banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 04 Avg 2025, 12:09

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 188 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 23 Avg 2004, 13:24 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Avg 2004, 17:24
donijece ga svi,ne samo vaterpolisti.
nemoj da budes pesimista,nije zdravo. 0X

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Avg 2004, 13:34 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 20 Avg 2003, 17:45
Citiraj:
Evropsko prvenstvo je kvalitetniji turnir od olimpijskih igara, jer na olimpijadi igraju samo sampion i vicesampion evropskog prvenstva, a na svaki eurobasket dolazi po pet - sest ekipa koje su favoriri za osvajanje medalje, a na olimpijadi igraju Kina i Angola recimo koje evropskim selekcijama nisu ni do koljena. . .

sto se tice ovog komentara,treba samo dodati da na evropskom prvenstvu nastupa i npr. bosna i hercegovina.i to vec sa tradicijom.

nisam primjetio da je neko popljuvao 'te momke',vec jednostavno nesto ne stima unutar ekipe.ti igraci posjeduju kvalitet koji moze da ih odvede do medalje (mozda cak i zlatne),ali ako nema prave atmosfere i discipline u ekipi,onda ni sa najboljim igracima ne mozes nista da napravis.

najbolji primjer je prosla olimpijada.odbojkasi su izgubili prva dva meca,ali su upravo zahvaljujuci sjajnoj atmosferi i odnosima u ekipi uspjeli da se izdignu i dodju do zlata.dok su kosarkasi u prilicno poremecenoj atmosferi,izgubili od kanade(toliko o losim ekipama koje dolaze van evrope) u grupi 8 razlike,a nakon toga lagano izduvali od litvanije u 1/4 finalu i to 13 razlike...

Yugoslavia
Stojakovic, P. 20
Bodiroga, D. 14
Obradovic, S. 8
Rebraca, Z. 5
Lukovski, D. 4
Scepanovic, V. 3
Rakocevic, I. 3
Tomasevic, D. 2
Tarlac, D. 2
Drobnjak, P. 2
Jestratijevic, N. 0
Danilovic, P. 0

Lithuania
Einikis, G. 26
Jasikevicius, S. 18
Siskauskas, R. 9
Stombergas, S. 8
Timinskas, M. 6
Zukauskas, E. 4
Maskoliunas, D. 3
Masiulis, T. 2
Adomaitis, D. 0
Giedraitis, A. 0
Songaila, D. 0
Marciulionis, K. 0

Poenta cijele price je da niko ne osudjuje te momke.Najlakse je kritikovati,to svi mogu.Porazi od Spanije i Argentine se mogu svariti,jebiga nesreca,jedna lopta odlucuje.Ali,svjetskom prvaku NE SMIJE da se desi da protiv Novog Zelanda vodi 15 razlike 5 minute prije kraja i da izgubi utakmicu,te time dovede svoje ucesce u 1/4 finalu pod znak pitanja...

A sad pravac Litvanija,pa polufinale...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Avg 2004, 13:40 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2002, 01:00
el presidente

dobro dosao na nase forume. bice ti ovdje zanimljivo. ne brini.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Avg 2004, 13:41 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

el presidente

dobro dosao na nase forume.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Avg 2004, 13:46 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Avg 2004, 17:24
acrobatico je napisao:
el presidente

dobro dosao na nase forume. bice ti ovdje zanimljivo. ne brini.

HVALA,HVALA....
MENI NIKAD NIJE DOSADNO...
UVIJEK IMA NESTO O CEMU MOZEMO DA PRICAMO...
:wave: :wave: :wave:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Avg 2004, 13:58 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jul 2001, 01:00
Sportska centrala, prenio Index.hr

KAKO sami svoje uspjehe često nedovoljno cijenimo, zanimljivo je pročitati tekst koji je nakon četiri medalje Hrvata i neuspjeha srpskih sportaša na Olimpijskim igrama, objavio vodeći sportski site u Srbiji - Sportska centrala.

