koji nema nikakve veze sa Elta-Kabelom. Zato i nisam pretplatnik IPTV-a zbog sličnih gluposti i lošeg protoka i neta a kamoli IPTV kanala.

Ne radi ton na Pink Filmu u analogiji.

Vrh

PostPoslato: 17 Jun 2013, 16:36 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Jun 2010, 20:01
CopyLeft je napisao:
Zato i nisam pretplatnik IPTV-a zbog sličnih gluposti i lošeg protoka i neta a kamoli IPTV kanala.

Stabilnijeg interneta od ADSL nema.Samo da se zna, zaboli mene vrsnjak i za eltom i mtelom. A o 'kvalitetu Elte', mogao bih roman da ti napisem. Ljudi koji rade ili su radili za Eltu dok sam ja bio pretplatnik, ne mogu se ni amaterima nazvati. Jednostavno to su bezobrazne ljencuge.

Vrh

PostPoslato: 17 Jun 2013, 17:41 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2011, 16:55
CopyLeft je napisao:
JSL tj Zvezdine utakmice nema ko tražiti da se zamrači.

Ima - Prva.
Ista stvar je kad je RTS tražio da se zamrači njihova serija Montevideo iako niko nije kupio prava za BiH.
Suština: Zamračenje ne traže samo tv kuće koje su kupile prava za BiH već to mogu da rade i druge kuće iz regiona koje imaju prava samo za svoju državu.

Kad smo već kod IPTV kanala, trenutno m:tel ima za dva koplja bolju ponudu od Elte iako je prije godinu dana bila obrnuta situacija. Dok elta izbacuje kanale, m:tel nikad nije izbacio niti jedan. Čak je među rijetkima koji ima Fox i Viasat kanale.

Da se razumijemo, ne radim za m:tel jer ako neko piše dobre stvari o nekom operateru odmah ga proglasite njegovim radnikom. Samo sam realan.

Vrh

PostPoslato: 17 Jun 2013, 21:20 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Apr 2003, 13:27
Daky je napisao:
CopyLeft je napisao:
JSL tj Zvezdine utakmice nema ko tražiti da se zamrači.

Ima - Prva.
Ista stvar je kad je RTS tražio da se zamrači njihova serija Montevideo iako niko nije kupio prava za BiH.
Suština: Zamračenje ne traže samo tv kuće koje su kupile prava za BiH već to mogu da rade i druge kuće iz regiona koje imaju prava samo za svoju državu.

Kad smo već kod IPTV kanala, trenutno m:tel ima za dva koplja bolju ponudu od Elte iako je prije godinu dana bila obrnuta situacija. Dok elta izbacuje kanale, m:tel nikad nije izbacio niti jedan. Čak je među rijetkima koji ima Fox i Viasat kanale.

Da se razumijemo, ne radim za m:tel jer ako neko piše dobre stvari o nekom operateru odmah ga proglasite njegovim radnikom. Samo sam realan.

Da se razumemo bolja ponuda je ona za koju dobijes najvise za neke pare . Mtel bez 3 Arene, bez Cinestar kanala i slicnih kosta 22 KM.
Okej elta nema FOX ali nema ni Mtel Cinestar kanala. Elta ima HD kanale, moze na vise TV, sve to nema IPTV. A kod elte za 14 KM imas oko 120 kanala. Izvini ali to je najbolja ponuda. Ako Elta ima za 14 KM preko 120 kanala, sta bi tek imala kada bi bila pretplata 22 KM. To je najbolja ponuda, 14 KM preko 120 kanala :wink:
Najbolja ponuda = cijena + kanali 8)

Vrh

PostPoslato: 17 Jun 2013, 21:22 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
Ко о чему Ђука о броју тј. количини канала. Чо'ј'к је стварно неуморан... То што половину тих канала нико са коефицијентом интелуигенције већим од 80 не би у животу погледао . то нема везе. :)

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 17 Jun 2013, 21:36 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Nov 2007, 09:26
Kvantitet ili kvalitet... ne može oboje. A ni ti ne posustaješ ;)

Vrh

PostPoslato: 17 Jun 2013, 21:49 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Једна пред спавање. :D

Vladimir RUS je napisao:
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 17 Jun 2013, 22:09 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

@djukares
iptv može na više televizora.
Realno, skoro svako kad bi birao između Fox kanala i Cinestara, odabrao bi ovo prvo. Naravno da je eltina kablovska jeftinija od iptv-ja i ima više kanala ali isto tako je i kvalitet tih kanala lošiji od kvaliteta ovih drugih.
Da ne idem više u off, to je to. :)

Vrh

PostPoslato: 17 Jun 2013, 22:12 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Elta je go penis...Ja vikendom spavam u stanu u kome imam njihovu kablovsku...uopšte ne znam šta bi gledao tih večeri toliko je izbor loš....

