Nisam bas siguran, cuj nije to sada neka slava od prije 1000 godina..nego poslednji put smo zlato osvojili kada se okupi prvi tim. Ovi su za uigravanje, oni ce tek poslije doci na svoje. Sjeti se da je i Bodiroga bio chamuga kada su igrali DJORDJEVIC, DANILOVIC, PASPALJ, OBRADOVIC, DIVAC, REBRACA..tim '95 i poslije. Ne moze nam niko nista, nema veze sto ovi "mladi" gube, i treba.. Bodiroga tada jedva da je ulazio..a vidi ga sada..pravi BELI MEDZIK..ma majstor je kakvog nema. Mi nemamo dobrog centra..otkazali DIVAC, REBRACA, TARLAC.. jebiga stari, oni su kostur. Taj Tarlac se nije primjecivao toliko ali je bio skakac..pogledaj malo statistike, mi smo ti poslednja ekipa u skokovima. A tomasevic je drugi skakac prvenstva..to govori da on jedini "skace" za ekipu. Drobnjak je debil, ali covjek jednostavno popunjava praznine..i najtrofejniji je..Sta fali SCEPI?! Sjeti se kako on igra odbranu, kada je KUTLAJA zaustavio k'o malo dijete u TURSKOJ! Svi su oni za RESPECT. Mi kad se okupimo onda napravimo rezultat..uvijek je tako bili i tako ce ostati. Jednostavno osvojimo prvenstvo kad pozelimo, posebno evropsko. Litvanija, Italija, Rusija, Francuska, Spanija...svi oni znaju ali ipak se zna ko je najbolji!!! Zamisli kada bi igrali a siguran sam da ces se uvjeriti 2005 na evropskom koje ce biti u Bg: BODIROGA, STOJAKOVIC, REBRACA, SCEPANOVIC, RAKOCEVIC, RADMANOVIC, TOMASEVIC, DROBNJAK, JARIC, VUJANIC, TARLAC, GUROVIC... Ova ekipa na OI je izborna za EVROPSKO..samljecemo i sve k'o malu djecu. Sta ce onaj PAVLOVIC sada, mlad je kao i KRSTIC..polako vidjeces od njih igracina kroz 2-3 godine. Ja vjerujem u nase momke..ZA SELEKTORA BI STAVIO PESICA..Nas se svi plase u Evropi tako da je to jedan velikiiii..ne plase se ove ekipe ali zato znaju sta ce biti u BEOGRADU pa sada koriste priliku sa polu-jakim sastavom