banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 18 Avg 2025, 11:22

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 23857 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 408, 409, 410, 411, 412, 413, 414 ... 1193  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 16 Apr 2013, 12:48 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Apr 2003, 13:27
corttex je napisao:
Stvarno ne razumijem.
Recimo da elta ima 150 kanala od kojih ni jedan nije zanimljiv a da recimo to košta 5 KM, da li bi to onda bila najbolja ponuda?
Šta je vama najbolja ponuda - najjeftinija ili nešto drugo.
Ako bi to bilo nekakav balans između cijene i kvalitete, onda to elta zasigurno nema.
Lično bih bio spreman plaćati puno veću pretplatu ali za kvalitetne kanale, a ovako obzirom šta nudi, mislim da je elta čak i skupa.

Sto ne odjavis eltu i uzmes tamo gdje je bolja ponuda. Znas kako se gleda. Uzmes ponudu kanala i cijene od mtel-a, total-a i poredis koliko ces platiti mjesecno i ponudu kanala i sve to poredis sa eltom. Kad to uradis i ako utvrdis da ti elta ne odgovara lijepo odes i odjavis kablovsku i uzmes najbolju ponudu, znaci cijena i ponuda kanala. Znaci 14 KM oko 100 kanala, na vise TV imas kod elte. Ako ima bolja ponuda, reci ja sutra mijenjam. Jednostavno je, svi vi koji tvrdite da to nije najbolja ponuda, onda mi recite sto koristite eltinu kablovsku? Sigurno ne zato sto volite eltu :lol: Meni je najbolja ponuda zato sam i korisnik elte. Ja da nisam zadovoljan ne bi ni koristio eltu. Slazem se da svi mi zelimo da imamo sto vise kanala za 14 KM ali za sada ovo je najbolja ponuda i to je tako.

Vrh

PostPoslato: 16 Apr 2013, 12:54 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

avlijas je napisao:
Moj Sinipe tek sad vidim da si se ogrijesio sto se tice Amadeusa. Amadeus jer bar pokusao pomoci, obavijestiti i racionalno objasniti neke stvari, a ovaj djukares je cudo nad cudima. On nas pokusava ubijediti da Elta ima najbolju ponudu od svih kablovskih operatera zbog cijene? Ma mozete nafiljati i 1000 kanala i za manje pare to nece promijeniti sadasnju situaciju. Shvatam da ljudi koji rade u nekoj firmi brane interese i politiku svoje firme ali do te mjere da nas prave budalama... e to prelazi u bezobrazluk. Nije problem cijena za vecinu korisnika povecajte i za 4 marke kao i Total TV ali dajte nam kvalitetne kanale. Ja juce bukvalno nisam mogao pogledati ni jedan kvalitetan film, seriju ili sportski dogadjaj (izuzev meca Lacio-Juventus) ali italijanska liga je dosegla kvalitet ruske lige, a meni djukares prica o nekih 100 kanala. Boze sacuvaj kako je sve ovo palo na niske grane eeeee...

Znaci ti tvrdis da svi oni koji koristimo eltinu kablovsku neznamo procijeniti sta je najbolja ponuda? Hoces reci da ja neznam sta je najbolja ponuda? Najbolja je od elte. To ti kazem jos jednom. Onaj koji misli da ima bolju ponudu kod konkurencije nije korisnik elte nego korisnik tamo gdje je najbolja ponuda. Jeste problem, problem je 16 KM, nema vecina korisnika da plati.

Vrh

PostPoslato: 16 Apr 2013, 12:57 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Avg 2012, 14:47
Jesu li dodali English club,i jesu li vraceni HRT 4 i SLO TV 1?

http://www.youtube.com/watch?v=zZ-pJJy71Rw

Све остало је историја!

ПРАВДА ЗА СОРY-A

ИСТИНА ЗА dzonija !!! :D

Vrh

PostPoslato: 16 Apr 2013, 12:59 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

dzoni97 je napisao:
Jesu li dodali English club,i jesu li vraceni HRT 4 i SLO TV 1?

Neznam sta cekaju sa English Club-om :-?

Napisao je amadeus da Hrt 4 i Slo1 nece biti vraceni. Neka umjesto njih ubace Comedy central i bice ok :)

Vrh

PostPoslato: 16 Apr 2013, 13:00 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Avg 2012, 14:47
Vratice polako :D

http://www.youtube.com/watch?v=zZ-pJJy71Rw

Све остало је историја!

