banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 31 Jul 2025, 00:37

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 3429 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 137, 138, 139, 140, 141, 142, 143 ... 172  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 12 Maj 2013, 08:36 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jun 2011, 20:10
Citiraj:
Zaprosio devojku na Marakani: Bojana, udaj se za mene!
M.J. | 11. 05. 2013. -
BEOGRAD - Tokom današnje fudbalske utakmice Crvene zvezde i OFK Beograda viđen je nesvakidašnji romantični gest kada je jedan od navijača Zvezde zaprosio devojku. Uz pomoć ostalih "delija" zaprosio je na tribini je raširen transparent na kome je pisalo:" Bojana Udaj se za mene? Milan"!
Slika
Milan, jedan od pripadnika navijača crveno - belih, na današnjoj utakmici spojio je dve ljubavi, prema klubu za koji navija i prema devojci koju voli. Na nesvakidašnji i originalan način pitao je svoju izabranicu da se uda za njega. Iako nam je nepoznato koji je bio njen odgovor, ovakav gest je svakako za pohvalu.

Vrh

PostPoslato: 12 Maj 2013, 20:16 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 01 Apr 2012, 12:15
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=JhfEicRjbUo[/youtube] :lol:

Vrh

PostPoslato: 12 Maj 2013, 20:20 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Maj 2012, 19:47
Навијачи тајландског клуба захваљују се тренеру Јокановићу на овај начин.Цареви...

Vrh

PostPoslato: 13 Maj 2013, 16:25 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Apelacioni sud je upravo odlučio da se ponovi sudski postupak povodom stradanja Brisa Tatona

Vrh

PostPoslato: 13 Maj 2013, 18:31 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 04 Dec 2011, 21:42
shakal je napisao:
Apelacioni sud je upravo odlučio da se ponovi sudski postupak povodom stradanja Brisa Tatona

Sinoc bila emisija na tv u smisiji Teška reč,gosti bili reditelji filma i neki advokad,pogledao sam čitavu i ostao zaprepašćen kakve su stvari ljudi iznijeli,šta su oni plaćenizi i dupelizci sve uzeli kao dokaze,to je smiješno.
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... W0isb1JNqo

Vrh

PostPoslato: 13 Maj 2013, 22:16 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Случај "Татон" је једна велика брука за државу Србију и "независно правосуђе". Ако правда икада
побједи,ти момци што леже због политике у затвору треба Бориса Малагурског да благосиљају док су живи.
Човјек је много урадио да се заглупљена српска јавност упозна са лакрдијом од суђења.

Vrh

PostPoslato: 13 Maj 2013, 23:14 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Feb 2013, 15:24
mblm je napisao:
shakal je napisao:

Sinoc bila emisija na tv u smisiji Teška reč,gosti bili reditelji filma i neki advokad,pogledao sam čitavu i ostao zaprepašćen kakve su stvari ljudi iznijeli,šta su oni plaćenizi i dupelizci sve uzeli kao dokaze,to je smiješno.
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... W0isb1JNqo

hvala druze za ovo, sad cu namjestiti sebi da pogledam.

Vrh

PostPoslato: 14 Maj 2013, 08:04 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2011, 15:28
Максимилијан je napisao:
Случај "Татон" је једна велика брука за државу Србију и "независно правосуђе". Ако правда икада
побједи,ти момци што леже због политике у затвору треба Бориса Малагурског да благосиљају док су живи.
Човјек је много урадио да се заглупљена српска јавност упозна са лакрдијом од суђења.

Ne znam kako te nije sramota da ovako nešto napišeš, imaš li mrvu obraza i stida jbt? Momak od 28 godina je ubijen i ti se pozivaš na neku pravdu, nazivaš brukom za Srbiju slučaj Taton a ne ubistvo Tatona i to još staviš pod navodnike, da bude uvjerljivije ili šta li je jebem li ga. Bruka za Srbiju je što su ubice koje su ovo uradile osuđene Slika Slika a nije bruka što se ti majmuni koji su to uradili i majmuni koji ih prate u tom pozivaju na pravdu. I onda još kad neko kaže stop represiji nad navijačima. Koji crni navijači, ovo je najniži ljudski ološ i šljam kojem je mjesto jedino u zatvoru i nigdje više. Gamad koja je opasna u čoporu i koja neke najniže komplekse i frustracije liječi iživljavanjem. Ako bude sreće da im u ponovljenom procesu natovare 480 godina ali neće zato što je Srbija govno od države pa i takvi majmuni i ubice mogu raznim pritiscima uticati na pravosuđe.

Vrh

PostPoslato: 14 Maj 2013, 08:16 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
eto neki dan je ubijen djecak srbin u francuskoj,sta mislis koliko su dobili godina to troje/cetvoro sto su ga ubili?

naravno da treba kazniti i da lezi dozivotno ko je ovo uradio ali ne moze biti osudjen na 480 godina neko ko je bio na drugom kraju gradu.

nisam htjeo gledati ovaj film,samo se bez veze iznerviram

Vrh

PostPoslato: 14 Maj 2013, 08:24 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ne vjerujem da su ti iz Fra još i osuđeni kad se to desilo prije 10-ak dana. A i da ih oslobode, treba li onda Srbija pokazati da je još gora pa osloboditi sve ubice koje leže po zatvorima. I to da je neko bio na drugom kraju grada toliko smrdi da je baš teško povjerovati. Jbt Mišić gura policajcu baklju u usta i navijači se satraše od borbe za pravdu, ovde ubiju momka ono još veća borba za pravdu. Šta treba ti navijači da urade da ljudi kažu, pa dobro možda im je stvarno i mjesto u zatvoru.

