banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 04 Avg 2025, 18:52

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 3740 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 182, 183, 184, 185, 186, 187  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 30 Apr 2013, 22:39 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
I tako godinu za godinom,tucemo krademo a vi nam redovno dajete guze.pa moze li bolje

Vrh

PostPoslato: 30 Apr 2013, 22:44 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Ne moze, moc je moc, postujem :)

2:1 za mene, inace... 8)

Vrh

PostPoslato: 30 Apr 2013, 22:47 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

skeva je napisao:
Ne moze, moc je moc, postujem :)

2:1 za mene, inace... 8)

Opet izmisljas poput tih tvojih,kad si poentirao za 2:1:)

Vrh

PostPoslato: 30 Apr 2013, 23:02 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pa primio si se najstrasnije :D

Inace, sta se desava sa onim trecim mjestom koje vodi u kvalifikacije? Jesmo li to zaboravili ili?

Vrh

PostPoslato: 30 Apr 2013, 23:10 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Pa rekao ej onaj Lisac ili ko vec da ide Igokea u kvalifikacije..

Vrh

PostPoslato: 30 Apr 2013, 23:11 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Aha, nisam upratio. Neka, zasluzili su, nek se oprobaju malo...

Vrh

PostPoslato: 30 Apr 2013, 23:16 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Maj 2012, 19:47
zerocool je napisao:
Pa rekao ej onaj Lisac ili ko vec da ide Igokea u kvalifikacije..

Свашта је тај рекао до сада... :D Чисто сумњам,не гине им Еуро Куп.

Vrh

PostPoslato: 30 Apr 2013, 23:17 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Ima i tog. :D
A realno i da ih igraju nema sanse da prodju..

Vrh

PostPoslato: 01 Maj 2013, 14:20 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Prenosi li ko radnicki-partizan?

Vrh

PostPoslato: 01 Maj 2013, 17:14 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 14 Maj 2007, 17:57
RTS 2

Vrh

PostPoslato: 29 Maj 2013, 16:49 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Citiraj:
Slazem se.Bez ikakve navijacke ostrascenosti, pominjati da se Partizan poput Zvezde nece odreci interesa , meni bar, nije ok.
Partizanu je prvom bilo ponudjeno da igra, mogli smo da udjemo tad, i da imamo znatno veci deo kolaca.Usli su drugi kad su hteli, mi smo usli kad smo bili uslovljeni.
Vracati se u ovu nakaradnu ligu, totalno neorganizovanu, gde je moguce menjati ljude samo zato sto postoji vecina bilo bi pre svega neozbiljno, a tek nakon toga beskorisno.
Mi smo ove godine imali posten tretman u ABA ligi u najbitnijim mecevima, i to npr protiv Cedevite u gostima.Da postoji tim u Srbiji koji je toliku kamaru para izdvojio i da igra protiv tada dosta poljuljanog Partizana za f4, sudjenje bi bilo smesno.Faul u napadu Marka Tomasa, je po mom misljenju, bio dokaz da je liga regularna.
Poraz Mege protiv Zvezde u poslednjem mecu mi je bio dokaz da nasa liga nije regularna.
Ova zemlja je postala previse nakaradna, i dozvolite mi, verujem vise Hrvatima i Slovencima nego Pavlovicima, Djilasima i Covicima...

Vrh

PostPoslato: 29 Maj 2013, 16:52 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2011, 15:28
Citiraj:
gde je moguce menjati ljude samo zato sto postoji vecina

:D

Pa sta treba da se neko smijeni, da umre :D

Vrh

PostPoslato: 29 Maj 2013, 16:55 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Trebao sam obrisati taj dio oko domaće lige.

Ovo sam postavio, kao razmišljanje navijača partizana oko aba lige. I oni su se počeli zalagati za jadran kad su vidjeli da je đavo odnio šalu u domaćoj ligi.

Vrh

PostPoslato: 29 Maj 2013, 18:12 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Sto je djavo odnijeo salu? Ne mogu se vise bahatiti, ne kontam? Valjao im je domaci sampionat dok su radili sta su htjeli, a sad ne valja... aj dobro.

Vrh

PostPoslato: 29 Maj 2013, 18:46 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Нова Варош je napisao:
Trebao sam obrisati taj dio oko domaće lige.

Ovo sam postavio, kao razmišljanje navijača partizana oko aba lige. I oni su se počeli zalagati za jadran kad su vidjeli da je đavo odnio šalu u domaćoj ligi.