ПРАВДА ЗА СОРY-A

ИСТИНА ЗА dzonija !!! :D

Vrh

PostPoslato: 16 Apr 2013, 13:05 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
avlijas je napisao:
Moj Sinipe tek sad vidim da si se ogrijesio sto se tice Amadeusa. Amadeus jer bar pokusao pomoci, obavijestiti i racionalno objasniti neke stvari, a ovaj djukares je cudo nad cudima.

Амадеус неће да слуша шта му се говори, не трпи критику и воли да се прави паметан.
Ђука живи у паралелном универзуму.

Укратко. :)

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 16 Apr 2013, 13:15 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
djukares je napisao:
TV 1000 nije kvalitetan kanal i trebalo ga promjeniti sa npr Comedy Central, Eurochanell nije dobar ali ionako ni TV1000 nije bio. Tako da nista nismo izgubili. Kako ja vidim imamo 113 kanala, a sad sa duplim arenama, tako da mislim da imamo tacno 100 kanala, kanal vise ili manje.

Ja mislim da 100 kanala i to za 14 KM najbolja je ponuda. Onome kome nije dobra ponuda ne koristi eltu.

da je nesto kvalitetan - bas i nije, ali zna se ponekad uganjati dobar film na njemu
za razliku od eurochannela (wtf?) naspram kojeg je tv1000 premija
i ne znam sta je po tebi ovdje dobra ponuda? pogotovo kad se uzme u obzir da se svaki mjesec izbacuju gledljivi kanali, a ubacuju totalno nepotrebni ili kanali za seljakluk i krkanluk

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

PostPoslato: 16 Apr 2013, 13:30 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

BSE je napisao:
djukares je napisao:
TV 1000 nije kvalitetan kanal i trebalo ga promjeniti sa npr Comedy Central, Eurochanell nije dobar ali ionako ni TV1000 nije bio. Tako da nista nismo izgubili. Kako ja vidim imamo 113 kanala, a sad sa duplim arenama, tako da mislim da imamo tacno 100 kanala, kanal vise ili manje.

Ja mislim da 100 kanala i to za 14 KM najbolja je ponuda. Onome kome nije dobra ponuda ne koristi eltu.

da je nesto kvalitetan - bas i nije, ali zna se ponekad uganjati dobar film na njemu
za razliku od eurochannela (wtf?) naspram kojeg je tv1000 premija
i ne znam sta je po tebi ovdje dobra ponuda? pogotovo kad se uzme u obzir da se svaki mjesec izbacuju gledljivi kanali, a ubacuju totalno nepotrebni ili kanali za seljakluk i krkanluk

Ako ti nije najbolja ponuda onda ne kontam sto koristis eltu. Ja kazem da je eltina ponuda najbolja, zato i koristim eltu. Da ima neko bolju ponudu koristio bi to, ali nema tako da to je to.

TV 1000 nije gledljiv kanal sigurno kako god. A ubacili su isti kanal, tako da nema neke stete. Ja se nadam ubacivanju Comedy central, Scifi i SK. E sad kad to ubace ne treba mi nista vise.

Vrh

PostPoslato: 16 Apr 2013, 13:43 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 09 Jan 2013, 18:39
radi u elti i koristi eltu, iznenadjenje :D
amadeus je zlatan za ovoga :(
SBB placa lokalzicaiju za SciFi i Comedy Central Extra. Dovoljno sam rekao ;)

Vrh

PostPoslato: 16 Apr 2013, 13:48 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 29 Sep 2011, 11:18
TV 1000 nije gledljiv kanal sigurno kako god. A ubacili su isti kanal, tako da nema neke stete. Ja se nadam ubacivanju Comedy central, Scifi i SK. E sad kad to ubace ne treba mi nista vise.[/quote]

TV 1000 je barem za mene bio odličan kanal. Prikazivao je u 90% slučajeva američke filmove A produkcije. A ovo smeće od Eurochanella, koje ti izjednačavaš sa TV 1000, upravo sad prikazuje ciklus slovačkog filma. Pa koga to uopšte zanima. Još ni prevod ne radi kako treba.

Vrh

PostPoslato: 16 Apr 2013, 13:51 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

karl hungus je napisao:
A ovo smeće od Eurochanella, koje ti izjednačavaš sa TV 1000, upravo sad prikazuje ciklus slovačkog filma. Pa koga to uopšte zanima. Još ni prevod ne radi kako treba.

Zde každý rovnako hovorí slovenskí. 8)

Vladimir RUS je napisao:
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 16 Apr 2013, 13:54 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 29 Sep 2011, 11:18
sinip je napisao:
karl hungus je napisao:
A ovo smeće od Eurochanella, koje ti izjednačavaš sa TV 1000, upravo sad prikazuje ciklus slovačkog filma. Pa koga to uopšte zanima. Još ni prevod ne radi kako treba.

