A gospe ti jel to Purgeri mozda prosli dalje

?
Evo komentar sa delije.net foruma.
Dokaz da i zenske znaju fudbal.
Po Ljupku krivci za poraz su Lukovic i Bisevac zbog prekrsaja (ne spominje kako je Park izvozao Dudica, a Bisevac je bio poslednji igrac odbrane) i Jankovic koji se, eto, nije sapleo o sopstvenu pertlu.
Znaci, Ljupko sram da te bude.
Sram da te bude jer si izveo samo 10-oricu igraca na teren. I najveci laik kada je fudbal u pitanju je mogao da vidi da je Pantelic u prvoj utakmici izgubio svaki, ali bas svaki duel i to u situaciji kada smo imali dva spica. Kako, ali kako je mogao da ocekuje da ce biti drugacije kada bude bio sam u spicu.
Sram da te bude sto si stavio istog igraca da cuva Bizlija iako je isti pravio majmuna od njega.
Sram da te bude sto optuzujes onu trojicu za poraz, a Perovicevo ime je komentator izgovorio mozda 4 puta.
Sram da te bude jer si ga stavio da igra na mestu gde nikada nije igrao (meni se cini da je igrao poludesno, ispravite me ako gresim, nisam uspela da ga zapazim).
Sram da te bude sto si igrao samo sa jednim spicem.
Sram da te bude sto si dve nedelje pricao da ako budemo igrali bunker nemamo sta da trazimo, a onda si na utakmici igrao upravo to.
Sram da te bude sto na klupu nisi stavio Stojanovica, vec samo Zigica koji izjavljuje da ga noga toliko boli da nije mogao da igra. Koji qurac je onda trazio na klupi, imbecilu jedan.
Sram da te bude jer si dozvolio da nakon zaostatka od dva gola na poluvremenu mi i dalje igramo samo sa jednim napadacem i to napadacem koji u prvom poluvremenu nije uspeo da se dva puta sastavi sa loptom.
Sram da te bude jer nemas obraza da priznas svoju gresku., vec sve svaljujes na fudbalere.
Nije problem sto smo ispali (to se moglo i ocekivati jer su bolji od nas), ali boli nacin na koji se to desilo.
Boli to sto ja citavu noc nisam mogla da zaspim jer me je u stomaku i grudima kidalo.
Boli to sto sam sinoc dobila samar, jutros udarac u glavu nakon procitanih tvojih izjava, da bi me na kraju popljuvali novinari svojim imbecilnim tekstovima.
I onda se neko pita zasto nema ljudi na stadionima. Jebiga, jos ima pametnih u Srbiji.
Terajte manijake iz fubala, lovatore poput Djore, Dzaje, Zeke, Crnog Bika... Dinamo ima Mamica