banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 28 Jul 2025, 12:16

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 9942 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92 ... 498  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 05 Jun 2013, 18:47 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jul 2011, 00:36
Ja upravo uzeo S4...
Eno ga puni se...la al laaaaaaa :P 8)

Vrh

PostPoslato: 05 Jun 2013, 19:35 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Maj 2006, 01:17
toxicology je napisao:
Da li je neko imao neki od ovih Presitigio telefona ? Gledam imaju u Biscommu dosta njihovih telefona i tableta i dosta su povoljne cijene, ali nikada prije nisam ni cuo za tu firmu, evo ovaj telefon http://biscomm.net/2013/05/02/smart-tel ... -dual-sim/ se cini bas dobar za te pare, cak i dobra fabricka baterija od 1850 mAh.

Ja sam starom kupio prestigio 4020 za 230KM nov. Pokazao se super, dual-sim super funkcioniše i nije do sad bilo nikakvih bug-ova.
Što se tiče ovog modela koji si ti postavio ima dobre karakteristike ali mi se čini preskupo 450KM za tu konfiguraciju, jer imam Alcatel 997 koji je identične konfiguracije samo za 0.2 inča manjeg ekrana i 130KM manje cijene.

Vrh

PostPoslato: 05 Jun 2013, 19:39 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Maj 2013, 01:23
Đes kupio Alkatel? :)

Vrh

PostPoslato: 05 Jun 2013, 20:04 
Drizzt je napisao:
toxicology je napisao:
Da li je neko imao neki od ovih Presitigio telefona ? Gledam imaju u Biscommu dosta njihovih telefona i tableta i dosta su povoljne cijene, ali nikada prije nisam ni cuo za tu firmu, evo ovaj telefon http://biscomm.net/2013/05/02/smart-tel ... -dual-sim/ se cini bas dobar za te pare, cak i dobra fabricka baterija od 1850 mAh.

Ja sam starom kupio prestigio 4020 za 230KM nov. Pokazao se super, dual-sim super funkcioniše i nije do sad bilo nikakvih bug-ova.
Što se tiče ovog modela koji si ti postavio ima dobre karakteristike ali mi se čini preskupo 450KM za tu konfiguraciju, jer imam Alcatel 997 koji je identične konfiguracije samo za 0.2 inča manjeg ekrana i 130KM manje cijene.

Koliko je velik ekran tako ide i cijena gore...

Htjeo i ja sebi uzeti neke vece telefone, ali nema ispod 450 km...

Vrh

PostPoslato: 05 Jun 2013, 20:31 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Preko zeta sam uzeo u Beogradu. Znam da i preko sajta mobilnisvet.com si mogao naručiti s tim da nekih 10KM platiš dostavu. Realno u Banjaluci ponudu telefona možeš svesti na Huawei y300 preko pika i u radnjama prestigio...ostalo na šta naidješ ili su modeli zastarili ili su cijene visoke.

Iskreno skupljam hrabrosti da naručim ThL W8+, 5inčni ekrane 1920X1080 piksela rezolucije i na to još quad-core i 13Mpx i 5Mpx kamere. 380KM
Svaki dan na tone komentara,review-sa i klipova pogledam, samo da kao budem siguran da je to to.

Btw. Kad se dijagonala ekrana spominje imaju i model s 5.7inčnim ekranom za 300KM :S

Vrh

PostPoslato: 05 Jun 2013, 20:34 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Ih, ja se ponadao da ima ovdje.. a nisam znao da se može naručiti sa Mobilnog sveta. A je li preporučljivo naručivati sa Pika, ima više prodavaca sa iole dosta transakcija i povoljnim cijenama (uglavnom iz FBiH)?

Vrh

PostPoslato: 05 Jun 2013, 20:35 
Nemas garanciju za taj pretpostavljam?

Vrh

PostPoslato: 05 Jun 2013, 20:37 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Za koji? Mene ili njega pitaš?

Vrh

PostPoslato: 05 Jun 2013, 20:41 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

"All Thl Android Mobile Phone we sell have 12 months warranty. We provide professional after-sales service to our customers ."
Tako im piše na sajtu.

Vrh

PostPoslato: 05 Jun 2013, 20:44 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Daj link da pogledam, a mislim da ima takvih na dx.com :)

Vrh

PostPoslato: 05 Jun 2013, 20:54 
Player1 je napisao:
Za koji? Mene ili njega pitaš?

Mislio sam na:
Citiraj:
ThL W8+, 5inčni ekrane 1920X1080 piksela rezolucije i na to još quad-core i 13Mpx i 5Mpx kamere. 380KM

Godinu dana garancije nije lose, ako i rikne riknuce u tom periodu...

Vrh

PostPoslato: 05 Jun 2013, 21:01 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Player1 je napisao:

Link

Godinu dana je ok.
Nešto kad gledam po inozemnim forumima i diskusijama niko ni ne benda više garancije. Čim se hvate telefona prvo što urade je da ga rutuju :)

Vrh

PostPoslato: 05 Jun 2013, 21:11 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Ekstra i nije skup uopšte. Htjedoh komentarisati da je slaba baterija ali Kinezi ko Kinezi daju dva komada :D drugu cibneš u džep gdje god pođeš i boli te briga..

Vrh

PostPoslato: 05 Jun 2013, 21:38 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jan 2009, 00:45
E . je napisao:
FLASH je napisao:
Opet mi nesto steka moj kasljivi S2, sad nece vise da puni bateriju...

Pa se dvoumim, ako odlucim da uzimam novi:
Samsung Galaxy S3 vs. HTC One X vs. Nexus 4?

