banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 25 Jun 2025, 14:18

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1531 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 77  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: K L S
PostPoslato: 09 Maj 2013, 09:26 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
papučar je napisao:
:lol:

Treba banovati kad se neka javna ličnost zove nadimkom :) Šta ja znam ko kome kako tepa.

ma lik je klon sobarice ili ovog rskaljnikov ili kako se zove

Vrh

PostPoslato: 09 Maj 2013, 15:00 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 14 Maj 2007, 17:57
http://www.mondo.rs/s289297/Sport/Kosarka/ZVEZDA-_Partizan_se_ponizio.html
Stvarno sad ne razumijem čemu ovakva priča, pobijedili ste, niko nije rekao riječ ni na sudije, ništa. Ali džaba, nemoj slučajno da padnu malo tenzije. I još Čović sinoć podbada sudije jer ih je Vujošević pohvalio.

Vrh

PostPoslato: 09 Maj 2013, 15:06 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

sta ce jadnici,to im je jedini posao.ove godine su izbacili 542 saopstenja za javnost

idiot dok je bio u zelezniku je bio u medijskoj sjenci

aj da je neko drugi dao to saopstenje vec ti isti sto su pustali sa razglasa debela devojka od orgazma

Vrh

PostPoslato: 09 Maj 2013, 15:14 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2011, 15:28
Za razliku od vaših 541, pošto na ovo zadnje od Čovića još nije stigao odgovor :D
Dok je bio u Železniku niko ga nije ni spominjao. Nije bio ubica premijera, nije krao pare sa Kosova, ne znam jesam ikad igdje pročitao neki post koji ga nešto žestoko napušava. Al kad je došao u Zvezdu postao čovjek državni neprijatelj broj 1, a Grobari su sebi napravili neku svetu misiju da sve ubjede kako je najveći šljam na kugli zemaljskoj.

Vrh

PostPoslato: 09 Maj 2013, 15:15 
Veteran
Veteran

Pljuvan je i od Delija i to žestoko, ali kratko je pamćenje...

Vrh

PostPoslato: 09 Maj 2013, 15:18 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

papučar je napisao:
Za razliku od vaših 541, pošto na ovo zadnje od Čovića još nije stigao odgovor :D
Dok je bio u Železniku niko ga nije ni spominjao. Nije bio ubica premijera, nije krao pare sa Kosova, ne znam jesam ikad igdje pročitao neki post koji ga nešto žestoko napušava. Al kad je došao u Zvezdu postao čovjek državni neprijatelj broj 1, a Grobari su sebi napravili neku svetu misiju da sve ubjede kako je najveći šljam na kugli zemaljskoj.

zaboravio si da ste mu vi(delije) pjevali pjesme,a sad je to obostrana ljubav.najjadnije je kad je skoro izjavio sve su to dobri momci,studenti....

jos da je rekao kako prevode bakice preko pjesackog pa da geg bude potpun

a sto se tice postenja covica,ako poznajes bilo koga sa kosova sta misli o njemu kao covjeku i koliko je pomogao tom narodu dole

Vrh

PostPoslato: 09 Maj 2013, 15:21 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2011, 15:28
Pa od Delija je pljuvan, al od Grobara ne znam jesam li nekad pročitao da mu nešto zamjere. Kako dođe u Zvezdu vama se izgleda oči otvorile o kakvom se čudovištu u stvari radi.

mandrak je napisao:

zaboravio si da ste mu vi(delije) pjevali pjesme,a sad je to obostrana ljubav.najjadnije je kad je skoro izjavio sve su to dobri momci,studenti....

a sto se tice postenja covica,ako poznajes bilo koga sa kosova sta misli o njemu kao covjeku i koliko je pomogao tom narodu dole

Delije su navijačka grupa s kojom nemam ništa, tako da se njima obratiš za stavove grupe. To što se Čović pokušava njima uvući u pak nije neka senzacija kad se zna koliki ljudi imaju uticaj u komplet SD.
Pa nek je on krao na Kosovu, nek je to i tačno, mene čudi kako vam to nikad ranije smetalo. Dok je bio u Železniku i krao to je bilo ok, al kad je došao u Zvezdu onda mu treba ruke sjeći zato što je krao.

Edit: prepravio dio posta da se ne svađam i sa svojima :D

Vrh

PostPoslato: 09 Maj 2013, 16:06 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Jedan navijač Crvene zvezde, zajedno sa drugarom, zalutao je među navijače Partizana, pa je dobio ćuške...

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=rhoDa_07bL8[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 09 Maj 2013, 16:07 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
mandrak je napisao:
papučar je napisao:

Pa ima i studenata :lol: :lol: :lol:

Papucar, to smo presli 100 puta, smeta im svako ko ima veze sa Zvezdom, to je rivalitet, nista neobicno, nije stvar u Covicu, nego u Zvezdi. Normalno je to.
Inace, kad smo vec kod te zajebancije oko gradske cistoce, jebiga, posrase se sami po sebi, nije im to trebalo. Ali, bilo je i gorih stvari na obije strane, nije to nista u poredjenju sa spominjanjem necije djece i zene, majke i porodice... i tog je bilo na obije strane da se razumijemo, niko nije nevin...

