banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 02 Avg 2025, 15:35

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 16957 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 188, 189, 190, 191, 192, 193, 194 ... 848  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 31 Maj 2013, 08:37 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Nov 2007, 09:26
Duracell je Marketing & Prodaja™, ima dosta boljih baterija od njih. Nemam iskustva sa Energizer akumulatorima; kolega ima Topla akumulator, koristi ga već 4 godine i nije imao nikakvih problema.

Vrh

PostPoslato: 31 Maj 2013, 09:28 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Ja već godinama koristim Dynamic akumulatore. To je Vartin proizvod, nešto jeftiniji, a ja do sada nisam imao zamjerki...

Vrh

PostPoslato: 31 Maj 2013, 09:34 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Kolega ima Dynamic i radi posao. A što se tiče Varte (i ostalih "poznatih" brendova), nisam baš siguran da je kod nas Varta Varta...

Vrh

PostPoslato: 31 Maj 2013, 10:14 
Administrator
Korisnikov avatar

Jbg, ja znam gdje uzimam i znam kako funkcioniše ta firma :D

Vrh

PostPoslato: 31 Maj 2013, 10:23 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Znao sam i ja, pa sam imao problema s njima... e sad, jel to jutro ustao na lijevu nogu, il mu je u prirodi da prijeti musterijama...

Vrh

PostPoslato: 31 Maj 2013, 10:25 
Administrator
Korisnikov avatar

To ne znam. Ja pišem o akumulatorima, ne o osoblju.

Vrh

PostPoslato: 31 Maj 2013, 11:06 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pa akumulator je i bio sporan, a osoblje je bilo istog raspoloženja kao i akumulator.

Vrh

PostPoslato: 31 Maj 2013, 11:34 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Nov 2003, 17:28
<Enter_name> je napisao:
Kolega ima Dynamic i radi posao. A što se tiče Varte (i ostalih "poznatih" brendova), nisam baš siguran da je kod nas Varta Varta...

Varta je Varta, pre par dana ostavim svjetla i radio nekih 8 sati upaljene i onako dok sam blenuo po parkingu ima li koga da malo posudim struje preko kablova, reko da probam upalit i na moju veliku radost sastavi iz prve(moram da napomenem da bemzinac :D ). e sad ili akumulator valja ili ovi kineski xenoni trose malo struje :lol:

Da se pitalo većinu, još bismo bili na istom baobabu u Africi, jahali grane i krezavo se smijali onoj budali s vizijom što je sišla dolje, umislivši da može hodati na dvije noge i toljagom zatući mamuta...

Vrh

PostPoslato: 31 Maj 2013, 12:54 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:18
angelo_gabriel je napisao:
<Enter_name> je napisao:

Varta je Varta, pre par dana ostavim svjetla i radio nekih 8 sati upaljene i onako dok sam blenuo po parkingu ima li koga da malo posudim struje preko kablova, reko da probam upalit i na moju veliku radost sastavi iz prve(moram da napomenem da bemzinac :D ). e sad ili akumulator valja ili ovi kineski xenoni trose malo struje :lol:

Ili ti je vec slaba kompresija,pa ga lako zavrtiti. 8)

Vrh

PostPoslato: 31 Maj 2013, 12:58 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

A benzinca je inače teško upaliti...

Vrh

PostPoslato: 31 Maj 2013, 14:35 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jul 2010, 22:09
ako se ima novaca preporuka za Exide...

Vrh

PostPoslato: 31 Maj 2013, 18:37 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 28 Dec 2012, 11:11
Imam jedno pitanje u vezi voznje auta na stranim tablama, dakle covjek mi kaze, koji inace prodaje jedno auto na stranim tablama, da se to auto moze voziti kod nas sa punomoci do isteka registracije u drugoj drzavi, potom se to auto odjavi i moze se kod nas cariniti ( tj platiti pdv i homologacija ) i registrovati. Da li je neko imao iskustvo sa ovime, tj da li je neko vozio ovako auto ? Kontam da mozda i ne bi bilo problema po BiH, ali kako ide preko grane ?

Vrh

PostPoslato: 31 Maj 2013, 18:47 
staromodan
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Dec 2002, 16:42
zasto bi ja koji zivim u njemackoj placao registraciju da bi se ti vozao na punomoc auto koje sam ti prodao...te price auto ima regu zaboravi..moze imati samo tehnicki koji vazi 1god i covjek fino otkaze u njemackoj osiguranje na to auto i prebaci na novo koje je sebi kupio..da bi vozao ti moras kupiti osiguranje u bosni za stranca...ljudi vozaju na punomoc sto je strasno glupo, jer po zakonu strano auto mozes jedino voziti uz vlasnika..nedavno je bila neka racija po mrkonjicu sto se tice voznje stranih auta po bosni, niko ne placa carinu svi se vozaju na punomoc a pitanje koliko takvih stranaca uopste ima osiguranje..