Pa, apsolvirali smo ovdje da je OneX problematičan telefon...da li su ispravili to, ne znam, ali uvijek možeš naletiti na stari shippment...i generalno, razočarao sam se u kvalitet izrade chipova i svega na HTC-ovima generalno. Volim ih i dalje, ali...

S3 je ok, ali ga ja nikako ne mogu prožvakati. A i on je dosta nekvalitetniji od S2... ;)

N4 imam kratko, pa ti ne mogu reći nešto konkretno, a i Android telefon k'o Android telefon, S4 ili Huawei Y300, nije da je neka razlika...ali između tri koje razmatraš, ja bih N4. Kao što i jesam, samo je kod mene umjesto OneX opcija bio S2, ali reko' haj', kad je bal, nek' i princeza malo dobije...

Znaci ipak si uzeo N4. Dobar, al cuvaj mu ekran grebe se jako lako. Uzmi neki bumper, ne narusi puno izgled telefona, a funkcionalan je, ako nista da cujes zvucnik kad ga stavis na sto. :D

Ja mjerkam, i cekam, da se povaji ovaj S4 Activ da vidimo kakav je ili ona Google Edition. To mislim da ce biti prava stvar.

Vrh

PostPoslato: 05 Jun 2013, 21:48 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Drizzt je napisao:
Player1 je napisao:

Link

Godinu dana je ok.
Nešto kad gledam po inozemnim forumima i diskusijama niko ni ne benda više garancije. Čim se hvate telefona prvo što urade je da ga rutuju :)
Evo ga na dx.com i ista stvar, ali ovdje ima slika sa strane i dimenzije (zanimalo me da li je predebeo bez da gledam video review-e :)) http://dx.com/p/thl-w8-quad-band-androi ... ite-207212

@E .
Pošto imaš Neksus 4, a svi Neksusi imaju čist vanilla Android: koliko je bolji i brži u odnosu na proizvođački modifikovane Androide? Isplati li se barem zato u odnosu na druge telefone (+ što dobija brzo apdejtove)?

Vrh

PostPoslato: 05 Jun 2013, 21:51 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jan 2009, 00:45
Player1 je napisao:
Drizzt je napisao:
Player1 je napisao:

Link

Godinu dana je ok.
Evo ga na dx.com i ista stvar, ali ovdje ima slika sa strane i dimenzije (zanimalo me da li je predebeo bez da gledam video review-e :)) http://dx.com/p/thl-w8-quad-band-androi ... ite-207212

@E .
Pošto imaš Neksus 4, a svi Neksusi imaju čist vanilla Android: koliko je bolji i brži u odnosu na proizvođački modifikovane Androide? Isplati li se barem zato u odnosu na druge telefone (+ što dobija brzo apdejtove)?

Brzi je od S3, al da je sad nesto ubermega brzi i nije. S3 pojede TW sa onim samsung sranjima.
Jednostavno tecnije radi, bolje je optimizovan cist sistem i nije opterecen onim glupostima koje svaki proizvodjac stavlja u svoje telefone.

Vrh

PostPoslato: 05 Jun 2013, 22:15 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 28 Dec 2012, 11:11
no_pasaran je napisao:
Ja upravo uzeo S4...
Eno ga puni se...la al laaaaaaa :P 8)

Jesi to uzeo preko mtela ili ? Meni rekli da ce doci tek od 15tog :D.

Vrh

PostPoslato: 06 Jun 2013, 00:32 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Sep 2003, 21:58
richa je napisao:
E . je napisao:
FLASH je napisao:
Opet mi nesto steka moj kasljivi S2, sad nece vise da puni bateriju...

Pa se dvoumim, ako odlucim da uzimam novi:
Samsung Galaxy S3 vs. HTC One X vs. Nexus 4?

Pa, apsolvirali smo ovdje da je OneX problematičan telefon...da li su ispravili to, ne znam, ali uvijek možeš naletiti na stari shippment...i generalno, razočarao sam se u kvalitet izrade chipova i svega na HTC-ovima generalno. Volim ih i dalje, ali...

S3 je ok, ali ga ja nikako ne mogu prožvakati. A i on je dosta nekvalitetniji od S2... ;)

N4 imam kratko, pa ti ne mogu reći nešto konkretno, a i Android telefon k'o Android telefon, S4 ili Huawei Y300, nije da je neka razlika...ali između tri koje razmatraš, ja bih N4. Kao što i jesam, samo je kod mene umjesto OneX opcija bio S2, ali reko' haj', kad je bal, nek' i princeza malo dobije...
Brzi je od S3, al da je sad nesto ubermega brzi i nije. S3 pojede TW sa onim samsung sranjima.
Jednostavno tecnije radi, bolje je optimizovan cist sistem i nije opterecen onim glupostima koje svaki proizvodjac stavlja u svoje telefone.

Nakon svih reviewa i komparacija, ipak sam uvidio da mi je malo vaznija bolja baterija i display (LTE me ne dotice posebno), nego 2GB RAM-a, pa odlucih za S3.

Nakon citavog dana preplitanja sa eBay-om, PayPalom, blokiranim racunima, zvanjem njihovog call centra, narucivanja CDMA verzije :oops: i pokusaja vracanja (jos cekam odgovor), i svih gluposti, konacno je order placed za S3. :)

Vrh

PostPoslato: 06 Jun 2013, 06:14 
Citiraj:
Čim se hvate telefona prvo što urade je da ga rutuju :)

Za moj tablet:
tensSa je napisao:
Izdrzao sam cak 2 sata da ga ne rootujem

Vrh

PostPoslato: 06 Jun 2013, 06:20 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Apr 2010, 08:42
Mislim uzeti Nokia Lumia 920...misljenja, iskustva...? :)

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 9942 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92 ... 498  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]