banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 15 Avg 2025, 00:00

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 17672 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 166, 167, 168, 169, 170, 171, 172 ... 884  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 30 Apr 2013, 09:55 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2011, 15:28
Izdala je Zvezda saopštenje na zvaničnom.

Citiraj:
Trebalo je da bude spektakl. Sudar večitih rivala u finalu juniorskog šampionata Srbije, duel igrača koji bi trebalo da predstavljaju svetlu budućnost srpske košarke. Ali, sve se pretvorilo u skandal. Meč je prekinut u 13. minutu pri vođstvu Partizana 23:22.

Crveno-beli su vodili tokom većeg dela meča, a najveće vođstvo iznosilo je šest poena. Međutim, Skoknić je u jednom prodoru veoma grubo zaustavljen faulom od strane Pušice. Sudije su dosudile nesportsku ličnu grešku posle koje je trebalo da se izvedu dva slobodna bacanja, a lopta bi ponovo pripala crveno-belima. Marko Tejić je potrčao da pridigne saigrača, ali u tom trenutku došlo je do koškanja igrača dva tima, potom i do tuče u kojoj su učestvovali Marko Tejić iz Zvezde i Pušica, Milutinov i Andrić iz Partizana.

Epilog svega toga je da je u Partizanu isključen samo Nikola Milutinov, a u Crvenoj zvezdi Marko Tejić i još sedmorica igrača bez razloga, tako da je trener Klipa do kraja meča, odnosno u preostalih 27 minuta, mogao da računa samo na četvoricu košarkaša. U takvim uslovima strateg crveno-belih je tražio je da se pogleda snimak i jasno utvrdi ko je sve učestvovao u incidentu pre nego što se donese konačna odluka o tome ko će biti isključen. Međutim, taj predlog je delegat utakmice odbio, a odluke su po starom dobrom običaju donete tendeciozno u korist Partizana.

Da to ne bude kraj skandalu pobrinuo se delegat Prodanović koji je Crvenoj zvezdi ponudio da vrati još jednog igrača na parket, kako bi crveno-beli oformili petorku. Kada je trener Klipa predložio ta do bude Marko Gudurić, delegat Prodanović je to odbio i ponudio da to bude Petar Vorkapić. I, kada je trener Slobodan Klipa to prihvatio i odlučio da se igra nastavi, na scenu je ponovo stupio delegat Prodanović rekavši da je dozvoljeno vreme za prekid meča isteklo, da utakmica ne može biti nastavljena i da je Partizan pobednik. To je naišlo na opšte oduševljenje svih pa i potpredsednika KSS Dejana Tomaševića koji je utakmicu gledao u društvu Predraga Danilovića, predsednika Partizana.

Veliki problem predstavljala je činjenica da su finale juniorskog šampionata Srbije sudila samo dvojica arbitara Dimovski i Manojlović, koji nisu u grupi najkvalitetnijih sudija i koji očigledno nisu bili dorasli zadatku. Tokom incidenta promaklo im je mnogo stvari pa su zato doneli sramne odluke kojima je isključeno čak osam igrača Zvezde i samo jedan košarkaš Partizana. A, incident su izuzetno grubim nasrtajem na Skoknića započeli košarkaši crno-belih, u tuči je učestvovalo mnogo više košarkaša Partizana, ali je isključen samo Milutinov. Zašto?

Vrh

PostPoslato: 30 Apr 2013, 09:59 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Citiraj:
Da to ne bude kraj skandalu pobrinuo se delegat Prodanović koji je Crvenoj zvezdi ponudio da vrati još jednog igrača na parket, kako bi crveno-beli oformili petorku. Kada je trener Klipa predložio ta do bude Marko Gudurić, delegat Prodanović je to odbio i ponudio da to bude Petar Vorkapić. I, kada je trener Slobodan Klipa to prihvatio i odlučio da se igra nastavi, na scenu je ponovo stupio delegat Prodanović rekavši da je dozvoljeno vreme za prekid meča isteklo, da utakmica ne može biti nastavljena i da je Partizan pobednik. To je naišlo na opšte oduševljenje svih pa i potpredsednika KSS Dejana Tomaševića koji je utakmicu gledao u društvu Predraga Danilovića, predsednika Partizana.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Pa jel moguce ovo?

