banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 03 Avg 2025, 21:26

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 42 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Hm...pitam se..
PostPoslato: 12 Avg 2004, 23:21 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Apr 2004, 14:44
Shupacki go..nemam rijeci. Ali broji se i to. Bice gusto. nadam se da ce EindGOVENARI ispasti. Mada k'o sto PETROVIC LJ. kaze, PSV je i dalje favorit. Ali sever je gorio. DA MI DAJU PONUDE, MILIONE MILIONE, NE BOJ SE TI ZVEZDO OSTACU KRAJ TEBE..NANANANANANA.. 8)

Go RED STAR Go !!!

:drinking: :drinking:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Avg 2004, 19:18 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jul 2004, 19:34
Respekt ciganima za koreo,saljadu,bakljadu,brojnost,ukratko sve!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Avg 2004, 22:03 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2002, 01:00
menadzer herenvena, koji je bio na utakmiciji, je rekao da je do ovog meca mislio da je najbolja atmosfera na salkeovoj areni, ali da nesto slicno atmosferi i koreografiji na marakani nikada nije vidio.

Vrh

PostPoslato: 14 Avg 2004, 13:24 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Ma politika brale, politika..nije taj bio u Engleskoj.. 0X

:drinking:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Avg 2004, 12:18 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jul 2004, 18:52
AGNOSTIC FRONT je napisao:
Respekt ciganima za koreo,saljadu,bakljadu,brojnost,ukratko sve!

Seljadu pogotovo(vlasenica,modrica,bijeljina) pa koliko ih je iz BG 1/10 sjevera.

Vrh

PostPoslato: 16 Avg 2004, 21:14 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Zaboravio si banjalucane..prijedorcane koje sam takodje vidio. Pjevali su neke "svoje" pjesme..njih cini mi se 6-torica..bruka :roll: :roll: :roll:

Ali dobro, birno je da se navijalo pravo..ludo. Fight na sve strane.. to se trazi :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Avg 2004, 00:56 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 04 Dec 2002, 13:32
Islo je 25-30 ljudi iz Gradiske, ima podskupina navijaca u Gradisci pod nazivom White Bears, ja inace idem sa njima kad imam vremena i para... ali nisam sad uspio otici na PSV... bio sam na young boys-ima!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Avg 2004, 08:46 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

acrobatico je napisao:
menadzer herenvena, koji je bio na utakmiciji, je rekao da je do ovog meca mislio da je najbolja atmosfera na salkeovoj areni, ali da nesto slicno atmosferi i koreografiji na marakani nikada nije vidio.

Herenvena?To je bas poznat menadzer.

Vrh

PostPoslato: 17 Avg 2004, 13:28 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

E vidi se da taj menadzer nije bio na "ostrvu" :lol:

:drinking:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Avg 2004, 12:50 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
Trener Zvezde ljut na selektora Iliju Petkovića
Trener fudbalera beogradske Crvene zvezde Ljupko Petrović poručio je danas da će "razmisliti" da li će ubuduće davati igrače za reprezentativne selekcije Srbije i Crne Gore, ljut zato što Milan Dudić nije dobio priliku da igra protiv Slovenije u sredu u prijateljskom meču u Ljubljani. "Šteta je za Milana Dudića što je putovao u Sloveniju, a nije igrao. Ubuduće ću dobro razmisliti da li ću puštati igrače, jer je Dudić izgubio dva dana, a nije igrao nijedan minut. Bolje da je ostao ovde i trenirao. Ako selektor nije planirao da ga stavi u tim, bolje da ga nije zvao, jer mi ipak igramo utakmicu godine, rekao je Petrović novinarima. Petrović je dodao da je "uvek bio korektan" i da će takav i ostati, ali i da "moraju da se poštuju i želje" Zvezde. Zvezda u sredu u Ajndhovenu igra revanš meč 3. kola kvalifikacija za Ligu evropskih šampiona protiv PSV-a i brani pobedu od 3:2 ostvarenu u prvoj utakmici u Beogradu.

Petrović se požalio novinarima da tek od juče ima sve igrače na okupu, jer su neki imali obaveze prema reprezentativnim selekcijama u različitim kategorijama. Tako su Dejan Milovanović i Milan Biševac igrali za olimpijsku reprezentaciju Srbije i Crne Gore na Olimpijskim igrama u Atini. Milovanović je, međutim, igrao samo jedan meč (protiv Argentine), a potom se vratio u Beograd zbog alergije, a Biševac je došao u olimpijsku selekciju posle prvog meča Zvezde sa PSV-om.