Свако има право на своје мишљење. Немам ништа против аба лиге али под условима које заслужују српски клубови. Треба прво да се заштити домаће такмичење,треба да се добије неки статус који ће омогућавати нашим клубовима да се нешто питају тамо (званично,а не иза кулиса),да се договоре правила која се неће моћи мјењати без пристанка наших клубова,итд...
Ово је сада бесмислено,накарадно и супротно интересима српске кошарке која је све лошија сваке године (учесници аба набијају по 30-40 разлике тимове из клс),што је директна посљедица
оваквог аба система. Ђаво је однио шалу због појединаца и њихових личних интереса и фрустрација. Зна се добро ко,шта и како је радио...

Vrh

PostPoslato: 29 Maj 2013, 20:00 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Максимилијан je napisao:

Свако има право на своје мишљење. Немам ништа против аба лиге али под условима које заслужују српски клубови. Треба прво да се заштити домаће такмичење,треба да се добије неки статус који ће омогућавати нашим клубовима да се нешто питају тамо (званично,а не иза кулиса),да се договоре правила која се неће моћи мјењати без пристанка наших клубова,итд...
Ово је сада бесмислено,накарадно и супротно интересима српске кошарке која је све лошија сваке године (учесници аба набијају по 30-40 разлике тимове из клс),што је директна посљедица
оваквог аба система. Ђаво је однио шалу због појединаца и њихових личних интереса и фрустрација. Зна се добро ко,шта и како је радио...

Како би заштитио домаће такмичење, кад никуд не води ? То требају Томашевић, Ђилас и друштво отићи код Бартоломеуа и разговарати о томе да се Србији врати мјесто у ЕЛ.
Слажем се за овај дио да се аба лига мора под хитно мјењати. Ко заслужи највише мјеста нек игра. Избацио би Солноке, макабије, нимбурке, пизде материне, само екс-ју. И сви могу испасти (Будућност, мзт) и улазе други клубови из ових земаља.
Такође се треба борити с Лорбеком око броја странаца у свим екипама. Тако би сви били на добиту, прозиводили младе играче и свим репрезентацијама из југе би била највећа корист.
Такође, мора се увести и плеј офф, од 8 екипа (најпоштеније), игра се на 2 побједе, финале на 3.

Ово је сад циркус, чуј ф4 :roll:

Vrh

PostPoslato: 30 Maj 2013, 14:49 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

А зашто се дошло у ситуацију да домаћа лига никуда не води? Зашто је сигурно мјесто Србије у ЕЛ изгубљено? Зашто је КСС изгубио сваки смисао и било какав утицај?

Vrh

PostPoslato: 30 Maj 2013, 14:53 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Прво питање: надам се да ово не пребацујеш на Човића ваљда :-? Ни ви нисте хтјели профи лигу, тако да је она уцјена да Партизан мора играти АБА лигу била очекивана.
друго питање: Евро лига је кошарку уништила до зла Бога. Само се гледају краткорочни циљеви, тако да је играње исте привилегија богатих.
треће питање : На какав утицај мислиш ?

Vrh

PostPoslato: 30 Maj 2013, 15:02 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Мислим да осим организовања припрема репрезентације и Купа Кораћа,апсолутно се савез низашта не пита. То никада није било тако. Судбина клубова је у рукама АБА руководства.
Што се тиче Човића,од њега и Анђелковића је све почело. Наравно и од Данила Митровића али су они сада друга држава.
Једина грешка Србије је што се није приклонила УЛЕБ-у својевремено,али то је тада била разумна одлука. Ко би то урадио нормалан поред Станковића,Даниловића и још неколико наших људи у ФИБИ који су имали велики утицај тамо.
Ипак,кључна је била одлука ФМП-А и рахметле Звезде да зајебу КСС и Партизан,а у ствари су сјебали комплет српску кошарку. Због чега, ситних краткотрајних интереса...

Vrh

PostPoslato: 30 Maj 2013, 15:06 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Хм, гондра, ајд ми реци како су то сјебали кошарку?

Као да Партизан и Звезда, у домаћој лиги не би увијек били у финалима, имали највећи буџет, доводили странце, да буду конкурентни у европи ? А противник у домаћој лиги би дерали по 50 разлике. И какав је то квалитет лиге ?
Немој ти мени говорити да су Чачак, Краљево, Ниш, итд пропали због аба лиге. И да нема аба лиге, исто би било к'о данас. Пара се нема за парирање вјечитим ривалима, ти њихови клинци не могу парирати играчима Звезде и Партизана. И кад неки се клинац развије оде у један од ова два клуба и тако у недоглед.
Није јачина лиге кад два клуба косе по 30 разлике све.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 3740 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 182, 183, 184, 185, 186, 187  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]