Vrh

PostPoslato: 30 Apr 2013, 10:01 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Što Muta nije bio da kaže Tomaševiću par stvari :D

Vrh

PostPoslato: 30 Apr 2013, 11:03 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
jos jedna slicna prica onoj pozarn aparat.ako cijela ekipa udje da se tuca,cijela se ekipa iskljucuje.sta je tu cudno

uskoro ce izaci snimak pa bumo vidili kako ide cijela ekipa na dvojicu igraca

Za razliku od igrača Zvezde, naši igrači su stajali iza linije. Treneri su ih sprečili da ne ulaze u teren, snimak to najbolje može da potvrdi. Zanimljivo je da je prilikom prekida najratoborniji u gužvi bio naš bivši igrač Prbulj, koji je zbog povrede bio u civilu na klupi Zvezde. Kada su sudije isključile Zvezdinu klupu, pristao sam da se u igru vrati njihov kapiten Vorkapić, da ne bi nastavljali meč sa četiri igrača. Vorkapić je bio na terenu, ali nije učestvovao u tuči. Međutim, trener Slobodan Klipa je tražio da u igru uđe Gudurić. Smešne su optužbe o pristrasnosti delegata jer je utakmica bila prekinuta preko 40 minuta, što je mnogo duže nego prema propozicijama.

Vrh

PostPoslato: 30 Apr 2013, 12:00 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jun 2010, 22:01
Нова Варош je napisao:
Nema velike razlike između Hammondsa i Nelsona.Isti tip igrača. Malo bolji šut Cliford ima. Zvezdi treba play koji može ispogađati u velikom prosjeku otvorene šuteve. Micić, Ćapin ili neke stranac.

Za euroleauge, treba se pojačati odbrana. Bez odbrane nema hljeba tamo.

Ja bas suprotno mislim, da Zvezdi treba play koji nije veliki potrosac lopti. Ne moze se kombinovati sa Igorom koji treba 20 lopti po utakmici

Vrh

PostPoslato: 30 Apr 2013, 16:14 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jul 2010, 16:53
odmah bih cvetkovica mijenjao za micića uz određenu našu doplatu

Vrh

PostPoslato: 30 Apr 2013, 16:16 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
Da li bek šuter, da li plej, plačemo za nekim ko će da uspe neku trojku kad je guravo...

Edin Avdić na Mondu najavio šest pojačanja za sledeću sezonu, uključujući i Miličića koji je valjda dosta izvijestan. Očekivano. Ćoki se ne zajebava 8)

Vrh

PostPoslato: 30 Apr 2013, 18:16 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Moze Darko, samo da prodje pripreme sa ekipom :)

Vrh

PostPoslato: 02 Maj 2013, 12:32 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Apr 2011, 07:15
Raskinuli ste ugovor sa Braunom.

Vrh

PostPoslato: 02 Maj 2013, 12:55 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Bilo je i vrijeme, Milovanovic ceka kao zapeta puska :)

Vrh

PostPoslato: 03 Maj 2013, 10:35 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Nas problem u igri je poceo ne sa kasnjenjem plata vec sa cinjenicom da su pojedini igraci postali svjesni da naredne sezone nece biti dio evroligaskog tima. Umjesto da krenu sa jacim radom da se izbore za mjesto u timu oni su radili suprotno.
Braun je otpusten opet jer je vrsio veoma los uticaj na nekoliko igraca svi su jednostavno cekali da se njegov garantovani ugovor zavrsi tako da nije cudo da je otpusten bas prvog maja.
Ocekuje nas vruce ljeto.. Radonjic ce za evroligu traziti ratnike..Vec se dugo pregovara sa nekim igracima tako da cemo vidjeti kako ce se sve odvijati. Ja se nadam da cemo uspjeti da vratimo Tomasa, zvali smo ga i on je jedan od ocekivanih.