"Uspoređivati se treba uglavnom s boljima od sebe, često s većima ili bogatijima. Nekada, međutim, nije loše napraviti usporedbu i s manjima koji su tu u susjedstvu, pokraj nas, pogledati kako oni doživljavaju Olimpijske igre, kakva su im razmišljanja o onome što su do sada doživjeli u Ateni, postigli i čemu se nadaju ubuduće.

(...)

Međutim, da vidimo što drugi pričaju iz Atene. Kad kažemo drugi, mislimo na susjede, zemlju od pet milijuna stanovnika koja već ima četiri medalje s Olimpijskih igara u Ateni. Usporedbe s Hrvatima su nam vrlo mrske, ali su razlike prevelike da bi ostale bez komentara.

Uostalom, rekosmo na početku teksta da se uglavnom treba uspoređivati s boljima od sebe. I dok taktovi pjesme "Telo vreteno" još odjekuju u našim ušima, u glavi nam se miješaju cijene iz atenskih dućana, a oči još bole od "tresućih" kadrova s televizije snimljenih turističkom video-kamerom iz ruke, dotad glavni tajnik Hrvatskog olimpijskog odbora Ivica Miočić-Stošić već razmišlja o sljedećim Olimpijskim igrama u Pekingu 2008. godine, a ovogodišnje još nisu ni završene!

U gostovanju u studiju Hrvatske televizije u Ateni, koji je inače deseterostruko veći od studija RTS-a, Miočić-Stošić je izjavio kako je zadovoljan dosadašnjim učinkom hrvatskih sportaša, osvojenim medaljama, za koje se nada da će ih biti još. Pored toga, on je najavio da su već ostvareni kontakti sa sponzorima za stvaranje još jače ekipe za nastup na sljedećim Olimpijskim igrama u Pekingu, gdje Hrvati očekuju još više odličja.

Tako se drugi već bore za olimpijske medalje na nekim sljedećim igrama, dok se, s druge strane, mi odričemo i odličja koja su nam bila na dohvat ruke, poput onog u nogometu. Poslali smo najgoru moguću ekipu, devalvirano je sve ono što su mladi momci u Njemačkoj napravili na Europskom prvenstvu, momčad desetkovana, pojačanja starijim igračima zaboravljena - kao da nikoga nije briga.

Čemu usporedba s Hrvatima? Zato što je to država koja je gotovo dvostruko manja od nas, zato što smo se u velikoj mjeri bavili istim sportovima prije raspada zajedničke države i zato što kao rezultat svega, kada se podvuče crta, možemo zaključiti na osnovu svih ovih primjera da nam je sport u velikoj krizi. Ne samo sport, naravno, već i ukupan odnos društva prema Olimpijskim igrama u Ateni, koje su nevjerojatno velikom broju "faca" i "spodoba" bile samo prilika za osobnu promociju ili dobar provod o tuđem trošku. Sve to dokazuje koliko smo se srozali, koliko otišli nisko u odnosu na okruženje u kojem živimo.

Neki se još drže, odbojkaši i vaterpolisti bilježe i dalje sjajne rezultate, brane čast našeg nekada trofejnog sporta, na najbolji način predstavljaju našu zemlju. Bili su toliko ispred svih i ranije, da nažalost možemo i od njih očekivati kako će se u sljedećim godinama uklopiti u opće sivilo našeg stanja - kao što se ranije dogodilo s rukometom, pa nogometom, pa sada i košarkom...

I dok švedski kralj obučen u majicu, među ostalim gledateljima bodri svog stolnotenisača Waldnera u finalu olimpijskog turnira, dotad srpski prijestolonasljednik svoje "sudjelovanje" na Olimpijskim igrama u Ateni počinje sa "Fuck you". Welcome to Serbia..." - zaključuje tekst Sportska centrala.

Svaka cast za text!

J'ai dit, Aicha, prends, tout est pour toi

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Avg 2004, 15:19 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Avg 2001, 01:00
Ja sam ne kontam zasto je tako tesko reci da SiCG reprezentacija loshe igra, tj OCAJNO igra?
Nisam imao priliku pogledati sve utakmice ali po rezultatima iz cetvrtina i onome sto sam odgledao, pa to je uzas. Hocu da kazem da druge reprezentacije igraju loshe ali ono sto SiCG igra, ono je bas bas..