Zde každý rovnako hovorí slovenskí. 8)

Áno, samozrejme. :wink:

Vrh

PostPoslato: 16 Apr 2013, 13:57 
Citiraj:
Ako ti nije najbolja ponuda onda ne kontam sto koristis eltu.

Jer caca placa...

Sto se tice "ponude" golo govno, brat u laktasima ima nekog drugog provajdera i 10x bolje kanale...

Vrh

PostPoslato: 16 Apr 2013, 14:00 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jul 2008, 14:20
djukares je napisao:
Znaci 14 KM oko 100 kanala, na vise TV imas kod elte.
Slazem se da svi mi zelimo da imamo sto vise kanala za 14 KM ali za sada ovo je najbolja ponuda i to je tako.

Da imam 1000 kanala na 1000 televizora šta mi vrijedi kad su ti kanali totalno sranje od kanala.
Ne želim što više kanala, nego koji kvalitetan kanal.

Vrh

PostPoslato: 16 Apr 2013, 14:40 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

djukares je napisao:
Ako ti nije najbolja ponuda onda ne kontam sto koristis eltu. Ja kazem da je eltina ponuda najbolja, zato i koristim eltu. Da ima neko bolju ponudu koristio bi to, ali nema tako da to je to.

TV 1000 nije gledljiv kanal sigurno kako god. A ubacili su isti kanal, tako da nema neke stete. Ja se nadam ubacivanju Comedy central, Scifi i SK. E sad kad to ubace ne treba mi nista vise.

koristim je zbog neta, a posto vec mora i kablovska uz to ja bih za te pare nesto i da pogledam
tv1000 je daleko gledljiviji u odnosu na Eurochannel, sto je neko vec prije mene isto objasnio
a ti se samo nadaj da ces gledati SciFi, Comedy central i sl. na operateru koji izbacuje bilo kakav gledljiv kanal (jedino ako na tim kanalima ne krene Baja i ostale seljacine)

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

PostPoslato: 16 Apr 2013, 15:41 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Ovdje nesta nije ok.
Jedno jednostavno pitanje, oni koji govore da eltina ponuda nije najbolja, zasto onda i dalje koristite eltu? Cija je to ponuda najbolja? 100 kanala na vise TV za 14 KM?
Ako ne odjavis uslugu i placas uslugu, samo znaci da ti je ta ponuda najbolja. Samo onaj koji odjavi eltu i uzme drugog provajdera tada tome nije najbolja ponuda. Nema tog na svijetu koji ce placati nesta zasta govori da je najlosije a zna da ima dosta bolje.

garry, reci tvojima neka daju svima SK u RS, bolje nego da placaju kazne konkurencijskom vijecu.

Vrh

PostPoslato: 16 Apr 2013, 15:44 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

djukares je napisao:
garry, reci tvojima neka daju svima SK u RS, bolje nego da placaju kazne konkurencijskom vijecu.

Саста(ви)ше ли се више ти из Вијећа? :D

Vladimir RUS je napisao:

Vrh

PostPoslato: 16 Apr 2013, 15:47 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 15 Avg 2011, 20:18
Elta meni lici vise na neki tabloid, po principima na kojima radi...kao sto tabloidi podilaze niskim ukusima citalaca kojima hoce da se prodaju, a teze da ostanu jeftini i pristupacni, tako radi i Elta, gleda da sto vise usicari, na ustrb kvaliteta...ne razmislja o skupim i kvalitetnim programima, nego ide na kvantitet i nekvalitet...recimo, nema teoretske sanse da na Elti ikad bude izbacen kanal koiji emituje BigBrother ili Farmu, u to se mogu zakleti...

Realno, takvo je trziste...Eto, za tim Sportklubom kuka nas 15-ak ovdje na forumu, i da li neko pozove ponekad centralu ili ne, pitanje je...

Vrh

PostPoslato: 16 Apr 2013, 16:22 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Можеш ти да зовеш централу док не поплавиш, само набијаш паре у џеп Телекому. :D

Vladimir RUS je napisao:

Vrh

PostPoslato: 16 Apr 2013, 16:26 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

djukares je napisao:
Cija je to ponuda najbolja? 100 kanala na vise TV za 14 KM?

tom analogijom najbolja ponuda je satelitska antena, besplatno imas 400 kanala, a to sto su oni na njemackom i arapskom jeziku i samim tim negledljivi nema veze

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 23857 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 408, 409, 410, 411, 412, 413, 414 ... 1193  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]