Boško Janković zbog povrede nije ni putovao sa mladom selekcijom SCG na prijateljski meč protiv odgovarajuće selekcije Slovenije, a u mladom nacionalnom timu bio je Marko Perović. Sa makedonskom reprezentacijom bio je prvotimac Crvene zvezde Goran Popov. Selektor olimpijske reprezentacije SCG Vladimir Petrović imao je puno problema oko sastava ekipe za Olimpijske igre u Atini, a uoči odlaska u Grčku odlučio je da izađe u susret Crvenoj zvezdi i njenim obavezama u evropskom takmičenju i pozove samo dvojicu igrača. (Beta)

Stojković i Petković podneli ostavke
Predsednik Fudbalskog saveza Srbije i Crne Gore Dragan Stojković i selektor nacionalne reprezentacije Ilija Petković podneli su juče ostavke, piše današnja Politika. U obrazloženju odluke o povlačenju Stojković i Petković naveli su "da ne mogu više uspešno da rade u datim okolnostima", tvrdi Politika. Prema navodima beogradskog dnevnika, Stojković i Petković će početkom sledeće nedelje tim povodom održati konferenciju za novinare. (RTS)

Šta se ovo dešava? U kojim okolnostima ne mogu da rade? Da li je problem što je Ljupko Petrović kritikovao Petkovića?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Avg 2004, 14:04 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jul 2001, 01:00
Nije to razlog.
Ne vidi Piksi tu mogucnost opstanka.
Onu bagru od Djorica i Santraca i ostalih... e to treba izbaciti naglavacke, takvi nam unistise fudbal.
Piksi, dodji u Zvezdu gde ti je i mjesto.

J'ai dit, Aicha, prends, tout est pour toi

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Avg 2004, 21:46 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 13 Avg 2003, 00:06
piksija sto dalje od zvezde!

svaka mu cast na igrackom doprinosu zvezdi ali da nam se uvali ko FSSCG neka hvala. dokazao se on u fudbalskom savezu, takav "uspjeh" nam ne treba!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Avg 2004, 16:42 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Jul 2001, 01:00
Pa i nije imao neki doprinos klubskom fudbalu sjebo se i sezonu prije nego sto ce Zvezda osvojiti titulu Evropskog prvaka ode u Olimpik, tamo odigra 5 min protiv zvijezde u finalu, popusi, pa pravac Japan.. tamo je bilo kakav bijelac tad bio faca...

A igrac kakav se dugo roditi nece bio je Dejan.. e to je bio pravi fudbalski genije..

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Avg 2004, 10:09 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2003, 15:07
Ispadose.Ko babe neke igrali,prepali se svi redom.A sve kao nisu imali tremu. :x :x :cry: .A odbrana k'o svajcarski sir.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Avg 2004, 10:26 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Steta - velika steta. Da nisu primili onaj prvi go, vjerovatno bi ishod bio poprilicno drugaciji, ovako samo mozemo sjest i cekat sledecu godinu.

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Avg 2004, 10:32 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jul 2001, 01:00
zalosno, zalosno i krajnje zalosno!!!!
Stvarno sam mislio da ovog puta mozemo da prodjemo u LS ali sjeba nas penal glupi ( cak mozda gluplji od onih cuvenih Steve Glogovca :) ) onda crveni karton ... tu je bio kraj nasih snova. Stvarno su se svi uplasili ko pickice neke. svi bjezali od lopte, bojali se svakog starta...
ma nemam rijeci

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Avg 2004, 10:37 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Nesto se Medolino nejavlja.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Avg 2004, 18:14 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jul 2001, 01:00
A gospe ti jel to Purgeri mozda prosli dalje ;)?

Evo komentar sa delije.net foruma.

Dokaz da i zenske znaju fudbal.

Po Ljupku krivci za poraz su Lukovic i Bisevac zbog prekrsaja (ne spominje kako je Park izvozao Dudica, a Bisevac je bio poslednji igrac odbrane) i Jankovic koji se, eto, nije sapleo o sopstvenu pertlu.
Znaci, Ljupko sram da te bude.
Sram da te bude jer si izveo samo 10-oricu igraca na teren. I najveci laik kada je fudbal u pitanju je mogao da vidi da je Pantelic u prvoj utakmici izgubio svaki, ali bas svaki duel i to u situaciji kada smo imali dva spica. Kako, ali kako je mogao da ocekuje da ce biti drugacije kada bude bio sam u spicu.
Sram da te bude sto si stavio istog igraca da cuva Bizlija iako je isti pravio majmuna od njega.
Sram da te bude sto optuzujes onu trojicu za poraz, a Perovicevo ime je komentator izgovorio mozda 4 puta.
Sram da te bude jer si ga stavio da igra na mestu gde nikada nije igrao (meni se cini da je igrao poludesno, ispravite me ako gresim, nisam uspela da ga zapazim).
Sram da te bude sto si igrao samo sa jednim spicem.
Sram da te bude sto si dve nedelje pricao da ako budemo igrali bunker nemamo sta da trazimo, a onda si na utakmici igrao upravo to.
Sram da te bude sto na klupu nisi stavio Stojanovica, vec samo Zigica koji izjavljuje da ga noga toliko boli da nije mogao da igra. Koji qurac je onda trazio na klupi, imbecilu jedan.
Sram da te bude jer si dozvolio da nakon zaostatka od dva gola na poluvremenu mi i dalje igramo samo sa jednim napadacem i to napadacem koji u prvom poluvremenu nije uspeo da se dva puta sastavi sa loptom.
Sram da te bude jer nemas obraza da priznas svoju gresku., vec sve svaljujes na fudbalere.
Nije problem sto smo ispali (to se moglo i ocekivati jer su bolji od nas), ali boli nacin na koji se to desilo.
Boli to sto ja citavu noc nisam mogla da zaspim jer me je u stomaku i grudima kidalo.
Boli to sto sam sinoc dobila samar, jutros udarac u glavu nakon procitanih tvojih izjava, da bi me na kraju popljuvali novinari svojim imbecilnim tekstovima.
I onda se neko pita zasto nema ljudi na stadionima. Jebiga, jos ima pametnih u Srbiji.