Vrh

PostPoslato: 14 Maj 2013, 09:47 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 04 Dec 2011, 21:42
Evo reći ću ti i meni se mnogo gade ti sami grobari,treba tražiti pravdu i boriti se za svoje drugove,ali pjevati onu pjesmu o Tatonu,je morbidno,dečko je ni kriv ni dužan,zbog nekih viših ciljeva stoke sa vrha izgubio život,da bi se oni pokazali kako su pravna država,da bi ušli u Evropu.Pa jel moguće da napišu da je čovjek umro tog dana kada se desila tuča,a ustvari umro je tek nakon 12 dana i to greškom ljekara,očitom greškom,koju svi vide ali niko neće da je prizna,kao nisu mogli da izvedu neki zahvat pa su uzeli neku stariju metodu,a da su isti taj dan konsultovali francuze,taj aparat ili šta je već bi iz Pariza došao za 3-4 sata,ali nisu htjeli!!!
Samo je tužno tih mladih života.prvo Tatonovog pa ondai ovih 12 momaka,niko ne traži slobodu za njih većpravdu,trebaju biti osuđeni za ono šta su uradili,trebaju naćći dokaze i osuditi ih pravedno,a ne 140 godina za 12 ljudi,a niti jednog dokaza nema.
Ali ti si malouman,pa ti je to vjerovatno teško shvatljivo,pogledaj emisuju ako već nećeš film,pa ćeš skontatineke stvari.

Vrh

PostPoslato: 14 Maj 2013, 09:50 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

:lol: :lol:
Jebalo majku da mi neko priča da ovakvi ljudi postoje ne bi mu vjerovao.
Čuj da pogledam film biće mi neke stvari jasnije, jest tema stvarno tužna al ovo je za :lol:
I šta je pravda po preblagim, presvetim, preblagoslovenim grobarima? Koliko sam pratio taj slučaj, čini mi se da su kazne većini prepolovljene. To znači još nije pravda po grobarsko/navijačkom sudu? Dokle treba ići da se ta pravda stigne i koliko vrijedi jedan život po grobarsko/navijačkom sudu? Mjesec, godina, kad će biti zadovoljni presudom?

Vrh

PostPoslato: 14 Maj 2013, 10:13 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ja sam mislio da se to po navijačkom jeziku kaže "nisi u priči".

Vrh

PostPoslato: 14 Maj 2013, 10:19 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
koliko su godina dobili oni sto ubili ne znam koliko stotina srba na kosovu?ona gnjilanska grupa ili kako vec.ne da mi se traziti ali cini mi se duplo ili troduplo manje a pobili stotine ljudi.

Vrh

PostPoslato: 14 Maj 2013, 10:24 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pa onda valjda treba za njih tražiti veće kazne, a ne za ove manje.

Vrh

PostPoslato: 14 Maj 2013, 14:32 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Папучар потврђује све оно што сам раније рекао о њему. Тужно је кад видим како неки размишљају.
Што се тиче овог случаја,највећа неправда је наравно квалификовање и оптужница. Оптужити и осудити некога за тешко убиство,бацање човјека са висине од неколико метара а при томе немати ни једног јединог доказа да је ико од осуђених био у контакту са настрадалим,доста њих уопште није било ту...Тако се није судило ни у средњем вјеку.
Покојни Татон је бјежећи са мјеста навијачког сукоба (башта на Обилићевом вјенцу) прескочио ограду не знајући да је иза "провалија" од неколико метара висине.
То мјесто ме подсјећа на оне степенице код нас у БЛ што се од Боске спуштају доле према тржници.Замислите да неко трчи од правца трга Крајине и скаче преко оног зидића уз степенице и пада доле на ону плочу.
Он јесте пребијен у тучи,али те повреде нису биле ни близу опасне као оне од тог пада. Стање
се знатно погоршало у болници,тј. дошло је до одређених компликација,многи кажу грешкама
љекара...
Ко није погледао,ево Борисов филм ...
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... _pbsnVqo7k

Vrh

PostPoslato: 14 Maj 2013, 16:03 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Jun 2010, 13:33
Дај држите га мало ту, свађајте се, да не долази на тему тениса. :)

Vrh

PostPoslato: 14 Maj 2013, 16:39 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

savke-bl je napisao:
Дај држите га мало ту, свађајте се, да не долази на тему тениса. :)

Kako se svađati sa ljudima kad ovoj navijačkoj ekipi zbirno IQ ne prelazi 100. Sa vama na tenisu je bar izazov :)

Vrh

PostPoslato: 16 Maj 2013, 11:41 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jul 2010, 19:38
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9Fd9MDYLS1Y[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 16 Maj 2013, 15:05 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Sep 2004, 09:01
a sto volim ove milankove...
civilizovani i kulturni cak i kad prave nerede...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 3429 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 137, 138, 139, 140, 141, 142, 143 ... 172  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]