Vrh

PostPoslato: 17 Jun 2013, 22:27 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

IPTV može na više televizora, ali je ograničen po tom pitanju u odnosu na kablovsku. DVB-C ima daleko veći potencijal nego IPTV, ali ga kod nas ne koriste na pravi način. Kao što sam već napisao, kvantitet ili kvalitet; Elta se odlučila na ovo prvo...

Vrh

PostPoslato: 17 Jun 2013, 23:17 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Apr 2003, 13:27
Daky je napisao:
@djukares
iptv može na više televizora.
Realno, skoro svako kad bi birao između Fox kanala i Cinestara, odabrao bi ovo prvo. Naravno da je eltina kablovska jeftinija od iptv-ja i ima više kanala ali isto tako je i kvalitet tih kanala lošiji od kvaliteta ovih drugih.
Da ne idem više u off, to je to. :)

IPTV moze na 2 tv maximalno bar u 90 % slucajeva. I naravno dodatno se placa!!! jos 5 KM. Ja ti govorim da IPTV nemoze na vise tv za pretplatu 22 KM. kad dodas drugi tv to ti izadje 27 KM :) Dok kod Elte moze 5 TV i to sve za samo 14 KM :)
Svako ko bi birao Cinestar ili fox odabrao bi Cinestar.
A da ne govorimo o kvaliteti. IPTV nema ni jednog HD kanala vec 2 godine a Elta to nudi vec 2 godine. Ponuda kanala nije nista bolja od eltine iako iznosi 22 KM. To govorim za cijenu 22 KM. Eto pogledaj primjer:

Elta kablovska, 5 TV sa preko 120 kanala, od toga 20 pinkova, 10 pinkova nije ubaceno, 4 Arene, Cinestar, Pinkovi, HD kanali.....sve to za 14 KM

Mtel za 2 TV, bez Arena, bez Cinestara, a ima Fox i bez HD, sve to za 27 KM.

Ti koristis mtel i korstii dalje ako ti je ok. Ali ne treba nama svima koji koristimo eltu govoriti kako neznamo koja je ponuda bolja. Da ima iptv bolju ponudu elta ne bi imala sve korisnike. Tako da malo postovanja, nemoj mi govoriti sta je bolja ponuda kada vidis sam da elta ima bar 2 puta povolniju i bolju ponudu od iptv. A da neko govori o kvaliteti, pa 2 godine imamo na elti HD kanale, dok vi na iptv nemate ni jednog. Toliko o kvaliteti.

Vrh

PostPoslato: 17 Jun 2013, 23:54 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pretjeruješ. 90% korisnika elte bi sigurno htjelo nazad Foxove u zamjenu za Cinestare. Zaboravio si Viasatove kanale i sve Pinkove. Kod m:tela naglašavaš ''bez Cinestara'' a kod elte ne naglašavaš ''bez foxova''. Na to dodaj Feelmax YU kao jako kvalitetan kanal sa domaćim filmovima (Pink film mu nije ni blizu) i Feelmax Junior sa dobrim starim crtanim filmovima. VH1 Classic, MTV hits, dance, rocks... Uz to, Arena paket je 3.50 KM što uopšte nije mnogo za one koje sport zanima, a većina korisnika ga ima za DŽ jer svaki korisnik ima pravo na 1 paket besplatno. Dodatni STB je 4.

Ali eto, ukusi su različiti, pa se ne vrijedi raspravljati. :wink:

Vrh

PostPoslato: 18 Jun 2013, 07:37 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

<Enter_name> je napisao:
IPTV može na više televizora, ali je ograničen po tom pitanju u odnosu na kablovsku. DVB-C ima daleko veći potencijal nego IPTV, ali ga kod nas ne koriste na pravi način. Kao što sam već napisao, kvantitet ili kvalitet; Elta se odlučila na ovo prvo...

Оптика има далеко већи потенцијал од ДВБ-Ц ал ет'... :) Иначе, нико да се упита зашто Елта има опроблем са недостатком фреквенција у каблу па "жонглира" са аналогијом и дигиталом...

Vladimir RUS je napisao:

Vrh

PostPoslato: 18 Jun 2013, 07:46 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
@djukares
Je l' bolja pita od govana za dve marke il' burek za tri?

Vrh

PostPoslato: 18 Jun 2013, 07:52 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

@sinip: FTTH ima najveći potencijal, ali je to naučna fantastika u našoj državi. A ima Elta dovoljno frekvencija, samo nisu razmišljali unaprijed kada su pravili frekventni plan...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 23857 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 480, 481, 482, 483, 484, 485, 486 ... 1193  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]