banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 15 Avg 2025, 22:34

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 23857 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 479, 480, 481, 482, 483, 484, 485 ... 1193  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 15 Jun 2013, 10:28 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
Баш ме чуди... :)

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 15 Jun 2013, 10:53 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 30 Dec 2012, 11:23
djubradd

Vrh

PostPoslato: 15 Jun 2013, 11:20 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 04 Feb 2013, 20:15
Ja im Grundig neću uzeti, baš su ne ozbiljni, prije par dana stave obavjest da ima LG i Grunding, a juče promjenu obavjest za samo Grundig, imao sam namjeru uzeti LG, taj grunding me ne zanima! Nadam se da će shvatiti da su pogriješili kada za za mjesec prodaju jedan ili niti jedan tv taj, valjda će vratiti u ponudu LG ili neki drugi lcd tv..

Vrh

PostPoslato: 15 Jun 2013, 12:16 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Apr 2003, 13:27
http://www.stanictrade.ba/proizvod/594/ ... izori.html

Evo isti taj TV mozes kupiti tu. Cijena je 555 KM sa PDV. Ovi iz Elte rekli su mi da su prodali sve LG TV koje su narucili i da nisu ocekivali da ce tako brzo prodati sve TV. Grundig imaju jos jer su dobili nove TV prije neki dan. Moj savjet, svi koji kupuju LG i mogu platiti odmah neka kupe u Stanic trade, oni koji zele na rate neka kupe onaj Grundig. Inace ovima iz Elte svejedno je od koga kupuju korisnici TV, bitno im je da sto vise ljudi ima LCD zbog digitale. A svrha rata jeste da oni koji nemogu platiti u komadu, da to plate u 12 rata jer korisnicii nace nece kupovati TV. Ja nemam ni Grundig ni LG tako da nemogu vam reci nista.

Vrh

PostPoslato: 15 Jun 2013, 12:21 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

I da cijena Grundig jeste 12 X 44 KM sa PDV= 528 KM

Vrh

PostPoslato: 15 Jun 2013, 12:26 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

То чудо вриједи евентуално 128 КофолМарака...

Vladimir RUS je napisao:
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 15 Jun 2013, 12:29 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

sinip je napisao:

Eto uvezi taj tv u bih i prodaj meni sa fiskalnim racunom i garancijom i dostavom za 128 KM. Ja odmah uzimam 5 komada. moze? :)

Vrh

PostPoslato: 15 Jun 2013, 12:32 
Početnik
Početnik

Pazi cuda ja odem juce u eltu da se raspitam u vezi tih televizora sta i kako da dobijem isti..i lik ladno meni kaze e nemoj da uzimas lg bolji ti je grundig njih smo vec prodali preko 22 kom a lg niti jedan..i ja ono ma daj majke ti ....kaze meni lik treba ti uplatnica 44km bla bla al kao dodji u ponedeljak ne mozemo danas .... i eto mi sad ponedeljka hehehehehehehe nema vise lg :D strasno

Vrh

PostPoslato: 15 Jun 2013, 12:36 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Delfi je napisao:
Pazi cuda ja odem juce u eltu da se raspitam u vezi tih televizora sta i kako da dobijem isti..i lik ladno meni kaze e nemoj da uzimas lg bolji ti je grundig njih smo vec prodali preko 22 kom a lg niti jedan..i ja ono ma daj majke ti ....kaze meni lik treba ti uplatnica 44km bla bla al kao dodji u ponedeljak ne mozemo danas .... i eto mi sad ponedeljka hehehehehehehe nema vise lg :D strasno

Jesu li ti to rekli u front office? J*** vas TV, imate Stanic trade mozete tamo kupiti za 555 KM i rijesen problem. Ako hoces na rate kupis Grundig. Oni neka prodaju to sto zele, a ti kupi to sto hoces. Sam biras :wink:

Vrh

PostPoslato: 15 Jun 2013, 12:38 
Početnik
Početnik

Druze ja sam prosle sedmice u Stanicu kupio dva komada TV i iskesirao 2700km ... tako da.. al ovo je za nekog ko ne moze da izdvoji toliko novce odjednom nego na rate ...jer je to jedini nacin...
PA rekli su mi da u svojoj kancelariji kako god je zvali ....nabiem ih

Vrh

PostPoslato: 15 Jun 2013, 12:43 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Delfi je napisao:
Druze ja sam prosle sedmice u Stanicu kupio dva komada TV i iskesirao 2700km ... tako da.. al ovo je za nekog ko ne moze da izdvoji toliko novce odjednom nego na rate ...jer je to jedini nacin...
PA rekli su mi da u svojoj kancelariji kako god je zvali ....nabiem ih

Ti si kupio 2 tv i dao 2700 KM i napisao si da si se raspitivao kako da uzmes tv. I sad govoris da si se raspitivao onako za druge korisnike. Izvini ja ne kontam sta ti uopste hoces.

