Raskoljnikov je napisao:
Нова Варош je napisao:
[quote="Raskoljnikov" Bitno je da vi imate sjajnu grupu koju cine odlicni ucenici "Skole ucenika u privredi", uzorni ucenici " Tehnicke skole", " Ugostiteljske" i ostalih skola. .
Šta bi ovo trebalo značiti majku mu !?
Znam najmanje petoricu vjernih navijaca Borca koji su "uzorni ucenici" nekih od skola,a koji nisu loptu udarili u zivotu, koji o fudbalu ne znaju nista, a ovamo idu na Borceve utakmice. Siguran sam da ne znaju imena bar trojice igraca Borca, a ovamo se kunu u Borac, jer je to sad moderno, valjda vole curice te zestoke momcice koji se jos nisu obrijali, jer su jos mladi.
Jos jednom kazem, svaka cast pravim navijacima Borca, ali na vasu zalost vecinu "navijaca" cine ovakvi likovi.[/quote]
E vidis ako ti znas 5 takvih,ja mislim da na severu ima bar 1 000 takvih svaku manju utakmicu,za derbi da se ne prica,nisu sve srednjoskolci ima tu i onih preko 18,koji isto tako ne znaju 3 igarac zvezde nabrojati,sem džajića,piksija,pančeva, i naravno ROBERTA PROSINEČKOG,a klub im se u novinama,na tv,radiju,internetu,ulici spominje jednu 100x vise nego Borca.A to ja i ti smo trenirali fudbla,pratimo ga i sad mozemo ici na tekme i voljeti svoj klub,a neko ko to nije ne moze voljeti i pratiti svoj klub?Jel ta prica?Ali FABRIKA JE FABRIKA !
Pa da je nas neko gurano,da je bilo interesa,ili bilo koji drugi klub kao sto guraju vas beograđane,isto bi tako mi ili bilo ko drugi bio poznat,viđen,slavan u svijetu,i imao trofej LS u svojim vetrinama.
Eto ja vam ne zavidim ni na cemu,bmk za vama,za vasim trofejom,za vasom poplarnoscu...