Terajte manijake iz fubala, lovatore poput Djore, Dzaje, Zeke, Crnog Bika... Dinamo ima Mamica ;)

J'ai dit, Aicha, prends, tout est pour toi

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Avg 2004, 00:35 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Pukose nam petardu, i to takvu da ce u usima da nam zuji jos par godina.Dugo smo zezali grobare za njhovih cuvenih 0:5 sa Croatiom (kako se tada zvase), a nama PSV odvali jos jacu samarcinu.Glava ne da te zaboli, vec da na mjestu otpadne.
Ne boli to sto smo ispali, vec cinjenica da je PSV ni kriv ni duzan dao 5 golova.Ispade na kraju da su bolji od nas za dvije klase, a pokazali su momci u prvoj utakmici da nije bas tako.Usrali su se i to posteno.Imaju po 20 godina i za ocekivati je da prave pocetnicke greske kao sto je Lukovicev start za jedanaesterac i Bisevcevo potezanje protivnika, ali sta sad tu da se radi.Tek sada se pokazalo koliko fale recimo Vidic i Mladenovic.Samo jedan od njih dvojice da je ostao drugu bismo pricu sad pricali, ali sta je tu je. . .
Sta iz svega da se zakluci.Zvezdi pod hitno treba jedan kreativan igrac na sredini terena, neki od koga bi napadaci imali malo vise upotrebljivih lopti, a ne recimo onaj Stancic koji je dobar igrac ali kad protivnika treba skrpiti po nogama. . .Generalno svi su odigrali daleko ispod mogucnosti, jer mogu mnogo vise, sto su pokazali u pripremnim utakmicama.Treba im samo usaditi pobjednicki mentalitet i nauciti ih da se ne plase nikoga i sve ce doci na svoje mjesto.

Mislim da je Dragoslav Sekularac rekao da nije tragedija ako ove sezone ne udju u LS, vec da ce biti tragedija ako sacuvaju ovaj tim u naredne 2-3 sezone i onda ne udju u ligu sampiona

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Avg 2004, 21:30 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2003, 15:07
Nitro je napisao:
Pukose nam petardu, i to takvu da ce u usima da nam zuji jos par godina.Dugo smo zezali grobare za njhovih cuvenih 0:5 sa Croatiom (kako se tada zvase), a nama PSV odvali jos jacu samarcinu.Glava ne da te zaboli, vec da na mjestu otpadne.
Ne boli to sto smo ispali, vec cinjenica da je PSV ni kriv ni duzan dao 5 golova.Ispade na kraju da su bolji od nas za dvije klase, a pokazali su momci u prvoj utakmici da nije bas tako.Usrali su se i to posteno.Imaju po 20 godina i za ocekivati je da prave pocetnicke greske kao sto je Lukovicev start za jedanaesterac i Bisevcevo potezanje protivnika, ali sta sad tu da se radi.Tek sada se pokazalo koliko fale recimo Vidic i Mladenovic.Samo jedan od njih dvojice da je ostao drugu bismo pricu sad pricali, ali sta je tu je. . .
Sta iz svega da se zakluci.Zvezdi pod hitno treba jedan kreativan igrac na sredini terena, neki od koga bi napadaci imali malo vise upotrebljivih lopti, a ne recimo onaj Stancic koji je dobar igrac ali kad protivnika treba skrpiti po nogama. . .Generalno svi su odigrali daleko ispod mogucnosti, jer mogu mnogo vise, sto su pokazali u pripremnim utakmicama.Treba im samo usaditi pobjednicki mentalitet i nauciti ih da se ne plase nikoga i sve ce doci na svoje mjesto.

Mislim da je Dragoslav Sekularac rekao da nije tragedija ako ove sezone ne udju u LS, vec da ce biti tragedija ako sacuvaju ovaj tim u naredne 2-3 sezone i onda ne udju u ligu sampiona

Zaboravio si i Rapid prije koju godinu dok je Mateus bio na klupi Rapida,ispravite me ako grijesim, i isto je pukla petarda.

Svaka casta toj curi ili koje je vec to pisao sto je Medo kopi'ro. :x :cry:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 42 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]