Nitro je spomenuo Tomasevica a i ja sam ga spominjao. Cinjenica je da izgubio zivce i napravio sranje kad je SiCG vodila. Da li smo mogli pobjediti ili nismo bez te tehnicke, nije bitno. Bitno je to da ga je Obradovic ostavio u igri i onda je ovaj vec u sledecem napadu napravio novi faul.... Zasto ga nije izvadio ?? Nije poveo ni jednog drugog centra? Nema u SiCG ni jedan centar ?
Danilovic je takodje znao da 'pizdi' .... ali poslije prvog faula je letio vannnn ? Zasto ?? zato sto takav nervozan igrac unistava igru.

Bodiroga je vec dovoljno ucinio za reprezentaciju i ja se sjecam te dvije trice ali isto tako se sjecam kad je na kraju jedne vazne utakmice pucajuci tricu promashio KOS ??? ....
Uglavnom cinjenica je da nesto u SiCG ne funkcionishe. Bolje rijesavati te probleme nego pricati hvaliti se starom slavom.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Avg 2004, 16:21 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

ahahahaha

pa ovo je dno dna. pa, nema dalje. hahaha. ovo je bolje od monti pajtona. eto o cemu ja govorim svih ovih dana. ne znaju, nemocni su i stvarno su bruka i sramota. povraca mi se.

eto moj dragi kirk,

pa ti i dalje vjeruj kako smo najbolji na svijetu. samo vi zivite u iluzijama.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Avg 2004, 16:21 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 24 Mar 2003, 10:03
da miŠko imaš prafo.....što je to toliko teško reći da su SiCG pali u basketu i to dobro pali u odnosu na 2-3 god. prije????????
Neki će reći kriza,igrači,trener,ovo-ono,NE već SiCG su dostigle i dr. reprezentacije;oni su prije učili i skidali fazone od bivše YU,USA i SSSR-a i sad su rezultatima dokazali da mogu da dobiju i jednu košarkašku silu SiCG,USA!!!!!!!
A ovako je i zanimljivije gledati svjetsku košarku,nije više dosadno ko prije....... 8)

Ljudi gledam od pojedinaca ove vaše smiješne postove.....pa SiCG više nisu kraljevi u košarci to se i vidi,zar ne?

Eto sad mogu ići kući

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Avg 2004, 16:26 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
Pukli smo u košarci. Zasluženo. Gledao sam zadnju četvrtinu, nema ideje u napadu, istene napad a da niko nije šutao na koš.

I prije početka Olimpijade sam čuo da se od naših košarkaša ne očekuje mnogo pa tako ni ja nisam očekivao i ispalo je baš tako, da se ništa nije ni moglo očekivati.

Vrh

Tema posta: Hm...pitam se..
PostPoslato: 23 Avg 2004, 16:28 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Apr 2004, 14:44
BRUKA...SADA BI NAJRADIJE IZBRISAO SVE ONE PORUKE STO SAM NAPISAO PRETHODNO I NABIO SI OVAJ LIJEPI MONITOR NA GLAVU!!! JA SAM IH HVALIO, DIZ'O DO NEBESA I VJEROVO U NJIH ..A ONI NAPRAVISE KATASTROFU..DA SU NE ZNAM KOLIKO SLABI NISU SMJELI IZGUBITI OD KINE!!! TO JE KAO STO JE NEKO NAPIS'O DNO DNA!!! :( BRUKA, SRAMOTA, JAD, TUGA..NA KRAJU KOMEDIJA!!!!!!!!!!!!!! 0X

:drinking:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Avg 2004, 16:30 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 20 Avg 2003, 17:45
OVO JE NAJVECA SRAMOTA SRPSKE KOSARKE U ISTORIJI ISTE.
SPALI SMO NA TO da nas pobjedjuju ekipe poput NZE i CHN (za koje neko rece da nemaju pojma jer ne dolaze iz Evrope).
ovo je katastrofa.izdanje sa ep prosle godine je briljiranje u odnosu na ovo sto smo gledali od strane scg na oi.