Vrh

PostPoslato: 31 Maj 2013, 18:57 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 28 Dec 2012, 11:11
spavac je napisao:
zasto bi ja koji zivim u njemackoj placao registraciju da bi se ti vozao na punomoc auto koje sam ti prodao...te price auto ima regu zaboravi..moze imati samo tehnicki koji vazi 1god i covjek fino otkaze u njemackoj osiguranje na to auto i prebaci na novo koje je sebi kupio..da bi vozao ti moras kupiti osiguranje u bosni za stranca...ljudi vozaju na punomoc sto je strasno glupo, jer po zakonu strano auto mozes jedino voziti uz vlasnika..nedavno je bila neka racija po mrkonjicu sto se tice voznje stranih auta po bosni, niko ne placa carinu svi se vozaju na punomoc a pitanje koliko takvih stranaca uopste ima osiguranje..

Evo konkretnog oglasa za auto : http://www.pik.ba/artikal/7131354/citro ... s-2006god/ , u pitanju je Francuska i covjek me ubjedjuje da se moze voziti pod punomoci i u 4mj iduce godine se mora ocariniti. Donekle to i ima logike ako je vec tamo prijavljeno auto ti ga ovdje vozas privremeno dok to ne istekne pa ga tek onda carinis, ali ko bi vise znao sta ovdje moze a sta ne.

Vrh

PostPoslato: 31 Maj 2013, 19:21 
staromodan
Korisnikov avatar

cini mi se da smo davno u vezi toga raspravljali..to je cisti carinski prekrsaj voznja na punomoc strano auto po bosni, a to sto se radi kod nas je druga stvar...ako ces kupovati od njega auto onda trazi da ti osim vlasnickog lista, tehnickog pregleda pokaze i validno osiguranje...razmisli da li bi ti ako si napolju placao osiguranje na auto koje ne vozas.

Vrh

PostPoslato: 31 Maj 2013, 19:27 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Feb 2010, 23:08
Ne može se čak ni punomoć na auto dobiti a kamoli voziti ovdje kod nas.

Vrh

PostPoslato: 31 Maj 2013, 21:16 
Administrator
Korisnikov avatar

_зока je napisao:
<Enter_name> je napisao:
U tom slučaju traži Night Breaker Plus, po pričanju ljudi traje duže nego obični Night Breaker (starija verzija).

Uzeo maloprije ove u Centrumu, 18KM komad pa ako uhvatim sutra vremena staviću ih...

Razlika drastična. Čak i po ovom kišnom vremenu.

Vrh

PostPoslato: 31 Maj 2013, 21:32 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:18
toxicology je napisao:
Imam jedno pitanje u vezi voznje auta na stranim tablama, dakle covjek mi kaze, koji inace prodaje jedno auto na stranim tablama, da se to auto moze voziti kod nas sa punomoci do isteka registracije u drugoj drzavi, potom se to auto odjavi i moze se kod nas cariniti ( tj platiti pdv i homologacija ) i registrovati. Da li je neko imao iskustvo sa ovime, tj da li je neko vozio ovako auto ? Kontam da mozda i ne bi bilo problema po BiH, ali kako ide preko grane ?

Prelazio sam preko sa stranim autom nekoliko puta konkretno na gradisku i niko me nista nije pitao.A ni dalje, jos je bila i granica aktivna na spielfeldu ni Slovenci ni Austrijanci.

Vrh

PostPoslato: 31 Maj 2013, 22:08 
staromodan
Korisnikov avatar

ni pasos, ni saobracajnu ni zeleno kartonce..znaci niko nista te nije pitao..

Vrh

PostPoslato: 31 Maj 2013, 22:21 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

_зока je napisao:
_зока je napisao:
<Enter_name> je napisao:
U tom slučaju traži Night Breaker Plus, po pričanju ljudi traje duže nego obični Night Breaker (starija verzija).

Uzeo maloprije ove u Centrumu, 18KM komad pa ako uhvatim sutra vremena staviću ih...

Razlika drastična. Čak i po ovom kišnom vremenu.

Fino. Samo da potraju...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 16957 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 188, 189, 190, 191, 192, 193, 194 ... 848  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]