Vrh

PostPoslato: 03 Maj 2013, 10:49 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

E Tomas bi bio dobro pojacanje :) .
Brigate, da li su kontaktirali mozda nekog NBA igraca koji tamo sjedi na klupi samo poput Radmana, Jarica i sl.? Ili su to samo moje puste zelje :D . I nemojte mi opet o Jaricu, sve znam, samo sam ga naveo kao primjer. :D

Vrh

PostPoslato: 03 Maj 2013, 12:23 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Apr 2011, 07:15
Vama je problem što imate na toj poziciji Brauna kao zamjenu Samardzinskog koji isto nije nešto puno pokazao.

Vrh

PostPoslato: 03 Maj 2013, 12:23 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Samardžiski, a on svakako nema pravo nastupa.

Vrh

PostPoslato: 03 Maj 2013, 14:09 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ja sam siguran da ce Milovanovic iskoristiti sansu, momak uopste nije los :wink:

Vrh

PostPoslato: 03 Maj 2013, 15:10 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Skeva daleko je Milovanović kvalitetom od sva tri centra ovoszonska.

Loše je ekipa pod odbručem skrojena. Nema nikog jako da brani pick and roll. Braun je igrač kome trebaju asistencije, a ne da on "zida" sa svojih 205. Centri mu samo podignu ruke i ćao. Samardžiski se nikad ne bi ni vratio u ex-yu da u Ritasu nije bio u slaboj formi. Ako bude dobar preko ljeta, od njega se može dosta više iduće sezone očekivati.
S Mitrovićem se mora poraditi na koordinaciji pokreta, imam osjećaj da će jednom obe noge slomiti.
Milovanovića naravno prijaviti za oba takmičenja.
Treba dovesti jednog centra, koji je dobar od odbrani pick and roll, i po mogućnosti dobar skakač/bloker.

Na poziciji četvorke Subotić OUT, dovesti nekog boljeg igrača, jer Subotić je isuviše limitiran i za ABA ligu. Savović ok.

Na poziciji tri, ako se Vrati Tomas, Skot out. Simonović sigurno kod Deje ostaje. Mada ako ne dođe Tomas, i Skot bi mogao ostati, jedino ako ne isposluju Whitea ili tako nekog "ubicu".

Pozicija dva. Rakočević i jedan isto košgeter, sve da igra slabo odbranu. Treba jedan jak šuter, a u ncaa ima dobrih šutera, koji su besplatni.

Pociija jedan: Nelson, Micić,

Dvanaesti igrač : Radivojević/Lazić/CVetković...

Ja bi lično Vuka zadržao, LAzića nekom uvalio, a Cveleta na pozajmicu.

Vuk može igrati tri pozicije, i dosta je bolji igrač od Lazića, korisniji. A ima i iskustvo.

Vrh

PostPoslato: 03 Maj 2013, 16:26 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
Ako se nešto ne promijeni u igri, kontam da će nas taslačiti u Evroligi, i nas i Grobare razni Bamberzi, Albe i ostali velikani.

Vrh

PostPoslato: 03 Maj 2013, 17:56 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Lazic je igrac koji je mozda najvise napredovao od prosle sezone, plus ima dosta prostora za dalji napredak, ne bih ja njega dirao.
Sto se tice centara, jebo kvalitet kad ga ne pokazuju, bitan je ucinak. Eno ti Cedevite sa individualnim kvalitetom, pa opet nista...

Vrh

PostPoslato: 03 Maj 2013, 21:09 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
Odose i skot i nelson

Vrh

PostPoslato: 03 Maj 2013, 21:12 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Izvor?

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 17672 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 166, 167, 168, 169, 170, 171, 172 ... 884  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]