tuzno,bezidejno,beskrvno,sebicno,...neka neko nastavi niz,ja sam slomljen da bih dalje komentarisao

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Avg 2004, 16:58 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

eh, dragi kirk

nemoj razbijati monitor. ne ljuti se. a, mene si prozivao po forumima. lijepo sam ti sve rekao jos mnogo, mnogo ranije. dno dna
strasan sportski sunovrat. mislim da se od njega necemo dugo, dugo oporaviti.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Avg 2004, 17:08 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
Dobar je tekst koji je Medolinio postavio. Da, kriza u sportu je više nego primjetna. Ali za to itekako postoje razlozi, ali mislim i da su ti razlozi dosta dublji i da se o njima ovde ne može pisati (bar o tim dubljim).

Ali jedan od razloga zašto se ovo dešava smatram da je i to što neki smatraju ili su smatrali naše košarkaše bogovima, i tako su ih zvali. E pa baš bi mi bilo drago da se ovo desilo kao odgovor pravih Bogova na te hule, oholost, samouzdizanje. Koliko samo ima licemjera, koliko oni koji kad zagusti sa tribina viču "pomozi bože" a kad se pobijedi onda se Bodiroga i ostali proglašavaju bogovima. Pa kad se vikalo "pomozi bože" da li se to vikalo Bodirogi? Razmišlja li neko? Pa evo kako su vaši "bogovi" odigrali. Bodiroga jeste dobar igrač ali ni on na ovoj Olimpijadi nije bio sjajan, daleko od toga. Početnički je gubio lopte, nije kao kapiten stvarao ideje u napadu i drugo. Eto vam "boga". Eto vam rezultata. Ja bih volio da se ovakve stvari i dalje dešavaju dok se narod ne opameti, dok ne postane ponizan, skroman, korektan. Smatram da su životne lekcije mnogo bitnije od sportskog uspjeha, pa bih volio da ovako prođemo i na sledećem evropskom prvenstvu ako se do tada ne promijeni pristup i način razmišljanja. Pa ćemo ponavljati dok ne naučimo.

Svaki uspjeh (sportski, životni...) je zamka. Ako se čovjek zbog njega uzdigne kad-tad će uslijediti pad, kao kazna. A to se upravo i desilo.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Avg 2004, 17:09 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Ajde Medolino,gdje ti je sad tvoj Stojakovic?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Avg 2004, 18:47 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jul 2001, 01:00
de su tvoji ;)

J'ai dit, Aicha, prends, tout est pour toi

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Avg 2004, 18:50 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jun 2004, 11:39
Pa ako trazite^Stojakovica nije problem evo njegove mail adrese http://www.sacramento.kings.com. Njgova rubrika je na strani Pedja Stojakovic.

A sto se tice njega samog mislim da ni on ne bih mnogo pomogao potpuno nekompletnoj reprezentaciji, mislim da je tu najvise kriva zbog neigranja nekih kosarkasa i sama uprava kosarkaske ekspedicije koja je bila odgovorna da dovede ljude koji sigurno igraju i bore se za drzavu. Mislim da svi igraci koji su se povukli iz reprezentacije pred Olimpijadu nisu imali isti status koji bi bio podjednak za sve igrace.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Avg 2004, 19:00 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Apr 2004, 14:44
acrobatico je napisao:
eh, dragi kirk

nemoj razbijati monitor. ne ljuti se. a, mene si prozivao po forumima. lijepo sam ti sve rekao jos mnogo, mnogo ranije. dno dna
strasan sportski sunovrat. mislim da se od njega necemo dugo, dugo oporaviti.

...pa dobro sad, 'ajd reci da si ti ocekiv'o ovakav krah?! :cry:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Avg 2004, 19:19 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2003, 15:07
Jebo ona nase talasike od kosarkasa. :mad: :D :lol: :evil:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Avg 2004, 20:02 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jun 2004, 11:39
Bar za sada ide dobro Odbojka i Vaterpolo Odbojka Scg- Grcka 3:2 Vaterpolo Scg- Sad 9:4

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 188 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]