Vrh

PostPoslato: 09 Maj 2013, 16:15 
Veteran
Veteran

A i vi biste sigurno toliko često spominjali Vujoševića i stavljali ga u potpise da trenira recimo Megu, mo'š misliti.
Puštali ste i vi "Janjičara" Stojkoviću na derbiju i bude uvijek takvih podbadanja, ali ne razumijem čemu pisanje nekakvih saopštenja i dodatno zaoštravanje situacije oko toga.
Da ste izgubili još bih i shvatio, ali ovako je stvarno glupo.

Vrh

PostPoslato: 12 Maj 2013, 18:12 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
Šta je ovo, sunce ti poljubim, počisti ih Novica :o
Citiraj:
Novica Veličković završio je meč sa 37 poena (11/14 za jedan, 7/9 za dva, 4/7 za tri), osam pokupljenih lopti, dve asistencije i devet iznuđenih prekršaja!

Izludiće Muta.Tek će da izludi kad ga Radonjić dohvati http://www.mondo.rs/s289703/Sport/Muta- ... vezdi.html :confused4:

Vrh

PostPoslato: 12 Maj 2013, 18:45 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

novica bas poludio

Vrh

PostPoslato: 12 Maj 2013, 20:16 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Maj 2012, 19:47
Не контам,што се Мега вратила у Земун?

Vrh

PostPoslato: 15 Maj 2013, 18:56 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

ovaj raspali radnicki se nece ni plasirati u aba ligu

Vrh

PostPoslato: 15 Maj 2013, 19:30 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Nelson kad igra Zvezda dobija.
Ako puste čovjeka bez dobrog obeštećenja, onda su idioti.

Vrh

PostPoslato: 15 Maj 2013, 20:13 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ako ga puste uopšte, onda su idioti.

Vrh

PostPoslato: 15 Maj 2013, 20:15 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

mutavi zeli da sjebe cokija u davanju glupih izjava

"Dirketno im je pobedu doneo sudije Belošević. Oni stalno imaju neke šeme, mi nemamo nikoga. Mi se borimo protiv sudija, nema ko da nas zaštiti. Veliki sudija Belošević koji je sudio bezbroj završnica Evrolige. Uvek se prikloni Zvezdi i Partizanu, zavisi od političke situacije u zemlji. Dirketno je došao po specijalnom zadatku danas. Beograđani žele da nas izbace iz ABA lige i unište košarku u Srbiji. Prvi put javno pričam o ovome jer me nikad nije zanimalo ko sudi. Nikad i ne znam ko nam sudi mečeve. Ipak, očigledno je bilo da je Belošević svojim odlukama dirketno uticao na ishod meča", jasan je bio strateg Kragujevčana.

Vrh

PostPoslato: 15 Maj 2013, 20:23 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jul 2010, 16:53
vidim da ovdje retardirani simonović ima skoro sve minute u odnosu na retardiranijeg skota...

nisam gledao zadnje 2-3 utakmice crvene zvezde, pa bih pitao jednu stvar ako neko zna
tice se oko pozicije centra. ovaj milovanovic minimalne minute ima, i jedini centar je raško. braun otišao, samardziski nije registrovan. sad i u ovoj tekmi vidim da je raško igrao 17 minuta... pa kako se pokriva ta pozicija centra, kakve se tu egzibicije stavljaju, ko igra centra?

nije valjda da simon igra i centra!? vidim da subotić ima više minuta u zadnje vrijeme, da ne ide on na centra!?

edit: muta galamdzija je kreten i loš trener koji je debelo precjenjen. tačno mi sad djeluje da je prešao u političare ili najmanje pr urs-a/dinkića

Vrh

PostPoslato: 15 Maj 2013, 20:27 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Tek sad vidim da Nelson ima 3 trojke, šut 3/4?! To mu je prvi put u Zvezdi da gađa preko dvije. Inače, počeo je da pogađa u zadnje vrijeme za 3, izgleda da radi dodatno (a ne bi se reklo da je radnik, ovako kad ga pogleda čovjek)

Slika

I prije Igora, Nelsona zadržati. Veći prioritet je samo Raško kralj 8)

Mega dobila, Novica 20 poena, Boban Marjanović 26 uz 18 skokova, jedna trojka. Partizan dobio Slobodu sa 48 razlike.

@Stubborn Koliko sam vidio, Subotić je glumio centra, a čini mi se i Savović.

Vrh

PostPoslato: 15 Maj 2013, 20:35 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Ma da,subotic je uskakao umjesto raska

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1531 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 77  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]