Vrh

PostPoslato: 15 Jun 2013, 12:50 
Početnik
Početnik

da... i u cemu je tu problem ?? kao da je bitno za koga sam se raspitivao .... vjerovatno za nekoga ko se ne razumije
ne razumijem sta je tu nejasno... i nisam se raspitivao onako ..to uopste nisam rekao ... ja sam htjeo da ucinim usluugu nekome posto taj neko ne moze da dodje do istog zato sto nije korisnik istog..meni licno ne treba al nisam to morao objasnjavam al eto posto si ti krenuo da napadas pa eto da ti objasnim....
a ja vlro dobro znam sta ocu ....

Vrh

PostPoslato: 15 Jun 2013, 12:56 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Delfi je napisao:
da... i u cemu je tu problem ?? kao da je bitno za koga sam se raspitivao .... vjerovatno za nekoga ko se ne razumije
ne razumijem sta je tu nejasno... i nisam se raspitivao onako ..to uopste nisam rekao ... ja sam htjeo da ucinim usluugu nekome posto taj neko ne moze da dodje do istog zato sto nije korisnik istog..meni licno ne treba al nisam to morao objasnjavam al eto posto si ti krenuo da napadas pa eto da ti objasnim....

Ti si napisao : " Pazi cuda ja odem juce u eltu da se raspitam u vezi tih televizora sta i kako da dobijem isti..i lik ladno meni kaze ".
Ja citam to sto si napisao. Nije moja greska. Al nema veze. Za ovog tvog sto uzimas tv, uzmi mu taj Grundig, za te pare i jos 12 rata malo je.....

Vrh

PostPoslato: 15 Jun 2013, 13:02 
Početnik
Početnik

djukares je napisao:
Delfi je napisao:

Ti si napisao : " Pazi cuda ja odem juce u eltu da se raspitam u vezi tih televizora sta i kako da dobijem isti..i lik ladno meni kaze ".
Ja citam to sto si napisao. Nije moja greska. Al nema veze. Za ovog tvog sto uzimas tv, uzmi mu taj Grundig, za te pare i jos 12 rata malo je.....

pa da to sam napisao..kao sto sam rekao necu pisati otisao sam da se rapsitam za nekog drugog..da ne bi bezveze sad ovo islo u offtopic uglavnom to je to..a da im je nestalo Lg cisto sumnjam ..to su namjerno povukli dok ne prodaju ove Grundig ...

Vrh

PostPoslato: 15 Jun 2013, 13:18 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Delfi je napisao:
djukares je napisao:
Delfi je napisao:

pa da to sam napisao..kao sto sam rekao necu pisati otisao sam da se rapsitam za nekog drugog..da ne bi bezveze sad ovo islo u offtopic uglavnom to je to..a da im je nestalo Lg cisto sumnjam ..to su namjerno povukli dok ne prodaju ove Grundig ...

Sve je moguce. Ja ni ti nemozemo znati sta zele oni. I iskreno ja ne vidim problema nikakvog. Korisnik kaze ja zelim LG, oni kazu mozete dobiti Grundig, sada nemamo trenutno LG. Ako korisnik nece Grundig ode u prodavnicu i kupi neki drugi. Korisnik sam bira sta ce kupiti a to sto ce imati eltasi u ponudi to neka oni biraju, to je njihovo pravo. Kao sto je pravo svake prodavnice sta ce prodavati i sta ne. Tako da predlazem svima koji kupuju TV neka pogledaju svaku radnju u gradu i pogledaju ovaj grundig kod elte i neka uporede i vide sta im se isplati kupiti.

Vrh

PostPoslato: 15 Jun 2013, 13:28 
Početnik
Početnik

pa sve je to ok kupi neki drugi...al negdje drugdje korisnik ne moze da plati na rate to je problem..nego mora da odma kesira 550km koje vecina i nema

Vrh

PostPoslato: 15 Jun 2013, 13:35 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Delfi je napisao:
pa sve je to ok kupi neki drugi...al negdje drugdje korisnik ne moze da plati na rate to je problem..nego mora da odma kesira 550km koje vecina i nema

To jeste. Lijepo je opet od Elte sto daje mogucnost na rate i to bez kamata. Mislim da je to ok. Mozda mozemo mi korisnici sugerisati da ipak ponude vise modela TV na rate ako imaju tu mogucnost.

Vrh

PostPoslato: 15 Jun 2013, 14:17 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

djukares je napisao:
sinip je napisao:

Eto uvezi taj tv u bih i prodaj meni sa fiskalnim racunom i garancijom i dostavom za 128 KM. Ja odmah uzimam 5 komada. moze? :)

Фулио си поенту. Не иде то тако. Ја увезем тај ТВ за 128 КофолМарака и продам ти га са све фискалним рачуном на рате за 528 Кофолмарака. Маржа 300%. Јел сад јасније? :D А остатак дискусије само говори у прилог ове теорије. Само што ипак има људи који колико-толико знају шта је ТВ а шта је смеће.

Vladimir RUS je napisao:

Vrh

PostPoslato: 16 Jun 2013, 01:26 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Jul 2012, 19:52
Još grundigujete 3 dan.

Vrh

PostPoslato: 16 Jun 2013, 01:42 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Apr 2012, 09:36
Jel zna neko postoji li negdje na netu pregled programa ovih novih pinkovih kanala ? Konkretno me zanima za filmske kanale ?

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 23857 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 479, 480, 481, 482, 483, 484, 485 ... 1193  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]